Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

LaRouche: Ο Ομπάμα θα φέρει τον τρίτο παγκόσμιο (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ο Lyndon Hermyle LaRouche, Jr. (γεννηθείς στις 8 Σεπτεμβρίου του 1922), είναι Αμερικανός, πολιτικός ακτιβιστής και ιδρυτής ενός δικτύου πολιτικών επιτροπών, κομμάτων και εκδόσεων, γνωστό σαν το κίνημα LaRouche.
Στα τέλη Δεκεμβρίου του 2011, έκανε μία δημόσια έκτακτη τηλεοπτική εμφάνιση σε Αμερικανικό δίκτυο.


Μια βομβα υδρογονου δρα σαν πυρηνικη αλλα εχει την δυνατοτητα να καιει καθε ζωντανο κυτταρο, ειναι σαν να λεμε θα εξαφανιζει την ζωη ισως και τα ιχνοι της.

Οσοι ζησουν απο τις πυρηνικες η της θερμοπυρηνικες οι ποιο κοντινοι προς την εκρηξη θα ειναι ζωντανοι χωρις δερμα και τα ρουχα θα
λιωσουν πανω στην σαρκα και θα μεινουν ζωντανοι απο λιγα λεπτα ισως και μερες,οι υποληποι θα μεινουν ανικανοι θα παθουν καρκινο τυφλωση και πολλα αλλα.Ακουγετε τρομακτικο ομως ειμαι σιγουρος πως εφραμοσαν πολυ ποιο φρικτα σχεδια τα οποια απετυχαν καπως ετσι ελπιζω να αποτυχει και αυτο. Εαν γινει θα κυριαρχησει η απελπησια πραγμα ισως λογικο μα καταστροφικο.Στο χερι του ανθρωπου ειναι για το αν θα γινουν,οσοι ποιο πολυ μετανιωσουν και προσευχονται τοσο ποιο υπερ μας τα πραγματα,αλλιως γινονται ασχημα για να οδηγηθουμε προς την προσευχη.Αρκετοι αθεοι ειναι αθεοι και παραμενουν αθεοι οταν ομως ειναι μελοθανατοι και νιωθουν πως σβηνουν τοτε το ξανασκεφτονται ισως καπως ετσι να πηγαινει αν γινουν τοσο μεγαλα κακα ισως να σκεφτουν την μετανοια και το Θειο μιας και εκει θα τους εχει οδηγηση η απογνωση.Μου φεναιτε λιγο απιθανο να γινει,ολοι εχουνε σχεδια... και ο Θεος τα δικα του.Μου φαινετε πολυ βαρη στο μυαλο να γινουν ολα αυτα.


Υπαρχουνε μερικες τεχνικες πως να σωθει ο κοσμος απο την ραδιενεργεια των πυρινικων.

1Σε περιπτωση πυρηνικης εκρηξης βγαζουμε τα ρουχα και δεν τα ξαναφοραμε μενουμε γυμνοι οταν μπορεσουμε και βαζουμε ρουχα που να μην ειναι εκτεθημενα σε ραδιενεργια.Εαν δεν γινετε σκαβουμε καπου στο μισο μετρο περνουμε χωμα και τριβουμε τα ρουχα μας με χωμα και υστερα ξεσκονιζομαστε πολυ καλα και δεν αναπνεουμε οταν ξεσκονιζομαστε και πλενομαστε με σαπουναδα μετα αν μπορουμε.

2Η ραδιενεργια τις πρωτες ωρες μετα την εκρηξη υπερβαινει εκεινη που θα δεχομασταν επι 1 βδομαδα.Σκαβουμε εναν λακο 1 με 1,5 μετρο και μενουμε εκει μεσα αφου θα εχουμε με σκεπαστει για τουλαχιστον 48 ωρες αλλιως μπορουμε να πεθανουμε απο καλπαζον καρκινο η να σταματησει το σωμα μας απο την ακτινοβολια.Η καλητερη λυση ειναι τα φυσικα καταφυγια φαραγγια σπηλιες κτλ.Σε πολεις ειναι τα υπογεια τα γκαραζ και οι υπονομοι.

3 τα εγκαυματα τα πλενουμε με νερο αν δεν εχουμε τοτε με ουρα.Τα ματια να καλυπτονται και το στομα και η μυτη με υγρο πανι για να προστατευτουμε απο την ραδιενεργια.

4Αποφυγετε τροφες με αλατι γιατι αποροφουν πολυ ακτινοβολια,προτιμηστε σουπες φρουτα και λαχανικα.Και τα παντα να τα πιανετε με γαντια.Απο τα πτηνα μονο τα αυγα μπορουμε να φαμε.Τα ψαρια και τα πουλια αν τα φαμε ειναι σαν να θελουμε το θανατο.Τα κοκαλα αποθηκευουν το 90% της ραδιενεργειας οποτε δεν τρωμε το ζωο μεχρι το κοκαλο,αυτο σε περιπτωση που δενε χουμε αλλη επιλογη.

5Οι θερμοπυρηνικες εκρηξης φερνουν τον πυρηνικο χειμωνα το καλο ειναι οτι θα καιμε λιγοτερες θερμιδες=λιγοτερες καυσεις λιγοτερες αναγκες για τροφη και νερο. Ομως το ποιο σημαντικο ΟΛΩΝ ειναι η αδιαλυπτη προσευχη πραγμα που θα πρεπει ολοι να το κανουν αρα οσοι ποιο πολυ τοσο το καλλιτερο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα