Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

UFO πάνω από τον Λευκό Οίκο


 
Οι άνθρωποι που είναι κοντά στον Λευκό Οίκο κρύβονται στα διαμερίσματα και τα σπίτια τους φοβισμένοι από τα UFO! Τα UFO πλανώνται πάνω από την Capitol Beltway στην Ουάσιγκτον κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών. Υπήρχαν πάνω απ
ό δύο χιλιάδες θεάσεις των UFO που αναφέρθηκαν μέσα σε λίγες ώρες. Και τα UFO επιστρέφουν κάθε νύχτα για επτά συνεχόμενες φορές.
 
 Η Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι οι πολίτες τρέχουν να καλυφτούν φοβούμενοι ότι τα διαστημόπλοια πρόκειται να προσγειωθούν και να τους επιτεθούν. Πάω στοίχημα τη ζωή μου ότι κάτι πρόκειται να συμβεί. Κάτι θέλουν να κάνουν , δήλωσε ο Jonathan Willard, κάτοικος της Ουάσιγκτον. 
 
Η Δρ Σούζαν Μπέγκλεϊ της Ομάδα των Ηνωμένων Εθνών για εξωγήινους είπε σχετικά για τα UFO. "Είναι σίγουρα σκάφοι των Zeeban. Οι πολίτες δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν. " Η Ομάδα των Ηνωμένων Εθνών για εξωγήινους έχουν εντοπίσει δύο είδη αλλοδαπών που έχουν προσγειωθεί στη Γη κατά τα τελευταία χρόνια. 
 
Οι εξωγήινοι από τον πλανήτη Zeeba, που έχουν έρθει στη Γη για να μας βοηθήσουν στην την αλλαγή του κλίματος και να μας κάνουν πιο ειρηνικούς ως φυλή και οι εξωγήινοι από τον πλανήτη Gootan που έχουν έρθει εδώ με όχι και τόσο καλές διαθέσεις. 
 
Η Δρ Μπέγκλεϊ είπε ότι οι ειδικοί εξέτασαν τις φωτογραφίες και είναι εκατό τοις εκατό σίγουροι ότι τα διαστημόπλοια είναι των Zeeban. Επομένως δεν πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος της Ουάσιγκτον.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα