Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012......ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ 28/10/2011! ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ανθρώπινη συνείδηση θα συνεχίσει να μεταμορφώνεται βήμα το βήμα σύμφωνα με αυτό το σχέδιο μέχρι που θα φτάσουμε στην αληθινή τελική ημερομηνία της διαδικασίας της δημιουργίας, στις 28 Οκτώβρη 2011.

Και ο καρλ γιοχαν καλεμαν συνεχιζει

Δεν πλησιάζουμε κάποιον άλλο κύκλο κάποιας μετακίνησης (shift), αλλά το τέλος όλων των μετακινήσεων, κάτι που όλη η εξέλιξη υπήρξε μια προετοιμασία για αυτό
και ένα ανοδικό χτίσιμο προς τον σκοπό αυτό. Μόνο ένα τέτοιο τέλος όλων των μετακινήσεων θα μπορούσε καθαρά να προμηθεύση με μια βαση για μια αιώνια αρμονική ειρήνη στην Γη.

Το τι πρόκειτε τώρα να αναδυθεί με άλλα λόγια δεν είναι κάτι που συνέβη ποτέ πριν στην ιστορία του σύμπαντος. Ίσως σε αυτό επίκειτε, εν μέρη μη συνειδητά, αυτά που προκαλούν την ευρέως εξαπλωμένη άρνηση που όπως αισθάνομαι κυριαρχεί σε πολλούς ανθρώπους την παρούσα στιγμή.

Αντί να αντιμετωπίζουν την τρομακτική αλλαγή στις κοινωνικο-οικονομικές μας σχέσεις (από την στιγμή που οποιαδήποτε αλλαγή στην ανθρώπινη συνείδηση οδηγεί επίσης σε μια αλλαγή των σχέσεών μας) πολλοί προτοιμούν να φτιάχνουν φαντασιώσεις για κάποια φυσικά ή αστρονομικά γεγονότα που υποτίθετε πρόκειτε να συμβούν σε κάποια ειδική ημερομηνία.

Στην πραγματικότητα όμως το ημερολόγιο των Μάγιας δεν αναφέρεται σε κάτι που θα γίνει σε μια μοναδική ημερομηνία, αλλά είναι η περιγραφή ενός θεϊκού σχεδίου για την εξέλιξη της συνείδησης όπου κβαντικές μετακινήσεις μεταξύ ημερολογιακών ενεργειών αναδύουν μετακινήσεις στην συνείδηση.

Η ανθρώπινη συνείδηση θα συνεχίσει να μεταμορφώνεται βήμα το βήμα σύμφωνα με αυτό το σχέδιο μέχρι που θα φτάσουμε στην αληθινή τελική ημερομηνία της διαδικασίας της δημιουργίας, στις 28 Οκτώβρη 2011.

Σε αυτή την ημερομηνία η ανώτατη κβαντική κατάσταση του σύμπαντος θα επιτευχθεί (13.13.13.13.13.13.13.13.13.13 Ahau-Αχάου) όπου οι μετακινήσεις που εμποδίζουν την αρμονία θα σταματήσουν.

Είναι φανερό ότι δεν είμαστε εκεί ακόμα.

 Τα χρήματα θα εξαφανιστούν μέχρι το σημείο που ΔΕν θα αλυσοδένουν πια τον κόσμο με το παρελθόν.

Στην πράξη αυτό πιθανόν να σημαίνει ότι όλες οι σκέψεις για κερδοσκοπικές επενδύσεις κλπ χάνουν το νόημα, από την στιγμή που ο αναδυόμενος καινούργιος κόσμος προφανώς δεν θα είναι βασισμένος στην ανάπτυξη της οικονομίας όσον αφορά την συσώρευση αφηρημένων αξιών. 

Πιο πιθανόν, ο νέος κόσμος να βασίζεται σε μοίρασμα και την φροντίδα όλων των μελών της κοινωνίας, όταν η συνείδηση της Συμπαντικής Κυματικής Κίνησης, θα εδραιωθεί τελικά μετά από πολλές αναταραχές.

Ακόμα και αν οι αλλαγές της ενέργειας συμβαίνουν τώρα πολύ γρήγορα, θα έπρεπε να προσθέσω ότι ίσως χρειαστεί κάποιον καιρό (σε ακτίνα λίγων χρόνων μετά το 2011) μέχρι αυτή η οικονομία να πάρη την τελική της μορφή.

Έτσι, η υποψία μου είναι ότι στη διάρκεια του πρώτου μισού της έκτης νύχτας η οικονομία του κόσμου θα ελλατωθεί σταδιακά καθώς η καταναλωτικότητα του πληθυσμού των ΗΠΑ δεν θα είναι πια σε θέση να διατηρεί τις βιομηχανικές μηχανές σε λειτουργία.

Η επιρροή των ΗΠΑ στον κόσμο θα ελλατωθεί σαν το αποτέλεσμα της πτώσης του δολλαρίου.*

Ακόμα, λόγω των έμμεσων αποτελεσμάτων αυτής της ύφεσης, αναμένεται ότι δεν θα υπάρξη μέρος του κόσμου ανεπηρρέαστο. Σε αυτήν την ύφεση θα έρθη ένα σημείο που θα αρχίσει να επηρρεάζει πολλούς ανθρώπους που ποτέ μετά δεν θα είναι δυνατόν να επανακτηθεί η παλιά δυνατή οικονομία και που δεν θα υπάρξη μετά κανένας γυρισμός στο «δουλειές ως συνήθως».

Σε αυτό το σημείο πολύ ριζοσπαστικές κοινωνικο-οικονομικές λύσεις θα χρειαστούν να δοκιμαστούν για τους ανθρώπους να επιβιώσουν και με την κατά λέξη φυσική έννοια καθώς θα γίνετε φανερό ότι είναι η φύση των οικονομικών σχέσεων και οι αλυσίδες στην οικονομία του παρελθόντος που δημιούργησαν τα προβλήματα.

Θα πρέπει για παράδειγμα να αναρωτηθούμε το τι θα γίνει αν μεγάλα κομμάτια του πληθυσμού σε οικονομικά σημαντικές χώρες δεν θα είναι σε θέση να πληρώσουν τις υποθήκες τους; Θα πρέπει αυτοί οι άνθρωποι τότε μαζικά να αφήσουν τα σπίτια τους ώστε αμέτρητα σπίτια που θα ανήκουν στις τράπεζες θα μένουν άδεια ενώ οι άνθρωποι θα είναι έξω στους δρόμους;

Τέτοιου είδους θα είναι η κατάσταση που έχει αρχίσει ήδη να εμφανίζεται σε κάποια προάστια πρώην αυτοκινητοβιομηχανιών του Ντητρόιτ. Που σημαίνει ότι αυτό το σενάριο δεν είναι υποθετικό, αλλά έχει ήδη συμβεί σε κάποιο βαθμό περιορισμένης κλίμακας.

Το πιο πιθανό να συμβεί τότε είναι ότι απαιτήσεις θα υψωθούν για ηθικόλόγηση σε όλα τα χρέη, έτσι οι άνθρωποι να μην είναι πλέον υποχρεωμένοι να πληρώνουν τις τράπεζες για να μένουν στα σπίτια τους.

Ίσως αυτό να διαδραματισθεί σε ένα μεγαλύτερης κλίμακας όταν μερικά έθνη το θεωρήσουν απαραίτητο να προωθήσουν τις ακυρώσεις των εθνικών χρεών σαν ένα παράγοντα σταθεροποίησης του κόσμου. Αν μια τέτοια ηθικολόγηση των χρεών εισαχθεί θα είναι σαν στην ουσία να ακυρώνεται η εξουσία του χρήματος ώς έχει σήμερα.

Θα σημαίνει μια μετακίνηση του οικονομικού συστήματος, που δεν είναι πλέον δουλικό του παρελθόντος. Αυτό τότε φανερά επίσης θα σημαίνει ότι ένα τέλος στο δανεισμό χρημάτων που πραγματικά δημιουργεί μια αποστασιοποίηση από την αναπτυσόμενη οικονομία.

Αντί αυτού εκεί που θα δωθεί έμφαση είναι ότι οι ανάγκες των ανθρώπων συναντούνται στην παρούσα στιγμή (επιστρέφοντας στο θέμα του να σπάσουμε τις αλυσίδες του παρελθόντος). Αυτό φυσικά δεν θα είναι απλά μια τοπική επανάσταση αλλά μια παγκόσμιας κλίμακας, από τη στιγμή που οι οικονομίες των χωρών στον καιρό μας είναι τόσο συνδεδεμένες μεταξύ τους.

Θα τεθεί σοβαρά η ερώτηση του σε τι χρειαζόμαστε τις κυβερνήσεις και τα εθνικά σύνορα όταν «τότε καμμιά ψυχή δεν θα έχει την δύναμη (να κάνει) οτιδήποτε σε μια άλλη». Το όραμά μου από την χρονική περίοδο της Συμπαντικής Σύγκλισης μέχρι την αρχή της έβδομης ημέρας της Γαλαξιακής Κυματικής Κίνησης είναι λοιπόν, μια ολική λεπτομερειακή εξέταση και διόρθωση του ανθρώπινου πολιτισμού. Αυτός τότε θα είναι επίσης ο καιρός να γίνουν επιλογές κατευθύνσεων σε προσωπικό επίπεδο.

Αυτό που διαφράφεται καθαρά όμως είναι ότι οι άνθρωποι θα χωριστούν στο αν θέλουν να ρεύσουν με τις εισερχόμενες ενέργειες που θα οδηγούν σε ένα καινούργιο κόσμο, ή θα τους αντισταθούν και προαπαθήσουν να κρατηθούν ή να γυρίσουν πίσω στο σύστημα του παρελθόντος.

 Δεν θα μας εκπλήση λοιπόν το γεγονός ότι ισχυρές δυνάμεις θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν το ημερολόγιο των Μάγιας σαν να είναι κάτι που θα γίνει την ημερομηνία 21 Δεκεμβρίου 2012. (Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού είναι η επερχόμενη Χολυγουντιανή ταινία 2012, μια ταινία καταστροφής, αλλά οι περισσότεροι γκούρους της Νέας Εποχής προετοίμασαν το έδαφος για αυτούς τους ανόητους φόβους με το να δίνουν έμφαση σε αυτή την μοναδική ημερομηνία και αγνοόντας ότι το ημερολόγιο των Μάγιας συντελείτε από εννιά επίπεδα της εξέλιξης).

Το πως οι άνθρωποι θα σχετιστούν με αυτή την αλλαγή θα εξαρτάται επομένως με την κατανόηση που οι άνθρωποι έχουν για το ημερολόγιο των Μάγιας και το συμπαντικό σχέδιο, που μέχρι τώρα μόνο μια μικρή μειωνότητα έχει γνώση αυτού το λιγότερο με την αληθινή του μορφή σαν μια πραγματοποίηση από εννιά συμπαντικές δυνάμεις.

Οι άνθρωποι βασικά στην πλειοψηφία ίσως ποτέ δεν αναγνωρίσουν τα συνειδητά προειδοποιητικά σήματα για το τι έρχεται. Ακόμα όσο και να καταλαβαίνουν ότι οι ευρύτερης - κλίμακας αλλαγές εκέμπονται από το θεϊκό σχέδιο αυτό θα σημαίνει ότι μια πνευματική αφύπνηση θα μπορούσε να συντελεστή. Αν αυτό συμβεί δεν θα τείνουν να βλέπουν τις αλλαγές γύρω τους σαν απλά χωρίς νόημα χαοτικά συμβάντα όπως θα παρουσιαστούν σίγουρα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Αναλογιζόμενοι ότι αυτό όλο έχει να κάνει με την συμμετοχή σε μια διαδικασία της εξέλιξης της συνείδησης υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι το ημερολόγιο των Μάγιας έχει να κάνει μόνο με μια συγκεκριμένη ημερομηνία όπου κάποιο γεγονός θα συμβεί, είτε αυτό έχει κατακευαστεί να είναι μια «μετακίνηση των πόλων», «μια γαλαξιακή ευθυγράμμιση», «ο πλανήτης Χ», «το τέλος του κόσμου» ή «μια μετακίνηση στη συνείδηση».

Αυτή είναι μια απίστευτα αφελής οπτική μιας ουσιαστικά προκαταληπτικής φύσης όπου ένας καινούργιος κόσμος πιστεύεται απλά ότι θα πέσει κάτω στα ανθρώπινα όντα από τον ουρανό χωρίς την δική τους ενεργή και συνειδητή συμμετοχή στις διαδικασίες που οδηγούν στην κατάσταση την συνείδησης της ενότητας.

Στην πραγματικότητα υπάρχει υπεραρκετή απόδειξη ότι το ημερολόγιο των Μάγιας περιγράφει ακολουθητικές μετακινήσεις στη συνείδηση, οι οποίες θα αρχίσουν να εμπερεώνονται σε μια υψηλότερη συχνότητα μετά τις 17 Ιουλίου 2010 και ακόμα περισσότερο όπως έχει σημειωθεί μετά την αρχή της τότε Συμπαντικής Κυματικής Κίνησης στις 8 Μαρτίου 2011.

 Μόνο στις 28 Οκτωβρίου 2011 θα τερματισθούν οι μετακινήσεις και μια συνείδηση ενότητας θα σταθεροποιηθεί η οποία θα προμηθεύση με την βάση για μια χιλιετηρίδα ειρήνης. 

Αυτή η αύξηση συχνότητας περιστασιακά επίσης εξηγεί το πως μια τέτοια τρομακτικά μεγάλη λεπτομερής εξέταη και διόρθωση όλων των συστημάτων κυριαρχίας θα μπορούσε να συμβεί σε μια τόσο στενή χρονική περίοδο. Θα ήθελα να κάνω μια σύσταση, μαζί με την ζωή ήθους και το να λέγεται η αλήθεια, είναι και το να μάθουμε να ρέουμε με το έννατο επίπεδο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα