Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Μια Βάση από τις …. Πυραμίδες.

Μια Βάση από τις …. Πυραμίδες.



252714 4365674667039 890151037 n
       
   Είναι γνωστό ότι ένα σύνολο, κοινωνία, κράτος ή εταιρεία, λειτουργεί συνήθως υπό την μορφή μιας Πυραμίδος. Κάποιος/α, βρίσκεται στη κορυφή, άλλοι/ες στο κορμό και κάποιοι/ες στη Βάση. Παραδείγματα πολλά. Όπως με το κριτήριο της αμοιβής ή το κριτήριο της γνώσης.
          Επίσης γνωστό είναι, ότι όσο η Βάση παραμένει ή γίνεται ισχυρή, τόσο ισχυρή και συμπαγής διαμορφώνεται η Πυραμίδα.
          Μια Πυραμίδα στη χώρα μας, είναι και αυτή της Ασφάλειας. Εντός και εκτός συνόρων.
          Της Ασφάλειας, ώστε το σύνολο του Λαού αυτής της χώρας, που αποτελεί το κορμό, να λειτουργεί απερίσπαστα χωρίς φόβο, να αναπτύσσεται και να ευημερεί, αγνοώντας κάθε κίνδυνο, από όπου και αν προέρχεται.
          Η λειτουργία της είναι, αν προς στιγμή υφίσταται κάποιος κίνδυνος, η Βάση της Πυραμίδος αρχικά, να παρέχει την544445 476269875733667 1855166711 n εγγύηση ή και ακόμα, να επέμβει προς εξάλειψη.
          Η Βάση αυτής της Πυραμίδος, είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.
          Οι Ένοπλες Δυνάμεις για τον κίνδυνο, από εκτός συνόρων.
          Τα Σώματα Ασφαλείας για τον κίνδυνο, από εντός των συνόρων.
          Επιπλέον ….. Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν, ένα από τα 2 κύρια όργανα της Εξωτερικής Πολιτικής, κάθε χώρας. Το άλλο είναι η οικονομία. Κάθε Ηγέτης ή Υπουργός Εξωτερικών μιας χώρας, με αυτά τα 2 όργανα κυρίως, την Οικονομία και τις Ένοπλες Δυνάμεις, προσέρχεται στα διεθνή τραπέζια των Διαπραγματεύσεων.


          Αυτή η Βάση, λειτουργεί επί 24ώρου, προκειμένου να παρέχει την Ασφάλεια στο Πολίτη αυτής της χώρας.
          Χωρίς δικαιώματα, χωρίς διεκδικήσεις, χωρίς απαιτήσεις, χωρίς λόγο και αντίλογο από εκπρόσωπο. Greek sub target TUR frigateΧαρακτηριστικά, που διέπουν όλο το υπόλοιπο κορμό της Πυραμίδος, πλην της Βάσης αυτής.
          Τι θα μπορούσε να συμβεί ή πρόκειται να συμβεί, όταν επί σειρά ετών:
                   - Καθοδηγούμενα, η κεφαλή και ο κορμός, φέρεται κατά της Βάσης ;;
                   - Η Βάση, που αποτελεί μέρος του συνόλου της κοινωνίας μας, γίνεται επανηλλειμένα προϊόν παραπληροφόρησης και εκμετάλλευσης ;;
                   - Γίνεται μέρος του «Πολιτικού Παιγνίου», όπως το πρόσφατο παράδειγμα « Χθες επικίνδυνος …….. και σήμερα Υπουργός» ;;
                   - Όταν εσκεμμένα, περικόπτουν ή δεν προσδίδουν, τα ελάχιστα στις αποδοχές τους, σε σχέση με τη προσφορά τους ;;
                       - Όταν αυτά τα μέλη της Βάσης δυσανασχετήσουν, από τη αγνωμοσύνη, αδιαφορία και μνησικακία, που με polemiko naytiko2μεγάλη θρασύτητα επιδεικνύεται, από τους κάθε φορά εκλεγμένους κυβερνώντες;;
                       - Όταν σκόπιμα προσπαθούν με Νόμους, να αλλοιώσουν αυτή τη Βάση;;
            Σκεφτείτε και διερωτηθείτε κάτι απλό. Τι συμβαίνει μια φυσιολογική μέρα ενός απλού πολίτη που κάνει ανέμελα το μπάνιο του στη παραλία ή διαδηλώνει υπέρ των δικαιωμάτων του ή κάθεται και τρώει, με την οικογένεια του ;;
            Συμβαίνει, ότι εκείνη τη μέρα κάποιοι/ες βρίσκονται, στον αέρα και πετάνε, στη θάλασσα πάνω και κάτω από την επιφάνειά της, σε απόμακρα και δύσβατα σημεία των συνόρων, σε μικρονησίδες, 2a6f533da5d6bf0a5a49a24b98ebb497 XLπεριπολούν με κίνδυνο τη ζωή τους, αμύνονται χωρίς όπλα κατά του εγκλήματος…. Για ένα απλό και μοναδικό σκοπό. 
          Τη διαφύλαξη ώστε ο πολίτης αυτής της χώρας να έχει ακόμα μια φυσιολογική μέρα και που την καθορίζει ό ίδιος και όχι του την επιβάλλουν.
           Γιατί, αυτός ο Πολίτης αυτής της χώρας είναι, το Έθνος, η Πατρίδα. Αυτή η οντότητα του Πολίτη ορίζει και τα 2011 orkom ikarwn 017χαρακτηριστικά του Έθνους, της Πατρίδος.
           Σήμερα, βιώνουμε μια κρίση σε όλα τα επίπεδα. Μια κρίση, πέραν της ανθρωπιστικής και οικονομικής, και της αμφισβήτησης επιπλέον.
           Αμφισβήτησης, αν χρειάζεται πλέον η Πυραμίδα της Ασφάλειας.
529374 4357099852674 1617432401 n          Πρέπει αυτός ο Πολίτης, η Κοινωνία, να αποφασίσει !! Θέλει την Ασφάλεια ή όχι ;;
          Αν ΝΑΙ, σήμερα κιόλας, πρέπει οι κυβερνώντες να «γονατίσουν» και αν δεν «γονατίζουν», ο Πολίτης να τους το επιβάλλει, και να δουν τις ανάγκες αυτής της Βάσης.
          Αν ‘ΟΧΙ, ας δρομολογήσουν ποιο γρήγορα, ότι είχαν κάνει τόσα χρόνια, ώστε να μην υφίσταται αυτή η Πυραμίδα και τα μέλη της Βάσης, να αναζητήσουν κάπου αλλού να δώσουν την προσφορά τους.e15c5e05824a027bc29c8ff9c74142f3
          Γιατί, περί προσφοράς και θυσίας πρόκειται και όχι επαγγέλματος, ….. αφελή ΝεοΈλληνα.
          Ναι!!! 
εσύ με ποιούς ήσουν         Αφελή, διότι στις δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς, έβγαζες ότι :
                     - Εμπιστεύεσαι, πρώτα τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας και μετά όλους τους ….. άλλους, έχοντας τους «πολιτικούς» στις τελευταίες θέσεις.
                     - Ως προς τη διαφθορά, τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας λιγότερο έως καθόλου, και τους «πολιτικούς» περισσότερο έως πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα