Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Τα 650 δις της END είναι σε ανύπαρκτη τραπεζα



Ποιος θα βρει την «τράπεζα» που «κατατέθηκαν» τα $650 δισ. της Μούφα! END;

Στις 5 Σεπτεμβρίου η καναδική υπηρεσία μετάδοσης πληρωμένων καταχωρήσεων CNW (κάτι αντίστοιχο με την αμερικανική PRNEWSWIRE) έκανε ανάρτηση με τίτλο “USD$50 billion dollar sovereign loan to the Republic of Cyprus for 100 years”. (εδω)

Την ανακοίνωση υπογράφει ο κ. Anthony Diamond, Governor Canada Bureau της οργάνωσης END, με ηλεκτρονική διεύθυνση 4ellinismos@gmail.com

Υποθέτω ότι
πρόκειται για τον ίδιο Anthony Diamond της Diamond and Diamond Merchant Banking Group. Οποιος μου βρει διεύθυνση και τηλέφωνο, ή κάποια άλλη πληροφορία που να πιστοποιεί την ύπαρξη αυτής της “κολοσσιαίας” τράπεζας που δέχθηκε πρόσφατα την κατάθεση των $650 δισ. παρακαλώ να τα προσκομίσει για να κάνω ρεπορτάζ. Το μόνο δημόσιο στοιχείο που βλέπω να υπάρχει για τον Anthony Diamond και την Diamond and Diamond Merchant Banking Group βρίσκεται σε προσωρινή απόφαση της Επιτροπής Χρηματιστηρίου του Οντάριο (Ontario Securities Commission) (εδω), όταν βρισκόταν σε εξέλιξη οι έρευνες για το σκάνδαλο πυραμίδα της Prosporex (21/9/2009) . Ωστόσο δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ποια ακριβώς η εμπλοκή της DIAMOND. Οταν πάντως έληξε η υπόθεση, τo 2011 και καταλογίστηκαν βαρύτατες ευθύνες στην Prosporex) δεν κατονομαζόταν πουθενά.

Δεύτερο, να σημειώσω ότι τα κρατικά ομόλογα δεν κατατίθενται σε τράπεζες. Μεταβιβάζονται, προεξοφλούνται, εξοφλούνται, υποθηκεύονται αλλά δεν κατατίθενται σα να είναι μετρητά.

Ας σοβαρευτούμε λοιπόν γιατί ως Ομογενείς θα γίνουμε ρεζίλι των σκυλιών, αν δεν γίναμε ήδη. Όποιος έχει τέτοια χρήματα, έστω κι ως ομόλογα, να τα παρουσιάσει.


Αποστόλης Ζουπανιώτης
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

2 σχόλια:

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ!!!! ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!
    Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε φιλε,απλα θεωρησαμε σωστο να κανουμε γνωστες και τις δυθεασεις της υποθεσης,ωστε ο αναγνωστης να ενημερωθει!
      Ευχαριστουμε πολυ

      Διαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα