Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Τσακ Νόρις

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία




O Tσακ εν δράσει
“Σας το λέω έτσι απλά, χωρίς λεπτομέρειες, ότι ο μεγάλος μου δάσκαλος υπήρξε ο Τσακ Νόρις, στον οποίο εγώ προσωπικά, αλλά και η μαθηματική επιστήμη, η φυσική και η σοφία του αιώνα μας χρωστάμε τα πάντα.”

~ Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν για τον Τσακ Νόρις

Ο Τσακ Νόρις (γνωστός και ως «Τσάκι, η κούκλα του Σατανά») είναι ένας από τους μεγαλύτερους υπερήρωες του πλανήτη μας. Έχει σώσει τον κόσμο 27 φορές από βέβαιη καταστροφή και έχει νικήσει πολύ δυνατούς εχθρούς, όπως ο Σαντάμ Χουσεΐν, ο Μπαρμπαρόσα, ο Σουλεϊμάν, ο Μπίλυ δε Κιντ, ο Δαρείος, ο Ναπολέοντας, ο Τσιτούρης, ο Σνέιπ, ο Scream, η Amy Winehouse και άλλοι πολλοί και τους προλαβαίνει όλους στο τσακ.


Πίνακας περιεχομένων

 [απόκρυψη

Ιστορία


Να τι έπαθε η γυναίκα του Τσακ Νόρις όταν τόλμησε να αλλάξει σταθμό στο ραδιόφωνο.
Δεν ξέρουμε ακριβώς πότε γεννήθηκε, άλλα φήμες θέλουν τον Τσακ Νόρις να υπάρχει από πάντα ή να είναι ετεροθαλής αδερφός του Ντάνκαν Μακλάουντ. Η πρώτη του εμφάνιση αναφέρεται από τους ιστορικούς στη μάχη των Γαυγάμηλων, όπου επιτέλεσε αρχηγός του ιππικού του Μ. Αλεξάνδρου. Επανεμφανίζεται το 50 μ.Χ. στη Γαλατία, όπου έδειρε 1500 Ρωμαίους χρησιμοποιώντας μόνο τη στριφογυριστή κλωτσιά του. Λίγους αιώνες αργότερα, το 600 μ.Χ., διέσχισε τον Ατλαντικό κολυμπώντας και αφού κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στη κολύμβηση ανακάλυψε την Αμερική. Επίσης κατέρριψε και 27 εξωγήινα αεροσκάφη με μία (1) σφεντόνα. Γύρω στα 1400, επέστρεψε στην Ευρώπη και μεταμφιεσμένος σε Μογγόλο το 1402 νίκησε όλο το στρατό της Τουρκίας. Όταν οι Τούρκοι πολιορκούσαν την Κωνσταντινούπολη, άνοιξε κατά λάθος την Κερκόπορτα όταν προσγειώθηκε πάνω της ένας Τούρκος που είχε φάει μια μπούφλα από τον Τσακ κάπου 40 χιλιόμετρα πιο πέρα. Το 1492 έδειξε το δρόμο στον Κολόμβο και έπειτα ξαναγύρισε στην Ευρώπη. Ήδη λατρευόταν σαν Θεός και κυβέρνησε το Σαν Μαρίνο.

Νεότερα Χρόνια


Και όμως ο Τσακ έχει ανακυρηχθεί άγιος από την εκκλησία...
Το 1700 πολιτογραφήθηκε Αμερικανός και στάλθηκε στο Ιράκ να πολεμήσει την Τρομοκρατία. Το 1821 έρχεται στην Ελλάδα με το πρόσχημα ότι οι Τούρκοι είναι τρομοκράτες και ξεκινάει την επανάσταση. Νικάει μόνος του σε 2 μάχες τους Τούρκους και μετά φεύγει πάλι για Αμερική για να αναχαιτίσει τους Οστρογότθους και να συναντηθεί με τους Ελ στα Ηνωμένα Έθνη. Το 1880 ανακαλύπτει πετρέλαιο κάνοντας γεώτρηση με ένα κουτάλι. Λίγα χρόνια μετά ιδρύει το δικό του αστυνομικό σώμα, τους περίφημους Τέξας Ρέιντζερς.

Ο Τσακ Νόρις το 1880

20ος Αιώνας

Το 1900 αποφασίζει να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο. Ιδρύει το Χόλιγουντ και αναδεικνύει κορυφαίους σκηνοθέτες όπως ο Θόδωρος Αγγελόπουλος και ο Αμπάς Κιαροστάμι. Αργότερα, κατατάσσεται στον Αμερικανικό στρατό και αποβιβάζεται μόνος του στη Νορμανδία, όπου συντρίβει τη Ναζιστική πολεμική μηχανή. Από το '50 και μετά ασχολείται αποκλειστικά με τον κινηματογράφο (με εξαίρεση την εκστρατεία του στο Βιετνάμ κατά την οποία αφάνισε 200.000 αντάρτες και σκόρπισε τον τρόμο), τους Τέξας Ρέιντζερς και το Κουνγκ Φου. Γίνεται γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του σε διάφορες μεγάλες επιτυχίες όπως το «Σκύψε ευλογημένε» και τον «Τιτανικό», όπου στο πλευρό του Λεονάρδου ντι Κόπριο υποδύεται το παγόβουνο. Έχει παίξει σε πολλές επικές υπερπαραγωγές και έχει κερδίσει συνολικά πάνω από 30 όσκαρ και έχει δικό του αστέρι στη λεωφόρο των άστρων. Ας αναφερθεί ότι υπήρξε Jedi Μάστορας και εκπαιδευτής του Johnny SkyWalker. Έχει κατά καιρούς συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ όπως ο Στίβεν Σιγκάλ, ο Έρικ Ρόμπερτς, ο Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ και φυσικά ο «Rambo» Σιλβέστερ Σταλόνε. Τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά και στο χώρο του τραγουδιού. Μάλιστα, το 2004, το ντουέτο του με τη Νταίζυ Ντούκουνα πούλησε 1.500.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως. Δηλώνει πως το μόνο όνειρό του πλέον είναι να τραγουδήσει με την Άννα Βίσση και να παίξει σε ταινία με τον Στάθη Ψάλτη.

Μόρφωση


Τα νέα χαρτονομίσματα στις ΗΠΑ μετά την στρυφογυριστή κλωτσιά του Τσακ στον υπουργό οικονομικών.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Τσακ υπήρξε μαθητής του Σωκράτη και του Νίτσε. Πολλοί θεωρούν ότι και πίσω από τον μυστηριώδη Αγαπημένο Μαθητή του Χριστού κρύβεται ο Τσακ Νόρις και η γαμάτη γενειάδα του. Λέγεται ακόμα ότι τέλειωσε το τμήμα Φυσικής του Καποδιστριακού πανεπιστημίου της Αθήνας σε μόλις ένα εξάμηνο και αντί για πτυχίο ζήτησε μία μπύρα.
Τον περασμένο Ιούλιο ο Τσακ ξεκίνησε έρευνα στο τμήμα των Health Informatics του πανεπιστημίου του Brunel με χρηματοδότηση από το 7ο Κοινοτικό Πρόγραμμα Στήριξης με θέμα "Η Κυκλο-στριφογυριστή Κλωτσιά (roundhouse kick) και οι Επιπτώσεις της στη Μηχανοργάνωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας". Η εξαφάνιση τον Αύγουστο του 2006 τριών μελών του Διδακτικού και Εκπαιδευτικού Προσωπικού και μιας καθαρίστριας όταν έθεσαν στον Τσακ το ερώτημα "τι είναι η Κυκλο-στριφογυριστή κλωτσιά;" έχει παγώσει προς το παρόν το σχετικό ερευνητικό πρόγραμμα. Αντίθετα πρωτοφανή άνθιση γνωρίζει το τμήμα αστρονομίας του ιδίου Πανεπιστημίου μετά την ανακάλυψη τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς τεσσάρων νέων σωμάτων σε τροχιά στους εξωτερικούς δακτυλίους του Κρόνου. Στο μεταξύ, πολλά πανεπιστήμια του προσφέρουν τη θέση του διδάκτορα αλλά εκείνος αρνείται γιατί θέλει να αφοσιωθεί στις πολεμικές τέχνες και το Sudoku. Επιπλέον, διατυπώνει τη δική του νέα θεωρία για την τροφική αλυσίδα:
ψάρι => ερπετό => θηλαστικό => πίθηκος => άνθρωπος => Θεός => Τσακ Νόρις

Πολεμικές τέχνες


O Tσακ διδάσκει τον Μπρους Λι
Ο Τσακ Νόρις έχει μαύρη ζώνη στο καράτε, το Κουνγκ Φου, το Τάε Κβον Ντο, το Σαολίν, ενώ εξαιρετικές είναι οι επιδόσεις του και στο κικ μπόξινγκ. Έχει διδάξει τον Μπρους Λη, τον Τζάκι Τσαν και τον Τζετ Λι και έχει πρωταγωνιστήσει σαν κρυφός χαρακτήρας σε όλα τα Street Fighter, Mortal Kombat και Tekken. Έχει εξαιρετική τεχνική. Χρησιμοποιεί το ίδιο καλά τα χέρια του και τα πόδια του, όμως η ειδική του κίνηση είναι η περίφημη κυκλο-στριφογυριστή κλωτσιά του που σπάει τοίχους και εκτοξεύει αντιπάλους με ταχύτητα 120 χλμ την ώρα (αλλά μπορεί αν το επιθυμεί να ξεπεράσει και τα 11200 μέτρα το δευτερόλεπτο). Πρόσφατα η εταιρία που έφτιαξε τον Super Mario και την παρέα του κυκλοφόρησε και το Τσακ Νόρρις Εντίσιον αναγνωρίζοντας την αξία του μεγάλου πολεμιστή.

Μερικές Χρήσιμες Πληροφορίες για τον Τσακ Νόρις


Φωτογραφία από την διάσημη κλωτσιά του Τσακ.

Αυτή την ταμπέλα αντικρίζει οποιοσδήποτε έρχεται προς την γη.

Ιστορικά γεγονότα

  1. Ο Τσακ Νόρις έχει μετρήσει ως το άπειρο - δύο φορές-και ανάποδα.
  2. Ο Τσακ Νόρις έδωσε στη Μόνα Λίζα το διάσημο χαμόγελό της.
  3. Ο Τσακ Νόρις ανακάλυψε μια νέα θεωρία της σχετικότητας που συμπεριλάμβανε πολλαπλά σύμπαντα όπου ο Τσακ Νόρις είναι ακόμα σκληρότερος από αυτό (E=m*Τσακ Νόρις²). Όταν ανακαλύφθηκε από τον Άλμπερτ Αϊνστάιν και δημοσιεύθηκε, ο Τσακ Νόρις του έριξε γυριστή κλωτσιά στη μάπα. Σήμερα, ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είναι γνωστός ως Στίβεν Χόκινγκ...
  4. Ο Τσακ Νόρις κάποτε έφαγε μια τούρτα πριν προλάβουν να του πουν οι φίλοι του ότι ήταν μια στριπτιζού μέσα.
  5. Εν αρχήν ην το τίποτα... Ύστερα, ο Τσακ Νόρις κλώτσησε αυτό το τίποτα με γυριστή κλωτσιά στα μούτρα και του είπε "Άει χάσου". Αυτή είναι η ιστορία του σύμπαντος.
  6. Ο Τσακ Νόρις πήρε την άδεια οδήγησης στην ηλικία των 16. Δευτερολέπτων.
  7. Ο Τσακ Νόρις έχει πάει στον Άρη. Γι’ αυτό δεν υπάρχει ζωή εκεί.
  8. Ο Τσακ μήνυσε το NBC ισχυριζόμενος ότι το Law and Order είναι λογότυπα για το δεξί και το αριστερό πόδι του.
  9. Ο Τσακ Νόρις έπαιξε μια φορά Ρωσική Ρουλέτα με γεμάτο οπλο και κέρδισε.
  10. Ο Τσακ Νόρις είναι ο πραγματικός υπαίτιος για τον θάνατο της μικρής Αννούλας.
  11. O Τσακ Νόρις σταμάτησε να πλένει τα ρούχα του στον Ωκεανό επειδή τα τσουνάμι που προκαλούσε σκοτωναν ανθρώπους.
  12. Ο Τσάκ Νόρις έτρεξε σε μαραθώνιο. Και βγήκε πρώτος. Και δεύτερος. Και τρίτος. Ταυτόχρονα.
  13. Στην Χιροσίμα δεν έγινε έκρηξη από ατομική βόμβα. Ο Τσάκ Νόρις έκλασε, μετά από δείπνο με φασόλια.
  14. Τα Χελωνονιντζάκια βασίζονται σε αληθινή ιστορία: Κάποτε, ο Τσακ Νόρις κατάπιε μια χελώνα και όταν την έχεσε, αυτή ήταν δυο μέτρα με κάτι μούσκουλα ντουβάρια κι ήξερε καράτε.
  15. Μιά φορά ο Τσακ Νόρις σκότωσε έναν Κύκλωπα με στριφογυριστή κλοτσιά ανάμεσα στα μάτια του.
  16. Ο Άγιος Βασίλης υπήρχε στην πραγματικότητα μέχρι που ξέχασε το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Τσακ Νόρις.
  17. Ο Τσακ Νόρις κλώτσησε μια φορά έναν γάιδαρο στον λαιμό , οι απόγονοι αυτού του ζώου είναι οι γνωστές καμηλοπαρδάλεις.
  18. Ο Τσακ Νόρις είναι ο μόνος που κατάλαβε την πλοκή του LOST.
  19. Ο Τσακ Νόρις έχασε την παρθενιά του πρίν απ' τον πατέρα του.
  20. Ο Τσακ Νόρις απήγαγε εξωγήινο.
  21. Ο Τσακ Νόρις κατάφερε να κάνει ένα χρυσόψαρο να πνιγεί μέσα στο νερό.
  22. Όταν ο Θεός είπε Γεννηθήτω το Φως ο Τσάκ Νόρις του είπε: Πες παρακαλώ.
  23. Μια φορά ο Τσακ Νόρις κατούρησε σε ένα ποτήρι και το έδωσε σε κάποιον να το πιεί. Έτσι ανακαλύφθηκε το Red Bull.
  24. Πριν καιρό ο Τσακ Νόρις αποφάσισε να μονομαχήσει με τον Σούπερμαν. Ο ηττημένος θα έπρεπε να φορέσει το βρακί πάνω απ το παντελόνι.
  25. Ο Τσακ Νόρις μόλις γεννήθηκε πήδηξε την πρώτη νοσοκόμα που είδε. Ήταν ο πρώτος της... ήταν η τρίτη του.
  26. Ο Τσακ Νόρις ξεπαρθένιασε το παρθένο ελαιόλαδο.
  27. Από τον φόβο τους οι άνθρωποι για τον Τσακ Νόρις εφεύρεσαν το αυτοκίνητο. Ο Τσακ Νόρις εφεύρεσε το τροχαίο.
  28. H πρώτη δουλειά του Τσακ Νόρις ήταν δοκιμαστής δηλητηρίων.
  29. Ο Τσακ Νόρις δεν παίζει πια με το κομπολόι γιατί το έχει τερματίσει.
  30. Ο Τσακ Νόρις δεν παιζει με το πουλί του γιατί και αυτό το έχει τερματίσει, και μάλιστα στο Hard Mode.
  31. Μια φορά ο Τσακ Νόρις πήγε εκκλησία να κοινωνίσει. Μετά σκότωσε τον παπά γιατί του είπε: "Μεταλαμβάνει ο δούλος του Θεού"...Ο Τσακ Νόρις δεν είναι δούλος κανενός.
  32. Ο Τσακ Νόρις έχει χαστουκίσει τον ακέφαλο καβαλάρη.
  33. Ο Τσακ Νόρις δεν έχει πατέρα γιατί κανένας δεν είχε τα αρχίδια να του πηδήξει την μάνα.
  34. Όταν ο Γκράχαμ Μπελ συνέδεσε το πρώτο τηλέφωνο είχε ήδη δύο αναπάντητες απο τον Τσακ Νορις.
  35. Ο Τσακ Νόρις έβριζε Χριστοπαναγίες προ Χριστού.
  36. Μια φορά ο Τσακ Νόρις σκόνταψε και έπεσε κάτω όρθιος.
  37. Ο Τσακ Νόρις έχει πιεί ίντερνετ καφέ.
  38. Όταν η κόρη του Τσακ Νόρις έχασε την παρθενιά της ο Τσακ Νόρις έψαξε και την βρήκε.
  39. Ο Τσακ Νόρις πήγε σε δημόσια υπηρεσία και τον εξυπηρέτησαν.
  40. Ο Στρος Καν στη φυλακή έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό: «Εμένα μου έκατσε, Τσακ Νόρις».
  41. Ο Τσακ Νορις ήρθε σε επαφή με την θηλυκή πλευρά του...και την άφησε έγκυο.
  42. Ο Τσακ Νορις νικησε το παγκοσμιο τουρνουα ποκερ του 1987 κρατοντας μια πιστωτικη καρτα,δυο καρτες UNO,μια καρτα βγες απο την φυλακη της μονοπολης και μια αποδειξη απο το σουβλατζιδικο της γειτονιας.
  43. Ο Τσακ Νόρις κάποτε πήγε στα Παρθένα Νησιά...από τότε τα λένε σκέτα Νησιά.
  44. Ο Τσακ Νόρρις έμαθε τρόπους στον Λέγειν.
  45. Οταν ο Αρχιμήδης είπε "ΕΥΡΗΚΑ" Ο Τσακ Νόρρις του είπε "ΑΡΓΗΣΕΣ".
  46. Ο Τσακ Νόρις έβαλε κουρτίνες στα Windows.
  47. Ο Τσακ Νόρις δάγκωσε την Apple.
  48. Στο γαμο του Τσακ Νορις ο Ησαΐας χόρευε live!
  49. Ο Τσακ Νόρις εφηύρε την φωτιά όταν έκλασε και πίσω του έπεσε ένας κεραυνός,με αυτόν τον τρόπο πέθαναν και οι δεινόσαυροι.
  50. Όταν ο Κολόμβος ανακάλυψε την Αμερική ο Τσακ Νόρις έπαιζε στο NBA.
  51. Στις 25 Δεκεμβρίου έστειλε ο Τσακ Νορις κάρτα γενέθλιων στο χριστό δεν ήταν τα γενέθλια του αλλά κάνεις ποτέ δε τόλμησε να τον διορθώσει.
  52. Ο Τσάκ Νόρις γάμησε τον Γκουσγκούνη.
  53. Ο Τσάκ Νόρις 11 φορές σκότωσε με 8 σφαίρες, 88 άτομα. Όλο μαζί 11888. Τυχαίο? Δεν νομιζω!!!!

Ικανότητες

  1. Αν γράψετε τη λέξη "Τσακ Νόρις" στο Scrabble, θα νικάτε πάντα.
  2. Ο Τσακ Νόρις μπορεί να νικήσει στο 'Σκορ 4' σε μόνο 3 κινήσεις.
  3. Ο Τσακ Νόρις μπορεί να διαιρέσει με το 0.
  4. Το 70% του βάρους των ανθρώπων είναι νερό. Το 70% του βάρους του Τσακ Νόρις είναι το σύστημα αναπαραγωγής του.
  5. Ο Τσακ Νόρις δεν κάνει πους-απς. Σπρώχνει τη Γη προς τα κάτω.
  6. Ο Τσακ Νόρις αποφασίζει ποια μέρα πέφτει η Τσικνοπέμπτη.
  7. O Τσακ Νόρις μπορεί να τριχοτομήσει μια γωνία.
  8. Ο Τσακ μπορεί να μιλήσει Braille.
  9. O Τσακ Νόρις μπορεί να στραγγαλίσει κάποιον με το καλώδιο ενός ασύρματου τηλεφώνου.
  10. Ο Τσακ Νόρις είναι ο μόνος τραγουδιστής που μπορεί να βγάλει δίσκο χωρίς να πρέπει να συμμετέχει ο Γιώργος Νταλάρας.
  11. Ο Τσακ Νόρις "πάει" με δύο ταχύτητες. Περπατάει, σκοτώνει.
  12. Όταν ο Τσακ Νόρις κάνει διαίρεση, δεν υπάρχει υπόλοιπο. Ποτέ.
  13. Ο Τσακ Νόρις μπορεί να σκοτώσει τον Μητσοτάκη.
  14. Ο Τσακ Νόρις μπορεί να τερματίσει όλα τα βίντεο game χωρίς να σκοτώσει κανέναν, γιατί οι εχθροί εξαφανίζονται πριν καλά καλά ξεκινήσει μια πίστα.
  15. Τα δάκρυα του Τσάκ Νόρις γιατρεύουν τον καρκίνο. Τι κρίμα που δεν έκλαψε ποτέ.
  16. Ο Τσακ Νόρις μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα shotgun για sniper.
  17. Ο Τσακ Νόρις μπορεί να bootάρει τα Windows Svista σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα.
  18. Ο Τσακ Νόρις θεραπεύει τον πυρετό Μπίμπερ.
  19. Ο Τσακ Νόρις ποτέ δε φτύνει σάλιο. Μόνο αγιασμό.
  20. Ο Τσακ Νόρις μπορεί να φάει έναν Κύβο του Ρούμπικ με μπερδεμένα τα χρώματα και να τον χέσει λυμένο.
  21. Ο Τσακ Νόρις είναι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που όποτε τρώει KFC δεν τον πιάνει κόψιμο.
  22. Ο Τσακ Νόρις έχει πετύχει με 1 τριγώνι 2 σμπάρους.
  23. Ο Τσακ Νόρις μπορεί να ξεμάθει ποδήλατο!
  24. Ο Τσακ Νόρις μπορεί να διαγράψει τον Κάδο Ανακύκλωσης.
  25. Ο Πλούτωνας είναι στην πραγματικότητα μερικοί Βρετανοί στρατιώτες απ' την Αμερικανική Επανάσταση σε τροχιά γύρω απ' τον Ήλιο από τότε που ο Τσακ τους απογείωσε με την κλωτσάρα του.
  26. Ο Τσακ Νόρις μπορεί να ακούσει την νοηματική γλώσσα.
  27. Ο Τσακ Νόρις δεν μπορεί να πάθει καρδιακή προσβολή γιατί η καρδιά του δεν έχει τα κότσια να τον προσβάλει.
  28. Ο Τσακ Νόρις μπορεί. Το μπορεί δεν Τσακ Νόρις.
  29. Ο Τσακ Νόρις μπορεί να ξεχάσει τα λυτά της μαλλιά.
  30. Ο Τσακ Νόρρις ανάβει φωτιά τρίβοντας δυο παγάκια.
  31. Ο Τσακ Νόρις σκίζει τις ιστοσελίδες.
  32. Ο Τσακ Νόρις κανει σούζα με την μηχανή του κιμά!
  33. O Tσακ Νόρις χορεύει χορό της κοιλιάς .. Με την πλάτη.
  34. Η γάτα του Τσακ Νόρις σκότωσε την περιέργεια
  35. Ο Τσακ Νόρις βρήκε τον ψύλλο στα άχυρα.
  36. Ο Τσακ Νόρις δεν "βλέπει" νεκρούς, φτιάχνει νεκρούς.
  37. Ο Τσακ Νόρις μπορεί νά 'χει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.
  38. Ο Τσακ Νόρις δεν πίνει καφέ. Πίνει ό,τι χρώμα θέλει!

Γνώσεις

  1. Ο Τσακ Νόρις ξέρει πώς το σκατό γίνεται παξιμάδι.
  2. Ο Τσακ Νόρις ξέρει γιατί κλάνει το γατί.
  3. Ο Τσάκ Νόρις ξέρει τα ανήψια της Θείας Λειτουργίας.
  4. Λεφτά υπάρχουν… Ο Τσακ Νόρις ξέρει πού είναι!
  5. Ο Τσακ Νόρις ξέρει τι χρώμα τη βάψαμε
  6. Ο Τσακ Νόρις ξέρει ποιά καταράστηκε τον Βασίλη Καρρά.
  7. Ο Τσακ Νόρις ξέρει ποιό είναι αυτό το κάτι που θέλει η Γαρμπή.
  8. Ο Τσακ Νόρρις ξέρει "ποιός μωρό μου ποιός".
  9. Ο Τσάκ Νόρρις ξέρει τι σημαίνει:Α μπε μπα μπλομ του κίθε μπλομ α μπε μπα μπλομ του κίθε μπλομ μπλιμ μπλομ.
  10. Ο Τσάκ Νόρις Ξέρει τον ιδιοκτήτη του αχυρώνα που μάλωναν οι γάιδαροι.
  11. Ο Τσακ Νόρις ξέρει που έχει ο καιρός γυρίσματα.
  12. Ο Τσάκ Νόρις Ξέρει ποσά απίδια παίρνει ο σάκος.
  13. Ο Τσακ Νόρις ξέρει που πάει ο Καραμήτρος.
  14. Ο Τσακ Νόρις ξέρει που παν τα τέσσερα
  15. Ο Τσακ Νόρις ξέρει τα παιδιά του Ζεβεδαίου ποιόν έχουν για πατέρα.
  16. Ο Τσακ Νόρις ξέρει από που κλάνει το μπαρμπούνι.

Καθημερινότητα του Τσακ Νόρις


Όταν ο Τσακ Νόρις σχολιάζει στο εσυσωλήνιο, τα σχόλια του γίνονται αυτόματα κορυφαία, δε χρειάζεται ψηφοφορία.
  1. Ο Τσακ Νόρις δεν κοιμάται. Περιμένει.
  2. Ο Τσακ Νόρις δεν φοράει ρολόι, γιατί ΑΥΤΟΣ αποφασίζει τι ώρα είναι.
  3. Τι περνάει απ' το μυαλό όλων των θυμάτων του Τσακ Νόρις πριν πεθάνουν; Το παπούτσι του.
  4. Ο Τσακ Νόρις ξυρίζεται κάθε φορά που νιώθει οίκτο...
  5. Όταν ο Τσάκ Νόρις βουτάει στην θάλασσα δεν βρέχεται. Η θάλασσα τσακνορίζεται.
  6. Ο Τσακ Νόρις δεν θεωρεί ότι έκανε σεξ εάν η γυναίκα επιβιώσει.
  7. Η Γη δεν περιστρέφεται απλά γύρω από τον άξονά της, αλλά γυρνά κάτω από τα πόδια του Τσακ Νόρις καθώς αυτός τρέχει.
  8. Ο Chuck Norris πίνει Chuck Daniel's.
  9. Η αγαπημένη σειρά του Τσακ Νόρις είναι το Κωνσταντίνου και Ελένης και γι' αυτό το δείχνει ακόμα ο ΑΝΤ1.
  10. Ο Τσακ Νόρις κοιμάται με άντρες όχι επειδή είναι gay αλλά επειδή του τέλειωσαν οι γυναίκες.
  11. Ο Τσακ Νόρις κοιμάται με ένα μαξιλάρι κάτω απ'το όπλο του.
  12. Ο Τσακ Νόρις σκοτώνει τα κουνούπια που τον δάγκωσαν για να παρει το αίμα του πίσω.
  13. Όταν ο Τσακ Νόρις κάνει ping, οι servers απαντάνε "pong".
  14. Ο Τσακ Νόρις φυτεύει φουντα στο farmville.Tην Πουλάει στο mafia wars…Kαι παίζει τα λεφτά στο πόκερ.
  15. Ο Τσακ Νόρις δεν αρμενίζει στραβά, στραβός είναι ο γιαλός.
  16. Αν ο Τσακ Νόρις σε addάρει στο facebook, θα βρεις γκόμενα στα επόμενα 20'.
  17. Ο Τσάκ Νόρις δε πάει για κυνήγι γιατί στη λέξη κυνήγι συνάγει και η αποτυχία.Ο Τσάκ Νόρις πάει για δολοφονία!

Λατρεία

  1. O Θεός συγχωρεί, ο Τσακ Νόρις ποτέ.
  2. Όταν ο μπαμπούλας πάει να κοιμηθεί, πρώτα βλέπει αν είναι στην ντουλάπα του ο Τσακ Νόρις.
  3. Ο Πρώτος Νόμος της Θερμοδυναμικής λέει πως η ενέργεια δεν μπορεί ούτε να καταστραφεί, ούτε να δημιουργηθεί. Εκτός κι αν συναντήσει τον Τσακ Νόρις.
  4. Ο Τσακ Νόρις δεν πιστεύει στον Θεό. Ο Θεός πιστεύει στον Τσακ Νόρις.
  5. Ο Τσακ Νόρις βλάπτει σοβαρά το κάπνισμα.
  6. Δεν υπάρχει θεωρία της εξέλιξης, μόνο μια λίστα με τα πλάσματα που o Τσακ Νόρις επιτρέπει να ζήσουν.
  7. Όταν εφαρμόζεις την μέθοδο των τριών, ο ένας από τους τρεις είναι πάντα ο Τσακ Νόρις.
  8. Όποιος γελάει τελευταίος γελάει καλύτερα. Όποιος γελάει στον Τσακ Νόρις ...πεθαίνει.
  9. Το 100 καλεί τον Τσάκ Νόρις όταν κάτι είναι επείγον.
  10. Ο Τσάκ Νόρις έχει μόνο ένα χέρι. Το πάνω χέρι.
  11. Δεν χρειάζεται να βάλει κέρμα σε μηχάνημα αυτόματης πώλησης προφυλακτικών. Όταν ο Τσάκ Νόρις περνάει μπροστά από τέτοιου είδους μηχανήματα, αυτά γνωρίζουν και βγάζουν προφυλακτικά από μόνα τους.
  12. Ο Χριστός μπορεί να περπάτησε πανω στην θάλασσα, αλλά ο Τσακ Νόρις κολύμπησε στην ξηρά.
  13. Οι περισσότερες μπότες φτιάχτηκαν για περπάτημα. Οι μπότες του Τσακ Νόρις δεν είναι τόσο φιλεύσπλαχνες.

  14. Ο Τσακ Νόρις βελτιώνει το σήμα του Άη Φόουν 4
    Πετρελαιοκηλίδα στη θαλασσα; Ο Τσακ Νορις έκανε ύπτιο και δεν πρόσεξε το τάνκερ.
  15. Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα φτάνει ο Τσακ Νόρις.
  16. Το όνομα του Τσακ Νόρις βγάζει λεξάριθμο 11 888 και δεν είναι τυχαίο.
  17. Ο Τσακ Νόρις έπρεπε να'χει πεθάνει εδώ και 20 χρόνια, μόνο που ο θάνατος δεν έχει τα κότσια να του το πεί.
  18. Όταν ο Τσάκ Νόρις σου κάνει κωλοδάχτυλο δεν σε βρίζει, απλά σου λέει πόσα δευτερόλεπτα σου μένουν μέχρι να πεθάνεις.
  19. Όταν ο Τσακ Νόρις μπαίνει σ' ένα σκοτεινό δωμάτιο δεν ανοίγει το φώς, απλά σβήνει το σκοτάδι.
  20. Όταν ο Τσακ Νόρις θέλει να κάψει τις θερμίδες του χρησιμοποιεί φλογοβόλο.
  21. Όταν ο Τσάκ Νόρις πάει να δωρήσει αίμα δεν ζητά σύριγγα, ζητά ένα μπαλτά και ένα κουβά.
  22. Ο Τσακ Νόρις δεν διαβάζει βιβλία απλά τα κοιτάει μέχρι να του δώσουν τις πληροφορίες που ζητάει.
  23. Ο Τσακ Νόρις δεν κουρεύει το γκαζόν του. Απλώς κάθεται απο πάνω του και το προκαλεί να φυτρώσει.
  24. Ο Τσακ Νόρις δεν ξυρίζει ποτέ τα μπαλάκια του γιατί ως γνωστόν οι τρίχες δεν φυτρώνουν στο ατσάλι.
  25. Αν ο Τσακ Νόρις σου κάνει poke στο Facebook προσγειώνεσαι στο Twitter.
  26. Το λειτουργικό σύστημα στον υπολογιστή του Τσακ Νόρις δεν είναι Microsoft, είναι Megahard.
  27. Ο Διάολος βλέπει τον Τσακ Νόρις και κάνει τον Σταυρό του.
  28. Ο Τσακ Νόρις δεν ζητάει πότε το τηλέφωνο μιας κοπέλας, απλά παίρνει τηλέφωνο έναν τυχαίο αριθμό και η σκύλα καλά θα κάνει να το σηκώσει.
  29. O Tσακ Νόρις δεν ξεγελά τον θάνατο, τον νικά καθαρά και τίμια.
  30. Ο Τσακ Νόρις κάνει τα κρεμμύδια να κλαίνε!
  31. Ο Τσακ Νόρις προκαλεί στύση στις γυναίκες.
  32. Ο Τσακ Νόρις δεν γερνάει, απλά ανεβαίνει level.
  33. Ο Τσακ Νόρις δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικά γιατί πολύ απλά κανείς δεν μπορεί να προφυλαχτεί απ' τον Τσακ Νόρις.
  34. Κανένας δεν είναι τέλειος...Ο Τσακ Νόρις είναι ο κανένας.
  35. Έχει ειπωθεί ότι αν κοιτάξεις στα μάτια τον Τσακ Νόρις θα μάθεις το μέλλον σου. Δυστυχώς, το μέλλον όλων είναι πάντα το ίδιο: Θάνατος από μια στριφογυριστή κλωτσιά στα μούτρα.
  36. Το άλογο του Τσακ Νόρις έχει 500 αυτοκίνητα.
  37. Βλέπεις τον Τσακ Νόρις να έρχεται στη γωνία πριν πας.
  38. Τρία καρπούζια στη μασχάλη του Τσακ Νόρις μια χαρά χωράνε.
  39. Ο Τσακ Νόρις ακούει να δει.
  40. Ο Τσακ Νόρις λογαριάζει μαζί με τον ξενοδόχο.
  41. Οτι λέει ο λόγος το έχει ακούσει απ' τον Τσακ Νόρρις.
  42. Ο Τσακ Νόρρις λέει "ελα ντε" και ο Ντε έρχεται!
  43. Όταν ο Τσακ Νόρις πέφτει τα αστέρια κάνουν μια ευχή.
  44. Όταν ο Θεός έδωσε τις 10 εντολές σε πέτρινες πλάκες στον Μωυσή ο Τσακ Νόρις τις είχε σε φλασάκι.
  45. Όταν ο θεός κάνει μπάνιο ποιο τραγούδι λέει??? "Αν Τσακ Νόρις γινόμουν για λίγο θα'λαζα πολλά δεν σου κρύβω"
  46. Για τον Τσακ Νόρις δεν ισχύει ο τρίτος νόμος του Νεύτωνα.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα