Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Jack Parsons, Ron Hubbard, Aleister Crowley τα φιλαράκια τα καλά

1 
Jack Parsons, Ron Hubbard, Aleister Crowley. Τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά.  Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι  θέλουν με κάθε τρόπο, να αποκρύψουν την στενή σχέση των τριών αυτών ανδρών μεταξύ τους και κάποιοι άλλοι μας κατηγορούν ότι προσεγγίζουμε το θέμα επιφανειακά (sic). Κάποιος πρέπει να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. E, λοιπόν μέσα στον περιορισμένο χώρο ενός άρθρου, ιδού η μεταξύ τους, στενότατη σχέση !
Ψάξτε μόνοι σας τους συνδέσμους αλλά και ερευνήστε για το θέμα, έχει πολλές κωμικοτραγικές προεκτάσεις. Μπλέκονται σεξ, χρήμα, έλεγχος  Νου, ψυχών, συνειδήσεων και μαγεία πέρα και πάνω από την Υπερβατική, δηλ. οι γνωστές ερπετοειδείς καταστάσεις.

Το JPL (Jet Propulsion Laboratory) οι αποκρυφιστικές ρίζες της NASA, ο τα πανθ ορών οφθαλμός (Suncruiser ΑΤ-ΕΝ, το «Μάτι του Θεού) και σχετικές πληροφορίες ! Υπάρχει ένα Κρυφό Τελετουργικό στο Ραντεβού του Dragon με την ISiS;
Οι ασχολούμενοι σοβαρά με τα μεταφυσικά, γνωρίζουν και τους τρείς αυτούς ‘κυρίους’.  Αρκετοί είναι οπαδοί – πρόβατα του Hubbard και της scientology και λιγότεροι τα πρόβατα – οπαδοί του Crowley και του thelema, ελάχιστοι γνωρίζουν και τον Parsons. Αν θέλετε να μάθετε γιατί και ποιόν σκοπό εξυπηρετούν οι τρεις αυτοί αποκρυφιστές, διαβάστε το άρθρο  ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ; και Ψυχή … ποιούς ταΐζεις με αυτήν; σκεφτείτε πως μέσα σε αυτήν την τερατώδη αλυσίδα διατροφής που ονομάζουμε Δημιουργία, ο άνθρωπος ΔΕΝ είναι στην κορυφή της διατροφικής αλυσίδας !


Ο λιγότερο γνωστός από την τριάδα, ο Jack Parsons αφοσιωμένος αποκρυφιστής και ιδιοφυής χημικός, γεννήθηκε το 1914 και πέθανε το 1952 σε μια μυστηριώδη έκρηξη που η αιτία της ποτέ δεν εξηγήθηκε πλήρως. Ήταν ένας ψηλός όμορφος Καλιφορνέζος, που η αρχική δουλειά του, με πολύ εύφλεκτα καύσιμα για τα μοτέρ των πυραύλων, εκτιμήθηκε πολύ από τους Γάλλους επιστήμονες ώστε ονόμασαν έναν κρατήρα στην αθέατη πλευρά της Σελήνης με το όνομα του.
Ο Parsons έφτιαξε μια σειρά εξωτικών καυσίμων στερεών και υγρών, που αργότερα βοήθησαν το Apollo 11 να πάει στην Σελήνη. Βοήθησε να δημιουργηθεί το Jet Propulsion Laboratory (JPL – μερικές φορές αναφέρεται ως «Jack Parson’s Laboratory») στην Pasadena, που τώρα είναι ένα τεράστιο βιομηχανικό συγκρότημα.
Ο Parsons ήταν σίγουρα μπροστά από την εποχή του και σε άλλα πράγματα εκτός από τις ρουκέτες. Πριν από κάθε δοκιμαστική εκτόξευση, είχε την συνήθεια να επικαλείται τον ύμνο του Aleister Crowley στον θεό Πάνα !. Ήταν ενεργό μέλος της στοάς Αγάπη της Καλιφόρνιας του ΣεξοΜαγικού τάγματος Ordo Templi Orientis (O.T.O.), και στα γράμματά του αποκαλούσε το Μεγάλο Θηρίο τον Crowley ως “Πολυαγαπημένο Πατέρα”.
Οι εργασίες της Babalon: Τον Αύγουστο του 1945, σε μια άδειά του από την αποτυχημένη  ναυτική του καριέρα, ο ιδρυτής της Σαιντελογίας Lafayette Ron Hubbard συστήθηκε στον Parsons. Ο Jack εντυπωσιάστηκε από την τεράστια ενέργεια του Ron και έγραψε ένα γράμμα στον Crowley:
“Συνάγω ότι ο Χάμπαρντ, βρίσκεται σε άμεση επαφή με κάποια ανώτερη ευφυΐα. Είναι το πιο Thelemic (μαγικό παρακλάδι του Crowley) άτομο που έχω ποτέ συναντήσει και βρίσκεται σε πλήρη συμφωνία με τις αρχές μας”.
Ο Hubbard μπήκε αμέσως στην ομάδα και γρήγορα κέρδισε την συμπάθεια της κυρίως ερωμένης, γιατί είχε πολλές, του Parsons της 19χρονης Betty Northrop. Σύντομα μυήθηκε στα μυστικά του Ο.Τ.Ο. και έγινε ο μαγικός συνεταίρος του Parsons.
ΠΑΖΛ
Jack Parsons: Θα σκεφτόσασταν ότι οι επιστημονικές επιτεύξεις του Parsons, θα αρκούσαν για την ικανοποίηση της ζωής ενός ανθρώπου. Όμως ο Parsons είχε άλλες φιλοδοξίες. Ήθελε να γκρεμίσει τα τείχη του χρόνου και του χώρου, και είχε κάποιες ιδέες καθόλου επιστημονικές στο πως να το κάνει. Πάντοτε ενδιαφερόταν για τον αποκρυφισμό, αλλά το μονοπάτι του της κακής φήμης ξεκίνησε το 1941, όταν μπήκε στην στοά Αγάπη του Ordo Templi Orientis του Aleister Crowley  που είχε έδρα την Καλιφόρνια.
Ο Parsons έπεσε με τα μούτρα στον Ανατολικό μυστικισμό της Σεξο-Μαγείας της Thelema, της “θρησκείας” που είτε είχε φτιάξει ο Crowley, είτε του είχε διοχετευθεί από το υπερπέραν, ανάλογα πως το βλέπετε. Σαν μέλος της στοάς, ήταν η απόλυτη επιτυχία στον χώρο. Γρήγορα κατέλαβε την στοά Αγάπη, ο Crowley και οι συνεργάτες του μιλούσαν για αυτόν σαν τον σίγουρο διάδοχο του ίδιου του Great Beast  (Μέγα Θηρίον) όπως ονόμαζε τον εαυτό του ο Crowley.
Ένας από τους καλύτερους φίλους του Parsons στο ΟΤΟ ήταν ο νεαρός L. Ron Hubbard. Μοιράζονταν το πάθος για τις εργασίες της στοάς Αγάπη, καθώς και την ίδια ερωμένη. Ένα από τα μεγάλα πρότζεκτ ήταν το διαβόητο Babalon Working. Η τελετή υποθετικά ήθελε να δημιουργήσει μια νέα εποχή ελεύθερου Μαγικού Έρωτα, σπάζοντας τα δεσμά του τετρα-διάστατου χωροχρόνου, αλλά στο μεγαλύτερο κομμάτι της φαινόταν ότι είχε σκοπό να βρίσκει ο Parsons ερωμένες.
Η πρώτη βαθμίδα του Babalon αφορούσε την επίκληση ενός “στοιχειακού συντρόφου”, που προς τέρψιν του Parsons, ήτανε μια ηδονική κοκκινομάλλα ονόματι Marjorie Cameron. Η οποία αργότερα ανέτειλε σαν σταρ αποκρυφιστικών ταινιών του πειραματικού σκηνοθέτη Kenneth Anger.
Ενθουσιασμένοι από την επιτυχία, ο Parsons και η Cameron προχώρησαν στο δεύτερο μέρος του Babalon working, ενώ ο Hubbard κρατούσε σημειώσεις. Έκαναν άγριο σεξ σαν τα ζώα με σκοπό να δημιουργήσουν ένα «Μoonchild» (Σεληνόπαιδο). Ένα Μoonchild, που περιγράφεται καλύτερα σαν ένας Θελημικός Μεσσίας, ένα τερατόπαιδο σαν το μωρό της Ρόζμαρι.
Η δεύτερη φάση κατέρρευσε όταν έφυγε από την πόλη ο Hubbard με μία ερωμένη και  με ένα μεγάλο ποσό χρημάτων (50.000 δολ.) που και τα δύο ανήκαν στον Parsons. Έτσι αν αναρωτιέστε γιατί η Γη δεν είναι ένας επίγειος παράδεισος του Σεξ, μπορείτε να κατηγορείτε τον Hubbard.
2.22.6
Ο Parsons έπεσε σε κατάθλιψη στην μετά-Hubbard εποχή, το οποίο φαίνεται και από την μετέπειτα εξέλιξη του μαγικού του έργου. Το επόμενο του μεγάλο πρότζεκτ ήταν το “Βιβλίο του Αντίχριστου”. Λέει ο ίδιος…
“Τώρα, έτσι έγινε, καθώς μου είπε η BABALON, ότι αφού έλαβα Το Βιβλίο της, εξέπεσα από την Μαγεία, και έβαλα μακριά Το Βιβλίο της και όλα όσα το αφορούν και έχασα την περιουσία μου, το ποσό των 50.000 δολαρίων (τα βούτηξε ο Hubbard) και το σπίτι μου και όλα όσα Κατείχα. Κατόπιν για μια περίοδο δύο ετών εργάστηκα για να αναπληρώσω κάπως την περιουσία μου. Αλλά μαζί έχασα και την φήμη μου και το καλό μου όνομα στην δουλειά μου, την επιστήμη”
Ο Parsons ορκίστηκε τον “Όρκο της Αβύσσου”, έχοντας να επιλέξει μεταξύ της τρέλας, της αυτοκτονίας και του όρκου. Πήρε τον Όρκο του Αντίχριστου ενώπιον του Frater 132 (έτσι ονομάζονται οι αδελφοί στο ΟΤΟ), Και έτσι ο ίδιος εξαπολύθηκε σαν ο Αντίχριστος στον κόσμο, προσπαθώντας να εκπληρώσει το έργο του Μεγάλου Θηρίου 666 (A. Crowley).
Ήδη θα σκέπτεστε “Σοβαρά; Μα τι αηδίες είναι αυτές”. Όμως το FBΙ πήρε στα πολύ σοβαρά ότι ο παχυλός κρατικός μισθός του Parsons , αναλωνόταν στην υποστήριξη του Αντίχριστου και τον ερχομό της Αποκάλυψης. Έτσι ξεκίνησε έρευνα. Τα ντοκουμέντα που εδόθησαν στο κοινό με το Freedom of Information Αct, αποτελούνται από ένα τόμο σελίδων, ενός βαριά λογοκριμένου κειμένου στο οποίο οι G-Men προσπαθούσαν να καταλάβουν τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις και την απρόσεκτη διαχείριση εκ μέρους του, εμπιστευτικών εγγράφων.
Ο Parsons ‘σκοτώθηκε’ το 1952 σε μια μυστηριώδη έκρηξη στο εργαστήριο του σπιτιού του. Πολλές θεωρίες υπάρχουν εάν τον σκότωσαν εχθροί του, η το FBI, η από ένα αποτυχημένο μαγικό πείραμα, η από τον συνδυασμό όλων αυτών.
Και η Babalon; Ακόμα μένει να δούμε την Αποκάλυψη, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι μετά δυο χρόνια από το ξεκίνημα του Babalon workings, η πρώτη Ατομική Βόμβα εξερράγη, η συντριβή στο Roswell ξεκίνησε τις θεάσεις των ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα), η οποία συνεχίζετε μέχρι σήμερα και επίσης εφευρέθηκε το LSD.
χαμπαρντ
L. Ron Hubbard: -Church of Scientology (Εκκλησία της Σαιντελογίας) FBI files 2.826 σελίδες του FBI καλύπτουν, τον έτερο της Μαγικής Τριάδας,  L. Ron Hubbard και την εκκλησία της Σαιντελογίας σε μορφή zip http://www.xenu.net/archive/FBI/table.html
O Lafayette Ronald Hubbard, γνωστός ως L. Ron Hubbard, γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου. 1911 στο Tilden, Nebraska. Ο Hubbard παρακολούθησε την σχολή Μηχανικής και Εφαρμοσμένων Επιστημών του George Washington University. Μελέτησε πολιτικός μηχανικός από το 1930 έως το 1932. Άφησε το πανεπιστήμιο για να ακολουθήσει καριέρα συγγραφέα. Έγραφε κυρίως επιστημονική φαντασία και νουβέλες για περιοδικά.
Στα τέλη του 1930, έγραψε την νουβέλα «Final Blackout» η οποία έλεγε την ιστορία της Ευρώπης μέσα στις φλόγες του πολέμου. Ο L. Ron Hubbard κατατάχθηκε στο Αμερικανικό ναυτικό τον Ιούνιο του 1941. Τελικά του δώσανε την διοίκηση του σκάφους USS YP-422 με βάση τον Ατλαντικό, και αργότερα του USS PC-815 με βάση τον Ειρηνικό. Το 1945 το USS PC-815 ενεπλάκη στον βαρβαρισμό ενός φιλικού νησιού το οποίο ήταν κατοικημένο και ανήκε στο Μεξικό. Αμέσως απαλλάχθηκε από την διοίκηση.
Τον Ιούνιο του 1950 εκδίδει το «Dianetics: The Modern Science of Mental Health.» Ο Hubbard επεξέτεινε την Διανοητική σε μια φιλοσοφία την οποία αποκάλεσε Scientology. Σύντομα ο Hubbard ανακήρυξε την Σαιντελογία θρησκεία και ίδρυσε την πρώτη εκκλησία το 1953. Η Εκκλησία της Σαιντελογίας, μετά από πολύχρονες και πολυδάπανες δικαστικές, κρυφές και φανερές μάχες, θεωρήθηκε από το IRS (εφορία) των ΗΠΑ, ως οργάνωση Μη Κερδοσκοπική εξαιρούμενη από την φορολογία. Στα 1980 ο L. Ron Hubbard ξανάγραψε επιστημονική φαντασία, εκδίδοντας τα «Battlefield Earth» και «Mission Earth.» Πέθανε στις 24 Ιανουαρίου το 1986.
Οι φάκελοι του FBI καλύπτουν την περίοδο 1943 έως 1993. Ε τέτοιο μπουμπούκι που ήτανε, ακόμα και οι Αμερικάνοι τον πήρανε χαμπάρι, τουλάχιστον αρκετοί είναι πατριώτες εκεί. Ανάμεσα στο υλικό των φακέλων διαβάζουμε :
  • Ένα σημείωμα μιας συνεντεύξεως με το FBI του L. Ron Hubbard, στο οποίο εκφράζει ανησυχία ότι οι κομμουνιστές υποσκάπτουν την οργάνωση του, την Hubbard Dianetic Research Foundation, Inc.
  • Σημειώματα που αφορούν μια επιδρομή το 1963 στα γραφεία της Εκκλησίας της Σαιντελογίας από αστυνομικούς Marshals των ΗΠΑ και το USDA για να κατάσχουν τα “E-Meters” της εκκλησίας.
  • Κινήσεις εκ μέρους της Εκκλησίας της Σαιντελογίας να πείσει ότι οι πληροφορίες στους φακέλους του FBI για τον L. Ron Hubbard και για την Εκκλησία της Σαιντελογίας είναι ψευδείς.
  • Πληροφορίες που αφορούν σε μήνυση της Εκκλησίας της Σαιντελογίας, ότι το FBI είχε παγιδεύσει τα τηλεφωνά της.
  • Καταγγελίες της Εκκλησίας της Σαιντελογίας ότι το FBI διέρρηξε τα γραφεία της στο Champagne, του Illinois το 1976.
  • Ντοκουμέντα που αφορούν μια έρευνα των περιουσιακών της στοιχείων στην Washington D.C. και το Los Angeles από εκατοντάδες πράκτορες του FBI.
  • Μια έρευνα του FBI που αφορούσε ισχυρισμούς ότι μέλη της Εκκλησίας της Σαιντελογίας και πρώην μέλη είχαν διαρρήξει τα γραφεία του IRS (Αμερικάνικη Εφορία).
  • Απάντηση του FBI σε κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά πρακτόρων του στις επιδρομές του 1977.
  • Ένα σημείωμα του FBI που εκφράζει ανησυχίες ότι μέλη της Εκκλησίας της Σαιντελογίας θα προσπαθούσαν να μπουν στο FBI, και για την ώρα ”δεν θα γίνονται ραντεβού με άτομα που έχουν αναγνωρισθεί ότι είναι μέλη της Εκκλησίας της Σαιντελογίας.” Αλληλογραφία μεταξύ του FBI και μελών του Κογκρέσου που αφορούν τις επιδρομές και πιθανή παραβίαση των πολιτικών τους δικαιωμάτων.
  • Γράμματα από το FBI και το Υπουργείο Δικαιοσύνης όπου υπερασπίζονται τις επιδρομές και την έρευνα της Εκκλησίας της Σαιντελογίας.
  • Ντοκουμέντα που αφορούν το κατηγορητήριο 12 μελών της Εκκλησίας της Σαιντελογίας, περιλαμβανομένης της συζύγου Mary Sue του L.Ron Hubbard, με κατηγορίες συνωμοσίας, κλοπής κυβερνητικής περιουσίας, και την βοήθεια και συνεργία στην υποκλοπή προφορικών επικοινωνιών.
Οι εικόνες των φακέλων του FBI στο τέλος του άρθρου…!
4.4
Ron Hubbard ο Aleister Crowley και το Stargate Conspiracy: Συγγραφείς Picknett, Lynn and Prince, Clive. The Stargate Conspiracy: The Truth About Extraterrestrial Life and the Mysteries of Ancient Egypt. New York: Berkley Books, 2001. 425 pages.
Τι έχουν κοινό; η Αιγυπτιολογία, τα μυστικά των πυραμίδων, η απομακρυσμένη όραση, ο Henry Wallace, οι αποστολές της NASA που έδωσαν το πρόσωπο στον Άρη, τα νεοεποχίτικα γκρουπ στην Καλιφόρνια, το Ίδρυμα Gorbachev , ο Uri Geller, Aleister Crowley, L. Ron Hubbard, Edgar Cayce, η ουφολογία, και το SRI International (formerly Stanford Research Institute); Μπορεί να εκπλαγείτε.
Αρκετά από αυτά τα ονόματα ενδο-συνδέονται και έχουν διασυνδέσεις με τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ. Αυτό που οι παραπάνω συγγραφείς ονομάζουν “Συνωμοσία”. Όλα ενορχηστρώνονται από ένα ελιτίστικο γκρουπ γηραιών που πηγαίνει πίσω 50 χρόνια και διασυνδέεται με τα υψηλότερα πολιτικά επίπεδα.
Για ποιο σκοπό; Φαίνεται ότι οι συνωμότες δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες για να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο πάνω στις μάζες. Να τον κάνουν τι; χμμμ..
5.6
E-meter,  H Aπάτη !!! Είναι μια συσκευή του L.Ron Hubbard, το ηλεκτροψυχόμετρο (sic) ένας κατώτερος ανιχνευτής ψεύδους που χρησιμοποιείται από τους auditors (συμβούλους) της Σαιντελογίας για να εξετάσουν την ψυχική κατάσταση  ενός ανθρώπου, δείτε :
http://www.cs.cmu.edu/~dst/Secrets/E-Meter/
http://www.lermanet.com/e-metershort.htm
http://www.quackwatch.com/01QuackeryRelatedTopics/electro.html
Με την πρώην ερωμένη του Parsons, ονοματι Betty Northrup, (και κουνιάδα του) ο Hubbard επιδείχνει την χρήση του e-meter,  σε μια συγκέντρωση Σαιεντολόγων  στις αρχές των 1950  σύμφωνα με την εικόνα και τους Σαηεντολόγους. !!  Η εικόνα είναι προϊόν μοντάζ  δες το εδώ και σκέψου πόσο απατεώνας ήταν ο τύπος; Γιατί άραγε;
Βαθμός μυήσεως OT III Έχουνε 8 βαθμούς μυήσεως Ο.Τ. (Λειτουργικός Θήταν) όπως τους ονομάζουν. Διαβάστε, Διασκεδάστε ή Μυηθείτε στο ΟΤΙΙΙ :
http://www.cs.cmu.edu/~dst/OTIII/της Lisa McPherson που δολοφονήθηκε το 1995, επειδή τα έβγαλε στην φόρα, δες εδώ http://www.lisamcpherson.org
«I’m drinking lots of rum and popping pinks and greys.»
η σχέση του Χάμπαρντ, με τις ουσίες και τα οινοπνεύματα:
http://www.cs.cmu.edu/~dst/OTIII/bts-or-dts.txt
omoithtes
Διαβάστε το άκρως πληροφοριακό άρθρο του περιοδικού Life το 1968
http://www.lermanet.com/scientologynews/scientology-cult-life-magazine.htm
Δείτε το video Secret Lives: L. Ron Hubbard
http://video.google.com/videoplay?docid=-3020827931130963516&ei=EljoSa-gK4KywgPly9nwBA#
Κροουλη
Ο Crowley και το O.T.O. Ένα εξαιρετικό άρθρο των The Sunday Times στις 5 Οκτωβρίου 1969 για τον Crowley και τον Hubbard ‘’ The odd beginning of Ron Hubbard’s career’’ Τι να πει κανείς για τον Aleister Crowley; Ήταν γίγαντας σε αυτά που έκανε, ότι και να ήταν, ότι κι αν έκανε. Ήταν ορειβάτης, αμφισεξουαλικός ποιητής, τελετουργικός μάγος, εθισμένος στην ηρωίνη, απεριποίητος γυναικάς, ρατσιστής, συνεργάτης των Γερμανών, μυστικός πράκτορας των Βρετανών, παιδόφιλος … Ήταν δηλαδή στον «πάτο ενός βαρελιού γεμάτου βρώμα και δυσωδεία, σκέφτομαι αυτοί που θεωρούν «μεγάλο» τον πάτο του βαρελιού και τον προωθούν, πόσο πιο κάτω από τον πάτο βρίσκονται; Μακρυά από εμάς να είναι κι ας είναι όσο κάτω αρέσκονται.
Όλες οι θεωρίες του και το ιδιαίτερο είδος μαγείας που ασκούσε βασίστηκε στο βιβλίο, The Book of the Sacret Magic of Abramelin the Mage βάσει αυτού έκανε μια, εξάμηνη τελετή με δυο υπηρέτες το 1903 στις όχθες της γνωστής λίμνης Loch Ness, η τελετή απέτυχε, αλλά αμέσως μετά πρώτο-εμφανίστηκε η Nessie ! Έγιναν και άλλα τότε, αλλά αυτό είναι θέμα άλλου άρθρου.
Είναι ένα σχεδόν θρυλικό Μεσαιωνικό βιβλίο στην Μυστική και Καμπαλιστική Θεουργία. Μεταφρασμένο στα Αγγλικά από ένα χειρόγραφο του 15 αιώνα, διατηρημένο στην Bibliotheque de l’ Arsenal απο τον S.L. MacGregor Mathers.
10.1
Ordo Templi Orientis – O.T.O.  Ο Crowley προσεγγίστηκε από το Σεξο-Μαγικό τάγμα Ordo Templi Orientis, το οποίο τον προσκάλεσε να γίνει μέλος. Το Ο.Τ.Ο. ισχυρίζεται ότι περιλαμβάνει τα Ελευθεροτεκτονικά, Ροδοσταυρικά και Ιλουμινιστικά κινήματα των 18ου και 19ου αιώνα, τους Σταυροφόρους Ναίτες ιππότες του Μεσαίωνα και τον προ Χριστιανικό Γνωστικισμό καθώς και τις Παγανιστικές Μυστηριακές Σχολές. Όλα μαζί. !
Ο αρχηγός του Ο.Τ.Ο. ήταν ένας Γερμανός ο Theodor Reuss, ένας πρώην Ελευθεροτέκτων και Ιλλουμινάτος. Μύησε τον Crowley στην σέχτα το 1910 και το 1912 του έδωσε την εντολή να ξεκινήσει ένα Βρετανικό κλάδο της μυστικής εταιρείας. Ο Crowley μετακινήθηκε στις HΠΑ το 1914, στις αρχές του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου στην Νέα Υόρκη.
Στην Νέα Υόρκη ο Crowley συνέχισε να στρατολογεί μαθητές και ξανάγραψε τα καταστατικά του Ο.Τ.Ο., ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στα δικά του πιστεύω. Ξεκινώντας από μια βασική δομή ίδια με των Ελευθεροτεκτόνων, ο Crowley πρόσθεσε πολλά σημαντικά στοιχεία στο ρεπερτόριο του Ο.Τ.Ο. Νομιμοποίησε την μύηση γυναικών στις τάξεις του (αλλοίμονο ! )  και έγραψε με μοντέρνα Αγγλικά τις τελετές για τα μέλη του.
Εξορθολόγισε την μύηση και τους βαθμούς, ώστε τα μέλη του Ο.Τ.Ο. να κινούνται γρήγορα μέσα από τους βαθμούς. Επίσης ενσωμάτωσε την Thelema στον πυρήνα του Ο.Τ.Ο., τοποθετώντας το Book of the Law (το Βιβλίο του Νόμου) στο κέντρο των διδασκαλιών του.
Στις αρχές της δεκαετίας του 1920, ο Crowley πήρε τον έλεγχο του Ο.Τ.Ο. κάτω από ασαφείς συνθήκες. Ο Reuss θρυλείται ότι υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το 1920, ένας ισχυρισμός τον οποίο χρησιμοποίησε ο Crowley για να αναρριχηθεί στην κορυφή της ιεραρχίας. Ήταν ο επίτιμος αρχηγός του Ο.Τ.Ο. έως τον θάνατο του το 1947.
Μια από τις μεγαλύτερης διάρκειας συνεισφορές (αν και χωρίς την πρόθεση του) στον κόσμο των θρησκειών, προήλθε από ένα από τα Αμερικανικά παραρτήματα του Ο.Τ.Ο. Σε αυτό ηγείτο ο αυτο-ανακηρυγμένος “Αντίχριστος Superstar’’ o Jack Parsons. Ο Parsons διοικούσε την στοά Αγάπη του Ο.Τ.Ο. στην Καλιφόρνια, όταν έλκυσε τον νεαρό και φιλόδοξο L. Ron Hubbard. Σύμφωνα με τις παραδόσεις και τις διάφορες βιογραφίες, μελών του Ο.Τ.Ο.  ο Hubbard μπήκε στο τάγμα και ενεπλάκη σε ερωτική σχέση με την ερωμένη του Parsons (με την συγκατάθεση του Parsons). Τα αναφέρω πιο πάνω.
© Ιων Μάγγος  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση ΜΟΝΟ με αυτό τον σύνδεσμο
Το άρθρο αφορά τεράστιο όγκο στοιχείων, όμως θέλησα να το κρατήσω σε λογικά πλαίσια. Φυσικά έπεται Συνέχεια !
XENU LAM
7.1
7.2
7.3
7.4
7.5
7.6
8
9.19.3
3.15.3
.
Το καράβι των Σαιεντολόγων (Sea Org):
Το παγκόσμιο κέντρο ελέγχου και το πλέον σκληροπυρηνικό της Θρησκευτικής εταιρίας της Σαηεντολογίας «Θαλάσσια Οργάνωση» (Sea Org), βρίσκεται σε αυτό το καράβι. Πλέει στα νερά της Καραϊβικής. Μέλη αυτού του στρατιωτικού τύπου τμήματος υπο­γράφουν όρκο νομιμοφροσύνης για ένα δισεκατομμύριο χρόνια (!!! ), υποσχόμενοι να μην αποκτήσουν παιδιά και ζουν και εργάζονται σε κοινόβια. Δουλεύουν αδιάκοπα, κάτω από αυστηρή επιτήρηση 24ωρα για 35 σέντς την ώρα και φτιάχνουν κασέτες που πωλούνται 150 δολάρια η μία.
Διαβάστε την περιπέτεια του John Duignan που κατάφερε να αποδράσει από ένα  περιφραγμένο «στρατόπεδο ασφαλείας» συγκέντρωσης των Σαιεντολόγων  500 στρεμμάτων, έξω από το Λός Άντζελες, μετά από 22 χρό­νια σκληρού εγκλεισμού, έγραψε ένα βιβλίο, μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ.
Όταν ο Χάμπαρντ πρώτο-κυκλοφόρησε το καράβι, αφ ενός είχε απωθημένο με το ναυτικό, μιας και τον είχαν διώξει κακήν κακώς και αφ ετέρου, να μην πληρώνει φόρους και να μην υπόκειται σε καμία δικαστική ή άλλη δίωξη, αλλά και ένα δόλια υπόγειο σκοπό (πολύ πέρα από την Υπερφυσική Μαγεία) που πηγάζει από την στενή του σχέση με τους προαναφερόμενους Jack Parsons και Aleister Crowley.
Πέρασε ο Χάμπαρντ κι από την Ελλάδα μια βόλτα, ήθελε να τοποθετήσει το καράβι στο Ιόνιο κοντά στα νερά της Κέρκυρας (!). Οι συνταγματάρχες τότε της Χούντας, αυστηρότατα του το απαγόρευσαν (Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών) και με ρητή εντολή τους διέταξαν να φύγουν από τα Ελληνικά ύδατα. Υπάρχει σημαντικός λόγος (πολύ πέρα από την Υπερβατική μαγεία, για όσους γνωρίζουν) που το ανώτερο κέντρο ελέγχου και mind control  βρίσκεται πάνω στα ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΡΑ της Καραϊβικής, πάρτε μια ιδέα περί αυτού. Γιατί στα νερά;
Η Επανάσταση του Παλιμπαιδισμού
Cthulhu στα Κάρβουνα με σώς Μυημένων!
Δες τι δείχνει μια σάρωση των εικόνων του Χάμπαρντ και του Μισκάβιτς
με την Photoshop techniques of Wiolawa

n0deal_ScientologyKills_thumb
Μυστικιστικός Πόλεμος ‘Θρησκευτικών Εταιριών’  Παγκόσμιος Οικονομικός πόλεμος, επιρροής και εξουσίας. Χριστιανοί, Εβραίοι, Ευαγγελιστές, Μουν, Μορμόνοι, Σαηεντολόγοι, η mikrosoft με τις εταιρίες της, το Χόλυγουντ και οι ηθοποιοί του, εταιρίες PR, χρηματιστήρια, ‘μυστικές’ Εταιρίες. Κυρίαρχοι και Επικυρίαρχοι ..  σε ένα χορό διαπλοκής, διαφθοράς, εξουσίας, ελέγχου.. Ένας δαιδαλώδης αχταρμάς εταιριών, ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ, ΕΠΕ και ΑΕ, που φυσικά σαν εταιρίες κερδοσκοπικές ή μη κερδοσκοπικές, που είναι  μπλέκονται με συμφέροντα εξουσίας, οικονομικά και πολιτικά. Με έπαθλο ‘μερίδα από το μαντρί με τα πρόβατα’ ή πιο απλά ‘τον τίτλο του τσοπάνη’. Όλο αυτό το τεχνητό ανθρώπινο κατασκεύασμα το αποκαλούν θρησκεία, ή οι πιο θρασείς όπως οι Σαηεντολόγοι το αποκαλούν ‘Θρησκευτική Εταιρία’ και όταν το βγάζουν στην αγορά.. τι ζητούν; Πιστούς, οπαδούς, πρόβατα. δηλ ΕΣΕΝΑ.
Τι θέλουν να πάρουν από εσένα; Το έχουμε πει πολλές φορές.
Ενέργεια. Την τόσο πολύτιμη Ενέργεια σου.

Κάτι πολύ μεγάλο για τα ανθρώπινα μέτρα ταΐζουν με αυτή την Ενέργεια, αυτό το κάτι που υπηρετούν και τους ελέγχει. Εκτός από αυτό φυσικά και θέλουν χρήματα, αυτό το σύμπαν στηρίζεται στην ροή των χρημάτων,  πολλά πολλά πολλά χρήματα, δόξα, εξουσία, παγκόσμια επιρροή. Εμφανής Σκοπός τους όλων είναι ‘ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ’ ή να σώσουν τον πλανήτη για να περνάς ΕΣΥ καλά. Όλα όσα θα διαβάσεις πιο κάτω ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. Ο Αφανής σκοπός τους; αχα .. Σκέψου μόνος σου.
Το πιστεύεις αληθινά; Όλη αυτή η φασαρία και το μπέρδεμα πολιτικής, δικαστηρίων, δικαστών, μισθοφόρων,τεράστιων χρηματικών ποσών, βλέψεις μιας παγκόσμιας κυριαρχίας, στρατολόγηση σκλάβων, οπαδών, έχει οποιαδήποτε, μα οποιαδήποτε σχέση με Εσένα και την Πνευματική σου Ελευθερία.  !!  Είναι δυνατόν να έχει οποιαδήποτε, μα οποιαδήποτε σχέση με Πνευματικότητα !
Επομένως με τι;
Duignan-The-Complex
http://www.cs.cmu.edu/~dst/Secrets/TR/critique.html
http://www.xenu.net/archive/so/
Πλούσιο οπτικό υλικό από πρώην μέλη

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Με όλο τον σεβασμό προς το ομολογουμένως ενδιαφέρον blog σας, θεωρώ το συγκεκριμένο άρθρο δεισιδαιμονικό και ανόητο. Η προσέγγιση του θέματος του κειμένου είναι εντελώς προκατειλημμένη και βασίζεται σε συνομοσιολογικές «πληροφορίες» τύπου Λιακό και όχι σε αντικειμενική προσέγγιση. Είναι φανερό πως ο συγγραφέας του κειμένου έχει μελετήσει μονομερώς το αντικείμενο για το οποίο γράφει με τελικό αποτέλεσμα ένα σενάριο κακής επιστημονικής φαντασίας. Θέλει περισσότερη προσοχή όταν καταπιανόμαστε με θέματα που δεν κατανοούμε, προς αποφυγή παραπληροφόρησης. Θα πρότεινα στον εν λόγο κύριο, να μελετήσει τα κείμενα του Robert Anton Wilson PhD προς καλύτερη κατανόηση του θέματος.


    Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα