Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

4η διαστατική συνείδηση


Stella SunrayΗ τέταρτη διαστατική συνείδηση είναι συνειδητοποίηση του σημείου, μήκους, πλάτους, ύψους, όγκου, και χρόνου. Η τέταρτη διάσταση είναι επίσης γνωστή ως αστρικό επίπεδο, και η αρχική συνείδηση αυτής της διάστασης είναι το αστρικό σώμα, το οποίο είναι επίσης γνωστό ως «ανώτερος άνθρωπος.» 

Λόγω του δονητικού άλματος της οκτάβας , από το την 3η στην 4η , το αστρικό σώμα είναι υψηλότερης δόνησης  γνωστή και ως αιθερική και η 4 διαστατική αντίληψη του παρελθόντος,παρόντος και μέλοντος είναι πιο ρευστή καθώς  οι νόμοι του χρόνου και του χώρου αλλάζουν.

Στην 4η διάσταση μπορούμε να επανενταχθούμε στην ταυτότητα ομάδας μας, χωρίς να χάσουμε τα προσωπικά μας εγώ, αφού είναι η τελευταία δόνηση που τα σώματα μας, σα φυσικά οχήματα, χρησιμοποιούν  για να περιέχουν τη μεμονωμένη συνείδηση.

Λόγω της ρευστής φύσης του χρόνου και του χώρου τα αστρικά μας σχήματα παίρνουν
μορφή και υπάρχει μια τεράστια κινητικότητα της μορφής αυτής.Είναι η σφαίρα της μετατόπισης μορφής.Κάποιοι που μπορούν να διαμορφώσουν τη μετατόπιση έχουν μάθει να γειώνουν την αστρική μορφή τους επάνω στην τρίτη διάσταση τόσο καλά που μπορούν προσωρινά να αλλάξουν την τρίτη διαστατική μορφή τους.

Ένα μεγάλο μέρος της τρίτο-διαστατικής ζωής μας υπάρχει επίσης επάνω στην τέταρτη διάσταση με ένα σχήμα μιας υψηλότερης δόνησης, αλλά δεν έχουμε επίγνωσή του,επειδή εκείνη η πραγματικότητα δεν είναι σε συγχρονισμό με το φυσικό χρόνο και χώρο  μας.Μπορούμε να δούμε ένα όνειρο μιας ολόκληρης ζωής να περνά, αλλά ξυπνώντας να ανακαλύψουμε ότι μόνο 5 λεπτά του φυσικού μας χρόνου έχει περάσει.

Η αστρική μας πραγματικότητα δεν είναι αντιληπτή στον τριτοδιαστατικό μας εαυτό, εκτός κι αν έχουμε θυμηθεί την πολυδιάστατη συνειδητότητα μας.

Πολύ σημαντικό είναι ότι η 4η διάσταση είναι η σφαίρα που κρατά τη συνειδητοποίηση των συστατικών του πρώτου και 2ου διαστατικού μας σώματος , καθώς επίσης και όλες τις  προηγούμενες εμπειρίες αυτής της ζωής μας.

Μπορούμε να διευρύνουμε  την τρίτο-διαστατική συνείδησή μας στην τέταρτη διάσταση με  την συνειδητοποίηση έργου εσωτερικής εργασίας , την ενθύμιση των ονείρων μας, και την έντονη πρόθεση εμπειρίας του πάθους, της συγκίνησης, της δημιουργικότητας και της πνευματικότητας.

Το αστρικό επίπεδο είναι η σφαίρα που ζουν τα  ονείρα. Όταν κοιμόμαστε, δεν έχουμε επίγνωση της τρίτης διάστασης, αλλά έχουμε επίγνωση της 4ης.Το τέταρτο διαστατικό αστρικό σώμα μας κατέχει εξελιγμένη φαντασία, ψυχική δυνατότητα, διαίσθηση και δημιουργικότητα. Καθώς και αν διευρύνουμε το μυαλό μας στη συχνότητα της τέταρτης διάστασης, μπορούμε να δοκιμάσουμε όλο και περισσότερο αυτές τις  ιδιότητες ενώ είμαστε με τη φυσική μορφή μας.( 3η διάσταση)

Μερικοί άνθρωποι γεννιούνται με μια έμφυτη σύνδεση με τον τέταρτο διαστατικό εαυτό τους και πρέπει «να εργαστούν» για να γειώσουν τη συνείδησή τους στον τρίτο διαστατικό κόσμο που τον  αισθάνονται  συχνά ξένο  και εχθρικό.

Άλλοι γεννιούνται χωρίς αυτήν την αφυπνισμένη σύνδεση, και αισθάνονται συνήθως πιό άνετα και «οικεία» μέσα στο τρίτο διαστατικό πρότυπο. Αυτοί οι άνθρωποι αισθάνονται συχνά αποκομμένοι από τα υψηλότερα μέρη των διαστατικών εαυτών τους  και δεν μπορούν ακόμη και να πιστέψουν  ότι οι «ανώτεροι εαυτοί» υπάρχουν.

Εντούτοις, το αστρικό σώμα μας υπάρχει και η υψηλότερη δόνησή του  είναι η πνευματική καθοδήγησή μας. Οπως ένα πρόσωπο πάνω σε μια βουνοκορφή  μπορεί να παρατηρήσει και να καθοδηγήσει τους κατοίκους της κοιλάδας κατω, έτσι ο υψηλότερος αστρικός εαυτός μας, μπορεί να μας παρατηρήσει πάνω στην τρίτη διάσταση και να μας παρέχει οδηγίες. Μέσω της διευρυμένης αντίληψης για τον  τέταρτο διαστατικό εαυτό  μας μπορούμε να δημιουργήσουμε τις μεγάλες αλλαγές στο φυσικό κόσμο μας.

Επίσης, η τέταρτη διάσταση έχει ακόμα την πόλωση του φωτός και του σκοταδιού , και αυτή η σφαίρα δεν είναι απαραιτήτως αγαπητή, ειδικά στα χαμηλότερα υπο-επίπεδα.

Στην τέταρτη διάσταση, η σκέψη και τα συναισθήματα δημιουργούν την πραγματικότητα γρηγορότερα απ'ό, τι επάνω στην τρίτη διάσταση, και ο φόβος μπορεί να δημιουργήσει το κακό τόσο εύκολα όσο η αγάπη μπορεί να δημιουργήσει την ομορφιά και τη χαρά.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα