Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ-ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ?

Φωτογραφία: Για την μηχανή του χρόνου καταγίνονται και επιστήμονες της Ρωσιας:                                                                    Υπάρχουν  και αναφορές ότι στην ΕΣΣΔ της εποχής του Στάλιν υπήρξε ένα «Ερευνητικό Ινστιτούτο Παράλληλων Κόσμων» που ασχολούνταν με τον επηρεασμό της ροής του χρόνου και με ταξίδια μέσα στον χρόνο. Μάλιστα ο Lavrenty Beria, αρχηγός της Μυστικής Αστυνομίας το 1952, αποκάλυψε ότι 18 καθηγητές που ασχολήθηκαν με τέτοια πειράματα εκτελέστηκαν και άλλοι 59 στάλθηκαν σε … «κατασκηνώσεις» στη Σιβηρία για να μην αποκαλύψουν το μυστικό. Μετά τον Σταλιν , τα πειράματα επαναλήφθηκαν το 1961 με καταστροφικά αποτελέσματα καθώς 8 επιστήμονες εξαφανίστηκαν και κάποια κτίρια καταστράφηκαν μέσα σε λίγες στιγμές. Έκτοτε τα πειράματα σταμάτησαν για να συνεχιστούν το 1987, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία καθώς οδήγησαν σε μια εξαιρετικά δυνατή έκρηξη στις 30-8-1989 στα νησιά Anjou. Μια εκδοχή υποστηρίζει ότι στη διάρκεια του πειράματος υπήρξε σύγκρουση με έναν αστεροειδή ή κάποιο άλλο τεράστιο αντικείμενο σε κάποιον παράλληλο κόσμο ! Μάλιστα υπάρχουν κάποια – λίγο ανατριχιαστικά – ηχητικά ντοκουμέντα απ’ τους ετοιμοθάνατους επιστήμονες που συμμετείχαν στο πείραμα. Στη Ρωσία αρκετοί επιστήμονες  έχουν καταφέρει να επιβραδύνουν ή να επιταχύνουν τη ροή του. Για παράδειγμα ο Vadim Chernobrov και η επιστημονική του ομάδα,  κατάφεραν «παίζοντας» με μαγνητικά πεδία σε περιβάλλον εργαστηρίου να επιβραδύνουν μία ώρα (60 λεπτά) κατά 1,5 δευτερόλεπτο. Με άλλο πείραμα που διεξάχθηκε τον Αύγουστο του 2001 στην περιοχή Volgograd της Ρωσίας, επιτεύχθηκε μια μεταβολή της ροής του χρόνου κατά 3% μετρημένη με ακρίβεια με κρυσταλλικούς ταλαντωτές (κρυστάλλους των ρολογιών ακριβείας). Ο εκτελεστής του πειράματος Vadim Chernobrov περιέγραψε την εμπειρία του σαν να ήταν για λίγες στιγμές ταυτόχρονα «εδώ» και «εκεί», σε δύο χρονικές στιγμές ή σε … δύο κόσμους. Αυτά είναι τα επίσημα .Τα έχουν ανακοινώσει. Αυτό που δεν ανακοίνωσαν είναι ότι κατάφεραν να φτιάξουν και οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι μηχανή του χρόνου.Για την μηχανή του χρόνου καταγίνονται και επιστήμονες της Ρωσιας: Υπάρχουν και αναφορές ότι στην ΕΣΣΔ της εποχής του Στάλιν υπήρξε ένα «Ερευνητικό Ινστιτούτο Παράλληλων Κό
σμων» που ασχολούνταν με τον επηρεασμό της ροής του χρόνου και με ταξίδια μέσα στον χρόνο. Μάλιστα ο Lavrenty Beria, αρχηγός της Μυστικής Αστυνομίας το 1952, αποκάλυψε ότι 18 καθηγητές που ασχολήθηκαν με τέτοια πειράματα εκτελέστηκαν και άλλοι 59 στάλθηκαν σε … «κατασκηνώσεις» στη Σιβηρία για να μην αποκαλύψουν το μυστικό. Μετά τον Σταλιν , τα πειράματα επαναλήφθηκαν το 1961 με καταστροφικά αποτελέσματα καθώς 8 επιστήμονες εξαφανίστηκαν και κάποια κτίρια καταστράφηκαν μέσα σε λίγες στιγμές. Έκτοτε τα πειράματα σταμάτησαν για να συνεχιστούν το
1987, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία καθώς οδήγησαν σε μια εξαιρετικά δυνατή έκρηξη στις 30-8-1989 στα νησιά Anjou. Μια εκδοχή υποστηρίζει ότι στη διάρκεια του πειράματος υπήρξε σύγκρουση με έναν αστεροειδή ή κάποιο άλλο τεράστιο αντικείμενο σε κάποιον παράλληλο κόσμο ! Μάλιστα υπάρχουν κάποια – λίγο ανατριχιαστικά – ηχητικά ντοκουμέντα απ’ τους ετοιμοθάνατους επιστήμονες που συμμετείχαν στο πείραμα. 
Στη Ρωσία αρκετοί επιστήμονες έχουν καταφέρει να επιβραδύνουν ή να επιταχύνουν τη ροή του. Για παράδειγμα ο Vadim Chernobrov και η επιστημονική του ομάδα, κατάφεραν «παίζοντας» με μαγνητικά πεδία σε περιβάλλον εργαστηρίου να επιβραδύνουν μία ώρα (60 λεπτά) κατά 1,5 δευτερόλεπτο. Με άλλο πείραμα που διεξάχθηκε τον Αύγουστο του 2001 στην περιοχή Volgograd της Ρωσίας, επιτεύχθηκε μια μεταβολή της ροής του χρόνου κατά 3% μετρημένη με ακρίβεια με κρυσταλλικούς ταλαντωτές (κρυστάλλους των ρολογιών ακριβείας). 
Ο εκτελεστής του πειράματος Vadim Chernobrov περιέγραψε την εμπειρία του σαν να ήταν για λίγες στιγμές ταυτόχρονα «εδώ» και «εκεί», σε δύο χρονικές στιγμές ή σε … δύο κόσμους. Αυτά είναι τα επίσημα .Τα έχουν ανακοινώσει. Αυτό που δεν ανακοίνωσαν είναι ότι κατάφεραν να φτιάξουν και οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι μηχανή του χρόνου.
ΠΗΓΗ 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ?


Μπορούμε να ταξιδέψουμε στον χρόνο; Αϊνστάιν ότι ο χρόνος δεν είναι μια ευθεία γραμμή αλλά κάνει καμπύλη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μετάβαση στο παρελθόν ή στο μέλλον. Θα πείτε παραμύθια. Το πρώτο επίσημο πείραμα έγινε το γνωστό πείραμα της ¨Φιλαδέλφειας¨ όπου εξαφάνισαν ένα πλοίο κάτω υπό την καθοδήγηση του Αϊνστάιν. Επειδή είχαμε θύματα ο Αϊνστ
άιν σταμάτησε το πείραμα γιατί δεν είμαστε ώριμοι για τέτοια πράγματα. 
Ο άνθρωπος πάντα ονειρευόταν να έχει μια μηχανή που να ταξιδεύει στο χρόνο. Αυτό λένε είναι αδύνατο. Η φύση όμως το κάνει . εμείς επίσημα δεν βρήκαμε τον τρόπο να φτιάξουμε μηχανή του χρόνου. Ανέφερα ότι η φύση το κάνει. Ένα παράδειγμα θα φέρω γιατί ο χώρος είναι λίγος. Στις 27-1-1995 μια ομάδα Αμερικανών και Βρετανών επιστημόνων που βρίσκονταν σε αποστολή στην Ανταρκτική, παρατήρησαν μια περιστρεφόμενη γκρίζα ομίχλη πάνω απ’ τον Ν. Πόλο και αποφάσισαν να στείλουν ένα μετεωρολογικό αερόστατο για την μελετήσουν. 
Όμως, ως δια μαγείας, το αερόστατο εξαφανίστηκε μπροστά στα μάτια τους και … ξαναεμφανίστηκε μετά από λίγο όταν το τράβηξαν με ένα σκοινί με το οποίο ήταν δεμένο. Και τότε έγινε η εκπληκτική διαπίστωση: το χρονόμετρο του αερόστατου έδειχνε ακριβώς 30 χρόνια πίσω (!!!), δηλ. στις 27-1-1965.Εμβρόντητοι οι επιστήμονες επανέλαβαν το πείραμα ξανά και ξανά, και πάντα διαπίστωναν ότι το χρονόμετρο γυρνούσε στο παρελθόν. Μάλιστα, το γεγονός είχε αναφερθεί στην αμερικανική κυβέρνηση. Έκτοτε κάποιοι θεωρούν τον Ν. Πόλο σαν μια «Πύλη του Χρόνου», ικανή να μεταφέρει κάποιον στο παρελθόν. Ακόμα και η CIA και το FBI μπήκαν σε σκέψεις για επηρεασμό της ιστορίας μέσω κάποιας αποστολής στον Ν. Πόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα