Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Σήμερα 15 Ιουλίου 2012, Stargate στον Ήλιο μας

Αναρτήθηκε από  //  15 Ιουλίου 2012  // 
… δεν μπορώ παρά να γελάσω με τα καμώματα ανεγκέφαλων. Δεν είχαν ιδέα για το SOHO (Solar And Heliospheric Observatory) στην Ελλάδα, εκτός από μετρημένους στα δάκτυλα ειδικούς. Άρχισαν να το μαθαίνουν από τα άρθρα μου σε περιοδικά και αργότερα από την σελίδα μου στο facebook και ακόμη πιο αργότερα από την miastala.com και terrapapers.com . Μέχρις εδώ όλα φυσιολογικά και όλα καλά. Με τα χρόνια καταλάβανε ότι τα περίεργα νούμερα κάτω αριστερά στην εικόνα είναι timestamp, δηλαδή χρονική σφραγίδα παρόλο που το έγραφα.

Πήραν τις εικόνες βάσει του timestamp από το πρόσφατο άρθρο μου «Σήμερα 13 Ιουλίου 2012 Μαίνεται η Μάχη στον Ήλιο με 3 Suncruisers»  και επιτέλους τις είχαν χωρίς το «καταραμένο» υδατόγραμμα του www.terrapapers.com για να τις παρουσιάσουν για δικές τους απαιτώντας και σύνδεσμο στην αναδημοσίευση ως είθισται.
Το υδατόγραμμα μπαίνει ακριβώς -και μόνο-για να μειώσει τις αντιγραφές χωρίς αναφορά στην πηγή. Φυσικά και χωρίς τις εξηγήσεις που δίνω οι οποίες βέβαια εκφράζουν την γνώμη μου. Μια γνώμη όμως που απαίτησε χιλιάδες ώρες εργασίας από την δεκαετία του 90. Αλλά τι λέω, εδώ κάποιος πήρε μέρος του αρχείου μου για να το «μελετήσει» και ένα χρόνο αργότερα έβγαλε βιβλίο, γράφοντας ο,τι αηδία του ‘ρχοταν. Ο Βλάκας είναι ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
Έτσι λοιπόν ο καθένας χωρίς μελέτη γράφει ότι βλακεία του κατέβει. Έρχονται οι Ολύμπιοι, οι Ανδρομέδιοι, οι Φωτεινοί, οι Ελ, οι Κουνέλ, τα όντα της 65ης πυκνώσεως κλπ για να μας σώσουν από τους κακούς! Μόνο δεν έχω δει ακόμη να αναφέρουν τον Κθούλου, αλλά ξέχασα είναι άλλων copyright και θυμώνουν άμα λάχει.
Που είναι το λουρί της μάνας ! … μάλλον σε καμιά ουρά θα μπερδεύτηκε …

Κάνε κλικ πάνω στην εικόνα να την δεις μεγάλη

Stargates και σουπίτσα από … Τι με νοιάζει εμένα για τα Stargates εάν υποθέσουμε ότι υπάρχουν κιόλας; Αφού έχω τα γνωστά σε όλους μας προβλήματα με το Μνημόνιο, το εν ψυχρώ ξεπούλημα της χώρας, την απροκάλυπτη πλέον προδοσία των πολιτικών – τραπεζιτών, τον επικείμενο πόλεμο και επιπλέον τους μετανάστες (tres sic). Έτσι θα αντιδράσει ο μέσος Έλληνας αναγνώστης διαβάζοντας και μόνο την λέξη Stargates !
..και μιλάω για έμψυχο αναγνώστη, γιατί οι Οργανικές Πύλες, οι έχοντες ερπετικά συμβιωτικά, τα υβρίδια ανθρώπων και τα MK/kids θα οχυρωθούν ΠΙΣΩ από την Κατευθυνόμενη ΛΟΓΙΚΗ τους και θα αρχίσουν το κεραυνοβόλημα, θα ασχολούνται με ασημαντότητες ενώ ο πολιτισμός τους, άρχισε ήδη, να πέφτει στα κεφάλια τους! Γιατί; Γιατί, είναι πιο αργά από ότι νομίζετε και έχετε προειδοποιηθεί! για το τι μας ετοιμάζουν όπως και για το τι πρέπει να κάνετε για να σωθείτε.
Ευπρόσδεκτα είναι όλα τα ανόργανα και ενόργανα όντα, μέσα στην Τερατώδη αυτή Διατροφική Αλυσίδα που ονομάζουμε Δημιουργία, υπό την σεπτή σκέπη του θεού-δημιουργού τους ! Μια από τις πρακτικά άπειρες δημιουργίες της ύλης, χωρίς να αναφερθώ σε αυτές της αντιύλης!
Θεωρείτε ότι δεν διέπομαι από αγάπη, η ότι σας βρίζω; Τυπική αντανακλαστική αντίδραση (πάτημα κουμπιού), καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Τέλος πάντων ας δούμε το θέμα μας, για όσους θέλουν και μπορούν να διαβάσουν.
Με δύο λόγια, οι Αστροπύλες η Stargates είναι ο φυσικός τρόπος που χρησιμοποιούν όλες οι φυλές του γαλαξία για να ταξιδεύουν. Αν το θέλετε επιστημονικά είναι οι «γέφυρες Rosen-Einstein» (ξανά tres sic). Αναδιπλώνοντας τον χρονοχώρο. Τόσο απλό. Δεν κουράζομαι να επαναλαμβάνω ότι εξαφανίζοντας τις αρχικές 200 εξισώσεις του James Maxwell και την δουλειά του Tesla μας κρατάνε στην λίθινη εποχή της διαστημοπλοίας, και της ενέργειας, χρησιμοποιώντας αν είναι δυνατόν, πυραύλους! Διαβάστε 34 Σφάλματα στην Κλασσική Ηλεκτρομαγνητική Θεωρία
Σύμφωνα με τον φυσικό Nassim Haramein αυτά τα αντικείμενα είναι εξωγήινα διαστημόπλοια που έρχονται στο ηλιακό μας σύστημα με stargates χρησιμοποιώντας τον Ήλιο. Είναι γνωστά σαν “Suncruisers”, αλλά η NASA συστηματικά τα καλύπτει με την εξήγηση ότι είναι “imagery compression artifacts”.
Οι Παμπάλαιες Υπερλεωφόροι: Για δισεκατομμύρια χρόνια όλες οι εξωγήινες φυλές έχουν τεχνολογία Υπερδιαστατικής Φυσικής και εκμεταλλευόμενοι τις φυσικές υπερλεωφόρους του Γαλαξία και τους άλλους δρόμους ταξιδεύουν αναρίθμητα χρόνια. Ενώ εδώ οι ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ όπως μας ονομάζουν οι Επικυρίαρχοι, χάρις στα τσιράκια τους, τους ανήκοντες στις ‘λατρεμένες Μυστικές Εταιρείες’, δεν απογειώθηκαν για το πραγματικό διάστημα ποτέ !

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα