Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΝΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ





Ουάσιγκτον (ΗΠΑ) - σύμφωνα με τον αμερικανό ερευνητή UFO Δρ Steven Greer μια ομάδα αμερικανών επιστημόνων και γιατρών έχουν στην κατοχή τους το πτώμα, μιας εξωγήινης προέλευσης.


Όπως ο Γκριρ εξηγεί, οτι το σώμα του εξωγήινου μπορεί να ανακτηθεί  και να αποθηκευτεί, έχει επισκεφτεί ήδη και διερευνεί το σώμα.

Είναι ένα "πραγματικό σώμα", και δεν είναι ένα πλαστικό μοντέλο ή  εικονικό: "Έχουμε επίσης ακτίνες Χ, σήμερα και θα τις χρησιμοποιήσουμε για να πούμε ότι δεν είναι ένα αντίγραφο του Homo sapiens,η ένα σύγχρονο ανθρώπινο ή ανθρωποειδές.
Πριν, όμως, παρουσιάσουμε το σώμα του στο κοινό, θα διερευνηθεί λεπτομερώς και επαγγελματικά. Τα έργα αυτά ανήκουν σε μια συνολική απεικόνιση μαγνητικού συντονισμού (MRI), μια πλήρη ανάλυση του DNA, και C14-χρονολόγηση και άλλες ισοτοπικές αναλύσεις.

"Πριν παρουσιάσουμε το σώμα, όπως αυτό φαίνεται να είναι, θα πρέπει να αποκλείσουμε ωστόσο, ότι δεν υπάρχει άλλο ανθρωποειδές, ή μια περίεργη γενετική ανωμαλία μιας ανθρώπινης πράξης," δήλωσε ο Γκριρ, και συνεχίζει: "Είναι αρκετά Βέβαιο ότι υπάρχει ένα βιολογικό σώμα και στην πραγματικότητα εξακολουθεί να είναι, αυτό που κατέχουν αυτή τη στιγμή. "
Ταυτόχρονα, ο Γκριρ συνδυάζει τα στοιχεία του με το αίτημα για χορήγηση πρόσθετων κεφαλαίων για τη χρηματοδότηση του έργου με τίτλο Dokumenationsfilm "Σείριος" ( www.sirius.neverendinglight.com ), στην οποία ο ίδιος και οι συνάδελφοί του έχουν συγκεντρώσει αδημοσίευτα ακόμη στοιχεία για να την εξωγήινη προέλευση του φαινομένου των UFO και την ελεύθερη ενέργεια. 
Τα αποτελέσματά τους θα εμφανιστούν επίσης στο ντοκιμαντέρ, και το ντεμπούτο του θα είναι στις αρχές του Δεκέμβρη (2012) . θα πρέπει να πραγματοποιηθεί αυτή η έρευνα για το πιθανό εξωγήινο σώμα του Δρ Bravo, του Δρ Γκριρ και του Δρ Τεντ Loder. Εχουν προστεθεί και άλλοι εμπειρογνώμονες, οι οποίοι θέλουν να παραμείνουν ανώνυμοι προς το παρόν.

atheatignosi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα