Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΑΦΙΞΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ


Δεν είναι "άνθρωποι" φίλοι μου!
Μην απατάσθε!
Είναι σιχαμερά κτήνη.



"Και καμακώνει το θεριό με το καμάκι του Ήλιου" (Γιάννης Ρίτσος)
Φωτογραφία: Σαφώς το κείμενο που ακολουθεί είναι δι΄ ολίγους.
Οι ποιητές και τα πνευματικά οχήματα διάσωσης έρχονται πάντα σε χρόνο ανύποπτο, αδιαφορώντας κατά πόσο έτοιμοι είναι οι άνθρωποι να τα δεχτούν και να τα ερμηνεύσουν.
Κι αυτό διότι δεν λειτουργούν, δεν υπάγονται, δεν πηγάζουν εκ του κόσμου τούτου του εικονικού,
αλλά από εκεί που ο Χρόνος γεννήθηκε από τους Δημιουργούς του ως Παντεπόπτης οφθαλμός και ως ρομφαία πύρινη.
Το ότι ουδείς πλην ελαχίστων εννόησε την αποστολή μας, αυτό είναι ένα ενθαρρυντικό μάλλον σημείο και όχι απογοήτευσις ή αποτυχία.
Απλά επιβεβαίωσε τον κανόνα:
Οι Έλληνες για μία ακόμη φορά δεν ήταν έτοιμοι.
Ρίξατε παρακαλώ μία ενδελεχή ματιά στον κόσμο γύρω σας και στην Ελλάδα μας.
Τι βλέπετε εσείς;
Αν όλα είναι καλά και ρόδινα, το κείμενο που ακολουθεί δεν σας αφορά, προσπεράστε το!
Αν όμως αισθάνεστε «περίεργα» σαν σε αεροσκάφος που κλυδωνίζεται από τριγμούς, πέφτοντας σε κενά αέρος, τότε σημαίνει πως ακόμη είστε ζωντανοί, έχετε σπέρμα Φωτός, είστε «έμψυχοι» και το κείμενο σας αφορά άμεσα.
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ενώ εμφανίστηκε αρχικά ως πολιτικός συνασπισμός, δεν ενεπλάκη με «ακαθαρσίες», με συμβατικούς κομματικούς μηχανισμούς, με πολιτικό «αλισβερίσι», με παζαρέματα και αθλιότητες, με στημένα παιχνίδια και εκλογές τύπου «Ρουάντα».
Έμεινε ΕΞΩ απ΄ όλες αυτές τις γελοιότητες, διότι ήταν εκτός συστήματος, εκτός «Matrix» και πέρα από κάθε ανθρώπινη καθοδήγηση και χειρισμό:
Ήταν και παραμένει ένα «πνευματικό όχημα» όπως δήλωσε από την Αρχή, παραδόθηκε «άνωθεν» με σκοπό να συνάξει, να οδηγήσει, να διαφυλάξει, να ενδυναμώσει αυτούς που το Martix αποκαλεί, τρελούς του συστήματος και δεν είναι άλλοι από τους ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.
Το κείμενο που ακολουθεί αφορά εν πρώτοις όλους τους σαυροειδείς, οφιοειδείς και ερπετόμορφους πολιτικούς, ηγέτες και ηγετίσκους, τους πράκτορες, τα φερέφωνα των αποστατών, των κυβερνητών της Νέας Τάξης.
Μην πανικοβάλλεσθε κυρίες και κύριοι και προ παντός μην χάνετε την ψυχραιμία σας.
«Και καμακώνει το θεριό με το καμάκι του Ήλιου..»
Όσοι "Ψυχροί" όντες είτε γεννημένοι, είτε ανήκοντες σε άλλες "ψυχρές" φυλές που έχουν κατακλύσει τον Πλανήτη και τη Χώρα μας, είναι φυσικά αδιανόητο να εννοήσετε (και ούτε θα έπρεπε) αυτές τις γραμμές.
Το πρόγραμμά σας, δεν σας επιτρέπει τέτοιου είδους "υπερβάσεις" και δεν με εκπλήσσει διόλου. Αρκεστείτε σε βωμολοχίες, ύβρεις, πεζότητα, ταπείνωση, γονυκλισία, οσφυοκαμψία και ωχαδερφισμό που σας διέκρινε πάντα. Ούτως ή άλλως οι "αλλαγές" που αναφέρει ο ποιητής δεν σας αφορούν και ούτε θα συμβούν στο φολιδωτό σας σώμα. Το μόνο που θα εννοήσετε είναι ένα διαπεραστικό ξίφος φωτός όταν οι άρχοντές σας παραδώσουν σ΄ αυτό που ο "προφήτης" ποιητής του Φωτός και παρ΄ ολίγον νομπελίστας Γιάννης Ρίτσος ονόμασε "καμάκι του Ήλιου" στο στίχο:
Kαι καμακώνει το θεριό με το καμάκι του ήλιου". (Τα ερπετοειδή της βασιλικής Ακαδημίας της Σουηδίας μας στέρησαν το τρίτο νόμπελ της ποίησης).
Τότε το πρασινωπό σας υγρό θα χύνεται στη Γαία, ενώ τα σώματά σας σφαδάζοντας θα παραδοθούν εξαγνισμένα πλην άψυχα στους αφέντες του Matrix που σας δημιούργησαν.
Και ναι, μα το Ζευ, η ώρα ετούτη είναι τόσο πλησίον, τόσο εγγύς, που ως από διαίσθηση πριν το τέλος, αποδοκιμάζετε και καταριέστε.
Αυτά σε ότι αφορούν τις "σαύρες" τους οφιοειδείς και τους ερπετόμορφους.
Από την άλλη σας μεταφέρω ένα πράγματι ενθαρρυντικό και χαρμόσυνο κλίμα.
Μέρα με την ημέρα, ώρα με την ώρα οι πολεμιστές του Φωτός ενεργοποιούνται ο εις μετά τον άλλο σε απίστευτους ρυθμούς και κλίμακες.
Τα μηνύματα απ΄ όλη την επικράτεια, απ΄ όλες τις γωνιές του Πλανήτη, απ΄ όλες τις διάπλατες ενεργειακές Πύλες, έρχονται σε ρυθμούς αστραπής.
Οι Γιοι και οι κόρες του Φωτός ανέλαβαν ξίφη και ενεργειακά υπερόπλα. Συνετελέσθη μυστικά και αθόρυβα αυτό που περιμέναμε επί σειράν ετών: "Έλευσις"!!!!!
Συνετελέσθη και ευρίσκονται ήδη ανάμεσά μας, αφού διακρίνουν ευκρινώς τα απόκοσμα σώματα των αποστατών, τα σχιστoειδή των μάτια, τις απoτρόπαιες φολίδες που επικαλύπτουν το σώμα τους, τις τεταμένες ουρές των ερπετών και τις άναρθρες κραυγές και ύβρεις τους.
Δεν θα υπάρξει κανένα "έλεος" πλέον σε όσους μαγάρισαν τούτη τη Γη, σε όσους προσέθεσαν πληγές και εκτρώματα, σε όσους πρόδωσαν και λήστεψαν τον τόπο, τα Ιερά και τους Ναούς μας, αξιοπρέπεια και περιουσία των ελλήνων πολιτών, σε όσους ασέλγησαν στο μαρτυρικό Σώμα της Ελλάνιας Φυλής μας, σε όσους χρηματίστηκαν και πρόδωσαν τους θεσμούς και την αποστολή τους.
Αυτοί που από μόνοι τους χαρακτηρίστηκαν:
"Σύγχρονοι Εφιάλτες"!
Δέστε την πραγματική τους εικόνα και θα εννοήσετε!
Όχι αυτή την εικόνα που προβάλλουν τα δικά τους μέσα και οι τηλεοράσεις τους.
Από κάθε καψαλισμένη άκρη τ΄ ουρανού μας πλέον,οργή και Νέμεσις τώρα, ενώ κάθε φτερωτό και πετούμενο μυστικά διαλαλεί:
Κάθαρσις!!!
Καιρός να ανατείλει ο πραγματικός "Ήλιος" στα ευλογημένα χώματα της Ελλάνιας γης και ο καθένας ας αναλάβει επιτέλους:
Οι σαύρες τις φολίδες τους και οι πολεμιστές του Φωτός τα ξίφη τους και τις λευκές τους πτέρυγες.
Άνθρωποι μην λυγίζετε, μην λιποψυχείτε, μην απελπίζεσθε:
Οι Πολεμιστές του Φωτός είναι εδώ!
Η Άφιξις συνετελέσθη, ως είχε προαναγγελθεί από την χαραυγή των Ενιαυτών.
ΗΜΑΡ ΑΦΙΧΘΗ ΩΣ ΓΕΓΡΑΠΤΑΙ.
Η Ελλάς πλέον μετρά «ημέρες».
Όλα θα γίνουν «ξαφνικά» τώρα κι εκεί που ΚΑΝΕΙΣ ούτε θα περιμένει, ούτε μπορεί να «μαντέψει».
Οι συγκεκριμένοι παραλήπτες του «μηνύματος» ας ετοιμάζονται!
Οι «αχυράνθρωποι» και το Martix πνέουν τα λοίσθια!
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΕΣ
Πρόεδρος
ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012
********************************
Αυτή είναι η πραγματική των μορφή:
Των Κυβερνόντων,των αρχόντων, αυτών που επέτρεψαν τον διασυρμό της Ελλάδος, την πείνα και την εξαθλίωση του περήφανου λαού μας, την αποχαύνωση των νειάτων μας, το θάνατο των γερόντων, τις αυτοκτονίες, τη θλίψη, την καταστροφή, τον όλεθρο.
Δεν είναι "άνθρωποι" φίλοι μου!
Μην απατάσθε!
Είναι σιχαμερά κτήνη.
πηγη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα