Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Η Συμπαντικη Συμφωνια - Το Τραγουδι Του Συμπαντος Μιλαει Στην Καρδια Σας


Η Συμφωνία του Σύμπαντος εμπεριέχει πληροφορίες για το Όλα Όσα Είναι, μέσα από την απλότητα και τη σιωπή. Αυτή η πληροφόρηση διευρύνεται όταν οι δημιουργοί – εσείς – αναπτύσσεστε συνειδησιακά. Κι όταν εσείς διευρύνεστε, ακούτε κι ένα μέρος αυτής της Συμπαντικής Συμφωνίας, ο καθένας από εσάς, ένα συγκεκριμένο κομμάτι και όλοι μαζί, φέρνετε σιγά-σιγά στον πλανήτη Γη ολόκληρα κονσέρτα, διασκορπισμένα στην Αρένα του Παιχνιδιού. Σε κάποιους αρέσει να ακούν το βιολί, σε άλλους τα τύμπανα αλλά σας λέμε πως η ίδια πληροφόρηση εμπεριέχεται στα πάντα και πως σε ένα – όχι και τόσο μακρινό γραμμικό μέλλον – δε θα έχει σημασία το τι εκπροσωπεί το κάθε όργανο αλλά ολόκληρη η ορχήστρα. Κάποιοι από εσάς ήδη το έχετε αγγίξει κατά καιρούς στην ιστορία της ανθρωπότητας και έχετε αναληφθεί χάρις σε αυτό, μεταφράζοντάς το σε απλότητα και σιωπή. Η σιωπή είναι εκείνη που διευρύνει τον άνθρωπο που είσαστε, δημιουργώντας χώρο στο Πνεύμα να
κατέλθει, ενώ η απλότητα δημιουργεί την άρση της ύλης για να μπορέσετε να αφουγκράζεστε ακόμη πιο άμεσα τη μουσική της σιωπής, την Συμπαντική Συμφωνία.
Μέρη της ίδιας αλήθειας
Επειδή παίζετε ένα παιχνίδι που η διττότητα έχει τον πρώτο ρόλο, πάντα θα βρίσκετε ατέλειες μεταξύ σας και ασυμφωνίες ως προς την πληροφόρηση. Είναι το ένα σωστό και το άλλο λάθος; Γιατί μια ανώτερη επικοινωνία λέει αυτό και κάποια άλλη εκείνο; Ποιος δίνει την πληροφόρηση; Αυτός που δέχεται την πληροφόρηση, την φιλτράρει και την μεταφράζει μέσα από τα δικά του συστήματα πεποίθησης; Σας λέμε πως η ατέλεια είναι χαρακτηριστικό μιας τέλειας ανθρώπινης ύπαρξης και πάντα θα υπάρχει ένα κομμάτι που θα σας κάνει να αναζητήσετε περεταίρω διερεύνηση προκειμένου να προσαρμόσετε την πληροφόρηση στην δική σας γεύση αλήθειας. Το Σύμπαν παίζει την ίδια μουσική σε όλα τα αυτιά αλλά μιλάει σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα και ενδιαφέροντα. Καταλάβετε πως δεν μπορεί μονάχα ένα άτομο να έχει πρόσβαση σε όλη την πληροφόρηση, καθώς κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να χωρέσει στην ανθρώπινη εμπειρία σας. Η πληροφόρηση που αντλείτε από το Σύμπαν μέσω όλων των υποστηρικτικών ενεργειών της Γης – και με αυτό εννοούμε τις αγγελικές οικογένειες και τους δασκάλους – γειώνεται σύμφωνα με την δική σας κατεύθυνση και διεύρυνση της βάσης δεδομένων του νου σας. Οι ενέργειες που αποκαλείτε “δάσκαλοι”, βρίσκονται μεταξύ Ουρανού και Γης, συμμετέχοντας εν μέρει στο Παιχνίδι ως μη ενσαρκώσιμη – στον κυτταρικό κόσμο – μορφή. Οι αγγελικές οικογένειες όπως και οι δασκαλικές, σας μεταφέρουν αυτούσια την Συμφωνία του Σύμπαντος κι εσείς τις μεταφράζετε σύμφωνα με τα στοιχεία που έχετε στην βάση δεδομένων σας. Δηλαδή, από όλη την πληροφορηση που διαχέεται στη Γη, εσείς “τσιμπάτε” εκείνη που συνηχεί σε εσάς, παρουσιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο, ένα συγκεκριμένο κομμάτι. Για παράδειγμα, ως Πνεύματα όλοι σας ξέρετε πως μιλάτε για έναν ελέφαντα αλλά η ανθρώπινη αντίληψη βλέπει το πόδι, την επιδερμίδα, την προβοσκίδα και σύμφωνα με ό,τι αντιλαμβάνεστε, βγάζετε τα δικά σας συμπεράσματα ως άνθρωποι. Το δικό σας κομμάτι του παζλ είναι να μεταφράσει την προβοσκίδα αλλά να είσαστε ευέλικτοι όταν ακούτε και για την ουρά από κάποιον άλλον. Είναι μια οπτική που την χρησιμοποιούμε σε κάθε ευκαιρία, για να μπορέσετε να καταλάβετε πως δεν υπάρχει παγιωμένη αλήθεια – μόνο διευρυμένη αλήθεια που αγκαλιάζει πολλά κομμάτια μαζί.
Επιστήμη, το εργαλείο ανακάλυψης του Θεού
Ο νους, πέρα από την δουλειά που έχει να κρατάει το πέπλο, έχει και μια πνευματική εργασία, εκείνη της διεύρυνσης μέσω της γνώσης, προκειμένου να αρχίσει να κατανοεί ακόμη περισσότερο την Συμφωνία του Σύμπαντος. Γι’ αυτό και η επιστήμη σας, συναντάει την πνευματικότητα ολοένα και πιο συχνά και άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονταν μέχρι στιγμής για την επιστήμη σε οποιαδήποτε μορφή της, τώρα ξεκινούν να έχουν ένα διευρυμένο ενδιαφέρον προς αυτήν. Όσο η επιστήμη διευρύνεται και αγγίζει νέους ορίζοντες, τόσο περισσότερο θεό βρίσκει σε αυτήν. Η παραδοχή μιας ενέργειας που κρατάει τα πάντα σε μια συνοχή και αλληλεπίδραση – ακατανόητα πολλές φορές για τον ανθρώπινο νου – σας κάνει να αρχίσετε να αφουγκράζεστε τον αόρατο κόσμο με άλλες αισθήσεις που αναπτύσσετε σταδιακά. Σας λέμε πως μεγάλο μέρος της πνευματικότητας θα έρθει από την επιστήμη, όπου η ίδια παραδέχεται ήδη την ύπαρξη δυνάμεων πέρα από την κάθε ανθρώπινη αντίληψη. Αυτό θα βοηθήσει την επέκταση του νου σας και τέντωμα του πέπλου, με σκοπό να γίνει ολοένα και πιο διάφανο, όπως ακριβώς απλώνετε ένα κομμάτι ύφασμα που επιτρέπει στο φως να περνάει, εκεί που ήταν τσαλακωμένο και αδιάφανο. Παρακολουθείτε την επιστήμη σε κάθε μορφή που φτάνει σε εσάς, μέσα από κάθε πληροφόρηση και θα δώσετε ευκαιρία στο νου σας να λεπτύνει το πέπλο. Βρείτε την ομορφιά σε αυτή την πληροφόρηση, είτε αυτή κοιτάζει πέρα από την Γη και το ονομάζετε «αστρονομία», είτε αυτή αναλύει συμπεριφορές κυττάρων και σας λέμε πως δε θα αργήσει η μέρα που ο ίδιος ο νους σας θα υποστηρίζει την πνευματικότητά σας, σε αντίθετη με την προσωπικότητά σας που πάντα θα σας θυμίζει πως είσαστε ένας ευάλωτος άνθρωπος, προσπαθώντας να σας κρατήσει κοιμισμένους. Μέσα από την έρευνα και τις πληροφορίες της επιστήμης, ο νους του ανθρώπου θα γίνει ένας θαυμάσιος σύμμαχος που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά στον Ανώτερο Εαυτό σας.
Ισορροπία στους δύο πόλους
Η πνευματικότητα είναι εδώ για να ισορροπήσει με την ανθρώπινη εμπειρία σας. Ασχολούμενοι μόνο με την πνευματικότητά σας, το μόνο που καταφέρνετε είναι να μην μπορείτε να γειωθείτε στην καθημερινότητά σας και να φτάσετε σε ένα σημείο να προηγείστε των άλλων αλλά να είσαστε μόνοι σας στη διαδρομή. Αυτό που θα σας πάει ακόμη πιο πέρα, είναι να αγκαλιάσετε την καθημερινότητά σας και να την ταξιδέψετε στο μονοπάτι της αφύπνισής σας. Το ταξίδι σας δεν γίνεται μονάχα από τον αέρα αλλά και από την Γη. Βοηθάτε την συλλογική δόνηση με το να φέρετε Πνεύμα στις ανθρώπινες σκέψεις, αμφιβολίες, γνώσεις, συζητήσεις, στον τρόπο που μαγειρεύετε ή καθαρίζετε το σπίτι σας και όλα όσα αλληλεπιδρούν στον κόσμο σας. Ο σκοπός σας εδώ στη Γη δεν είναι να αποκοπείτε από το σύνολο και να δείτε πού μπορεί να σας οδηγήσει το πνευματικό σας μονοπάτι. Πολλοί από εσάς το έχετε κάνει ως εξέχοντες δάσκαλοι, γκούρου και σαμάνοι σε άλλες ζωές και έχετε αναληφθεί μέσα από την πλήρη ένωση με τον Εαυτό σας. Τώρα, η πρόκλησή σας είναι να παραμείνετε στην Αρένα του Παιχνιδιού και να κρατήσετε την πόρτα για όλους, να τους παρακινήσετε και να τους ενθαρρύνετε να συνεχίσουν το ταξίδι και να μη το βάζουν κάτω. Με λίγα λόγια, να εν-δυναμώνετε. Μη χαθείτε μέσα στην πνευματικότητά σας κάνοντάς την αυτοσκοπό, είναι εκεί – αναμφισβήτητο κεκτημένο σας – και σας περιμένει να παίξει παράλληλα με τον άνθρωπο που είσαστε εσείς. Ακόμη κι όταν διδάσκετε, ακόμη κι όταν μεταλαμπαδεύετε, να βρισκόσαστε στο πάτωμα μαζί με όλους – έχουμε πει πως η έννοια του δασκάλου έχει αλλάξει. Είσαστε όλοι η ίδια πνευματική ουσία που κατέβηκε ως ένα μεγάλο νεφέλωμα να παίξει πάνω στη Γη, διαιρεμένη σε 7 δις ανθρώπους την παρούσα φάση. Κρατήστε αυτή την πληροφόρηση πάνω από κάθε πνευματική ενασχόληση και θα διευκολύνετε το έργο της ανθρώπινης εμπειρίας σας όπως και των άλλων. Θυμηθείτε: δεν είσαστε καλύτεροι από τους άλλους, δεν είναι οι άλλοι κατώτεροι από εσάς.
Το δικό σας τραγούδι
Όταν εσείς διευρύνεστε, διευρύνονται και οι άλλοι – απλά και μόνο με το να τους βοηθάτε να ακούσουν ένα μέρος της Συμπαντικής Συμφωνίας, να τους πείτε πως όντως υπάρχει γιατί ακούτε το δικό σας τραγούδι και να τους σκουντήξετε να ακούσουν το δικό τους που εσείς οι ίδιοι δεν μπορείτε να ακούσετε. Είσαστε εδώ για να πείτε: «Ναι, υπάρχει αυτή η μουσική και μου μιλάει, μπορείς να την ακούσεις κι εσύ». Και να τους παρακινήσετε να ακούσουν το δικό τους κομμάτι, χωρίς να συγκρίνουν την δική τους εσώτερα αντίληψη με την δική σας και αντίστροφα. Θυμηθείτε πως ο κάθε ένας άνθρωπος, ακούει ένα διαφορετικό κομμάτι της Συμφωνίας του Σύμπαντος και πως υπάρχουν 7 δις διαφορετικές αποχρώσεις αυτής της Συμφωνίας. Ο άνθρωπος δεν αντιλαμβάνεται την δική του απόχρωση σύμφωνα με την πνευματικότητά του, δεν είναι αυτό το κριτήριο για όλους. Αρκεί να μιλάει στην καρδιά του. Το τραγούδι του Σύμπαντος είναι προσωπικό για τον καθένα και αποτελεί μέρος ολόκληρης της Συμφωνίας. Δεν είναι μόνο η ανώτερη επικοινωνία που μεταφράζει το τραγούδι, δεν είναι μόνο οι στιγμές που σας μιλάμε και μας ακούτε ολοκάθαρα και μπορείτε να πείτε: «Ναι, ακούω το γκρουπ, τον Κρύων, τον αρχάγγελο Μιχαήλ». Αυτό είναι αποτέλεσμα της συνειδητότητας μέσα από την προσωπική διεύρυνση και πάλι σας λέμε πως ακόμη κι αυτό, είναι διαιρεμένο προκειμένου να το κατανοήσετε ακόμη περισσότερο.
Το τραγούδι του Σύμπαντος, όταν μιλάει στην καρδιά του καθενός, γίνεται μια έμπνευση, μια καλή πράξη, ένα χαμόγελο. Τώρα θα μας πείτε πως σας το λέμε αυτό συνέχεια και ποια είναι η διαφορά τώρα. Αυτό που επιθυμούμε να σας υπογραμμίσουμε είναι πως, όταν το φέρνετε στο συνειδητό, όταν αναγνωρίζετε πως ακούτε το Σύμπαν εκείνη τη στιγμή που ζωγραφίζετε ή εν-δυναμώνετε τους άλλους ή παραβλέπετε κάποια πράγματα και γινόσαστε διάφανοι, αυτό ανάγει εκείνες τις ανθρώπινες εκφράσεις και στιγμές σε Πνεύμα. Λέμε συχνά και με κάθε ευκαιρία την εξής φράση: «Η συνειδητότητα αλλάζει την φυσική» και το εννοούμε για κάθε τι που συμβαίνει στην ανθρώπινη εμπειρία σας. Την στιγμή που χαμογελάτε σε έναν άλλον θεό, σκεφτείτε: «Ακούω το τραγούδι του Σύμπαντος και το μεταφράζω σε χαμόγελο». Συγχαρητήρια, αλλάξατε την φυσική, που σημαίνει πως ανάγετε όλες εκείνες τις βιοχημικές διεργασίες που συμβαίνουν μέσα στο σώμα σας, σε Πνεύμα. Και τι αποτέλεσμα έχει αυτό; Να διευρύνετε το ενεργειακό σας πεδίο, να εκπέμψετε Πνεύμα, να αλλάξετε το περιβάλλον γύρω σας και να επηρεάσετε την διάθεση ενός άλλου θεού. Τη στιγμή που μαγειρεύετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, πείτε: «Τώρα ακούω την δική μου μουσική του Σύμπαντος και το μεταφράζω σε φαγητό». Και θα απολαύσετε την πιο γκουρμέ μαγειρική που έχετε φάει ποτέ. Ακόμη κι όταν κάνετε έρωτα με τον σύντροφό σας, πείτε εκείνη τη στιγμή: «Τώρα ακούω την δική μου μουσική του Σύμπαντος και την εκφράζω σε αγάπη και πάθος». Και επειδή η Συμπαντική Ενέργεια μεταφράζεται σε σεξουαλική ενέργεια, θα βιώσετε ακόμη μεγαλύτερη διεύρυνση μέσα από την ερωτική πράξη. Γινόσαστε ένα Πνεύμα που απολαμβάνει την σεξουαλική ενέργεια ως άνθρωπος. Τι πιο όμορφο γεφύρωμα του Ουρανού και της Γης;
Η αλήθεια εξελίσσεται πάντα
Τολμήστε να βιώνετε συνειδητά την δική σας μουσική όταν κάνετε κάτι, απλά και μόνο βάζοντας υπότιτλους στη στιγμή εκείνη και θα αλλάξετε τα πάντα γύρω σας. Επιτρέψτε να μιλήσει το Σύμπαν μέσα από την ανθρώπινη εμπειρία και να μην σκέφτεστε πως για να το κάνετε σωστά, θα πρέπει από την άλλη μεριά να σας μιλάει ή να συστήνεται μιαν αγγελική οντότητα. Να θυμάστε κάτι που μας αρέσει να το λέμε σε κάθε ευκαιρία. Όπως και να ονομάζετε εκείνη την ανώτερη δύναμη που εσείς είσαστε και αγκαλιάζει τα πάντα, είτε Θεό, είτε Πνεύμα, είτε Σύμπαν, είτε Όλα Όσα Είναι, είτε γκρουπ, είτε Κρύων, είτε αρχάγγελος Μιχαήλ… αυτή η ανώτερη δύναμη είναι απλή… και είσαστε εσείς. Απλή και σιωπηλή. Αυτό ανάγει σε Πνεύμα κάθε φυσικό νόμο και μηχανισμό, από τις ανθρώπινες διεργασίες μέχρι κοσμικούς νόμους που ανακαλύπτουν οι επιστήμονές σας. Να αναζητάτε την απλότητα. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, την ανθρωπότητα την εξυπηρετούσε η πολυπλοκότητα των μυήσεων και ενεργοποιήσεων ως προς την αντίληψη του Πνεύματος. Τώρα τα πράγματα λειτουργούν ακόμη πιο απλά.
Αν ένας θεός ανακαλύψει έναν από τους 7 δις τρόπους και το μοιραστεί με άλλους, τότε και οι άλλοι χαίρονται της ανακάλυψης και στην πορεία, είτε θα κρατήσουν αυτή τη γεύση αλήθειας, είτε θα την εξελίξουν. Να θυμάστε πως η αλήθεια, με όποιον τρόπο κι αν είναι γειωμένη, εξελίσσεται πάντα. Γι’ αυτό και παρακινούμε να διευρύνετε το νου σας προς την γνώση, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να πιάσετε ένα θέμα από εκεί που το άφησε ένας άλλος θεός. Αυτό θα σας βοηθήσει να γλυτώσετε χρόνο στην οποιαδήποτε διεύρυνση της πληροφόρησης που έχετε φέρει να γειώσετε. Λέτε πολύ συχνά πως δεν υπάρχει παρθενογένεση σε πολλά πράγματα που αφορούν, κυρίως την έμπνευση μέσα από την τέχνη. Από τη δική μας οπτική, αυτό εμείς το ονομάζουμε «εξέλιξη». Πολλές ίνες φωτός που έχουν γειωθεί στη Γη, εξελίσσονται ανά αιώνα και αυτό το βλέπετε ξεκάθαρα μέσα από την επιστήμη. Όταν οι αρχαίοι Έλληνες έβαλαν το πρώτο λιθαράκι για τις αστρονομικές ανακαλύψεις, σήμαινε πως ήρθε η ώρα να κοιτάξει και να αναρωτηθεί η ανθρωπότητα πέρα από τον εαυτό της. Και αυτό εξελίχθηκε ανά τους αιώνες. Εκεί που εσείς βλέπετε«κατάρριψη θεωριών» εμείς βλέπουμε «εξέλιξη θεωριών». Καταλάβετε πως δεν μπορούσατε να γειώσετε όλες τις αντιλήψεις δίχως εξέλιξη, καθώς απαιτείτε διεύρυνση του νου και της ψυχής για να αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε την Συμφωνία του Σύμπαντος. Τα άστρα και οι πλανήτες, ο κάθε φυσικός νόμος είναι διαιρέσεις του Όλα Όσα Είναι προκειμένου να υλοποιήσουν την ανθρώπινη βιολογική φούσκα, που ξεκίνησε ως μονοκύτταρος οργανισμός. Εξερευνώντας το συμπαντικό σας περιβάλλον μέσα από την αστρονομία, εξερευνείτε το γραμμικό παρελθόν σας και το πώς η Αρένα του Παιχνιδιού στήθηκε στη Γη. Σας λέμε πως από τη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση να υπάρξει πλήρης ελεύθερη επιλογή σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο του Σύμπαντος, έτρεξε ένας μηχανισμός δισεκατομμυρίων ετών μέχρι την ανθρώπινη μορφή που είσαστε εσείς. Οι ιστορίες αποτελούν ένα κομμάτι για την αμεσότερη και καλύτερη αντίληψη του νου και μας αρέσει να δίνουμε τέτοιες οπτικές και να παίζουμε μαζί τους.
Στο τέλος τα πάντα θα γίνουν αγάπη
Αγαπητοί, σας παροτρύνουμε να γίνεστε συνειδητοί όταν ακούτε το τραγούδι του Σύμπαντος που μιλάει στην καρδιά σας. Να το εκφράζετε και να το διευρύνετε σε κάθε ευκαιρία. Η ανάληψη της Γης θα έρθει όταν ολάκερη η Συμφωνία του Σύμπαντος κατέλθει στη Γη μέσα από τις καρδιές των ανθρώπων. Μην κρίνετε με τον τρόπο που ο κάθε ένας θεός ακούει και εκφράζει το τραγούδι του. Με το να αρχίσετε σιγά-σιγά να γίνεστε συνειδητοί εσείς, θα επηρεάσετε κι άλλους να γίνουν συνειδητοί επίσης στο δικό τους τραγούδι, μέσα από άλλους τρόπους. Το τραγούδι το ακούει από πάντα η ανθρώπινη φυλή αλλά τώρα ήρθε η σειρά της συνειδητότητας να το κλειδώσει πάνω στην γραμμική σας εξέλιξη. Μέχρι στιγμής, το τραγούδι πήγαινε και ερχόταν, πήγαινε και ερχόταν, όπως το κύμα στην ακτή. Τώρα, με το που έρχεται αυτό το κύμα, η συνειδητότητα το κάνει να παραμένει στην ακτή. Με αυτό τον τρόπο, ο ωκεανός της αγάπης, θα αγκαλιάζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, μέχρι όλα να γίνουν αγάπη. Δώστε αξία σε αυτό που κάνετε ως δική σας γεύση αλήθειας και ενθαρρύνετε κι άλλους να το κάνουν αυτό επίσης. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός, το λέμε ξανά και ξανά. Το τραγούδι του Σύμπαντος μπορεί να σας μιλήσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους μέσα στην ημέρα, δεν χρειάζεται να είναι κάτι που εσείς θεωρείτε σπουδαίο ή σημαντικό σε σύγκριση με το τι κάνουν οι άλλοι. Γίνετε συνειδητοί στο τραγούδι του Σύμπαντος τη στιγμή που πίνετε το ποτό σας και γελάτε με την παρέα σας και όλο αυτό θα σας χαρίσει μιαν εσώτερα σιωπή για να ακούσετε κι άλλο. Η σιωπή δεν σημαίνει να εγκαταλείψετε τους τρόπους επικοινωνίας μεταξύ σας. Η σιωπή σημαίνει να αφήσετε την απλότητα του Σύμπαντος να μιλήσει στην καρδιά σας, να ακούσετε το δικό σας τραγούδι και να το γειώσετε σε μία έκφραση δική σας. Ποια θα είναι αυτή η γεύση; Εσείς θα την επιλέξετε και αφήστε το να γίνει αυθόρμητα παρά κατόπιν σκέψης του νου. Η εποχή που ολάκερη η Συμφωνία του Σύμπαντος γειώνεται μόνιμα στη Γη, έχει ξεκινήσει, γι’ αυτό και βρίσκετε γειωμένο θεό σε κάθε τι γύρω σας, ξεκινώντας από την επιστήμη. Ήρθε η στιγμή αγαπητοί, ήρθε η στιγμή να αφήσετε ελεύθερο το τραγούδι που ακούει η καρδιά σας και μέσα από 7 δις τρόπους, θα κατέβει στη Γη. Και όταν αυτό συμβεί, το Παιχνίδι θα τελειώσει. Τόσο απλά είναι όλα!

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε όμορφα μαζί… 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα