Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

NASA SOHO, Suncruiser, Stargates, WAR

Αν υπάρχει κάτι που ΔΕΝ το ξέρεις. Πως ξέρεις ότι ΔΕΝ υπάρχει;
Όλα όσα θέλατε να μάθετε για το Suncruiser  και το Stargates συνοπτικά !
Πριν αρχίσω να δημοσιεύω φωτογραφίες από το 2006 σε άρθρα μου στο περιοδικό Άβατον το Suncruiser ήταν άγνωστο εν πολλοίς στο Ελληνικό κοινό, εκτός από τους ελάχιστους ψαγμένους, που φυσικά πάντα και παντού υπάρχουν. Το όνομα οφείλεται στην Liz Edwards, και ομολογώ είναι πολύ επιτυχημένο.
Το διαστημόπλοιο SOHO (κοινό πρόγραμμα της NASA και της ESA) εκτοξεύτηκε στις 2 Δεκεμβρίου 1995 και σε τέσσερις μήνες έφτασε στο σημείο Langrange L1, σε απόσταση 1,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα πιο κοντά στον Ήλιο. ( Σημείο_Lagrange Υπάρχει ένα συγκεκριμένο σημείο του Βαρυτικού Πεδίου δύο ουράνιων σωμάτων στο οποίο αν τοποθετηθεί ένα τρίτο Ουράνιο Σώμα -δηλ. ένας πλανήτης ή ένας δορυφόρος- που η συνολική Βαρυτική Δύναμη που εξασκείται πάνω στο σώμα είναι μηδέν. Κάθε τέτοιο σημείο ονομάζεται σημείο ισορροπίας Lagrange. Με διαφορετική έκφραση η συνολική έλξη που δέχεται ένας δορυφόρος στα σημεία αυτά είναι ίση με την απαραίτητη κεντρομόλο δύναμη για να περιστρέφεται. )

Όμως το σημείο είναι πάνω από το γενικό επίπεδο που βρίσκονται όλοι οι πλανήτες και οι δορυφόροι των δυο αέριων γιγάντων του Ηλιακού μας συστήματος ! και γιατί αυτό;  Μα για να παραμένει σε σταθερό σημείο μονίμως! Α φυσικά και για κάτι άλλο…
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ! ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ !!! NAI TO ΕΙΔΑΝΕ 

NASA SOHO and Suncruiser

1
2
Κάποιες πληροφορίες είχαν έψαχναν να δουν κάτι και φυσικά το είδαν ! Τι αστείο είναι, ότι αυτό, δηλαδή το Suncruiser ήτανε και ΕΙΝΑΙ πολύ φωτεινότερο από τον ήλιο !!!
Φαίνεται στην φωτογραφία όπου χαμηλώνοντας την φωτεινότητα ώσπου ο Ήλιος να γίνει σκοτεινός αυτό λάμπει σαν Ήλιος ! Οι φωτογραφίες μεταδίδονται περίπου κάθε μισή ώρα. Έτσι μας λένε φυσικά, αλλά και έτσι να είναι το paintbrush (αλλοίωση με πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας) πάει σύννεφο. Παρά όλα αυτά κάτι ξεφεύγει και από αυτά είναι οι φωτογραφίες που βλέπετε.
Τώρα τι είναι το Suncruiser;  Είναι ένα διαστημόπλοιο μήκους 42.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ (η περίμετρος της Γης είναι 40.000 χιλιόμετρα. Με τεχνολογίες Βαθμωτών Πεδίων «Τι Είναι Η Βαθμωτή Ενέργεια ». Ενεργού Κενού «Ενέργεια Από Το Ενεργό Κενό» και Υπέρ Διαστατικής φυσικής. Όλα αυτά είναι που δεν μας άφησαν να μάθουμε και να κατασκευάσουμε από τα μέσα του 19ου αιώνα, με την εξαφάνιση των 196 από τις 200 εξισώσεις του James Clerk Maxwell του Σκωτσέζου θεωρητικού φυσικού και μαθηματικού και το κερασάκι στην τούρτα ήταν η εξαφάνιση από τα βιβλία του Tesla και η ανάδειξη του κρετίνου Αϊνστάιν. Δες H Συνομωσία Ενάντια στον ΤΕΣΛΑ. Γιατί Περιθωριοποιήθηκε ο Μεγάλος Εφευρέτης;
3
4
5

Stargates και κανονιοφόροι

Από πού είναι; 
Είναι εκατομμυρίων ετών παρατημένο σκάφος εξ ανάγκης των Κυνών του Σειρίου, δες το TERRA PAPERS
Τι ρόλο βαράει;
Του χωροφύλακα ! Του χωροφύλακα του Ηλιακού συστήματος, το ηλιακό μας σύστημα βρίσκεται στην ένατη υπέρ λεωφόρο των Stargates του Γαλαξία μας. Αλήθεια ξέρεις Ποιό είναι το όνομα του Γαλαξία που βρισκόμαστε; Είναι… Ηριδανός ! Στις εικόνες βλέπετε διάφορα Stargates εν εξελίξει, ή ήδη ανοιγμένα !
Γιατί χρειάζονται;
Για την μεταφορά εμπορευμάτων και στρατευμάτων. Στο άρθρο μου «Κίνηση με Στρέβλωση Χωροχρόνου», βλέπετε τα φορτηγά !
Που μεταφέρουν αυτά τα εμπορεύματα;
Σε άλλους Γαλαξίες από και προς.
Γιατί από εδώ;
Γιατί εδώ είναι ο Νότιος πόλος Εξόδου του Γαλαξία.
Ποιος είναι ο ρόλος του;
1. Φυλάει το ανθρώπινο κοπάδι.
2. Εισπράττει «διόδια» από όσους περνάνε.
3. Χτυπά όσους επιβουλεύονται το κοπάδι για δικιά τους χρήση.
Με ποιο οπλικό σύστημα χτυπά τους ανεπιθύμητους;
Στην φωτογραφία φαίνεται το ηλεκτρομαγνητικό κανόνι που χρησιμοποιεί σφαίρες υπέρθερμου πλάσματος μέσα σε φακέλους βαθμωτών πεδίων. Φυσικά κάποιοι διαφεύγουν και κάνουν βόλτα από εδώ, γιατί δεν μπορεί να απομακρυνθεί από τον Ήλιο, αλλιώς κάποιοι ανεπιθύμητοι θα περάσουν.
Ποιοι είναι;
Είναι οι επικυρίαρχοι. Δηλαδή δράκοι κυρίως, δρακόφιδα και όλο το κακό συναπάντημα.
Πως τρέφονται;
Τρέφονται με πρόβατα από το κοπάδι, που μαζεύουν σε κάθε συγκομιδή. Δηλαδή σε κάθε Μετωνικό κύκλο, ή Μεγάλο Ενιαυτό του Πλάτωνα, οργανώνουν τρεις Παγκόσμιους Πόλεμους, που αυτοί οι ίδιοι, σχεδιάζουν κάθε φορά, όταν ο πληθυσμός είναι αρκετά δισεκατομμύρια.
Σε κάθε πόλεμο σπάνε οι επικοινωνίες για τον κοσμάκη, που ακούει μόνο πολεμικά ανακοινωθέντα. Έτσι μετά από και τους τρεις πολέμους θα  επιζήσουν πολύ λιγότεροι από 500 εκατομμύρια άνθρωποι, ένα δισεκατομμύριο θα πεθάνει στις εχθροπραξίες και πέντε δισεκατομμύρια θα απαχθούν μαζικά και θα γίνουν τροφή. ‘Όχλος Βροτών’ στην ‘Ελένη’ του Ευριπίδη
Θα τους βάλουν σε καταψύκτες θα ρωτήσει κάποιος; Όχι, έχουν καλύτερο τρόπο να διατηρείται φρέσκια η τροφή, τις βλέννες ! Το πρόβατο-άνθρωπος-τροφή, διατηρείται έτσι χιλιάδες χρόνια με απόλυτη αναστολή των λειτουργιών του, μόλις αφαιρεθεί η βλέννα, είναι απολύτως εντάξει και φρέσκο !
Κρατώ αρχείο από το 1996 των φωτογραφιών που έχουν ενδιαφέρον και φυσικά έχω πολλές. Στην Θεσσαλονίκη το 2006 στο κλειστό τώρα καφέ Διέλευσις, ένας Ελληνοπατέρας ο οποίος έτυχε να δει, τις φωτογραφίες στο λάπτοπ μου, επέμενε φορτικά να του δώσω ένα μέρος του αρχείου μου για να το «δει». Υπ όψιν μέχρι τότε οι φωτογραφίες παρέμεναν στα server της NASA, μόνον 24 ώρες. Μετά από ένα περίπου χρόνο και μετά από πιέσεις του ίδιου και παραινέσεις των εξαιρετικών φίλων ιδιοκτητών του καφέ, με κρύα καρδιά γιατί υποπτευόμουν τι θα συμβεί του έδωσα ένα CD. Πριν περάσει μεγάλο διάστημα, ο “κύριος” αυτός, εξέδωσε ένα βιβλίο με τις φωτογραφίες μου, που έγραφε ότι του τις είχε δώσει ένας “φίλος του” από την NASA !!!
Φαντάζεστε την έκπληξη μου, αλλά δεν αντέδρασα, σεβόμενος τους φίλους που με απέτρεψαν. Φυσικά το τι ανυπόστατα πράγματα γράφει στο βιβλίο, δεν χρειάζεται να αναφερθώ…!  και χωρίς να υπολογίσω το κόστος του download τότε από γραμμή dialup και πολύ αργότερα από isdn, οι παλιές καραβάνες του Inτernet στην Ελλάδα θα θυμούνται. Αλλά ο βλάκας είναι και κακός εκτός από άχρηστος.
Σε σοκάρει το άρθρο; Δεν θα έπρεπε, η παράνοια σε αυτόν τον πλανήτη είναι το μόνο σταθερό δεδομένο. Δες τις εικόνες και πάμε τώρα στα Stargates το SOHO και τις μεγάλες μάχες !
  7  8
9  6
new_pa1  nasa_soho10

NASA, SOHO and Stargates

Λες καλόβολα, “τι με νοιάζει εμένα για τα Stargates εάν υποθέσουμε ότι υπάρχουν κιόλας; Αφού έχω τα γνωστά σε όλους μας προβλήματα με το Μνημόνιο, το ξεπούλημα της χώρας, τις «αποκαλύψεις» του Wikileaks και επιπλέον τους μετανάστες”  (sic). Έτσι θα αντιδράσει ο μέσος Έλληνας αναγνώστης διαβάζοντας και μόνο την λέξη Stargates ! και μιλάω για έμψυχο αναγνώστη, γιατί οι Οργανικές Πύλες, οι έχοντες ερπετικά συμβιωτικά, τα υβρίδια ανθρώπων και τα MK/kids θα οχυρωθούν ΠΙΣΩ από την Κατευθυνόμενη ΛΟΓΙΚΗ τους και θα με κεραυνοβολήσουν!
Ευπρόσδεκτοι είναι κι ετούτοι, μέσα στην Τερατώδη αυτή Διατροφική Αλυσίδα που ονομάζουμε Δημιουργία! Θεωρείτε ότι δεν διέπομαι από αγάπη, η ότι σας βρίζω ή ακόμη χειρότερα ό,τι σας τρομοκρατώ; Μετά από τις ειδήσεις των ΜΜΕ, υπάρχουν ακόμη θέματα που σας τρομάζουν; Τυπική αντανακλαστική αντίδραση (πάτημα κουμπιού), καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Τέλος πάντων ας δούμε το θέμα μας, για όσους θέλουν και ενδιαφέρονται να συνεχίσουν να διαβάσουν.
SunCruiser η Ονομασία και η Ουσία: Ο όρος SunCruiser δημιουργήθηκε από την Elizabeth Edwards στον ιστότοπο της, που δεν υπάρχει πλέον, μια πολύ ιδιαίτερη γυναίκα και εξαιρετική επιστήμονα που φυσικά θάφτηκε από το κατεστημένο. Τα Suncruiser είναι δύο, και είναι κατάλοιπα ενός άλλου παλιού αστροστόλου που έχουν υποστεί πειρατεία. Δείτε στο «TERRA PAPERS μια σύνοψις» ποιος ήταν αυτός. Πολλοί ερευνητές UFO (ATIA στα Ελληνικά), έχουν δημοσιεύσει διάφορες εικόνες από το διαστημόπλοιο SOHO που δείχνουν ανώμαλα αντικείμενα στην τροχιά του Ηλίου.
Σύμφωνα με τον φυσικό Nassim Haramein αυτά τα αντικείμενα είναι εξωγήινα διαστημόπλοια που έρχονται στο ηλιακό μας σύστημα με stargates χρησιμοποιώντας τον Ήλιο. Είναι γνωστά σαν “Suncruisers”, αλλά η NASA συστηματικά τα καλύπτει με την εξήγηση ότι είναι “imagery compression artifacts”.
Μόνο όταν οι ερευνητές Ron Stewart και Ron Nussbeck ανέπτυξαν μια τεχνολογία που ενισχύει και καθαρίζει τις εικόνες του SOHO, φάνηκε ότι δεν είναι ελάττωμα της ψηφιακής εικόνας, αλλά όντως αντικείμενα μεγέθους Γης στον Ήλιο. Επαναλαμβάνω Το suncruiser έχει μήκος 42.000χλμ, ενώ η περίμετρος της Γης είναι 40.000χλμ.
Αναλύοντας πολλές φωτογραφίες μεταξύ του 2009 και το 2010 φαίνεται ότι το ένα από αυτά το 2 είναι σταθερό στο ΙΔΙΟ σημείο πάνω από έξι μήνες.
Οι Παμπάλαιες Υπερλεωφόροι: We are not alone. The astronomers are wrong. The scientists are wrong. They are here, but we cannot see them because they hide. They hide…in plain sight. We are their servants, we are their slaves, we are their property….we are theirs. ROBERT MORNING SKY
Για δισεκατομμύρια χρόνια όλες οι εξωγήινες φυλές έχουν τεχνολογία Υπερδιαστατικής Φυσικής και εκμεταλλευόμενοι τις φυσικές υπερλεωφόρους του Γαλαξία και τους άλλους δρόμους ταξιδεύουν αναρίθμητα χρόνια. Ενώ εδώ οι ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ όπως μας ονομάζουν οι Επικυρίαρχοι, χάρις στα τσιράκια τους, τους ανήκοντες στις Μυστικές Εταιρείες, δεν απογειώθηκαν για το πραγματικό διάστημα ποτέ !
Η τελευταία ευκαιρία ήρθε με τις 200 εξισώσεις του James Clerk Maxwell (13 June 1831 – 5 November 1879). Είναι πιο αργά από ότι νομίζεται. Σε λίγο ο κόσμος θα γνωρίσει το μεγαλύτερο λουτρό αίματος της ιστορίας με τον Γ παγκόσμιο πόλεμο. Θα υπάρξουν 1 δισεκατομμύριο νεκροί και 5 δισεκατομμύρια θα απαχθούν για τροφή των Επικυρίαρχων. Όχι αμέσως χάρις στα κουκούλια με τις βλέννες, αλλά μέσα σε χιλιάδες χρόνια. Η ώρα της ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ του κοπαδιού της ανθρωποκαλλιέργειας έφτασε !
PESHMETEN 9: Η υπερλεωφόρος Peshmeten 9 των stargates χρησιμοποιείται εκατομμύρια χρόνια από τις βασίλισσες του Ωρίωνα και κάθε άλλου είδους φυλή. Όμως τρομεροί διαγαλαξιακοί πόλεμοι έχουν ξεσπάσει για τον έλεγχο της. Κοιτάξτε προσεκτικά όλες τις φωτογραφίες. Κατεβάστε τις στον υπολογιστή σας και ανοίξτε τις με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας (υπάρχουν εξαιρετικά free , όπως το ΕΔΩ. Κατόπιν ανοίξτε τες, και μεγεθύνετε τις, ελπίζω να αντιληφτείτε. Προσέξτε τις ενεργειακές σπείρες και τον σωλήνα στο κέντρο τους, όπου βέβαια φαίνονται.
0  117

NASA SOHO and WAR Γ’

Πόλεμος στον Ήλιο; Μα τα «παραμύθια» του Λουκιανού μας λες τώρα ρε Ίων;  θα πει κάποιος. Nαι ίσως ! Ο Λουκιανός ο Σαμοσατεύς (120-180 μ.κ.ε. περίπου) γεννήθηκε στα Σαμόσατα.  Διαβάζοντας τον «Ικαρομένιππο» του Λουκιανού, παρατηρούμε τα εξής..
1.Ξεκινώντας ο Μένιππος, που ο Λουκιανός τον ονομάζει «Ικαρομένιππο», λόγω του ότι «πετούσε» τον βάζει να μετράει την απόσταση και τη διαδικασία αποκόλλησης από την έλξη της Χθονός για το ταξίδι προς την Σελήνη! Οι αποστάσεις και ο χρόνος ταυτίζονται με τις πραγματικές!
2.Τον βάζει να λέει ότι, συναντά στη Σελήνη ανθρώπους! Μάλιστα αναφέρει και πόλεις!
3.Τον βάζει να λέει ότι, η Σελήνη είναι ο πρώτος σταθμός για το ταξίδι του προς τον Όλυμπο, την κατοικία των θεών, που βρίσκεται μακριά, ενώ στην πορεία προς τα εκεί, αφήνει πίσω του ακόμα και τον Ήλιο! και άλλα πολλά!
Αν όλα αυτά ήταν μόνο φαντασία, τότε πως ο Λουκιανός ήξερε ακριβώς τις αποστάσεις, τους χρόνους κλπ.; Ακόμα πολύ αργότερα πως ο Ιούλιος Βερν, έγραψε ότι το ταξίδι προς τη Σελήνη διαρκεί τρεις ημέρες; Θα πείτε, ε, καλά τώρα… οι άνθρωποι εύκολα φαντάζονται! Ε, ας μείνουν φαντασίες. Είναι πιο ευκολοχώνευτες!
Εννοείται ότι στην ΝΑΣΑ έχουν κάνει φύλλο και φτερό και τον Λουκιανό, και όλη την Αρχαία Ελληνική γραμματεία, (και όταν λέμε όλη εννοούμε όλη, και αυτήν που «καταστράφηκε» και δεν έφτασε ποτέ σε εμάς) και την μυθολογία.
Μυθολογία βέβαια λέγοντας εννοούμε πραγματικά ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν πριν χιλιετίες και πέρασαν στις επόμενες γενιές με την μορφή του μύθου. Το θέμα είναι να πάψουμε και εμείς οι μέσοι άνθρωποι να θεωρούμε όλα αυτά σαν μύθους, παραμύθια και περιθωριακές ειδήσεις για «περίεργους».
Το ζουμί: Όποιος θέλει, ας το δει σαν παραμύθι ! Η πραγματικότητα είναι όμως άσχημη για μας στην Γη, «το μεγαλύτερο εστιατόριο του Γαλαξία». Έτσι κατά καιρούς γίνονται μάχες, όχι τόσο για να μας σώσουν, γιατί ξέρουν ότι πάνω από τον μισό πληθυσμό οι άνθρωποι είναι βιολογικά ρομπότ, αυτό που ονομάζουμε Οργανικές Πύλες.
Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία των ανθρώπων προσπαθεί να σπάσει την κυριαρχία των Δρακόφιδων στον Νότιο Πόλο εισόδου – εξόδου στον Γαλαξία, στην υπερλεωφόρο του ένατου τομέα από τους δεκατρείς του Γαλαξία.
Έχουν δυσκολία όμως γιατί τα Δρακόφιδα έχουν τα δυο Sumcruisers που εγκατέλειψαν οι Σκύλοι του Σειρίου, όταν λόγω του πολέμου που περιγράφω υπέρ περιληπτικά στο «TERRA PAPERS» έσπασε το μεγάλο stargate λόγω μετακινήσεως του Ηλιακού μας συστήματος και τώρα περνάνε μόνο μικρά σκάφη που δεν έχουν την ισχύ πυρός των suncruiser, τα οποία δρουν ως ναυαρχίδες του consortium των Δρακονιανών.
A  B
C  D
Στις φωτογραφίες μας τώρα. Προσεκτική παρατήρηση δείχνει ότι κάθε λαμπρό στίγμα είναι σκάφη που κάνουν σχηματισμό. Ο σχηματισμός μάχης των ανθρώπινων πολεμικών σκαφών είναι σε τριγωνική πυραμίδα γιατί δεν μπορούν να κινηθούν γρήγορα καθέτως, ενώ αυτός ο σχηματισμός τους επιτρέπει γρήγορη κίνηση προς κάθε κατεύθυνση.
Πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτά τα στίγματα είναι φυσικό φαινόμενο. Για παράδειγμα είναι ενεργειακά σωματίδια από τον ήλιο. Όντως σε πολλές περιπτώσεις αυτό συμβαίνει. Όχι όμως στα παραδείγματα που αναφέρουμε. Τα φυσικά φαινόμενα δεν εξηγούν αυτούς τους σχηματισμούς.
Η μάχη στις 25 Σεπτεμβρίου του 2001: Το σκηνικό της μάχης είναι τεράστιο για να γίνει πιστευτό από την ανθρώπινη κοινή λογική. Αυτά τα λαμπρά στίγματα δημιουργούνται από τα πρωτόνια που εκπέμπει ο Ήλιος; ή αυτά τα φαινόμενα δημιουργούνται από τον Ηλιακό άνεμο που επηρεάζει το CCD της κάμερας; Η είναι πραγματικά σκηνές μάχης από εξωγήινα μαχητικά σκάφη; Πάντως προσεχτική μακροχρόνια παρατήρηση αποδεικνύει ότι δεν είναι φυσικά φαινόμενα. Αν και οι μάχες γύρω από τον ήλιο έχουν επιβεβαιωθεί αρκετές φορές μέχρι τώρα, βλέπουμε μερικές από αυτές.
Η μάχη στις 5 Νοεμβρίου 2001: Η μάχη αυτής της ημέρας ήταν της μεγαλύτερης κλίμακας. Ο χώρος γύρω από τον Ήλιο είναι γεμάτος από τις βολές των όπλων εκρηκτικού κύματος. Η εικόνα φαίνεται γεμάτη τα κατεστραμμένα σκάφη που εκρήγνυνται το ένα μετά το άλλο !
Η μάχη στις 25 Σεπτεμβρίου (10:33) 2001 …και οι δύο είναι σκηνές μάχης. Παρακαλώ προσέξτε ότι τα φωτεινά στίγματα σχηματίζουν ομάδες.
Η μάχη στις 25 Σεπτεμβρίου (09:25) 2001 Η εικόνα δείχνει ότι στον περιβάλλοντα χώρο του Ηλίου δεν γίνεται μάχη. Συγκρίνετε την εικόνα αυτή με τις παραπάνω.
Κοιτάτε τις χρονικές σφραγίδες στις φωτογραφίες. Η ελάχιστη ταχύτητα του Suncruiser όταν κινείτε είναι 2.320km/ δευτερόλεπτο η 8.352.000km/ ώρα !!! Φυσικά δεν έχουμε τις δυνατότητες της NASA, οι υπολογισμοί είναι προσεγγιστικοί. Η μεγαλύτερη που έχει παρατηρηθεί είναι 37.066km/ δευτερόλεπτο η 133.440.000km/ ώρα !!! Βέβαια με φωτογραφίες κάθε 15 περίπου λεπτά και μισή ώρα δεν είναι εύκολο να βγάλει κανείς άκρη. …και η μοίρα των ανθρώπων παραμένει αβέβαιη  …και όταν  γίνει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος, θα έχουμε συγκομιδή.
Ο Λουκιανός ο Σαμοσατεύς (περ. 120 μ.κ.ε.. → μετ. 180 και 192 μ.κ.ε.) ήταν σοφιστής και κυρίως μεγάλος συγγραφέας της Ύστερης Αρχαιότητας
Ο Λουκιανός θεωρείται ο πατέρας της επιστημονικής φαντασίας, όπου το έργο του «Αληθής Ιστορία» αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του προχωρημένου του πνεύματος στο οποίο περιγράφει…έναν πόλεμο των άστρων, μεταξύ των κατοίκων του Ήλιου και της Σελήνης, για την κυριαρχία της Αφροδίτης! και τις περιπλανήσεις του Λουκιανού και του πληρώματός του μέσα στις μαύρες τρύπες και τις σκουληκότρυπες του διαστήματος!!!
“Ούτε ένα στάδιο δεν είχα ανέβει και η σελήνη «Μένιππε», μου λέει με φωνή γυναίκας, «σε παρακαλώ, μπορείς να με διευκολύνεις σε κάτι με τον Δία;» «Γιατί όχι;» της απάντησα, «φτάνει να μην είναι κάτι βαρύ που πρέπει να το μεταφέρω». «Μια απλή παραγγελία θα μεταφέρεις», είπε εκείνη, «μια παράκληση από μένα προς τον Δία γιατί έχω απαυδήσει πια, Μένιππε, ν’ ακούω τα πολλά και φοβερά από τους φιλοσόφους που άλλη δουλειά δεν έχουν παρά να ασχολούνται συνεχώς μαζί μου, ποια είμαι, πόσο μεγάλη και για ποιο λόγο γίνομαι ημικυκλική ή μηνίσκος. Άλλοι απ’ αυτούς λένε πως κατοικούμαι, άλλοι πως κρέμομαι πάνω από τη θάλασσα σαν καθρέφτης κι άλλοι ό,τι φανταστεί ο καθένας τους, εκείνο μου προσάπτουν.
Τελευταία μάλιστα έφτασα να πουν ότι και το φως μου ακόμα δεν είναι γνήσιο, αλλά είναι κλοπιμαίο κι έρχεται από πάνω, από τον ήλιο, και άλλο δεν κοιτάζουν παρά πως θα με βάλουν να μαλώσω με τον αδελφό μου, σαν να μην τους έφταναν όσα έχουν πει για τον ίδιο τον Ήλιο, πως τάχα είναι πέτρα και πυρωμένο σίδερο. Κι όμως, πόσα και πόσα δεν ξέρω εγώ γι’ αυτούς, πράξεις αισχρές και κατάπτυστες που κάνουν τη νύχτα εκείνοι που την ημέρα εμφανίζονται σοβαροί και ανδροπρεπείς, επιβλητικοί στο βλέμμα και στη μορφή, καμάρι των απλών πολιτών. Εγώ βέβαια δεν λέω λέξη, κι ας βλέπω όλ’ αυτά. γιατί δεν θεωρώ πρέπον να αποκαλύψω και να βγάλω στο φως τις νυχτερινές εκείνες ενασχολήσεις και την παρασκηνιακή ζωή του καθενός.. ακόμα κι αν δω κάποιον να μοιχεύεται ή να κλέβει ή να αποτολμά οτιδήποτε άλλο από εκείνα που ευνοεί περισσότερο η νύχτα, απλώνω στη στιγμή ένα σύννεφο και σκεπάζω το πρόσωπό μου για να μη δείξω στον κόσμο γέρους ανθρώπους να ντροπιάζουν την αρετή και το μακρό τους γένι.
21 Εκείνοι όμως καθόλου δεν διστάζουν να με κατασπαράζουν με τα λόγια τους και να με προσβάλλουν με κάθε τρόπο, ώστε, μα τη Νύχτα, πολλές φορές σκέφτηκα να μεταναστέψω όσο γίνεται μακρύτερα για να γλιτώσω από την κακογλωσσιά τους. Θυμήσου λοιπόν να διαβιβάσεις όλ’ αυτά στον Δία και να προσθέσεις ότι μου είναι αδύνατο να μείνω στη θέση μου, εκτός αν εκείνος εξοντώσει τους φυσικούς και φιμώσει τους διαλεκτικούς και ανασκάψει τη Στοά και πυρπολήσει την Ακαδημία και σταματήσει τις συζητήσεις στους Περιπάτους. Μόνο έτσι θα πάψουν να με μετράνε καθημερινά και θα μπορέσω να βρω ησυχία”. Λουκιανού Ικαρομένιππος ή Υπερνέφελος §§ 20-21
Έχουμε  μια προσέγγιση  στην Σελήνη με τα κείμενα του Λουκιανού όπου μπαίνουν τα θεμέλια του λογοτεχνικού είδους που σήμερα γνωρίζουμε ως «λογοτεχνία της επιστημονικής φαντασίας». Αυτό αποδίδεται στον Λουκιανό, από όλους τους ιστορικούς και ερευνητές της επιστημονικής φαντασίας και είναι φυσικό αν σκεφτεί κανείς ότι το «ταξίδι στη Σελήνη» που περιγράφει είναι η πρώτη ιστορική και λογοτεχνική καταγραφή ενός παρόμοιου εγχειρήματος.
Όχι μόνο η μόνη λογοτεχνική αποστολή στο εξωγήινο περιβάλλον, αλλά και η πρώτη περιγραφή ενός διαπλανητικού πολέμου, που θα την ζήλευαν ακόμη και οι σημερινοί συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας του είδους «διαστημική όπερα». Κυρίως δυο είναι τα διαπλανητικά έργα του Λουκιανού : «Αληθής ιστορία» (λόγος πρώτος και δεύτερος) και «Ικαρομένιππος» ή «Υπερνέφελος», και η μελέτη τους, τουλάχιστον, υποψιάζει αρκετά τον αναγνώστη.
Ο Πλούταρχος στην πραγματεία του Περί του προσώπου του εμφαινομένου εν τω κύκλω της Σελήνης, ένα διάλογο οκτώ ατόμων που περιέχεται στον τόμο «Ηθικά», συζητούν για όλες τις έως τότε (επιστημονικές) θεωρίες για τη Σελήνη και στα πλαίσια της συζήτησης αναφέρεται ένα φανταστικό ταξίδι στη Σελήνη , που αφορά τη μετά θάνατο ζωή….!!!! Διάβασε “Ποιοι μας κλέβουν την ψυχή από την Σελήνη”
Ο Σωκράτης είχε πει κατά τη διάρκεια ενός διαλόγου του με τον Σιμμία, δίνοντας την παρακάτω περιγραφή : “Η Γη αυτή, αν τη δει κανείς από ψηλά, μοιάζει σαν τις σφαίρες – μπάλες – που έχουν φτιαχτεί από δώδεκα χρωματιστά είδη δέρματος”. Περιγράφει δηλαδή τη Γη , αφ’ ενός σφαιρική, αφετέρου πολύχρωμη, λόγω ιδιομορφιών του εδάφους κυρίως αλλά και της θαλάσσης, όπως φαίνεται από το διάστημα. Εδώ περιγράφει το Πενταδωδεκάεδρο, γνωστό Πλατωνικό στερεό, που είναι η βασική δομή του ενεργειακού πεδίου της γης. Πότε και ΠΩΣ είδε την γη από ψηλά ο Σωκράτης;
Αυτή κάτω αριστερά, είναι η πρώτη εικόνα που πήρε η NASA από το Suncruiser, φαίνεται η ημερομηνία 27/2/1996 και φαίνεται να είναι το Suncruiser κατά πολύ λαμπρότερο από τον ήλιο.  Σκεφτείτε, τι μπορεί να είναι λαμπρότερο από τον Ήλιο; Σας φαίνονται απίστευτα όλα αυτά; Δεν θα έπρεπε.
E
 Επίλογος: Τόσο σύντομα; Ναι, γιατί ενώ μπορώ να γράψω παρά πολλά, δεν θα μείνω στις κλασσικές εξηγήσεις των σκουληκότρυπων. Θα μπορούσα γράψω για το DNA και πως δημιουργεί βαρύτητα, λυγίζει Γαλαξίες, δημιουργεί stargates, για Βασίλισσες του Ωρίωνα , εξωσκελετικά DNA των Βασιλισσών των Εντόμων, το χακιέριασμα του DNA μας για να μην ξεσπάσει (μετατρέποντας το «σκουπίδο» DNA σε 12 αλυσίδες) σε ψυχοκινητικό λύγισμα των Γαλαξιών, χρησιμοποιώντας την Χρυσή Τομή !!! Την μαύρη τρύπα δίπλα στον Ωρίωνα, το ερπετικό «αίμα» της Merkabbah και το λουρί της μάνας. Αλλά δεν θα το κάνω, προτιμώ να σας αφήσω να απολαύσετε τις φωτογραφίες !
Τι άλλο να πω , δείτε λοιπόν προσεκτικά τις εικόνες, είναι ένα μικρό κομμάτι από την προσωπική μου συλλογή και εύχομαι να καταλάβετε, αυτό που καταλαβαίνω, και να Δ Ρ Α Σ Ε Τ Ε …
The Meek Should Inherit The Earth, for Only the Bold May Inherit The Stars
Προβολή άλμπουμ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα