Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ας αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε...



Αλλαγή σφαίρας γεωπολιτικής επιρροής και προετοιμασία (αυτορρύθμιση) 
Όπως έχετε καταλάβει εδώ και πολύ καιρό η ιστοσελίδα έχει αφιερωθεί σχεδόν εξολοκλήρου στο κομμάτι της ιστορικής ταυτότητας. Ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια για να αφυπνίσουμε συνειδήσεις. Η ανάκτηση της ιστορικής ταυτότητας του Έλληνα και η καλλιέργειά αυτής, δημιουργεί γεωμετρική πρόοδο για την επιβίωση του έθνους.

Ο κόσμος κοιμάται τον ύπνο της αδιαφορίας, καθοδηγούμενος από την ελεγχόμενη ενημέρωση των ΜΜΕ.

Σύντομα η Ελλάδα θα αλλάξει σφαίρα γεωπολιτικής επιρροής, πριν το μεγάλο ραντεβού με τα τεκνα του Νταβούτογλου.

Χωρίς πανικό, ας ετοιμαστούμε ως ορθόδοξοι Έλληνες για όλα τα ενδεχόμενα με χρονικό προσδιορισμό μετά τις εκλογές των Η.Π.Α.

Τα θέματα που πρέπει να μας απασχολήσουν είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για την επιστροφή στην ύπαιθρο και ειδικότερα του πληθυσμού των αστικών κέντρων (γεωστρατηγική άμυνα), όπως και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ειδικά των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Σε συζητήσεις με ευαισθητοποιημένους για την τύχη της πατρίδας ανθρώπους της ιατρικής και φαρμακευτικής επιστήμης, αναδείχθηκε γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά ο θαλάσσιος άξονας μέσω Ιταλίας, αναφορικά με την παροχή φαρμακευτικής περίθαλψης.

Ας φροντίσει ο καθένας να αποκαταστήσει περαιτέρω τη σχέση του με την ορθόδοξη παράδοση, όπως μας δίδαξαν οι Άγιοι πατέρες της εκκλησίας, για να φυλαχτούμε από τα δεινά που ακολουθούν γιατί θα δώσουμε εξετάσεις.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα