Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΚΥΟΝΑΣ


Βάλτε την µεγαλύτερη προσοχή. Πριν απ’ όλα, είναι αναγκαίο να γνωρίζουµε ότι από το 1962, στις 4
του Φεβρουαρίου, ανάµεσα στις 2  και στις 3  το απόγευµα, άρχισε η εποχή του Υδροχόου,  του Υδροφόρου.

Υπήρξε ένα γεγονός που θα θυµόσαστε στης µνήµες σας, αναφέροµαι σε αυτό το συνέδριο των κόσµων, των πλανητών που συναντήθηκαν, ακριβώς, στον αστερισµό του  Υδροχόου. Ήταν πραγµατικά ένα µποτιλιάρισµα της ουράνιας κυκλοφορίας, µια συνάντηση των κόσµων. Υπήρξε µια έκλειψη του ήλιου και της σελήνης.

Εδώ και πολλά χρόνια  µιλούσαµε γι’ αυτό το κοσµικό γεγονός και είχαµε δώσει  µέχρι και την ώρα.
Είχαµε βεβαιώσει µε σύνεση ότι αυτό το γεγονός θα γινόταν στις 4 Φεβρουαρίου του 1962, µεταξύ 2 µε 3 το απόγευµα. Γεγονός που συνέβη συγκεκριµένα.


Είχαµε 15  ή 20  χρόνια που λέγαµε το ίδιο.  Όταν το γεγονός συνέβη,  όταν το συµβάν έφτασε,  σε
κανέναν από τους Αδερφούς του ∆ιεθνούς Γνωστικού Κινήµατος δεν ήρθε σαν νέο. Μονάχα επιβεβαιώθηκε αυτό που είχαµε πει µε τόση προσδοκία.

Μια σύνοδος των κόσµων, τέτοια όπως συνέβη σε αυτή την ηµεροµηνία και χρόνο, δεν γίνεται όλες τις µέρες, αλλά µόνο όταν ξεκινά µια νέα εποχή.
Έτσι λοιπόν,  τα γεγονότα είναι γεγονότα και µπροστά στα γεγονότα πρέπει να υποτασσόµαστε. Αυτό
δεν είναι όλο, από εκείνη την ηµεροµηνία κάτι ακόµα είναι να συµβεί.

Ήδη ξέρουµε ότι ο Υδροχόος κυβερνιέται από τον Κρόνο και τον Ουρανό και ότι είναι εντελώς
επαναστατικός. Ο Κρόνος παροµοιάζεται στην αλχηµεία σαν µαύρο κοράκι, η επιστροφή στο πρωτόγονο χάος, το πρωτότυπο.  Ως προς τον Ουρανό,  είναι τέλεια αποδεδειγµένο ότι είναι ανυπότακτος εκατό τοις εκατό, επαναστατικός, καταστροφικός.

Σ’ αυτό το ζήτηµα που σχετίζεται µε τα αστέρια, υπάρχουν γεγονότα, υπάρχουν συµβάντα που αξίζει ο
κόπος να γνωρίζουµε. Έχουν ειπωθεί πολλά πάνω στην Αλκυόνα και αυτό µας καλεί να στοχαστούµε. Κάποια φορά,  στους ανώτερους κόσµους,  έπρεπε να κουβεντιάσουµε  µε αυτόν,  εκτενώς.  Τότε  µπορέσαµε να αποδείξουµε ότι ναι, πραγµατικά, είναι ένας Οπαδός της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας.

Πολλά ειπώθηκαν για την Αλκυόνα και παρατέθηκαν στον Κρισναµούρτι,  σε κάποια  µορφή τον
συσχέτισαν µε αυτό το αστέρι. Αυτό είναι βαθιά βαρυσήµαντο.

Η Αλκυόνα είναι ένας ήλιος αρκετά ενδιαφέρον. Γύρω από αυτόν τον ήλιο γυρίζουν άλλοι τέτοιοι ήλιοι.

Λέγεται ότι ο ήλιος που  µας φωτίζει είναι ο έβδοµος ήλιος που γυρνά γύρω από την Αλκυόνα. ∆εν θα το δεχτούν φυσικά οι σοφοί της επίσηµης επιστήµης, αλλά οι εσωτεριστές δεν αγνοούµε την πραγµατικότητα της σηµασίας αυτού του µεγάλου ήλιου.

Υπάρχει µια µεγάλη κίνηση των κόσµων γύρω από την Αλκυόνα, είναι εφτά ήλιοι και κάθε ένας από
αυτούς φωτίζει και δίνει ζωή στους πλανήτες και τους δορυφόρους που γυρίζουν στην αντίστοιχή του τροχιά.

∆εν  µπορούµε να αρνηθούµε πως ο ήλιος που  µας φωτίζει έχει την δική του οµάδα κόσµων,  τους οποίους φωτίζει και δίνει ζωή.

Όταν κάποιος καταλάβει τον τρόπο  µε τον οποίο οργανώνονται τα ηλιακά συστήµατα και πως αυτά
γυρίζουν γύρω από τα κέντρα βαρύτητάς τους, τότε προχωρά πολύ πάνω στο έδαφος της γνώσης.

Οι Πλειάδες

Έχουν προαναφερθεί από τις Ιερές Γραφές,  από τα Βιβλία και από πολλές διδασκαλίες εσωτερικού
τύπου. Η Αλκυόνα είναι ακριβώς ο κύριος ήλιος των Πλειάδων και γύρω του έλκονται 7 ήλιοι, όντας ο δικός µας ήλιος ο έβδοµος που γυρίζει γύρω από την Αλκυόνα. Κάθε ήλιος είναι το κέντρο ενός ηλιακού συστήµατος και η Αλκυόνα είναι το κέντρο των 7 ηλιακών συστηµάτων. Αυτό µας καλεί να συλλογιστούµε λιγάκι.

Θυµόµαστε τον Κρόνο µε τα µεγάλα δαχτυλίδια του από πέτρα, µετεωρική άµµο και βράχους κλπ κλπ.
Αυτά τα δαχτυλίδια, περιορίζονται αποκλειστικά στον Κρόνο. Επίσης είναι καλό να γνωρίζουµε ότι η Αλκυόνα επίσης έχει τα δαχτυλίδια της. Αυτά τα ίδια είναι πολύ µεγαλύτερα από του Κρόνου και σε αντίθεση µε αυτά του Κρόνου,  που είναι φτιαγµένα από βράχους, µετεωρίτες,  άµµο και υλικά από ευδιάκριτο είδος, αυτά της Αλκυόνας αναµφίβολα σχηµατίζουν ένα  µοναδικό σύνολο και είναι ραδιενεργά.  Είναι φτιαγµένα από ηλεκτροµαγνητικά κύµατα.

Αλλά σε τι τύπο ηλεκτροµαγνητικών κυµάτων θέλω να αναφερθώ;  Απλά,  στα ηλεκτροµαγνητικά
κύµατα που προκαλούν την διάσπαση του ηλεκτρόνιου. Τα ηλεκτρόνια διασπασµένα ελευθερώνουν ενέργεια, ένα τύπο ενέργειας που µερικοί συγγραφείς ονοµάζουν manasica. Αυτός ο όρος είναι σανσκριτικός και κατά κάποιον τρόπο σχετίζεται  µε τις κατώτερες πηγές  (ενέργειας)  ή κατώτερο νου,  ή  µε τις ανώτερες πηγές ή ανώτερο νου.

Pleiades large.jpgΤέτοια ηλεκτρόνια ελευθερώνουν έναν τύπο ενέργειας άγνωστο.  Αν το διανοητικό ζώο λανθασµένα
ονοµαζόµενο άνθρωπος µπορούσε να διασπάσει τα ηλεκτρόνια όπως διέσπασε το άτοµο, προφανώς θα ήταν έτοιµο να προκαλέσει µια καταστροφή,  που όχι  µόνο θα επηρέαζε τον τρισδιαστατικό κόσµο του Ευκλείδη, αλλά ακόµα περισσότερο,  θα επηρέαζε τις σεφιροτικές περιοχές του Hod,  ή συγκινησιακό κόσµο,  ή του Netzach,  ή διανοητικό κόσµο,  ή  µέχρι τον Tiphereth,  κόσµο των φυσικών αιτιών.  Αυτές οι περιοχές θα υπέφεραν από µεγάλες ζηµιές.
Εάν κάποιος τρελός από τους κατοίκους της Γης  µπορούσε να διασπάσει το ηλεκτρόνιο,  θα είχε  µια
διαφορετική ενέργεια από αυτή που προκαλεί η διάσπαση των ατόµων. Ενέργεια πολύ πιο τροµερή από την ενέργεια της βόµβας Η, ή κάποιο άλλο θανατηφόρο στοιχείο.
Ευτυχώς οι επιστήµονες ακόµα δεν είναι ικανοί να διασπάσουν τα ηλεκτρόνια και να επωφεληθούν την ενέργεια που είναι κλεισµένη σε αυτά.

Στην Αλκυόνα, υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες τα ηλεκτρόνια είναι διασπασµένα, κατεστραµµένα.
Ελευθερώνουν έναν τύπο ενέργειας άγνωστο, διαφορετικό από τις καθοδικές ακτίνες, ακτίνες Χ ή ακτίνες Ν.

Από εκεί, από το έτος 1974,  τρεις αστροναύτες που έλκονταν γύρω από τη Γη από τη βαρύτητα,  θα
πληροφορήσουν για έναν τύπο ραδιενέργειας ή έναν τύπο άγνωστης ενέργειας, ανυποψίαστης από την επίσηµη επιστήµη. Προφανώς, από το 1962, ακριβώς από τις 4 Φεβρουαρίου  αυτού του έτους, ο πλανήτης µας Γη και γενικά όλο το ηλιακό σύστηµα, είναι στο σηµείο να µπει στα τροµερά δαχτυλίδια της Αλκυόνας.

Τέτοια δαχτυλίδια απλώνονται µερικά έτη φωτός, είναι απέραντα, τεράστια. Χωρίς αµφιβολία, σε µια
δεδοµένη στιγµή,  το δικό  µας ηλιακό σύστηµα θα  µπει στα δαχτυλίδια της Αλκυόνας.  Αυτό που θα
ακολουθήσει πολύ λίγοι το φαντάζονται.  

Εάν η Γη  µπει πρώτη,  έχει ειπωθεί από τον Paul Otto Hess,  θα φαίνονται όλα σαν µια µεγάλη πυρκαγιά, σαν µια πραγµατική εικονογραφική φωτιά από φώτα.
Εάν ήταν ο ήλιος πρώτος να µπει, σύµφωνα µε τους υπολογισµούς που έχουν κάνει, τέτοια ραδιενέργεια θα αναµιγνυόταν µε τις ηλιακές ακτίνες και εξ’ αιτίας αυτού θα υπήρχε σκοτάδι που θα διαρκούσε 110 ώρες, µετά από αυτό, όλα θα οµαλοποιούνταν και σε αντίθεση µε το πρώτο, που όλα θα φαίνονταν σαν µια µεγάλη πυρκαγιά, σε αυτή τη δεύτερη περίπτωση τα σκοτάδια θα τύλιγαν τη Γη. 

Αλλά στην πραγµατικότητα δεν θα υπήρχαν σκοτάδια, γιατί όλα θα είναι πιτσιλισµένα µε φώτα. Για να σας δώσω µια ιδέα, θα είναι σαν µια βροχή από αστέρια πάνω στην όψη της Γης. Μετά, όλα θα τείνουν να οµαλοποιηθούν. Από όλες τις απόψεις η Γη µας, χωµένη µέσα στα δαχτυλίδια της Αλκυόνας θα είναι παραδοµένη σε µια πολύ ιδιαίτερη δόνηση.

Τα µόρια, που ήταν αυτά του σιδήρου,  του φωσφόρου,  του ασβεστίου,  του χαλκού,  του αζώτου,  του κάρβουνου,  της αµυλόκολλας κλπ κλπ θα είναι εντελώς  µετατρεµµένα λόγω της ραδιενέργειας.  Αυτό συνεπάγεται πως εσείς θα δείτε µια αλλαγή στην ύλη.

Νοµίζουν οι επιστήµονες πως γνωρίζουν την ύλη,  αλλά στην πραγµατικότητα δεν την γνωρίζουν. Η
γνώµη που έχουν πάνω στην ύλη, δεν είναι παρά µόνο αυτό, µια γνώµη και τίποτα άλλο. Η ύλη σαν ουσία είναι άγνωστη για τους φυσικούς.

∆εν λέω ότι η απλώς φυσική ύλη δεν µπορεί να απαλειφθεί, αλλά η ίδια η ουσία, αυτό το φηµισµένο
iliaster που  µετά τη  µεγάλη κοσµική νύχτα αναπαύεται ανάµεσα στα βαθιά σκοτάδια της αβύσσου ή του ατέλειωτου διαστήµατος, αυτό δεν το γνωρίζουν οι µοντέρνοι επιστήµονες.

Τα άτοµα προσφέρουν πολλές εκπλήξεις.  Οι επιστήµονες τίποτα δεν ξέρουν για τα άτοµα πριν την
ύπαρξη και πολλά λιγότερα θα µπορούν να ξέρουν για τα άτοµα όταν το σύµπαν πάψει να υπάρχει.
Τα άτοµα προσφέρουν πολλές εκπλήξεις που ο επιστήµονας,  πυρηνικός φυσικός,  ούτε αµυδρά
φαντάζεται.  Τα άτοµα φέρουν στο εσωτερικό τους αυτό που οι εβραίοι ονοµάζουν πύρινο  µόριο, hachin,  ή πύρινες ψυχές. Αυτές οι πύρινες ψυχές είναι τροµερές,  χωρίς αυτές δεν θα  µπορούσαν τα άτοµα να εξελίσσονται στην ζωντανή δηµιουργία της ύλης.



Έτσι, στην πραγµατικότητα της αλήθειας, κανείς δεν γνωρίζει τις δυνάµεις,  για παράδειγµα, µερικών
κόκκων άµµου.  Θα  µπορούσαµε να είµαστε σίγουροι ότι κανείς δεν γνωρίζει τις δυνάµεις που είναι εκεί κλεισµένες και για αυτό που είναι ικανά τα hachin ή πύρινες ψυχές που είναι κλεισµένα σε κάθε άτοµο.

Οι µεγάλοι µάγοι της Ανατολής ξέρουν να δουλεύουν µε αυτά τα πύρινα µόρια των ατόµων και στο
χάος. Αυτά τα άτοµα, ωθούµενα από τα πύρινα µόρια, προφανώς αναπτύσσουν δυνάµεις τροµερές που ούτε αµυδρά δεν υποπτεύονται οι µοντέρνοι επιστήµονες.

Μην εκπλήσσεστε λοιπόν  µε αυτό που λέω,  ότι οι πύρινες ακτινοβολίες ή αναζωογονητικές
ακτινοβολίες των ατόµων της Αλκυόνας, θα µεταβάλλουν τα µόρια της φύσης.

Αυτή η ακτινοβολία, τυλίγοντας τη Γη, θα είναι τροµερή, τόσο τροµερή, που δεν θα νυχτώσει για 2000
χρόνια. Όλη η Γη θα µείνει τυλιγµένη  σε τέτοια ακτινοβολία και δεν θα χρειάζεται το φως του ήλιου για να µπορείς να βλέπεις. Αυτή η ακτινοβολία θα φωτίσει µέχρι και τις πιο βαθιές σπηλιές και για 2000 χρόνια δεν θα υπάρχει νύχτα, παρά µια µεγάλη µέρα συνεχόµενη, χωρίς νύχτα. Έτσι είναι γραµµένο  και οι καλύτεροι σοφοί συµφωνούν µε αυτό.

Προφανώς οι άντρες της επιστήµης δεν θα δεχτούν αυτό που εµείς επιβεβαιώνουµε µε έµφαση σήµερα.

Με κανέναν τρόπο δεν θα το δεχτούν γιατί δεν συµβαδίζει µε τα επιστηµονικά τους ταλέντα,  αλλά αυτό είναι µια πραγµατικότητα.  Οι οργανισµοί όλων των όντων θα είναι τροποποιηµένοι,  το ίδιο και των φυτών,  των ζώων, κλπ κλπ.

Πολλά φυτά που σήµερα δεν υπάρχουν,  πολλά είδη ζώων των οποίων το σπέρµα βρίσκεται υπό
λανθάνουσα κατάσταση στο βάθος των ωκεανών,  ή στους βράχους,  ή στα πιο αποµακρυσµένα βουνά,  θα ζωντανέψουν από την ακτινοβολία και σαν αποτέλεσµα ή πόρισµα, θα έρθουν στην ύπαρξη.

Αυτό το γεγονός συµβαίνει κάθε 10000 χρόνια. Έχει συµβεί πριν και θα ξανασυµβεί γιατί υποτάσσεται
στην ουράνια κίνηση και αναγκαστικά το δικό µας ηλιακό σύστηµα πρέπει να περάσει από τα δαχτυλίδια της Αλκυόνας.

Μερικοί θα µπορούσαν να πουν ότι η Αλκυόνα είναι πολύ µακριά, ότι σχετίζεται µε µια Πλειάδα και ότι δεν έχει σχέση  µε το δικό  µας ηλιακό σύστηµα.  Είναι πολύ ωραίο να  µιλάµε έτσι, µε άγνοια.  Αλλά η πραγµατικότητα είναι ότι ο ήλιος που µας φωτίζει είναι µέρος της Αλκυόνας και είναι ο έβδοµος. Σχετίζεται µε ένα σύστηµα από ήλιους που γυρίζει γύρω από την Αλκυόνα.

Το γεγονός που πριν αναφέραµε θα εξελιχθεί ή θα διαρκέσει 2000 χρόνια.

Η ακτινοβολία των δαχτυλιδιών της Αλκυόνας θα εξασκήσει µια ειδική επιρροή πάνω στην περιστροφή του δικού µας πλανήτη. Αυτό σηµαίνει πως η ταχύτητα της περιστροφής πάνω στους άξονες θα γίνει πιο αργή και σαν συνέπεια ή πόρισµα, ο κόσµος µας θα συνεχίσει να γυρίζει γύρω από τον ήλιο αλλά µε µια τροχιά πιο εκτεταµένη. Θα αποµακρυνθεί λίγο πιο πολύ από το ηλιακό κέντρο.

Η καθετοποίηση των αξόνων του πλανήτη µας, σε σχέση µε την εκλειπτική τροχιά, θα είναι ένα ειδικό
γεγονός.  Οι πόλοι θα ξεπαγώσουν,  οφειλόµενο στην απόκλιση των αξόνων της Γης.  Αυτό ήδη είναι
επαληθευµένο.  Σήµερα,  ο  µαγνητικός πόλος ήδη δεν συµπίπτει  µε τον γεωγραφικό πόλο. Με την τροµερή ακτινοβολία της Αλκυόνας, οι πόλοι θα επισπεύσουν την απόκλισή τους.

Είπε ο κόµης του Saint Germaine: «τα πρώτα που θα  µεταβληθούν,  θα είναι οι εποχές άνοιξη και
καλοκαίρι». Γεγονός που µπορείτε να δείτε πραγµατικά, αυτή η άνοιξη συνολικά κράτησε λιγότερο από την άνοιξη (του έτους 1977).

Στην καρδιά της άνοιξης έχουµε να υποφέρουµε κρύο. Επίσης το καλοκαίρι δεν είναι το ίδιο, φαίνεται
ότι οι εποχές τείνουν να εξαφανιστούν.

Οι πόλοι ξεπαγώνουν και  µε την ακτινοβολία της Αλκυόνας θα επισπευσθεί αυτή η διαδικασία.  Οι
πάγοι θα εισβάλλουν σε όλο το Βορά, όλο το Νότο, µόνο η ζώνη του ισηµερινού θα είναι υποφερτή.


Έρχεται µια νέα εποχή παγετώνων!

Η Γη έχει ήδη υποφέρει άλλους παγετώνες πριν και έρχεται ένας νέος. Το κρύο που είχε πριν λίγο καιρό στις Ηνωµένες Πολιτείες ποτέ πριν δεν το είχαµε δει.

Πότε θα είναι που η δική µας Γη, ή καλύτερα θα λέγαµε το δικό µας ηλιακό σύστηµα θα εισχωρήσει
στα τροµερά δαχτυλίδια της Αλκυόνας;

Πότε θα είναι που θα αρχίσουµε να διασχίζουµε αυτό το δαχτυλίδι που κάθε 10000 χρόνια πρέπει να το διασχίσουµε;

Κανείς επιστήµονας δεν θα  µπορούσε να το πει,  πραγµατικά είναι απρόβλεπτο.  Αλλά από το 1962
βρίσκεται στο σηµείο να µπει σε αυτά. ∆εν πρέπει να µας εκπλήσσει ότι από τη µια στιγµή στην άλλη, ήδη µπαίνουµε στα δαχτυλίδια της Αλκυόνας.

Βασίζοµαι στα γεγονότα, οι τρεις αστροναύτες που το 1974 βρίσκονταν σε τροχιά γύρω από τη Γη ήταν αυτοί που πληροφόρησαν για έναν περίεργο τύπο ακτινοβολίας.

Θα έρθει µια τροµερή αλλαγή στη φύση, αυτό είναι προφανές. 


Αλλά η αποθέωση θα πραγµατοποιηθεί µε την άφιξη του Ερκόλουµπους. 

Το γεγονός του Ερκόλουµπους προπορεύεται µε την είσοδο του πλανήτη µας Γη στα δαχτυλίδια της Αλκυόνας. 

Θα είναι τότε που θα καταλάβουµε ότι η φυσική ύλη δεν είναι πάντα η ίδια.

Αν εσείς νοµίζετε ότι η φυσική ύλη,  αυτή που συνθέτει τον κόσµο  µας,  ήταν πάντα  µε τους ίδιους
µαθηµατικούς τύπους,  είστε εντελώς λανθασµένοι. Ήταν διαφορετική στην πολική εποχή,  στην υπερβόρεια, στην λεµουρία, στην ατλαντική και τώρα, διασχίζοντας τα δαχτυλίδια της Αλκυόνας, οι µαθηµατικοί της τύποι θα αλλάξουν εντελώς.

Αποτέλεσµα:  τα στοιχεία που σήµερα  µπορούν να εξυπηρετούν για την ιατρική,  πχ.  τότε δεν θα
εξυπηρετούν. Οι φόρµουλες που χρησιµοποιούµε για να φροντίζουµε τα λαχανικά, θα καταστούν περιττές.

 Οι συνταγές για τα ζώα θα µείνουν «εκτός µόδας», όπως λέγεται. Οι γνώσεις της σύγχρονης φυσικής θα είναι ο περίγελος όλου του κόσµου. Όλο αυτό που διδάσκεται στην τωρινή χηµεία, µέσα σε λίγα χρόνια, µε την είσοδο στην ακτινοβολία της Αλκυόνας θα καταστεί άχρηστο, γιατί ήδη η χηµεία θα αλλάξει τύπους.

Μια φορά ακόµα αποδεικνύουµε το νόµο του εκκρεµούς.

Αρχίζουµε τον µεγάλο κύκλο των µεταµορφώσεων, που ξεκίνησε στις 4 Φεβρουαρίου του 1962, µεταξύ 2 µε 3  το απόγευµα, σε αντίθεση µε αυτό που έλεγαν εκείνοι οι επίµονες. Εµείς βασιζόµαστε στα γεγονότα.

Ποτέ δεν υπήρξε µια συγκέντρωση πιο µεγαλειώδης στον ουρανό, σαν αυτή της 4ης Φεβρουαρίου του 1962.

Ούτε εκπλησσόµαστε λοιπόν,  που από λεπτό σε λεπτό το ηλιακό  µας σύστηµα  µπαίνει στα δαχτυλίδια της Αλκυόνας.

Πρέπει να προετοιµαστούµε κιόλας. 

Πολλοί δεν θα µπορέσουν να αντισταθούν στην ακτινοβολία
και θα πεθάνουν.

Η φυσική ύλη θα γίνει πιο ραδιενεργή, πιο φωσφορίζουσα και αυτό θα αποτελέσει κατά κάποιον τρόπο βοήθεια για τη δουλειά  µας.  

Είναι ξεκάθαρο πως εµείς πρέπει να διορθώνουµε την συµπεριφορά  µας
καθηµερινά. Πρέπει να γίνουµε πιο στοχαστικοί, πιο προσεκτικοί µε τις κριτικές µας αντιλήψεις και ιδιαίτερα πιο προσεκτικοί µε τα αρνητικά µας συναισθήµατα.

Στο χώρο της ψυχολογίας συναντούµε πολύ σύγχυση στους ανθρώπους. Όλος ο κόσµος είναι δυστυχής από τα αρνητικά συναισθήµατα και αυτό είναι πολύ σοβαρό. ∆εν υπάρχει τίποτα πιο βλαβερό από την βαθιά εσωτερική ανάπτυξη των αρνητικών συναισθηµάτων.

Όταν εσείς είστε κυριευµένοι από ένα αρνητικό συναίσθηµα να εκφράζεστε γι’ αυτό όσο το δυνατόν
καλύτερα.  Αν ένα αρνητικό συναίσθηµα έχει έρθει,  ένα αρνητικό συναίσθηµα του φθόνου  µας κατατρώγει µέχρι το µεδούλι των κοκάλων, εκφραζόµαστε για αυτό µε τρόπο αρµονικό όχι για χάρη του φθόνου, αλλά για το καλό των ανθρώπων.

Αν ένα συναίσθηµα του θυµού  µας συγκλονίζει σε  µια δεδοµένη στιγµή, µιλάµε  µε  µια θαυµάσια
ηπιότητα και αντί να αισθανθούµε ενοχληµένοι από αυτό που µας έχει πληγώσει, µιλάµε καλά για αυτό που µας έχει προσβάλει. Έτσι δεν θα έχουµε πληγωθεί εσωτερικά.

∆εν είναι εύκολο πράγµα να εκφράζεσαι καλά όταν έχεις ένα αρνητικό συναίσθηµα, αλλά έτσι πρέπει
να είναι. Αν έχουµε ένα συναίσθηµα θυµού γιατί κάποιος µας έχει ενοχλήσει, µιλάµε µε αγάπη και καλά γι’ αυτόν που µας ενόχλησε.

Είναι ξεκάθαρο πως δεν πρέπει να  µείνουµε στην επιφάνεια.  Πρέπει να εξαλείψουµε αυτά τα
ανεπιθύµητα ψυχικά στοιχεία που στιγµές στιγµές  µας βγάζουν αρνητικό συναίσθηµα,  όπως του θυµού,  του φθόνου,  του  µίσους,  της λαγνείας,  της υπερηφάνειας κλπ κλπ.  Πρέπει να κάνουµε τουλάχιστον αυτό,  ενώ εξαλείφουµε το σύνολο που µας έχει βγάλει τα συναισθήµατα. Έτσι δεν θα είµαστε πληγωµένοι.

Αναµφισβήτητα, αυτός ο κόσµος των 48 νόµων είναι στο σηµείο να µπει στα δαχτυλίδια της Αλκυόνας.

Όλος ο κόσµος δονείται από αρνητικά συναισθήµατα και τίποτα δεν µπορεί να είναι πιο µεταδοτικό από αυτά.

Υπάρχουν βακτηρίδια,  ιοί,  γι’  αυτό δεν υπάρχει καµιά αµφιβολία. Τα βακτηρίδια προκαλούν πολλές
αρρώστιες,  αυτό είναι αποδεδειγµένο στους δοκιµαστικούς σωλήνες.  Ως προς τους παθογενείς ιούς,  είναι απέραντα µικροί και γι’ αυτό πολύ βλαβεροί.

Βλέπουµε για παράδειγµα τον ιό του καρκίνου, που αν και µερικοί σκέφτονται ότι δεν θα καταφέρουν
να τον αποµονώσουν, πρέπει να πληροφορήσουµε ότι στο Ισραήλ έχει ήδη αποµονωθεί. ∆εν ξέρουµε µε πιο όνοµα βαπτίστηκε.

Εµείς το βαπτίζουµε µε το όνοµα του καρκινώµατος και έχουµε µιλήσει εκτεταµένα γι’ αυτό. Είναι
τόσο µικρό που χρειάζεται ένα ισχυρό µικροσκόπιο για να µπορέσεις να το µελετήσεις.
Εν πας περιπτώσει, οι ιοί,  επειδή είναι τόσο µικροί, καταλήγουν πολύ επικίνδυνοι, πολύ µεταδοτικοί.

Χωρίς αµφιβολία οι αρνητικοί άνθρωποι ή τα αρνητικά συναισθήµατα είναι πιο µεταδοτικά από τους ιούς και τα βακτηρίδια.

Αυτοί οι παραπονούµενοι άνθρωποι, γεµάτοι από φθόνο, που όλες τις ώρες είναι ενοχληµένοι, αυτοί οι
άνθρωποι γεµάτοι από ασθένεια κάθε στιγµή, αυτοί οι άνθρωποι που έχουν σύµπλεγµα καταδίωξης, µαγεµένοι, που όλος ο κόσµος τους µισεί, είναι αρνητικοί και µολύνουν τις οµάδες, τους άλλους. Στην δική µας δουλειά, διαχωρίζουµε αυτούς τους ανθρώπους.

Αν δεν καταλαβαίνουν, αν αισθάνονται ενοχληµένοι και σκέφτονται ότι δεν τους αγαπούν, πλανώνται,
τους αγαπούν και αποκτούν την εύνοια προσπαθώντας να γίνουν θετικοί,  συµπαθητικοί, µαγνητικοί.  Τους δίδεται η ευκαιρία µε τις σπουδές µας, αλλά αποµονώνονται κατά κάποιο τρόπο γιατί είναι επικίνδυνοι για τις οµάδες.

Ένα αρνητικό άτοµο  µπορεί να  µολύνει άλλα αρνητικά άτοµα και έτσι υπαγορεύει  µια οµιλία
µολυσµατική σε χιλιάδες άτοµα. Είναι πολύ επικίνδυνοι,  χίλιες φορές πιο επικίνδυνοι από τους ιούς και τα βακτηρίδια.

Πρέπει να προσδιορίσουµε ποια είναι τα αρνητικά άτοµα και ποια είναι τα αρνητικά συναισθήµατα. ∆εν
αρκεί να πούµε ότι ο κύριος τάδε είναι αρνητικό άτοµο, ή ο δείνα, όχι, πρέπει να προσδιορίσουµε ποίοι είναι οι αρνητικοί.

Αν ένα άτοµο όλη την ηµέρα φωνάζει, γκρινιάζει, κραυγάζει, θα είναι θετικό ή αρνητικό;
Αν ένα άτοµο είναι εσωτεριστής και όλες τις ώρες αισθάνεται σαγηνεµένο, µαγεµένο και η ζωή του
εξελίσσεται κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα είναι θετικό ή αρνητικό;

Αν ένα άτοµο είναι τροµερά λάγνο και η ζωή του διαδικάζεται λόγω της λαγνείας, εάν είναι γεµάτο από απαίσια συναισθήµατα και βλέπει σε κάθε άτοµο του αντίθετου φύλλου µια σεξουαλική ευκαιρία, τι θα λέγαµε για αυτό το άτοµο; Αν ένα βλέµµα του άλλου µπορούσε να τον διεγείρει και αυτό είναι αρκετό για να είναι όλες τις ώρες  µε την λαγνεία του,  τι θα  µπορούσαµε να σκεφτούµε; Προφανώς πρόκειται για ένα αρνητικό άτοµο, αυτό το άτοµο θα µολύνει άλλα άτοµα, είναι ξεκάθαρο.

Αν ένα άτοµο λειτουργεί κάθε στιγµή µε αρνητικά συναισθήµατα, µολύνει όλο τον κόσµο.

Ο οξύθυµος, που όλες τις ώρες βροντά και αστράφτει, µολύνει τους άλλους µε το θυµό του. Ένα άτοµο που όλες τις ώρες αισθάνεται κυνηγηµένο, είναι αρνητικό

Μου έρχεται στη µνήµη η περίπτωση ενός φίλου µου, που είχε τη συνήθεια να βάζει τα χέρια του κάτω
από τη ζώνη του παντελονιού. Ένα υποκείµενο τον πλησίασε µε πιστόλι στα χέρια και του είπε:

-Τι έχετε µαζί µου;
Ο φίλος µου απάντησε: Τίποτα!
- Και γιατί έχετε τα χέρια έτσι;
- Είναι µια συνήθεια που έχω, κύριε. Απάντησε ο φίλος µου.
- Α, καλά, είπε ο άλλος, συγχωρέστε µε, είναι που είµαι θυµωµένος.

Υπάρχει εκεί ένα παράδειγµα κάποιου αρνητικού που µολύνει όλο τον κόσµο. Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει  να διαχωρίζονται από τις οµάδες, δεν ξέρουν ή δεν καταλαβαίνουν ότι είναι αρνητικοί. Πιστεύουν πως κανείς δεν τους αγαπά,  αλλά τους αγαπούν.  Είναι άτοµα  µολυσµατικά και παρεµποδίζουν την βαθιά εσωτερική ανάπτυξη του Είναι. Υπάρχει εκεί το σοβαρό σηµείο.

Είναι αναγκαίο εµείς ποτέ να µην αφεθούµε σε αρνητικά συναισθήµατα, από ψυχολογική άποψη.

Σας έρχεται η επιθυµία να  µπορείτε να επισκεφτείτε ή να  µπείτε στις σεφιροτικές περιοχές του
διαστήµατος.  Ένα πράγµα είναι να συλλάβουµε  (σαν έννοια)  ένα σεφιρότ και άλλο πράγµα είναι να
διεισδύσουµε στην περιοχή του.  Προφανώς τα σεφιρότ είναι ατοµικά και εµείς σαν γνωστικοί πρέπει να διεισδύσουµε στο δέντρο της ζωής.

Πρέπει να ξέρουµε ότι υπάρχουν ξεχωριστές σεφιροτικές περιοχές στο διάστηµα, να διεισδύσουµε σ’
αυτές είναι θαυµάσιο. Πως θα µπορούσαµε να µπούµε στην καβαλιστική περιοχή του Hod αν δεν έχουµε ένα ψυχολογικό σώµα;

Υπάρχουν ψυχολογικά ξεδιπλώµατα.  Τα διάφορα ψυχολογικά πρόσθετα,  σε  µια δεδοµένη στιγµή,
µπορούν να σχηµατιστούν για να εισχωρήσουν στο σεφιρότ Hod.  Αλλά θα ήταν  µια είσοδος πολύ
υποκειµενική, δεν θα είχε την ίδια αντικειµενικότητα όπως όταν θα είχε δηµιουργηθεί το δεύτερο σώµα.

Πρέπει να δηµιουργήσουµε ένα σώµα για αυτά τα συναισθήµατα.  Σε τι τύπο συναισθηµάτων
αναφέροµαι;  Στα ανώτερα συναισθήµατα.  Τα κατώτερα συναισθήµατα είναι εµπόδια για την εµπειρία του πραγµατικού και για την πνευµατική άνοδο του Είναι.

Αν θέλουµε να δηµιουργήσουµε ένα δεύτερο σώµα για να µπούµε στην σεφιροτική περιοχή του Hod,
είναι προφανές πως δεν πρέπει να ξοδεύουµε τις ενέργειές  µας αδέξια,  αφήνοντάς  µας να γεµίσουµε από αρνητικά συναισθήµατα, όπως της βίας, του µίσους, της ζήλιας, της υπερηφάνειας, ή παρόµοια.
Αν ξοδεύετε τις ενέργειές σας σε κατώτερα συναισθήµατα, µε τι ενέργεια θα δηµιουργηθεί το
ψυχολογικό σώµα; Με τι τρόπο αν τις ξοδεύετε;

Για να δηµιουργηθεί το ψυχολογικό σώµα,  είναι αναγκαίο να αποταµιεύουµε τις ενέργειες,  για να
εξερευνήσουµε µετά αυτές τις περιοχές του Hod (µας έχει λεχθεί ότι αυτές οι τεράστιες περιοχές κυβερνώνται από άφατα όντα,  από ηλιακά όντα,  πχ.  Τους Beni-Elohim,  τους γιους του Θεού που διαµένουν σε τέτοιες αχανής και ιερές περιοχές). Μόνο αυτός που αποταµιεύει την ενέργεια  µπορεί να εισχωρήσει στα βάθη του Hod.

Στα µυστήρια της ζωής και του θανάτου, δεν θα ήταν δυνατόν να εισχωρήσουµε ή να έχουµε πρόσβαση χωρίς τον Καβαλιστικό Hod. Αυτό είναι προφανές.

Αρχίζουµε να αποταµιεύουµε ενέργεια.  Όταν ένα αρνητικό συναίσθηµα  µας συγκλονίζει,  αξίζει τον
κόπο να γνωρίσουµε τι είδος ψυχολογικού πρόσθετου το έχει δηµιουργήσει και µετά να το παρατηρήσουµε σε δράση, να το κατακτήσουµε µε την τεχνική του διαλογισµού, για να διαλύσουµε αυτό το πρόσθετο. Αντιθέτως, πως θα το κάναµε;

Το πιο σοβαρό είναι πως τα αρνητικά συναισθήµατα επιστρέφουν ψευδόµενα στον άνθρωπο. Το ψέµα
δηµιουργεί µια λανθασµένη σύνδεση, γιατί η ενέργεια του Αρχαίου των Ηµερών, που ρέει αρµονικά και τέλεια δια µέσου των δέκα σεφιρότ της εβραϊκής καβάλας, µέχρι να φτάσει στον Μαλκούτ, τον βασιλιά, τον φυσικό άνθρωπο, ψυχοφυσικό, στον ψεύτη συνδέεται άσχηµα. Αυτό δηµιουργεί έναν εσκεµµένο διαµελισµό του νου του και σαν συνέπεια ξεπροβάλλει το ψέµα, δηλαδή, µια λανθασµένη σύνδεση.

Μπορείτε να είστε ψεύτες από ένα αρνητικό συναίσθηµα,  που σας κάνει συκοφάντες και ψεύτες,  ή
µπορείτε να είστε ψεύτες συνειδητά και µε τη θέλησή σας. Σε κάθε περίπτωση είναι µια αρνητική σύνδεση του νου µε τα ανώτερα κέντρα του Είναι. ∆ηµιουργείται ένας διαµελισµός του νου µε τα ανώτερα κέντρα του Είναι.

Πρέπει να λέτε την αλήθεια ό,τι κι αν γίνει και ας βγει ό,τι είναι να βγει. Να λέτε την αλήθεια και τίποτα περισσότερο από την αλήθεια, είναι η ωµή πραγµατικότητα των γεγονότων.

Τα αρνητικά συναισθήµατα επιστρέφουν ψευδόµενα στους ανθρώπους. Το κάρµα των ψευτών είναι η
τερατοµορφία.  Παιδιά που γεννιούνται  µε δυο κεφάλια,  παραµορφωµένα,  είχαν συνδεθεί άσχηµα  µε τα ανώτερα κέντρα του Είναι. Συνέπεια: έρχονται στην ύπαρξη µε παραµορφωµένο σώµα. Υπάρχει εκεί το ψέµα.

Πρέπει να δώσουµε πολύ προσοχή σ’ αυτή την ερώτηση.

Όταν έχουµε σχηµατίσει ένα δεύτερο ψυχολογικό σώµα, που µας επιτρέπει να µπούµε στις σεφιροτικές περιοχές του Hod, µπορούµε να αποδείξουµε στον εαυτό µας αυτό που είναι το ψέµα, η απάτη.

Ο Μικαέλ λέγεται ότι είναι ο υπεύθυνος αυτού του σεφιρότ και είναι προφανές ότι αυτός ακτινοβολεί
θαυµάσια σε αυτή την περιοχή.

Πως θα µπορούσαµε να εξερευνήσουµε αυτές τις περιοχές αν είµαστε ψεύτες, αν είµαστε θύµατα των
αρνητικών συναισθηµάτων; Προφανώς είναι αδύνατον.

Πώς θα µπορούσαµε να εξερευνήσουµε τις περιοχές του Netzach, εάν δεν συνδεόµαστε σωστά µε τα
ανώτερα κέντρα του Είναι;

Για να εξερευνήσουµε την περιοχή του Netzach,  χρειάζεται να έχουµε δηµιουργήσει ένα ψυχολογικό
νοητικό σώµα, αντιθέτως είναι αδύνατον.

Κανείς δεν µπορεί να δηµιουργήσει ένα ψυχολογικό σώµα αν αφήνεται στα αρνητικά συναισθήµατα.
∆εν θα είχε αρκετή ενέργεια για να  µπορεί να δηµιουργήσει έναν ατοµικό νου,  που θα επέτρεπε να
εξερευνηθούν οι ψυχολογικές περιοχές του συµπαντικού νου.

Για να µπορέσουν να εξερευνηθούν οι περιοχές του Hod, ή του Netzach, χρειάζεται να µάθουµε να λέµε την αλήθεια και κανείς δεν µπορεί να πει την αλήθεια όταν κυριεύεται από αρνητικά συναισθήµατα.
Χρειάζεται να υπακούµε στον Πατέρα και εκείνοι που κυριεύονται από αρνητικά συναισθήµατα δεν
υπακούν στον Πατέρα. Ο Πατέρας είναι η Αλήθεια και τίποτα παραπάνω από την Αλήθεια. Για να υπακούµε στον Πατέρα, οι συνδέσεις πρέπει να είναι τέλειες.

Πρέπει κανείς να  µάθει να συνδέεται  µε τον Πατέρα  µε αρµονικό τρόπο,  σωστά.  Αυτός που έχει
καταφέρει να σχηµατίσει το σώµα της συνειδητής θέλησης, προφανώς έχει µάθει να υπακούει στον Πατέρα.

Όλοι στο βάθος έχουµε τον Αρχαίο των Ηµερών,  έτσι όπως το ανέφερε ο Ben Hod Chain, µεγάλος
καβαλιστής, αλλά είναι λίγοι εκείνοι που ξέρουν να υπακούν στον Αρχαίο των Ηµερών. Κάποιος δεν µπορεί να υπακούσει στον Αρχαίο των Ηµερών αν δεν έχει τη θέληση του Πατέρα.

∆εν πράττει την θέληση του Πατέρα όποιος ψεύδεται. ∆εν πράττει την θέληση του Πατέρα, όποιος
κυριεύεται από αρνητικά συναισθήµατα.

Έτσι λοιπόν,  αγαπητοί  µου αδερφοί,  είναι αναγκαίο να  µάθουµε να εξερευνούµαστε,  να
αυτοπαρατηρούµαστε καλύτερα.

Πάµε λοιπόν να  µπούµε τώρα σε  µια θαυµαστή εποχή,  η  µεγάλη επιλογή έχει αρχίσει.  ∆εν θα
χρησιµεύσει όλη η ανθρωπότητα που κατοικεί στην όψη της Γης σαν φυτώριο της µεγάλης µελλοντικής έκτης φυλής, που θα υπάρχει στον µελλοντικό κόσµο.

Άπαξ και η Γη µπει στα δαχτυλίδια της Αλκυόνας, θα αποδειχθεί όλο αυτό που εµείς, οι εργαζόµενοι
στο Μεγάλο Έργο, έχουµε πει.

Το δέντρο της ζωής είναι η σπονδυλική στήλη. Το δέντρο της σοφίας είναι τα δέκα σεφιρότ, µε των
οποίων τα δηµιουργικά είκοσι δύο  µεγάλα αρκάνο,  γράµµατα,  ήχους και νούµερα,  ο Λόγος δηµιούργησε το σύµπαν.

Από τον Ain Soph εκπηγάζει όλη η δηµιουργία, αλλά η δηµιουργία δεν είναι ίση, ούτε σε ουσία ούτε σε ικανότητα µε τον Ain Soph. Η πρώτη απόρροια του Ain Soph είναι ο άφατος Αρχαίος των Ηµερών που είναι το  Είναι του Είναι µας, ο Πατέρας και η Μητέρα σε µας.

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ
Α.∆ ΣΑΜΑΕΛ ΑΟΥΝ ΒΕΟΡ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα