Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Ιντερνετικό μπλάκ άουτ τη Δευτέρα

Ιντερνετικό μπλάκ άουτ τη Δευτέρα

Ιντερνετικό μπλάκ άουτ τη Δευτέρα


Ιντερνετικό μπλάκ άουτ τη ΔευτέραΠαγκόσμιο ιντερνετικό μπλάκ άουτ, ενδέχεται...
να δημιουργηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 9 Ιουλίου, από τα μολυσμένα συστήματα, που χρησιμοποιούνταν από απατεώνες του Διαδικτύου, προκειμένου να βομβαρδίζουν τους χρήστες με παράνομες διαφημίσεις. Την πληροφορία δίνει το FBI, που όπως υποστηρίζει, έφτασε στα ίχνη των δραστών, το 2011.

Το πρόβλημα είναι ότι τα μολυσμένα PC επικοινωνούν με διακομιστές που είχαν στήσει οι χάκερ προκειμένου να συνδεθούν σε οποιονδήποτε δικτυακό τόπο. Το FBI έθεσε εκτός λειτουργίας αυτούς τους διακομιστές και τους αντικατέστησε με «καθαρούς» σέρβερ, οι οποίοι επιτρέπουν στα μολυσμένα συστήματα να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο.

Στις 9 Ιουλίου, το FBI θα θέσει εκτός λειτουργίας αυτό το εφεδρικό σύστημα, οπότε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες κινδυνεύουν να αποκλειστούν από τον Παγκόσμιο Ιστό.
Οι χρήστες των υπολογιστών, μπορούν να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες dcwg.org και dns-ok.us, όπου μπορούν να ελέγξουν αν είναι μολυσμένοι και πώς μπορούν να απαλλαγούν από τον ιό.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Ιντερνετικό μπλάκ άουτ τη Δευτέρα http://24wro.blogspot.com/2012/07/blog-post_771.html#ixzz2017AyIX0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα