Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Οι Δύο Φατρίες Που Κυβερνούν Τον Πλανήτη !

Αναρτήθηκε από


Η Γερμανική ABWHΕR, οι Ναΐτες, οι Βαυαροί Βασιλείς,
ο Φον Κανάρης, η Νέα Τάξη, οι Ρότσιλντ,
το
Federal Reserve Banking System, οι 300 οικογένειες!
Μήπως είμαστε τα πιόνια σε μια παγκόσμια σκακιέρα,
στα χέρια άψυχων όντων και μυστικών εταιριών;
Αρχικά θα ήθελα να επισημάνω ότι οι απόψεις που αναφέρονται στο  άρθρο αυτό –και να το θυμάστε– είναι αυτούσιες της Raelyan Allan, η οποία ίδρυσε το Rumor Mill News (εικ. 1). Αφορούν μια ενδιαφέρουσα ανάλυση των δυο βασικών φατριών, οι οποίες μάχονται για την κυριαρχία στον πλανήτη. Φυσικά η κατάσταση είναι σημαντικά πιο περίπλοκη και πολύ περισσότερο σοβαρή. Αυτό είναι άλλο ένα άρθρο μου που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Άβατον τον Μάη του 2007 και στην miastala.com, η αναδημοσίευση του επιτρέπεται, με σύνδεσμο ως είθισται.

Εμπλέκονται όντα μη ανθρώπινου DNA, πολλών φυλών, πολυδιαστατικά και υβριδικά ανθρώπινα όντα χωρίς ψυχή. Επίσης εμπλέκεται κάθε είδος, σοβαρής και μη, μυστικής εταιρίας. Μην ξεχνάμε και τις μυστικές υπηρεσίες κάθε είδους, εξωτικές τεχνολογίες, υπόγειες βάσεις και ό,τι άλλο χρειάζεται για μια συνωμοσιολογική σούπα γκουρμέ…

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΦΑΤΡΙΕΣ: Το 1989, η εκδότρια του Rumor Mill News, Raeyan Allan (εικ. 2) παντρεύτηκε τον –πλοίαρχο τότε και αργότερα ναύαρχο– Gunther K. Russbacher (εικ. 3 και 4), αξιωματικό της Υπηρεσίας Πληροφοριών του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, αποσπασμένου στη CIA.
Ο  Gunther K. Russbacher είναι ο πρώτος που παρουσίασε το θέμα των «Φατριών» στον κόσμο. Το  Rumor Mill News είναι ο πρώτος ιντερνετικός ιστότοπος μη πολιτικώς ορθών ειδήσεων, που έγραψε γι’ αυτόν το «Μυστικό Πόλεμο Μεταξύ των Φατριών» που διεξάγεται σιωπηλά, στα παρασκήνια. Οι Φατρίες υπάρχουν σε όλες τις χώρες του πλανήτη. Υπάρχουν σε κάθε πολιτικό κόμμα, σε κάθε Μη Κυβερνητική Οργάνωση (NGOs), σε κάθε κράτος, χώρα και συμβούλιο.
Η Φατρία Ένα (F1) είναι η ομάδα των διεθνών τραπεζιτών και πολυεθνικών εταιρειών που επιθυμούν να ελέγξουν τον πλανήτη. Η Φατρία Δύο (F2) αποτελείται από μια μυστική ομάδα ανδρών και γυναικών, που γνωρίζουν τι θέλει η F1 και σκόπιμα στήνουν εμπόδια στο δρόμο της για να καθυστερήσουν την κατάληψη ολόκληρου του πλανήτη.
Το Rumor Mill News ξεκίνησε το 1996 για να αποκαλύψει μερικές από τις κρυμμένες αλήθειες των κυβερνήσεων. Μια από αυτές που οι ιδρυτές του Rumor Mill News αποκάλυψαν σε μεγάλο ακροατήριο το 1992 αφορούσε το σύστημα του Federal Reserve Banking (εικ. 5 και 6), στις ΗΠΑ. Ότι δηλαδή ΔΕΝ είναι ιδιοκτησία της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Είναι ιδιοκτησία των διεθνών τραπεζιτών, οι οποίοι έχουν το αρχηγείο τους στο «City of London», που είναι ξεχωριστό κομμάτι του Λονδίνου. Περί αυτού, πιθανόν σε άλλο άρθρο…
Οι ιδιοκτήτες του Federal Reserve –μέσω των Ηνωμένων Εθνών, των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, των «δεξαμενών σκέψης», των Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων, της Παγκόσμιας Τράπεζας, της IMF και πολλών άλλων– χρησιμοποίησαν τα χρήματα που έκλεψαν από τον αμερικανικό λαό για να διεισδύσουν και να «αγοράσουν» τον πλούτο άλλων χωρών.
Οι ιδιοκτήτες του Federal Reserve αποτελούνται από 300 ενδοσυνδεόμενες οικογένειες, και έχουν πανίσχυρες ρίζες σε ΟΛΕΣ τις χώρες του κόσμου. Αυτές οι οικογένειες έχουν σχέδιο για ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, η οποία θα βρίσκεται ΚΑΤΩ από τον έλεγχό τους. Όλα τα έθνη και οι άνθρωποι θα ΧΑΣΟΥΝ τα κυριαρχικά τους δικαιώματα. Η κοινή φράση αυτών των ανθρώπων και του σχεδίου τους ονομάζεται: ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
Οι περισσότεροι Αμερικανοί πατριώτες και άλλοι εθνικιστές σε όλο τον κόσμο ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ για την απειλή στα κυριαρχικά τους δικαιώματα, από τη Νέα Τάξη. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι υπάρχει μία άλλη δύναμη κρυμμένη στις σκιές. Μια δύναμη που βάζει οδοφράγματα στο μονοπάτι της Νέας Τάξης Πραγμάτων από το τέλος του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου. Οι άνδρες και οι γυναίκες που αποτελούν αυτήν την κρυμμένη δύναμη ονομάζουν τον εαυτό τους Φατρία Δύο (F2), γιατί ήρθαν δεύτεροι. Οι τραπεζίτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων κατέστρεψαν την κυριαρχία των χωρών τους. Οι άνδρες και οι γυναίκες της Φατρίας Δύο συμμάχησαν, διότι έχασαν τις χώρες τους.
Στις ΗΠΑ, τα μέλη της Φατρίας Δύο αποκαλούν τους εαυτούς τους: Οι Καουμπόις. Παραθέτουμε μια περίληψη: Η Φατρία Ένα είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων, κατασκευασμένη από τους διεθνείς τραπεζίτες, τις 300 μη-ονομαζόμενες οικογένειες, που επίσης έχουν την κατ’ ουσία ιδιοκτησία τού Federal Reserve τραπεζικού συστήματος.
Αυτές οι οικογένειες κατάγονται, ιδεολογικά ΚΑΙ βιολογικά, από τους χρηματοδοτούμενους από τους Rothschild, Ιλουμινάτους. Επίσης η Φατρία Ένα δημιούργησε τις πολυεθνικές εταιρείες. Οι πολυεθνικές δημιουργήθηκαν από τον εκάστοτε βασιλιά της Αγγλίας, ο οποίος ελέγχεται και είναι ιδιοκτησία των Rothschild.
Η Φατρία Δύο κατάγεται από τον βασιλιά της Βαυαρίας, τους Ναΐτες Ιππότες και τη γερμανική Abwher (Γερμανική Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου). Δημιουργήθηκε από τους άνδρες που οι χώρες τους καταστράφηκαν από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Το 1776, ο Βασιλιάς της Βαυαρίας αποκάλυψε τη σχεδιαζόμενη κατάργηση  και κατάληψη των μοναρχιών της Ευρώπης από τους Ιλουμινάτους /  Rothschild. Ως αποτέλεσμα, η Νέα Τάξη, που περίμενε να τα καταφέρει το 1776, χρειάστηκε να υποχωρήσει στις σκιές, να ανασυνταχθεί και να δυναμώσει, μέχρι την επόμενη σχεδιαζόμενη κατάληψη του πλανήτη.
Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο φατριών είναι η Σκλαβιά έναντι της Ελευθερίας. Η Φατρία Ένα μάς υπόσχεται ένα παγκόσμιο κράτος σκλαβιάς. Η Φατρία Δύο –για την οποία μιλούσε ο μακαρίτης  Gunther K. Russbacher– υπόσχεται έναν κόσμο, όπως ήταν οι ΗΠΑ κατά τη δεκαετία του 1950… όχι κάτι τέλειο… αλλά πεντακάθαρα ΟΧΙ ένα Παγκόσμιο Κράτος Σκλάβων.
Πριν εμφανιστεί το Rumor Mill News στο διαδίκτυο, η έννοια των Φατριών δεν υπήρχε. Στο μόνο βιβλίο που είχε αναφερθεί ήταν το Defrauding America, του Rodney Stich. Η κύρια πηγή αυτού του βιβλίου ήταν ο Russbacher.
Η ABWHΕR  ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΪΤΕ: Η Φατρία Δύο (F2) είναι μια μυστική ομάδα αντρών και γυναικών. Δημιουργήθηκε από Γερμανούς και Αυστριακούς αξιωματικούς, οι οποίοι εξαναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Ευρώπη ΠΡΙΝ το τέλος του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, επειδή είχαν πάρει μέρος στη συνωμοσία για τη δολοφονία του Adolph Hitler.
Αυτοί οι πρώην Ναζί αξιωματικοί που δημιούργησαν τη Φατρία Δύο ήταν μέλη μιας συνωμοσίας με επικεφαλής τον ναύαρχο Wilhelm Canaris (εικ. 6 ). Ο Canaris ήταν επικεφαλής της γερμανικής Abwher. Η συνωμοσία τού Canaris απέβλεπε στη δολοφονία του  Adolph Hitler και τον τερματισμό του πολέμου.
Ήξεραν ότι το μέλλον του κόσμου τους εξαρτιόταν από το γρήγορο τερματισμό του πολέμου, πριν ο «εχθρός» καταστρέψει τελείως τη γενιά τους. Ήξεραν ότι ο Hitler  ελεγχόταν από μια κλίκα μαύρων μάγων, τα μέλη της οποίας φορούσαν τη μάσκα των διεθνών επιχειρηματιών και τραπεζιτών. Ο πόλεμος ήταν γι’ αυτήν την κλίκα ο τρόπος να αποκτήσει δισεκατομμύρια δολάρια επιπλέον, παράγοντας τα όπλα του πολέμου, ενώ ταυτόχρονα ήταν η ευκαιρία να εξοντώσει τη γενιά των από αιώνες εχθρών της.
Οι αξιωματικοί που πήραν μέρος στη συνωμοσία του Canaris προέρχονταν από πολλές χώρες. Από τη Γερμανία, τη Τσεχοσλοβακία, την Ουγγαρία και την Αυστρία. Ήταν μέλη των βασιλικών οικογενειών της Αυστρο-Ουγγρικής Αυτοκρατορίας.
Ήθελαν να δώσουν τέλος στον πόλεμο και να σώσουν τις χώρες τους από την ολική καταστροφή και σκλαβιά. Αυτοί οι άνθρωποι γνώριζαν ποιος ήταν ο πραγματικός εχθρός τους. Η αυτοκρατορία τους είχε καταστραφεί στα τέλη του 1890 από την ίδια δύναμη που τώρα υποστήριζε τον Adolph Hitler.
Ήξεραν ότι ο Hitler είχε θυσιάσει την ψυχή του με αντάλλαγμα τη δύναμη. Ήξεραν ότι ήλεγχε με κάποιον τρόπο ύπνωσης τους οπαδούς του, χρησιμοποιώντας τα σκοτεινά μυστικά που είχε μάθει από του μαύρους μάγους της οργάνωσης της Εταιρίας της Θούλης.
Χρησιμοποιούσαν «υπερβατική» μαύρη μαγεία για να ελέγχουν τον Hitler και να τον κάνουν μαριονέτα στο παιχνίδι τους για την παγκόσμια κυριαρχία. Οι σκοτεινοί δάσκαλοι της Θούλης χρησιμοποίησαν τη μαύρη μαγεία τους διαμέσου των αιώνων, σε όλα τα έθνη, ώστε να διαφθείρουν, να γοητεύσουν, να διαστρέψουν και να ελέγξουν πλήρως τους ηγέτες τους.
Από τη στιγμή που οι ηγέτες τους έπεφταν στον έλεγχό τους, μπορούσαν να σκλαβώσουν το λαό, να βιάσουν και να καταληστέψουν τη χώρα χωρίς αντίσταση. Από τη Βαβυλώνα στην Αίγυπτο και στη Ρώμη, οπουδήποτε αυτή η σκοτεινή κλίκα σήκωσε το κεφάλι της, ακολούθησε σύντομα το κακό, ο θάνατος και η καταστροφή.
Οι Ναζί αξιωματικοί που ήταν μέρος της συνωμοσίας για τη δολοφονία του Hitler δεν ήταν μόνο μέλη της βασιλικής οικογένειας των Αψβούργων. Ήταν επίσης μέλη ενός παλαιού τάγματος που είχε καταστραφεί, και του οποίου η μνήμη είχε αμαυρωθεί από την ίδια μαύρη κλίκα, που τώρα προσπαθούσε να σκλαβώσει τον κόσμο. Αυτό το τάγμα ήταν οι Ναΐτες. Οι συνωμότες επικοινώνησαν με την Αγγλία και την Αμερική ζητώντας βοήθεια και οι δυο χώρες αρνήθηκαν να τους βοηθήσουν.
Ο Winston Churchill ακούστηκε να λέει ότι ήθελε «να βομβαρδιστεί η Γερμανία τόσο, ώστε να χαθεί από μνήμης ό,τι είχε υπάρξει ποτέ». Οι τραπεζίτες της Αγγλίας έχουν μεγάλη ιστορία στο να χρησιμοποιούν τους πολέμους, όχι μόνον για να αυξήσουν τα κέρδη τους αλλά και για να καταστρέψουν συγκεκριμένες γενεαλογίες των εμπλεκομένων στον πόλεμο χωρών.
Ο βαρώνος Amschel Rothschild είναι γνωστός για το ρητό: «Ο καλύτερος καιρός να κάνεις λεφτά, είναι όταν το αίμα τρέχει στους δρόμους». Εννοούσε ότι ο πόλεμος είναι ο τέλειος τρόπος να κατακτήσεις την αγορά, κάνοντας επενδύσεις στη βιομηχανία όπλων και γενικά σε ό,τι χρειάζονται οι στρατοί.
Παρόλο που οι συνωμότες απέτυχαν να εξασφαλίσουν τη βοήθεια των συμμάχων, προχώρησαν με το σχέδιο δολοφονίας. Η απόπειρα απέτυχε. Ο Hitler ήξερε ποιοι ήταν πίσω από την απόπειρα δολοφονίας. Το βιβλίο The Canaris Conspiracy ντοκουμεντάρει τη βασιλική καταγωγή πολλών από τους άνδρες που αναμίχθηκαν στην απόπειρα δολοφονίας.
Ο Hitler αντέδρασε στην απόπειρα κατά της ζωής του εκτελώντας τουλάχιστον δέκα χιλιάδες ύποπτους συνωμότες. Η πλειονότητα των ανθρώπων που δολοφονήθηκαν δεν ήταν απλά αθώοι – το μοναδικό τους έγκλημα ήταν ότι είχαν μια σταγόνα παραπάνω βασιλικό αίμα. Οι οικογένειες των συνωμοτών στάλθηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Τα παιδιά χωρίστηκαν από τους γονείς τους, τους έκαναν τατουάζ και τους φερθήκανε σαν να ήταν Εβραίοι. Πολλά από αυτά τα παιδιά στάλθηκαν στο Ισραήλ ως Εβραιόπουλα!!!
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΚΤΗ VS ΑΨΒΟΥΡΓΟΙ: Τα μέλη της συνωμοσίας που επέζησαν του κυνηγητού διέφυγαν στις ΗΠΑ. Επέστρεψαν πριν τη λήξη του πολέμου, κάτω από την προστασία του Cordell Hull, Υπουργού Εξωτερικών του Franklin D. Roosvelt. O Cordell Hull δεν ήταν μέλος του Κατεστημένου της Ανατολικής Ακτής – αυτό είναι το κωδικό όνομα για ορισμένες αμερικανικές οικογένειες, οι οποίες εργάζονται για και με τη μαύρη κλίκα.
Αυτές οι οικογένειες δημιούργησαν το Federal Reserve Banking System. Η ελίτ της Ανατολικής Ακτής ακόμη ελέγχει τις ΗΠΑ. Για να καταλάβετε πώς το κάνουν, πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί το Rhode Island και το Delaware έχουν δύο γερουσιαστές το καθένα, ενώ πολιτείες με μεγάλους πληθυσμούς, όπως η Καλιφόρνια, επίσης έχουν δύο.
Η αποστολή του Federal Reserve System στις ΗΠΑ είναι να αποσπάσει όσο περισσότερο αμερικανικό πλούτο είναι δυνατόν, πριν οι άνθρωποι της Φατρίας Ένα καταστρέψουν την κυριαρχία των ΗΠΑ στο έδαφός της και την παραδώσουν σε μια παγκόσμια υπερκυβέρνηση.
Όταν ο πρόεδρος  Roosvelt –ο οποίος ήταν μέλος της ελίτ της Ανατολικής  Ακτής– αποφάσισε να δημιουργήσει την υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ, ο υπουργός εξωτερικών Hull προσπάθησε να τοποθετηθεί η υπηρεσία στο Υπουργείο Εξωτερικών.
Έχασε τη μάχη με τους γιους της Ελίτ της Ανατολικής Ακτής και τους διεθνείς τραπεζίτες. Ο Roosvelt αποφάσισε να δημιουργήσει το Γραφείο Στρατηγικών Υπηρεσιών (OSS), κάνοντάς το ανεξάρτητη οντότητα. Ελεγχόταν και διευθυνόταν από τις οικογένειες της ελίτ της Ανατολικής Ακτής, δηλαδή από τους ιδρυτές του Federal Reserve System.
Ο Cordell Hull καταλάβαινε τη φύση του πραγματικού εχθρού. Είχε την κατάλληλη εκπαίδευση να διακρίνει την αλήθεια. Ήξερε ότι ο εχθρός δεν ήταν η ίδια η Γερμανία, αλλά η σκοτεινή οικονομική κλίκα που έλεγχε τον Hitler. Όταν δημιουργήθηκε η επίσημη υπηρεσία πληροφοριών της Αμερικής και τοποθετήθηκε έξω από τον έλεγχο του Υπουργείου Εξωτερικών, ο Hull δημιούργησε μια μυστική μονάδα  πληροφοριών και καλυμμένων επιχειρήσεων μέσα στο State Department.
Η μονάδα υπάρχει ακόμη. Ονομάζεται Προξενικές Επιχειρήσεις (ConsOps). Μέλη αυτής της μονάδας αναζήτησαν τους επιζώντες της συνωμοσίας για τη δολοφονία του Hitler. Έβγαλαν τους επιζώντες και τις οικογένειές τους, ξεκινώντας πριν από το τέλος του πολέμου. Τους έφεραν στην Αμερική. Από τους επιζώντες της συνωμοσίας του Canaris ξεκίνησε η Φατρία Δύο.
Οι συνωμότες έφθασαν στην Αμερική, κάτω από τις φτερούγες των ανδρών στους οποίους είχε απόλυτη εμπιστοσύνη ο Cordell Hull. Οι άνδρες που επιλέχθηκαν να κάνουν τη δουλειά ήταν στην πραγματικότητα μακρινά ξαδέλφια των συνωμοτών. Αυτοί οι άνδρες είχαν πολλά κοινά. Όλοι είχαν αίμα των Αψβούργων. Όλοι πίστευαν ότι οι Άγγλοι τραπεζίτες, με τη συνεργασία της αγγλικής βασιλικής οικογένειας, είχαν καταστρέψει την Αυστρο-Ουγγρική Αυτοκρατορία.
Πίστευαν ότι ήταν οι ίδιοι που ήθελαν να «βομβαρδιστεί η Γερμανία τόσο ώστε να χαθεί από μνήμης ό,τι είχε υπάρξει ποτέ», έτσι ώστε να ελέγξουν τον Κόσμο και να επιβάλλουν τη Μια Παγκόσμια Κυβέρνηση. Αλλά είχαν ακόμη κάτι κοινό. Ήταν όλοι μέλη μίας μυστικής εταιρίας, η οποία είχε αντισταθεί στη μαύρη κλίκα επί αιώνες.
Όταν οι συνωμότες έφθασαν στην Αμερική, έφεραν μαζί τους τα ντοκουμέντα, τα οποία αποδείκνυαν στους άλλους την αλήθεια για ό,τι έλεγαν για τον Hitler και τους κυρίους του. Άρχισαν να διδάσκουν πατριώτες Αμερικανούς για τους αληθινούς λόγους του Α΄ και Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Επίσης, τους ενημέρωσαν τι θα συμβεί στον Κόσμο, εάν κάποιος δεν σταματήσει τους διεθνείς τραπεζίτες και την επιχειρηματική ελίτ από το να εγκαθιδρύσουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
ΑΠΟ ΤΗΝ CIG ΣΤΗ CIA: Όταν οι πρώην συνωμότες του Canaris πλησίασαν τους πατριώτες Αμερικανούς στρατιωτικούς, αυτοί κατάλαβαν γρήγορα πώς Αμερικανοί επιχειρηματίες είχαν πουλήσει τη χώρα τους, δημιουργώντας ένα τραπεζικό σύστημα που έκλεψε τον πλούτο της Αμερικής και τον έβαλε στα χέρια της ίδιας διεθνούς κλίκας που χρηματοδοτούσε τον Hitler.
Οι διεθνείς τραπεζίτες ενορχηστρώνουν τους πολέμους, όχι για να κατακτήσουν τη γη, αλλά για να συγκεντρώσουν ισχύ και χρήματα σε παγκόσμιο επίπεδο… ΚΑΙ ως επόμενο βήμα, να δημιουργήσουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η μονάδα ConsOps τού State Department επανεγκατέστησε τους συνωμότες του Canaris σε μέρη όπως η Winnemucca και το Wendover στη Nevada. Άλλοι εγκατασταθήκανε στην Oklahoma. Ακόμη, άλλοι εγκαταστάθηκαν στο San Luis Obispo, στην Καλιφόρνια, κοντά στο περίφημο κάστρο του William Randolph Hearst.
Σε αυτά τα μακρινά μέρη, τα επιζώντα μέλη της συνωμοσίας του Canaris εκπαιδεύτηκαν να είναι Αμερικανοί. Διδάχτηκαν να αποβάλλουν την προφορά τους. Πήραν νέες προσωπικότητες και μερικές φορές καινούργια πρόσωπα. Ενώ «εξαμερικανίζονταν» δίδασκαν στους Αμερικανούς φίλους τους και τις οικογένειές τους την αλήθεια, για τους ανθρώπους που ελέγχουν τον κόσμο από τα παρασκήνια.
Όταν οι πρώην συνωμότες είχαν εξαμερικανιστεί, αυτοί και οι Αμερικανοί –τους οποίους είχαν εκπαιδεύσει– σχημάτισαν την CIG (Central Intelligence Group). Αυτή η ένωση των πατριωτών με τις ίδιες ιδέες είχε μικρή ζωή. Η CIG αντικαταστάθηκε σε ένα χρόνο από τη CIA.  Η CIG δημιουργήθηκε από άνδρες που ήταν πιστοί στην ιδέα της ελευθερίας. Καταλάβαιναν τους διεθνείς τραπεζίτες και το σχέδιό τους για Μια Παγκόσμια Κυβέρνηση. Καταλάβαιναν ότι η Μια Παγκόσμια Κυβέρνηση θα εξαφάνιζε τα ανθρώπινα δικαιώματα σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Όταν δημιουργήθηκε η CIA, οι άνδρες της CIG αντικαταστάθηκαν από τους ίδιους ανθρώπους του Κατεστημένου της  Ανατολικής Ακτής που επάνδρωσαν τον OSS. Η CIA επανδρώθηκε από τους ίδιους διεθνιστές που η αρχική CIG προσπαθούσε να πολεμήσει. Οι ιδρυτές της CIG πάντως είχαν και ισχύ και εξυπνάδα. Δεν αποδέχθηκαν την ήττα τους.
Αποσύρθηκαν στις σκιές και διεξήγαγαν τις μυστικές επιχειρήσεις τους κάτω από το κάλυμμα του Διευθυντηρίου των Μυστικών Επιχειρήσεων της CIA, ή μέσω της υπηρεσίας πληροφοριών του Ναυτικού. Πενήντα χρόνια αργότερα, αυτοί και οι βιολογικοί και φιλοσοφικοί απόγονοί τους βρίσκονται ακόμα εκεί.
Οι ιδρυτές του CIG –που αποσύρθηκαν στις σκιές– ήταν μια καλά οργανωμένη και πειθαρχημένη ομάδα. Ακόμη και τώρα, πίσω από τα παρασκήνια, πολεμούν τη Νέα Τάξη. Αυτοί οι άνδρες αποκαλούν τον εαυτό τους Φατρία Δύο. Πολλοί από τους αρχηγούς της βρίσκονται στην Υπηρεσία Πληροφοριών του Ναυτικού. Η ομάδα τους είναι τόσο μυστική, ώστε οι περισσότεροι στην Υπηρεσία Πληροφοριών του Ναυτικού δεν ξέρουν καν ότι υπάρχει.
Μεταξύ τους, αναφέρονται σε αυτή τη μυστική ομάδα ως το Μυστικό Ναυτικό ή το Ναυτικό της Nebraska. Αυτό γίνεται γιατί χρηματοδοτείται με μυστικά κονδύλια από μια εγκατάσταση του ναυτικού στην Omaha της Nebraska – ή αυτό συνέβαινε μέχρι το 1990.
Οι άνδρες και οι γυναίκες που επανδρώνουν τη Φατρία Δύο το κάνουν για ένα λόγο: Θέλουν να καταστρέψουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τους διεθνείς τραπεζίτες που τη χρηματοδοτούν. Έχουν σκοπό να αναστηλώσουν την εθνική κυριαρχία κάθε έθνους στον πλανήτη.
Το κύριο χαρακτηριστικό που οι συνωμότες του Canaris είχαν κοινό με τα ξαδέλφια τους στην Αμερική δεν ήταν μόνο το βασιλικό αίμα τους, αλλά μάλλον το ότι όλοι ανήκαν στη συγκεκριμένη μυστική εταιρία. Για να είναι κάποιος μέλος έπρεπε να προέρχεται από ορισμένες γενεαλογίες. Επίσης, έπρεπε να έχει συγκεκριμένες ικανότητες. Το μυστικό τάγμα στο οποίο όλοι αυτοί ανήκαν ήταν οι Ναΐτες.
ΟΙ ΝΑΪΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ: Κατά το Μεσαίωνα, μια ομάδα μοναχών-πολεμιστών –όλοι τους ευγενικής καταγωγής– ταπεινώθηκαν μπροστά στον Θεό και τον Πάπα, και αφιέρωσαν το τάγμα τους, των Ιπποτών του Ναού, στην υπηρεσία της Εκκλησίας της Ρώμης. Έγιναν γνωστοί ως οι Προστάτες του Χριστού.
Οι Πάπες της Ρώμης γοητεύθηκαν από την ταπεινότητά τους και τις υπηρεσίες που προσέφεραν. Χρησιμοποιώντας την τεχνική «Προστατεύω και Υπηρετώ», με καλή πρόθεση έλεγχαν την Ευρώπη για περίπου 300 χρόνια. Αυτή τη χρονική περίοδο, η Ευρώπη πέρασε από το Μεσαίωνα στην Αναγέννηση.
Ουσιαστικά, η τεχνική που ανέφερα παραπάνω σημαίνει πως όταν προστατεύεις κάτι το ελέγχεις. Όταν συνεχίζεις να υπηρετείς τους ανθρώπους που ελέγχεις, οδηγούνται σε μακαριότητα. Σε αυτήν την εδεμική μακαριότητα, η ομάδα των ανθρώπων που ελέγχεται δεν το συνειδητοποιεί ποτέ.
Έτσι, για να ελέγχεις κάτι πρέπει να το υπηρετείς και να το προστατεύεις πολύ καλά. Πρέπει να είσαι βέβαιος ότι αυτοί τους οποίους υπηρετείς παραμένουν τόσο ευτυχείς και μακάριοι, ώστε ποτέ δεν θα σκεφτούν την ελευθερία τους, πόσο μάλλον δεν θα την αναζητήσουν.
Οι Πραιτοριανοί προστάτευαν τους Αυτοκράτορες της Ρώμης. Ελέγχοντας την πρόσβαση στους αυτοκράτορες, έλεγχαν τη Ρώμη. Οι συγκεκριμένοι Ναΐτες είχαν μάθει αυτό το μυστικό από τους αντιπάλους τους. Έπρεπε να το χρησιμοποιήσουν, γιατί μερικές φορές πρέπει να πολεμήσεις τη φωτιά με τη φωτιά.
Οι άνδρες που δημιούργησαν το αρχικό και αληθινό Τάγμα των Ναϊτών το έκαναν για να προστατέψουν το μέσο άνθρωπο από τις υπερβολές αυτών των βασιλικών οικογενειών, που χαρακτηρίζονταν από άγνοια και κακία. Ο αρχικός χάρτης των Ναϊτών προδιέγραψε μια λίστα βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων για το μέσο άνθρωπο. Αφορούσε τα δοσμένα από τον Θεό δικαιώματα, που έχει με τη γέννησή του κάθε ανθρώπινο ον.
Οι μονάρχες της Ευρώπης στο Μεσαίωνα απομυζούσαν τους χωρικούς. Όλη η γη, τα ζώα, τα φυτά και τα δένδρα ανήκαν στον βασιλιά. Στους χωρικούς δεν επιτρεπόταν να κυνηγούν, να συσσωρεύουν τρόφιμα ή να κτίζουν καταφύγια για τους εαυτούς τους και την οικογένειά τους.
Εάν δεν υπήρχε ο μονάρχης, οι χωρικοί θα χρησιμοποιούσαν τα πράγματα που ο Θεός μάς δίνει στη φύση, για να τραφούν, να κτίσουν σπίτια και να ντυθούν. Με τον βασιλιά να ελέγχει όλη την περιουσία (όπως η κυβέρνηση ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας στην Αμερική), ο χωρικός δεν μπορούσε να επιζήσει, παρά μόνο αν συμφωνούσε ο βασιλιάς. Η μαζική αδικία ήταν ο λόγος που αυτή η καλοπροαίρετη ομάδα ανδρών με βασιλικό αίμα –αλλά χαμηλά στην ιεραρχία– και μοναχών δημιούργησαν τους αρχικούς Ναΐτες.
Οι Ναΐτες ήταν μυστική σέκτα που ξεκίνησε το Μεσαίωνα. Οι ημερομηνίες στα βιβλία της ιστορίας κυμαίνονται από τον 8ο έως το 12ο αιώνα. Οι Ναΐτες περιβάλλονται από μυστικότητα, η οποία δημιούργησε πολλές εκδοχές για το ξεκίνημα και το χαμό τους. Το έκαναν για να κρυφτούν οι ίδιοι και οι απόγονοί τους από τους εχθρούς τους.
Ήταν απαραίτητο να κρυφτούν, γιατί είχαν πρόσβαση σε μυστικές πληροφορίες που δεν έπρεπε να φανερωθούν, μέχρις ότου οι άνθρωποι θα ήταν έτοιμοι να τις χρησιμοποιήσουν, και όχι να κάνουν κατάχρηση αυτών. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι ο κόσμος ακόμη περιμένει αυτές τις πληροφορίες. Οι περισσότεροι Ναΐτες –αλλά όχι όλοι– κατάγονταν από τους Μεροβίγγιους βασιλείς.
Μία εκδοχή της ιστορίας αναφέρει ότι οι Ναΐτες με την ήττα τους στις αρχές του 1300 διέφυγαν στη Σκοτία και δημιούργησαν τον Τεκτονισμό. Αυτή είναι αναλήθεια. Οι Ναΐτες ΔΕΝ είναι οι πρόγονοι των Τεκτόνων. Οι επιζώντες Ναΐτες διέφυγαν στο Salzburg της Αυστρίας. Από εκεί σταδιακά διείσδυσαν στις Αυστρο-Ουγγρικές βασιλικές οικογένειες και δημιούργησαν την Αυστρο-Ουγγρική Αυτοκρατορία.
Ο λόγος που περιέλαβαν την ουγγρική βασιλική οικογένεια ήταν ένας θρύλος, που λέει ότι η βασιλική οικογένεια της Ουγγαρίας κατάγεται από το Σείριο. Οι Ναΐτες ήταν Μεροβιγγιανής καταγωγής και πίστευαν επίσης ότι κατάγονται από το Σείριο μέσω του βασιλικού οίκου του Δαυίδ, πατέρα του Σολομώντα.
Το όνομα της ουγγρικής βασιλικής οικογένειας είναι Esterhaszy. Ester σημαίνει αστέρι και haszy σημαίνει οίκος καταγωγής ή καταγόμενος. Οι  Esterhaszy πίστευαν ότι κατάγονται από το άστρο. Το άστρο ήταν ο Σείριος.
Η πλέον ανώτερη ιεραρχικά γυναίκα των Esterhaszy λεγόταν ότι ήταν ιέρεια στο ναό της Ιστάρ, το οποίο μεταφράζεται ως ο Ναός του Άστρου. Στις βαβυλωνιακές επιγραφές, η Ιστάρ αποκαλείται το Φως του Κόσμου, Νομοθέτης, Θεά των Θεαινών και Βασίλισσα των Ουρανών.
Το όνομα Ιστάρ ήταν ένα από τα πολλά ονόματα που είχαν δοθεί στη Θεά Άρτεμη. Με άλλα λόγια, η ανώτερη γυναίκα των  Esterhaszy είναι μια ιέρεια στο ναό της Άρτεμης, η οποία επίσης κατάγεται από το Σείριο. Σύμφωνα με τους Ναΐτες, ένας αληθινός Αψβούργος και αληθινός Ναΐτης έχει αίμα των Esterhaszy.
 
Ο ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: Οι προσκυνητές που ταξίδευαν στους Αγίους Τόπους κατά τη διάρκεια των Σταυροφοριών πίστευαν ότι οι Ναΐτες πήγαιναν μαζί τους για να τους προστατεύουν στο δρόμο τους, ώστε να λατρέψουν τον Ιησού –Θεό και Σωτήρα τους– στον τόπο της γέννησης και του θανάτου του.
Οι Ναΐτες όμως καταλάβαιναν λίγο διαφορετικά την αποστολή τους. Σύμφωνα με τα Ναϊτικά πιστεύω, η ιερή αποστολή τους ήταν να προστατέψουν το Άγιο Αίμα από το οποίο όλοι κατάγονταν. Οι Ναΐτες πήγαν στους Αγίους Τόπους για να βρουν αρχεία γεννήσεων και γάμων. Το έκαναν αυτό, όχι για να αποδείξουν ότι κατάγονταν από τον Ιησού και τη Μαρία Μαγδαληνή –όπως διατείνονται μερικοί– αλλά για να βρουν τα αρχεία από όλες τις γενεαλογίες του Οίκου του Δαυίδ.
Υπήρχαν όμως και άλλοι λόγοι που οι Ναΐτες πήγαν στην Ιερουσαλήμ: Οι Ναΐτες πήγαν στους Αγίους Τόπους για να ανασκάψουν το Ναό του Σολομώντα! Κατά τη διάρκεια των Σταυροφοριών (που πήραν το όνομά τους από το Ναό του Σολομώντα) έκτισαν το στάβλο για τα άλογά τους πάνω από το θαμμένο Ναό του Σολομώντα! Οι Ναΐτες Ιππότες πήγαν στους Αγίους Τόπους και στο ναό του βασιλιά Σολομώντα για τρία πράγματα: α) Για να βρουν τα αρχεία των γεννήσεων και των γάμων, β) Για να βρουν τον αποθηκευμένο χρυσό στα υπόγεια διαμερίσματα, γ) Για να βρουν  τα αρχαία χειρόγραφα, που διατηρούνταν σε ερμητικά σφραγισμένα δωμάτια, βαθιά κάτω από τον αρχικό ναό.
Με αυτά τα τρία πράγματα στα χέρια τους, οι Ναΐτες Ιππότες γύρισαν στην Ευρώπη και έγιναν οι αδιαμφισβήτητοι ηγέτες της. Κυβερνούσαν, έως ότου ο βασιλιάς Φίλιππος ο Ωραίος της Γαλλίας συνωμότησε με τον Καθολικό Πάπα Κλήμη τον Γ΄ να καταστρέψουν τους Ναΐτες. Αλλά ακόμη και αυτή η καταστροφή ήταν μέρος μιας κρυφής ατζέντας.
Οι Ναΐτες είχαν ολοκληρώσει αυτό το οποίο είχαν ξεκινήσει να κάνουν. Είχαν συγκεντρώσει τεράστιο πλούτο και γνώσεις. Τώρα έπρεπε να δημιουργήσουν μια αυτοκρατορία, της οποίας οι απόγονοι θα συνέχιζαν το καλοπροαίρετο σχέδιό τους για τον κόσμο.
Οι επιζώντες Ναΐτες μετακινήθηκαν στα βουνά γύρω από το Salzburg. Συνέχισαν δημιουργώντας την αυστριακή αυτοκρατορία και κυβέρνησαν την Ευρώπη για εκατοντάδες χρόνια. Η Αυστρο-Ουγγρική αυτοκρατορία κτίστηκε και χρηματοδοτήθηκε από τον πλούτο και τις γνώσεις των Ναϊτών. Μέσα από μυωπική αντιμετώπιση, δολοφονίες, τρέλα, εγωισμό και βλακεία, η αυτοκρατορία χάθηκε εξαιτίας των προαιώνιων εχθρών των Ναϊτών.
Πρόκειται για την κακόβουλη κλίκα που τώρα είχε τη μεταμφίεση των Άγγλων τραπεζιτών, οι οποίοι έλεγχαν τον αγγλικό θρόνο από τα παρασκήνια. Ωστόσο, αν και οι Ναΐτες έχασαν την αυτοκρατορία, δεν εξαφανίστηκαν.
Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ WILHELM CANARIS: Κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ο αρχηγός του αληθινού Τάγματος των Ναϊτών Ιπποτών ήταν ο ναύαρχος Wilhelm Canaris. Καταγόταν από τη βόρεια Ιταλία και από Βαυαρούς με βασιλικό αίμα (το 1776, τη χρονιά της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας, οι Βαυαροί βασιλείς ειδοποίησαν την Ευρώπη για το σχέδιο των Ιλουμινάτων να δημιουργήσουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων).
Ο Hitler εισέβαλε στην Αυστρία το 1938 και έκλεψε το αυστριακό θησαυροφυλάκιο, το οποίο μεταφέρθηκε στις ελβετικές τράπεζες. Ο περισσότερος χρυσός ήταν των Ναϊτών και προερχόταν από το Ναό του Σολομώντα.
Κατά τη διάρκεια του πολέμου ο Canaris, αν και αρχηγός της Γερμανικής Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, έκανε δύο ταξίδια το μήνα στην Ελβετία και στη συνέχεια στην Καταλονία στην Ισπανία. Έκλεβε πίσω το χρυσό των Ναϊτών και τον αποθήκευε στην Ισπανία. Ο χρυσός των Ναϊτών έμεινε κρυμμένος στην Ισπανία έως ότου μπόρεσε να το μεταφέρει με υποβρύχιο στην Παραγουάη. Το 1955, η τοποθεσία του ανακαλύφθηκε και ο χρυσός μεταφέρθηκε στις Φιλιππίνες. Το 1994, μέλη της Φατρίας Δύο, που ήταν Ναΐτες Ιππότες, κανόνισαν να μεταφερθεί στην Αυστρία. Το Δεκέμβριο του 1994, η μεγαλύτερη μεταφορά χρυσού στην ιστορία μπήκε στην Γερμανία από ένα χωνευτήρι χρυσού στην Ελλάδα. Αυτός ήταν ο χρυσός των Ναϊτών.
Μετά την αποτυχία της απόπειρας δολοφονίας του Hitler, πολλοί από τους κοντινούς συμμάχους του Canaris διέφυγαν στις ΗΠΑ. Οι υπόλοιποι βασανίσtηκαν φρικτά και δολοφονήθηκαν. Σύμφωνα με τις ιστορικές πηγές, ο ναύαρχος Canaris φυλακίστηκε και ετοιμάζονταν να τον βασανίσουν για να αποκαλύψει την αλήθεια της συνωμοσίας, όταν κατάπιε κυάνιο και πέθανε. Σύμφωνα όμως με πηγές από τα παιδιά των ανδρών της Abwehr, ο ναύαρχος Canaris διέφυγε στις ΗΠΑ και έζησε στην Oklahoma με το όνομα Samuel Randall Pitman, ως δικηγόρος. Οι ίδιες πηγές λένε ότι πέθανε το 1973 στην Oklahoma.
ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΙΝΕΤΑΙ: Οι άνδρες που επέζησαν από το κυνηγητό του Hitler σχημάτισαν την CIG. Όταν η CIG αντικαταστάθηκε από τη CIA, αυτοί οι άνδρες αποσύρθηκα στο σκιώδη κόσμο όπου οι Ναΐτες πρόγονοί τους έζησαν εκατοντάδες χρόνια. Με τη μοντέρνα γλώσσα θα λέγαμε ότι σχημάτισαν ένα καλυμμένο δίκτυο κατασκοπίας και συνέχισαν να εργάζονται εναντίον του πανάρχαιου εχθρού τους, δηλαδή των ανδρών που αποτελούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Αυτοί οι άνδρες επανδρώνουν τις υπηρεσίες πληροφοριών σε όλο τον κόσμο. Η Σαουδική Βασιλική Οικογένεια συνεργάζεται με τη Φατρία Δύο. Αρκετά άτομα της Φατρίας Δύο που ήταν εξόριστα μέλη των αυστριακών και τσεχοσλοβακικών βασιλικών οικογενειών ήταν πιλότοι της Σαουδικής Βασιλικής οικογένειας.
Πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας που εξορίστηκαν στις ΗΠΑ, εξορίστηκαν γιατί δεν υπέγραψαν συμφωνίες με τους νικητές συμμάχους του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου. Αυτοί δήλωναν ότι δεν θα συνωμοτήσουν για να αναστηλώσουν τις μοναρχίες στην κεντρική Ευρώπη. Όσοι βασιλικής καταγωγής υπέγραψαν τις συμφωνίες πήραν πίσω τα χρήματά τους και τη γη τους. Αυτοί που αρνήθηκαν, τους κατασχέθηκαν τα πάντα.
Τα υψηλότερου βαθμού μέλη της Αυστρο-Ουγγρικής οικογένειας εξορίστηκαν. Μερικά από τα παιδιά τους αποσπάστηκαν από τις οικογένειές τους και τοποθετήθηκαν σε συνηθισμένες μεσαίας τάξης αμερικανικές οικογένειες. Συνήθως, ο πατέρας της οικογένειας που τα υιοθετούσε ήταν μέλος της Φατρίας Δύο. Στα παιδιά ποτέ δεν αποκαλύφθηκε η πραγματική τους ταυτότητα. Αυτό έγινε για να τα κρύψουν, όπως επίσης και τα μελλοντικά παιδιά τους, μέχρι να φτάσει η σωστή χρονολογία. Το 1995 η εξορία έληξε. Πολλά μέλη της Φατρίας Δύο άρχισαν τώρα να επιστρέφουν στα προγονικά τους εδάφη.
Από το 1995 ένας πόλεμος μαίνεται στον κόσμο της οικονομίας. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι τόσο αφελείς ως προς τον τρόπο που λειτουργεί η οικονομία, ώστε ούτε να υποπτευθούν δεν μπορούν το πώς γίνεται αυτός ο πόλεμος.
Ένας από τους τρόπους είναι η απορρόφηση όσων περισσότερων αφελών επενδυτών είναι δυνατόν στην αγορά κεφαλαίου. Όταν οι δυνάμεις που διεξάγουν αυτόν τον πόλεμο πιστέψουν ότι έχουν μαζέψει τα περισσότερα χρήματα που θα μπορούσαν, θα προκαλέσουν παγκόσμιο κραχ, ώστε να παραμείνουν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται στην ομάδα τους.
Με άλλα λόγια, και οι δύο Φατρίες εργάζονται για την κατάρρευση της αγοράς, την καταστροφή του αντιπάλου τους και για να παραμείνει όποιος τα καταφέρει στη θέση του οδηγού. Οι πραγματικά χαμένοι είναι όσοι τοποθετούν τις οικονομίες μιας ζωής σε μια ναρκοθετημένη αγορά κεφαλαίου!
Εάν η Φατρία Ένα –οι διεθνείς τραπεζίτες που αποκαλείται Νέα Τάξη Πραγμάτων– κερδίσει, θα εγκατασταθεί μία παγκόσμια κυβέρνηση και οι άνθρωποι θα γίνουν σκλάβοι… όσοι γλιτώσουν το πογκρόμ… και στοιχηματίζω ότι ΕΣΕΙΣ και ΕΓΩ δεν θα είμαστε στους επιζώντες!
Εάν κερδίσει η Φατρία Δύο, υπάρχει ένα σχέδιο να πάρουν τα χρήματα που έχουν κλαπεί από ολόκληρο τον πλανήτη και να τα αποδώσουν στα κράτη από όπου προήλθαν. Τα σχέδια είναι έτοιμα και θα εφαρμοστούν άμεσα μόλις απελευθερωθούν τα χρήματα.
Η ΦΑΤΡΙΑ ΤΡΙΑ: Υπάρχει μια νέα φατρία που αυτοαποκαλείται Φατρία Τρία. Αυτή η νέα φατρία δεν ευθυγραμμίζεται με τις άλλες δύο. Μερικά μέλη είναι παιδιά της Φατρίας Ένα, και άλλα της Φατρίας Δύο. Η εργασία της διανομής των κλεμμένων χρημάτων έχει ανατεθεί σε αυτήν τη φατρία. Φαίνεται ότι όλα τα μέλη αυτής της φατρίας είναι ΟΛΟΙ Ναΐτες Ιππότες, ή ζουν σύμφωνα με τα στάνταρτ τους.
Σύμφωνα με πηγές, η ώρα πλησιάζει.

Πόσο επίκαιρο σου φαίνεται το άρθρο σήμερα, αν και γράφτηκε πριν μόλις 5 χρόνια;
Τι γίνεται σήμερα στην παγκόσμια σκηνή και ποιά φατρία κάνει παιχνίδι;

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα