Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

"ΩΔΗ ΣΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΧΑΡΑ" ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ / Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (ΒΙΝΤΕΟ).

"Η Ωδή στη Χαράς" του Μπετόβεν (1785) είναι ο επίσημος ύπνος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.)
Η "Ωδή στη Χαμένη Χαρά" είναι μια μεταφορά για τη σημερινή κατάσταση με την οποία έρχονται - και θα έρχονται - σταδιακά αντιμέτωποι οι λαοί της Ευρώπης - οι Έλληνες όντας οι πρώτοι επιτηθέμενοι με τον πιο βίαιο τρόπο.

Στο όνομα μιάς "Ένωσης" όλο και πιο αντι-δημοκρατική - μολυσμένη από τη διαφθορά της πολιτικής της Ελίτ, των διεθνών τραπεζιτών, των πολυεθνικών, και των μέσων μαζικής ενημέρωσης - ψέματα, εκβιασμοί, ηθικολογίες, και "αποδιοπομπαίοι τράγοι", χρησιμοποιούνται για την υποδούλωση των λαών, καταστρέφοντας τις ζωές των ανθρώπων, και τη δημοκρατία. 
 Occupy E.U.

 





Μην κάνετε ποτέ το λάθος να μπερδέψετε την Ευρώπη με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Ευρώπη είναι το σπίτι του εργαζόμενου λαού της Ευρώπης, των επιστημόνων, των διανοουμένων και των καλλιτεχνών και η Ε.Ε. είναι το μακρύ χέρι της Νέας Τάξης και του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου που μοναδικά σκοπό έχει την εκμετάλλευση και την υποδούλωση της Ευρώπης, μέσα από την προσχεδιασμένη απάνθρωπη παρατεταμένη λιτότητα και την οικονομική και ηθική εξαθλίωση των λαών της...
Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα