Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ανάληψη για όλους

Του Owen K. Waters
Η ανθρωπότητα πρόκειται να ανέβει επίπεδο (ascend) σε μια πιο λεπτοφυή σωματική μορφή. Αυτή η αλλαγή θα γίνει σταδιακά, όχι απότομα. Ο νέος κύκλος της Γης, αυτό που δείχνει το ημερολόγιο των Μάγια, θα έχει ως σημείο έναρξης την 21η Δεκεμβρίου 2012 και θα είναι μια ζωτική περίοδος, τότε που η συνειδητότητα θα μεταβεί σε μια νέα πραγματικότητα. Αυτό το σημαντικό γεγονός θα είναι σταδιακό.
Όταν τον Αύγουστο του 1987 συνέβη η Αρμονική Σύγκλιση, πολλοί πίστευαν
ότι ο κόσμος θα άλλαζε και η ανατολή της παγκόσμιας ειρήνης θα φαινόταν στον ορίζοντα. Όμως, χρειάζεται χρόνος, ώστε η νέα σκέψη να εντυπωθεί στη συνείδηση του κόσμου και ακόμα περισσότερος χρόνος για το ξεδίπλωμα γεγονότων, ως αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής.
Δυο χρόνια μετά την Αρμονική Σύγκλιση, αυτό που συνέβη ήταν ένα βήμα άνευ προηγουμένου προς την ανθρώπινη ελευθερία. Το Τείχος του Βερολίνου που χώριζε τη Σοβιετική Ένωση από τη Δύση, έπεσε. Δυο χρόνια μετά, η ίδια η Σοβιετική Ένωση διαλύθηκε, δίνοντας τέλος στον Ψυχρό Πόλεμο που απειλούσε την επιβίωση της ανθρωπότητας για πάνω από σαράντα χρόνια.   
Η εξέλιξη της συνειδητότητας των ανθρώπων επιταχυνόταν. Ξεκίνησε από την Αναγέννηση, πριν 600 χρόνια, η πνευματικότητα άρχισε να αναπτύσσεται τη δεκαετία του ’60, και ο συλλογικός νους άρχισε να οδεύει γρηγορότερα προς τη Μετάβαση (Shift).
Αυτή την επιτάχυνση προσπάθησαν να σταματήσουν με το δήθεν τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.
Παρόλο που η Μετάβαση είναι μια σταδιακή διαδικασία δεκαετιών, κεντρικό σημείο της είναι η μετακίνηση της συλλογικής συνειδητότητας, από εκεί που είναι επικεντρωμένη στην 3ης διάστασης συχνότητα της ύλης και του νου, να εστιαστεί  στην 4ης διάστασης συχνότητα που εκπέμπει η καρδιά.  

Στη νέα πραγματικότητα, μαζί με την μετάβαση της συνειδητότητας στην 4η διάσταση, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να παρατηρούν ότι οι εσωτερικές τους αισθήσεις αναπτύσσονται χωρίς προσπάθεια. Η διαίσθηση θα γίνει κάτι κοινό. Η τηλεπάθεια  θα είναι εύκολη μεταξύ των ανθρώπων με δεσμούς αγάπης, η επικοινωνία με φίλους και συγγενείς από καιρό πεθαμένους θα γίνει συνηθισμένη κατάσταση. Τα σώματα στην 4η διάσταση είναι λιγότερα πυκνά. Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να βλέπουν το φως που θα εκπέμπει το σώμα τους. Τα χρώματα θα είναι πιο έντονα και οι ήχοι θα διευρυνθούν και θα δημιουργήσουν μια ολότελα νέα εποχή στην τέχνη. Ή Μετάβαση είναι κοσμικό γεγονός. Ευρύτερο από τον πλανήτη ή το ηλιακό σύστημα. Είναι αναβάθμιση της ενέργειας και επηρεάζει τα πάντα. Η ίδια η Γη θα ανέβει σε διάσταση. Η ανθρωπότητα θα ακολουθήσει τη συχνότητα του πλανήτη. Εκείνοι που βρίσκονται ήδη στην 4η διάσταση, οι πεθαμένοι, θα μετακινηθούν σε ανώτερο επίπεδο.
   
Όπως υπάρχουν εκείνοι που θέλουν να επιταχύνουν τη Μετάβαση, υπάρχουν και εκείνοι που δεν θέλουν καθόλου να συμβεί, αλλά δεν είναι στο χέρι τους. Σήμερα, τροφοδοτούν τον κόσμο με ΦΟΒΟ, οικονομικές κρίσεις, πόλεμοι, τρομοκρατικές επιθέσεις κλπ.  για να κρατιόνται στην εξουσία. Ο φόβος τους δίνει ενέργεια και τους συντηρεί στη θέση τους, αλλά συγχρόνως καθυστερεί την εξέλιξη της συνειδητότητας και την αυτο-ενδυνάμωση. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά από τα κείμενα που βρίσκονται κρυμμένα σε μυστικές βιβλιοθήκες, στο Βατικανό και αλλού.
 
Αν δεν φοβάστε, η ψυχή σας θα σας οδηγήσει σε μέρη ασφαλή και δεν θα επηρεαστείτε από τα όσα πιθανόν να συμβούν.

Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορούμε να κάνουμε στην ανθρωπότητα είναι να μην φοβόμαστε, να μένουμε εστιασμένοι στο κέντρο μας, να έχουμε συναισθήματα ηρεμίας και γαλήνης, ακόμα και τότε που θα ακούμε να συμβαίνουν διάφορα τραγικά συμβάντα. Αυτή η στάση δεν δείχνει αδιαφορία. Έτσι μπορεί να θέλουν να σας πείσουν ότι είναι, αλλά τα άσχημα συναισθήματα δεν βοηθάνε κανέναν. Αντίθετα, θα βοηθήσετε να ηρεμήσουν και οι άλλοι γύρω σας και όλοι μαζί θα μπορέσουμε να διώξουμε τους «σκοτεινούς» που κρατάνε τα ηνία της ανθρωπότητας στα χέρια τους. Η αγάπη, η ηρεμία, η γαλήνη, έχουν ανώτερη δόνηση που οι σκοτεινοί δεν θα μπορέσουν να αντέξουν για πολύ καιρό. Ας οραματισθούμε έναν κόσμο ελεύθερο από οτιδήποτε άσχημο μας περιβάλει. Ας οραματισθούμε την αφθονία να ρέει από παντού γύρω μας. Ας οραματισθούμε ότι ζούμε στον πλανήτη που θέλουμε να ζούμε. Κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον, αυτές οι σκέψεις θα υλοποιηθούν. Είναι τόσο απλό!
Μετάφραση: Αγγελική Νατσούλη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα