Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...



Κανένας Κίσινγκερ δεν θα μπορούσε να επιτύχει τον στόχο του. Υπάρχει, όμως, σήμερα η «προοδευτική» διανόηση της Χώρας μας, η οποία ανέλαβε να υλοποιήσει τις πολιτικές αυτές σκοπιμότητες. Πλήττουν τα θεμέλια της Εθνικής μας υπόστασης. Γίνονται συστηματικές προσπάθειες υπόσκαψης των βάσεων και των θεμελίων επάνω στα οποία έχει κτισθεί και στηρίζεται το Ελληνικό Έθνος.
Να αποδομήσουν την Γλώσσα μας, να διαστρεβλώσουν, να πλαστογραφήσουν και να σφετερισθούν την Ιστορία μας, να την υποτάξουν σε σκοπιμότητες, σε βάρος των δικαίων και της αλήθειας.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, ο Ελληνισμός δέχεται επίθεση σε όλα τα επίπεδα εθνικό, πολιτικό, οικονομικό και εκκλησιαστικό, θρησκευτικό. Σκοπός τους είναι ο αφανισμός της παγκόσμιας επιρροής του Ελληνισμού και η υποδούλωσή του και της Ελλάδος σε μια μορφή ύπαρξης, από την οποία να μη μπορέσει ποτέ να ανακάμψει. Έτσι, φθάσαμε στο σημείο ο πατριωτισμός να θεωρείται φασισμός και να βλέπουμε αφίσες:

«Κρεμάλα στους πατριώτες».

Και πώς να μη συμβεί αυτό, όταν βλέπουμε στο κρατικό κανάλι ακρωτηριασμένο το στίχο του Λορέντζου Μαβίλη: Πατρίδα, σαν τον ήλιο σου ήλιος αλλού δε λάμπει. Το κανάλι γράφει: Σαν τον ήλιο σου ήλιος αλλού δε λάμπει. Παραλείπει τη λέξη πατρίδα, για να μη θεωρηθεί η τηλεόραση ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ!.. Εκεί εφθάσαμε...

Διαβάστε περισσότερα: ΣΗΜΕΡΑ: Το «δόγμα Κίσινγκερ» και οι υπηρέτες του...ΕΛΛΑΔΑ http://elladasimera.blogspot.com/2010/09/blog-post_6337.html#ixzz1mWAg3ZXk



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα