Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

H Ρωσία κατασκεύασε αμυντικό σύστημα για να αντιμετώπιση τυχόν εξωγηινη επίθεση

H Ρωσία κατασκεύασε αμυντικό σύστημα για να αντιμετώπιση τυχόν εξωγηινη επίθεση: Η Ρωσία έχει κατασκευάσει το πρώτο Alien Defense System για την αντιμετώπιση τυχόν εξωγηινης επίθεσης. Ο Vladmir Πούτιν είπε με υπερηφάνεια σε δημοσιογράφους στη Μόσχα ότι η Ρωσία είναι καλύτερα προετοιμασμένη για μια αλλοδαπή επίθεση από ό, τι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα στον πλανήτη. "Εμ
είς θα επιβιώσουμε, όλοι οι άλλοι θα υποφέρουν», δήλωσε ο Πούτιν.
 Η NASA και η Ομάδα των Ηνωμένων Εθνών για εξωγήινους, έχουν προειδοποιήσει τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να

ασχοληθούν για τυχόν αλλοδαπή επίθεση. "Υπάρχει μια συνεχιζόμενη εισβολή αλλοδαπών που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2010 και θα συνεχιστεί έως το Δεκέμβριο του 2015 . Έχουν ήδη προσγειωθεί τρία διαστημόπλοια από τον πλανήτη Gootan στην Κίνα και στο Μπαλι", δήλωσε εκ μέρους της NASA ο αστροφυσικός, Θωμάς Hillstrom. 
Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ινδία, η Κίνα και η Βραζιλία έχουν συνεργαστεί για ένα ενιαίο αμυντικό σύστημα , αλλά η Ρωσία είναι η μόνη χώρα με δικό της αμυντικό σύστημα είπε ο Πούτιν.«Έχουμε κατασκευάσει ουσιαστικά ένα σύστημα που θα προστατεύει όλη την Ρωσία και όλους τους πολίτες της", δήλωσε ο Πούτιν. Όταν ρωτήθηκε για λεπτομέρειες σχετικά με το πεδίο των δυνάμεων και του αλλοδαπού αμυντικού σύστημα (ADS), ο Πούτιν αρνήθηκε να σχολιάσει. "Έχουμε ασχοληθεί 10 χρόνια για την ανάπτυξη αυτού του συστήματος και της τεχνολογία του, δεν μπορούμε να δώσουμε λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή. 
Κάποιοι της NASA και από τα Ηνωμένα Έθνη λένε ότι ο Πούτιν μπλοφάρει για το ADS του. Οι εμπειρογνώμονες για τους Εξωγήινους σε όλο τον κόσμο, η πρώτη σκέψη τους ήταν ότι υπήρχε πιθανοτης επίθεσης από τον πλανήτη Zeeba, που είναι λίγο έξω από το γαλαξία μας, παράλληλα με τον Δία. Αλλά έχουν επανεκτιμηθεί τα δεδομένα με το τηλεσκόπιο Hubble και έχουν αποφανθεί ότι εχθρικοί (και αυτό ένα στο εκατομμύριο ) είναι οι εξωγήινοι από τον πλανήτη Gootan, που είναι 20 έτη φωτός πέρα από την γη και έχει το μέγεθος του Πλούτωνα. 
ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ: Μην τα παίρνεται τις μετρητής. Παίζονται αλλά παιχνίδια. Πάντα θέλουν να έχουν τον κόσμο κάτω από τον φόβο για να περνούν απαρατήρητα και χωρίς διαμαρτυρίες τα σχέδια τους. 
Τώρα μας λένε ότι ένα στο εκατομμύριο μπορεί να επιτεθούν εξωγηινοι. Έριξαν την σπόντα .Την αφήνουν γιατί θα δουλέψει μόνη της στην ψυχολογία του κόσμου. Έτσι κάνουν και οι παπάδες τρομοκρατώντας τον κόσμο ότι θα μας κάψει ο θεός, μας τρομοκρατούν και με την κόλαση και τον παράδεισο, μας λένε ότι γεννιόμαστε αμαρτωλοί γιατί η Ευα έφαγε ένα μήλο, μας κάνουν να έχουμε ενοχές και τύψεις, γιατί σταυρώθηκε ο Χριστό για να μας σώσει(αν και αυτό το έκαναν πριν από τον Χριστό από όσο ξερώ άλλοι 16 μεσσίες,) αλλά σωτηρία δεν είδαμε και στο κάτω κάτω μόνο με τη σταύρωση σώζετε ο κόσμος δεν υπάρχει άλλος τρόπος;
 Τώρα θυμήθηκα αυτό που κατήγγειλε καθολικός στην Ιρλανδία νομίζω, ότι όταν ήταν μικρός τον βίαζε ένας καθολικός παπάς και πονούσε και αιμορραγούσε και ούρλιαζε. Ο παπάς του έλεγε δεν ντρέπεσαι που φωνάζεις , για σένα σταυρώθηκε ο Χριστός. 
Και μια που έπιασα τους παπάδες, πάλι οι καθολικοί όταν βιάζανε παιδιά και γινότανε μεγάλος ντόρος και τους υποχρέωνε ο κόσμος να δούνε το πρόβλημα, δείτε πως το ξεπερνούσαν. Κάνανε δικαστήριο , καταδικάζανε το παιδί σε θάνατο με πυρά και για να φανούνε επιεικείς του κάνανε την χάρη να στραγγαλίσουν πρώτα το παιδί και μετά να το ρίξουνε στις φλόγες. Τον παπά, τον βιαστή, η τιμωρία ήταν να μην κοινωνήσει 2-3 χρόνια. Τον Ίδιο λοιπόν φόβο σπέρνουν και οι πολιτικοί και οι δικοί μας. 
Ακούτε ειδήσεις και όλο κρίσιμη αυτή η συνάντηση , όλο κρίσιμη η απόφαση όλο με τον φόβο επιβάλλονται και το κατορθώνουν. Είναι σαν ένας τρελός να έριξε μια πέτρα στην θάλασσα και 1000 γνωστικοί όσο και να προσπαθούν δεν μπορούν να την βρουν και να την βγάλουν έξω. Αυτό βέβαια δεν το λέω για τον Πουτιν γιατί αυτός σταμάτησε την κατηφόρα της Ρωσίας και την ανέβασε ψηλά.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα