Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Διαστασιακή Πύλη! 2012

 από Elizabeth De
H ενέργεια σε αυτόν τον πλανητη  άλλαξε ακριβώς τη στιγμή που μια διαστασιακή πύλη άνοιξε. Οι περισσότεροι από εσάς αισθανθήκατε τη στιγμή που η ενέργεια άλλαξε. Αυτό έχει την αίσθηση της διάτασης του χρόνου και συνεχίζει για ένα χρονικό διάστημα. Κάθε φορά που σκέφτεστε κάποιον που έχει πεθάνει ή κάτι που έχετε νιώσει από την άλλη πλευρά του πέπλου, τη στιγμή που κρατάτε αυτό το όραμα, μια διαστασιακή πύλη ανοίγει και υπάρχει εκεί. Έχουν πρόσβαση σε εσάς ανά πάσα στιγμή. Έχετε βιώσει ολόκληρη την ύπαρξή σας στη Γη αλλά τώρα κάποιες συμπεριφορές αλλάζουν. Η ευαισθησία σας είναι πολύ πιο μεγάλη έτσι ώστε να γίνεται αντιληπτή σε διαφορετικά επίπεδα και να
μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε αυτή τη διαστασιακή πύλη. Αυτή η διαστασιακή πύλη χρησιμοποιείται από άλλα πλάσματα μαζικά στο διάστημα αυτή τη στιγμή. Έχει χρησιμοποιηθεί για να γίνει παρακολούθηση του τί συμβαίνει στον πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή. Αγαπητοί, δεν ήταν ποτέ ένα όνειρο, ποτέ δεν ήταν ένας υπαινιγμός μιας σκέψης ότι η ανθρωπότητα θα μπορούσε να φτάσει σε αυτό το σημείο της εξέλιξης. Στην πραγματικότητα, έχετε κινηθεί τόσο πολύ ακόμη και τις τελευταίες εβδομάδες, που το δικό σας σύστημα δε μοιάζει να σας ταιριάζει άλλο πια. Πράγματα που συνήθιζαν να είναι σημαντικά για εσάς, τώρα θα πρέπει να επαναπροσδιοριστούν. Πολλές φορές τα μοτίβα που έχετε θέσει για να απολαμβάνετε την ημέρα σας ή να σας δίνουν σκοπό δεν θα ταιριάζουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, επειδή έχετε κυριολεκτικά μετακινηθεί πιο γρήγορα κι απ’ όσο θα μπορούσατε να ονειρευτείτε για τους εαυτούς σας.
Γι' αυτόν τον λόγο, κάθε πλάσμα στο σύμπαν έχει ειδοποιηθεί για το τί συμβαίνει στον πλανήτη Γη και πολλοί από εσάς μπορούν να ανυψωθούν διαστασιακά για να παρακολουθήσουν και να είναι εδώ για να βοηθήσουν. Τώρα υπάρχουν πολλά πλάσματα που θέλουν να βοηθήσουν για να κάνετε την μετάβασή σας επειδή είσαστε τόσο κοντά. Μια τέτοια μετάβαση δεν έχει γίνει ποτέ άλλοτε. Ποτέ καμία άλλη μετάβαση σε οποιοδήποτε παιχνίδι στο διάστημα δεν έχει συμβεί με τον τρόπο που γίνεται τώρα, γι' αυτό και ο τόσος ενθουσιασμός είναι εδώ για εσάς. Μπορεί η σκέψη ότι σας παρακολουθούν κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας να είναι λίγο άβολη για εσάς. Πώς είναι η επίδοσή μου; Τί σημαίνει για μένα; Δεν είχατε επίγνωση των γεγονότων μέχρι πρόσφατα και τώρα μπορείτε να καταλάβετε γιατί δεν υπάρχουν πλέον μυστικά. Το να γίνεται άνετα ώστε να μπορείτε να ζείτε σε αυτό το περιβάλλον, είναι όλη η δουλειά που βρίσκεται μπροστά σας. Είναι δουλειά γιατί πρέπει να κινηθείτε γρηγορότερα από πριν αλλά είναι δουλειά χαράς. Ακόμη κι αν παίρνει προσπάθεια να εναρμονίσετε επίπεδα, σας λέμε ότι θα το λατρέψετε αυτό και θα σας φέρει την Εστία ακόμη πιο γρήγορα απ' όσο νομίζετε. Αυτό σας επιτρέπει να φέρετε κομμάτια της Εστίας και να τα δέσετε στη Γη για εσάς, για να δημιουργήσετε το δικό σας όραμα για τον Ουρανό στο Γη, επειδή είσαστε στο κέντρο του δικού σας σύμπαντος σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε.



Αρμονία

Αυτό το μήνυμα έχει ακουστεί από τον καθένα. Ωστόσο, η αρμονία ανάμεσά σας, τώρα καθορίζει τον βαθμό που αυτή βγαίνει στο σύμπαν. Η αρμονία που έχετε με τους γείτονές σας, φίλους και εχθρούς σας θα καθορίσουν τα επόμενα βήματά σας, επειδή η ανθρωπότητα ανυψώνεται, όχι μονάχα σε ένα ατομικό επίπεδο αλλά και σε ένα συλλογικό επίπεδο. Είναι πολύ συναρπαστικό να παρακολουθούμε και να βλέπουμε ότι και εσείς χαίρεστε αυτά τα βήματα αν και φοβόσαστε λίγο για το πού όλο αυτό πηγαίνει επειδή είναι άγνωστο. Σας λέμε ότι δεν θα μπορούσε να είναι πιο άμεση διαδρομή για την Εστία. Δε θα μπορούσατε να είσαστε σε καλύτερο μέρος αυτή τη στιγμή, οπότε το πρώτο πράγμα που σας ζητάμε είναι να ανασάνετε βαθιά σε αυτό και στη δική σας μεγαλοπρέπεια που έχετε αναπτύξει ως τώρα. Όλο αυτό θα κρατήσει το χέρι όλων για να γίνουν τα επόμενα βήματα επειδή θα γίνει τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό.



Εμποδίζοντας την ομορφιά

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά επίπεδα δόνησης ή προαγωγής, όχι μόνο στον πλανήτη Γη αλλά σε όλο το Σύμπαν. Υπάρχουν πολλά, πολλά παιχνίδια σε όλο το σύμπαν που είναι πολύ πιο μπροστά από τη δόνηση της Γης. Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν άρχισε σε αυτό το δονητικό επίπεδο ή να ήταν σε θέση να κινηθεί και να εξελιχθεί σε μια εντελώς διαφορετική δονητική κατάσταση μέσα σε βιολογικές μορφές. Κανονικά, η Γη και οι κάτοικοί της θα είχαν αφανιστεί, προκειμένου να δημιουργηθεί το παιχνίδι ξανά και να το φέρουν στο επόμενο επίπεδο. Ωστόσο, εδώ είσαστε και κάνετε τη μετάβασή σας χωρίς να περιμένετε αυτό να γίνει. Ακόμη μια φορά φέρατε τα πάντα εμπρός στην πραγματικότητά σας, οπότε θέλουμε να σας πούμε για ορισμένες από τις επιπτώσεις που θα συμβούν σε πράγματα που θα βλέπετε καθώς η ομορφιά θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται. Τώρα τα μυστικά θα εξαφανιστούν σε όλα τα επίπεδα. Αυτή είναι μια ρύθμιση και επίσης φέρνει μια περίοδο ομορφιάς που ποτέ άλλοτε δεν ήταν στον πλανήτη Γη και επαινέστε τους εαυτούς σας γι' αυτό. Πώς θα ήταν αν κάποιος θα μπορούσε να σας βλέπει κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας; Λοιπόν, αυτό συμβαίνει και πρέπει να σας πούμε πως όταν νομίζετε πως κανένας δε σας βλέπει, εκείνη τη στιγμή είναι και η ομορφότερή σας. Αυτές τις στιγμές είναι και οι στιγμές που επιτρέπετε να είσαστε ο εαυτός σας. Πολλές φορές το πρόσωπο που δείχνετε στους άλλους μπλοκάρει τη δική σας ομορφιά. Οπότε, δουλέψτε με αυτό και παίξτε μαζί του. Βρείτε τρόπους να γίνεστε ακόμη πιο διάφανοι.
Αυτό σας φέρνει σε ένα σημαντικό σημείο. Ξέρουμε πως είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβετε αυτό αλλά είσαστε θεοί. Αυτή είναι και η ουσία του τί αντιλαμβάνεστε ότι είναι θεός σε όλες τις θρησκείες. Όλα εκείνα που νομίζατε πως ήταν μαγικά, είναι απλώς μια αντανάκλαση της δικής σας ενέργειας και τώρα μαθαίνετε πώς να τη χρησιμοποιείτε εκ προθέσεως. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχετε εδώ στην Γη είναι το Εγώ και το Εγώ σας λέει ότι αφού είσαστε θεός, τότε είσαστε και ο μόνος θεός. Θα δείτε πολύ γρήγορα πως αυτό δεν είναι αλήθεια - το επόμενο επίπεδο της δουλειάς σας είναι να δουλέψετε για το πώς να τα βγάλετε πέρα και να δημιουργήσετε χώρο και για τους άλλους θεούς



Ενεργειακή κατάποση

Τα φυσικά σας σώματα επίσης μετατοπίζονται προς μια κρυσταλλική δομή. Αυτή η φυσική μετατόπιση δεν είναι μια απλή κίνηση από τη βάση του άνθρακα στη βάση του πυριτίου αλλά στην πραγματικότητα είναι η μετατόπιση του στοιχείου του άνθρακα προς μια κρυσταλλική δομή. Εκτός από αυτό, το φυσικό σώμα σε μεγάλο βαθμό, θα επηρεαστεί από την ταχεία τεχνολογική πρόοδο στον τομέα της ιατρικής. Για παράδειγμα, ας πάμε στο σημείο που οι άνθρωποι πάντα ψάχνουν τρόπους να ενισχύσουν το σώμα τους για να παράγουν ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Επί του παρόντος, υπάρχει ένα σκούπισμα της συνείδησης στη Γη σχετικά με την κατασκευή του σώματος και τους αθλητές που παράνομα χρησιμοποιούν στεροειδή για να χτίσουν το σώμα τους. Ωστόσο, είσαστε μόνο μερικά βήματα μακριά από την κατανόηση της γενετικής που θα απελευθερώσουν πολλά από τα μυστικά της ηλικίας της ανθρωπότητας. Η ενεργειακή πρόσληψη θα γίνει κατανοητή και θα χρησιμοποιείται από όλους για την ισορροπία του φυσικού σώματος. Με μια αποτελεσματική μέθοδο παράδοσης, δε θα χρειάζονται εμφιαλωτήρια και οι επιδράσεις των στεροειδών θα μπορούν να εισέλθουν στο σώμα χωρίς κανένα ιχνοστοιχείο. Παρακολουθείτε τα ιατρικά νέα της Γης για να δείτε επαναστατικές εξελίξεις στους διάφορους τομείς της ιατρικής καθώς η φυσική και μεταφυσική επιστήμη εξακολουθούν να συγχωνεύονται.
Μιλάμε για έναν μόνον τομέα ενώ υπάρχουν πολλοί αλλά ας χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον τομέα ως παράδειγμα. Οι αθλητές θέλουν να χτίσουν το σώμα τους για να γίνει δυνατότερο και γρηγορότερο και τώρα θα μπορούν να το κάνουν χωρίς εξωτερικές επιρροές. Μπορεί ακόμη αυτό να γίνει γεννητικά... μόνιμα. Αυτό θα μπερδέψει πολλούς νομοθέτες σας και όσους παρακολουθούν τους αθλητές προσπαθώντας να καταλάβουν αν είναι απάτη, επειδή όλη η ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή επαναπροσδιορίζεται. Η φυσική σας ύπαρξη γίνεται τώρα η ουσία του ποιοι πραγματικά είσαστε και τώρα θα μπορεί να στεγάσει και να έρθει σε επαφή με πολλά άλλα μέρη του πνευματικού σας πυρήνα μέσα στο φυσικό σας σώμα. Το νέο σας φυσικό σώμα θα φέρει περισσότερο φως με έναν τρόπο που οι κρύσταλλοι μπορούν να φέρουν περισσότερο φως από τον άνθρακα.
Όλα αυτά θα έρχονται κάτω ως μια στιγμιαία αντίδραση καθώς θα είστε σε θέση να μεταφέρετε το φως πιο αποτελεσματικά απ' ό,τι πριν. Οι φυσικές αλλαγές του σώματός θα ξεκινήσουν να απελευθερώνουν τη δυνατότητα του να συνδεθείτε με την Εστία. Πολλοί από εσάς το έχετε ήδη αισθανθεί. Πολλοί από εσάς έχετε δουλέψει με αυτό σε διαφορετικά επίπεδα και το έχετε χρησιμοποιήσει στην καθημερινή σας δουλειά με πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Τώρα περισσότερο από ποτέ, ό,τι είναι αυτό που εστιάζεστε σε αυτή τη στιγμή, θα μεγαλώσει. Αυτό ήταν πάντοτε αλήθεια για εσάς ως δημιουργοί αλλά τώρα, σε ό,τι εστιάζεστε, αυτό θα μεγαλώνει ραγδαία επειδή πολλά από τα τυφλά και παλιά φίλτρα που συνήθιζαν να σας προστατεύουν από τον εαυτό σας δε θα χρειάζονται πια. Θα ξεκινήσετε να καταλαβαίνετε την αληθινή μεγαλοπρέπεια του τί σημαίνει να είσαι άνθρωπος.



Το κοσμικό αστείο

Είσαστε μια αντανάκλαση. Ο θεός έχει γίνει η εικόνα σας ή έχετε γίνει κατ' εικόνα του θεού και αυτό είναι το κοσμικό αστείο. Ψάχνετε έναν καθρέπτη και το μόνο που σας ζητάμε είναι να πάρετε την ευθύνη γι' αυτό που είσαστε. Κρατήστε το, χρησιμοποιήστε το όπως επιθυμείτε αλλά πάρτε την ευθύνη της ευτυχίας σας πρώτα. Η εικόνα σας που έχετε για ένα υπέρτατο ον έχει κάποια αλήθεια γιατί αυτό που αποκαλείτε θεό, είναι στην πραγματικότητα η συλλογική δόνηση των πάντων. Βρείτε κομμάτια χαράς, αυτά τα μικρά κομμάτια που σας φέρνουν ευτυχία και χαμογελάστε. Αφήστε κάθε κύτταρο του σώματός σας να ανανεωθεί επειδή θα δουλέψετε με αυτό τα επόμενα χρόνια και όχι μόνο μέσα στο 2012. Καθώς κάνετε τα πρώτα σας βήματα μέσα στον νέο αυτό κόσμο και προχωράτε ως ανθρώπινα όντα που εξελίσσονται σε ένα περιβάλλον, αυτό θα συμβαίνει κάθε μέρα - από λίγο κάθε φορά. Αυτό που τώρα παίρνει τη θέση του είναι εκείνο που θα μάθετε του πώς να κάνετε αυτά τα πράγματα σε εσωτερικό επίπεδο, ανεπηρέαστο από όλα αυτά που έχετε προδικάσει. Γνωρίζουμε ότι είναι εν μέρει επειδή είσαστε θεός και μπορείτε να στραφείτε προς τα μέσα και να αλλάξετε τον εαυτό σας, καθώς αυτό θα σας φέρει ένα μέρος της Εστίας. Φέρετε ένα μέρος του παζλ που δεν μπορεί να πάρει τη θέση του παρά μονάχα όταν θα είσαστε έτοιμοι να βάλετε το κομμάτι αυτό στο τραπέζι. Τώρα, περισσότερο από ποτέ αυτό συμβαίνει καθώς η ενέργεια είναι ήδη σε κίνηση. Έχετε ήδη αποφασίσει και ήδη έχετε κάνει τα πρώτα σας βήματα και είμαστε τόσο υπερήφανοι για εσάς.
Έχουμε μιλήσει με αυτόν τον τρόπο εδώ και αιώνες, όμως ένα πολύ μικρό χρονική διάστημα οι άνθρωποι ήταν σε θέση να ακούσουν. Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε πως αυτό δεν είναι απλά να ακούτε με τα αυτιά σας. Δεν είναι απλά να ακούσετε τα λόγια σε αυτό το broadcast ή μέσα από τον Φύλακα. Αντιθέτως, ακούστε τον εαυτό σας γιατί θα ακούσετε το πνεύμα σας να μιλάει μέσα από αυτό, αρκεί να δώσετε την ευκαιρία και να ανοίξετε την πόρτα.
Σας αφήνουμε με τρεις ενθυμήσεις επειδή σας αγαπάμε τόσο πολύ. Είναι η μεγαλύτερη τιμή όλων να σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό πάντα. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία που έχετε. Να εν-θυμάστε πως αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι και να παίζετε καλά μαζί.

Το Γκρουπ

Μετάφραση: Έλενα Μπούση
 Ενα κομμάτι του άνθρακα μετατρέπεται σε διαμάντι ακριβώς μπροστά στα μάτια μας!
Απολαύστε τη διαδρομή, το έχετε κερδίσει!

Στιβ Ρόθερ

ΠΗΓΗ Elizabeth De

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα