Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Η NASA ότι οι εξωγήινοι κατακλύζουν τη γη!


 ΧΙΟΥΣΤΟΝ – Η NASA επιβεβαιώνει ότι οι αλλοδαποί κατακλύζουν τη γη λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη μας! Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν μυστική την εισβολή, προκειμένου να αποφευχθεί ο πανικός σε όλο τον κόσμο. Όπως αναφέρθηκε πολλές φο
ρές εδώ, η Ομάδα των Ηνωμένων Εθνών για εξωγήινους επιβεβαίωσε ότι οι εξωγήινοι από τον πλανήτη Zeeba άρχισαν να εισβάλλουν στον πλανήτη μας - σε μεγάλους αριθμούς - τον Οκτώβριο του 2011. 
 
Η επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών, με επικεφαλής τον Δρ John Malley, προβλέπει ότι η εισβολή θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015 - κατά την οποία η γη θα είναι υπό τον πλήρη έλεγχο των αλλοδαπών. Αν δράσουμε τώρα, μπορούμε να συνυπάρχουμε ειρηνικά με τους εξωγήινους. Ο λόγος γιατί μας επισκέπτονται ; 
 
Η NASA μας λέει ότι είναι η αύξηση των εκπομπών αερίων ( θερμοκήπιο). Οι εξωγήινοι βλέπουν αυτές τις αλλαγές ως σύμπτωμα ενός πολιτισμού εκτός ελέγχου - και θα πάρουν δραστικά μέτρα για να απομακρυνθεί αυτή η απειλή». 
 
Η Jessica Wygal-Μάρκουμ του Planetary Science Division της NASA και οι συνεργάτες της συντάσσουν έναν κατάλογο που θα παραδοθεί στους εξωγήινους και ο οποίος περιλαμβάνει σε ποιους τομείς χρειάζεται βοήθεια η ανθρωπότητα από τους αλλοδαπούς. 
 
Οι συναντήσεις αυτές θα μας βοηθήσουν να προωθήσουμε τις γνώσεις μας και να λύσουμε τα παγκόσμια προβλήματα, όπως η πείνα, η φτώχεια και οι ασθένειες. Στην έκθεση, της NASA ερευνητές της, χωρίζουν τους εξωγήινους σε τρεις κατηγορίες: στους φιλικούς, στους ουδέτερους και στους επιβλαβής. 
 
Γι αυτό οι ερευνητές στέλνουν με προσοχή τα σήματα στο διάστημα ώστε να έρθουμε σε επαφή με φιλικούς εξωγήινους. Πάντως οι αλλοδαποί από τον πλανήτη Zeeba είναι φιλικοί. Έχουν πρόθεση να μας εντάξουν στο "Galactic Club "κάτι που θα είναι πάρα πολύ ωφέλιμο για την γη. 
 
Ένας από τους επιστήμονες, ο Joyti Aggarwalla, είπε όχι ότι οι εξωγήινοι μας λυπούνται και θέλουν να μας βοηθήσουν, αλλά καταστρέφοντας εμείς την γη επηρεάζουμε το πλανητικό μας σύστημα αρνητικά.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


1 σχόλιο:

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα