Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗΣ...ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Η ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.


 Τα πάντα σε ολόκληρο το σύμπαν είναι συνδεμένα με όλα τα άλλα που βρίσκονται στο σύμπαν μέσω του Νόμου της Ταλάντωσης. Όπως τα χρώματα ενός ουράνιου τόξου είναι συνδεμένα μεταξύ τους με τέτοιον τρόπο που δεν ξέρεις που ξεκινά το ένα και που αρχίζει το άλλο, έτσι και εσείς δεν είστε σε θέση να διακρίνετε
που αρχίζει και που τελειώνει το κάθε «πράγμα».

 Όλα σε αυτό το σύμπαν είναι συνδεμένα μεταξύ τους, όπως το νερό που βράζει είναι συνδεμένο με τον ατμό που παράγει και ο ατμός είναι συνδεμένος με τον ουρανό ή τον αέρα στον οποίο μετατρέπεται.Είστε και εσείς επίσης συνδεμένοι με τα πάντα στο σύμπαν.Είτε μπορείτε να τα δείτε με γυμνό μάτι, είτε όχι δεν έχει καμία σημασία. 

Η μόνη φυσική διαφορά που υπάρχει μεταξύ ενός πράγματος και ενός άλλου, σχετίζεται με την πυκνότητα ή το εύρος των ταλαντώσεων τους.Και έτσι από την στιγμή που επιλέγετε συγκεκριμένες σκέψεις, τα εγκεφαλικά σας κύτταρα επηρεάζονται. Αυτά τα κύτταρα ταλαντώνονται και στέλνουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα. 

Όταν συγκεντρώνεστε σε αυτές τις σκέψεις,αυξάνετε το πλάτος των ταλαντώσεων αυτών των κυττάρων και τα ηλεκτρικά κύματα με την σειρά τους γίνονται πολύ πιο ισχυρά.

Να ξέρετε ότι είστε εσείς οι ίδιοι υπεύθυνοι που παράγετε αυτά τα ηλεκτρικά κύματα και να ξέρετε επίσης ότι εσείς καθορίζετε την τύχη τους με την δική σας ελεύθερη βούληση.

 Θα πρέπει επίσης να ξέρετε, ότι από την στιγμή που εσείς παράγετε αυτά τα ηλεκτρικά κύματα, ολόκληρη ηύπαρξης σας κινείται σε αυτήν τη συγκεκριμένη ταλάντωση.


 Έχουμε ήδη καλύψει το σημείο πώς δυο αντικείμενα μπορείνα αποτελούνται από εντελώς διαφορετική ύλη και να έχουν διαφορετικό μέγεθος αλλά να εξακολουθούν να βρίσκονται σε Συντονισμό. 

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα τελικά τους μαγνητικά πεδία είναι τα ίδια γιατί βρίσκονται στην ίδια σφαίρα συναφής κίνησης. ( Να έχετε υπόψη σας ότι ο συντονισμός είναι ο παράγοντας που κυβερνά τη μεταλλαγή της ταλάντωσης.) 

Όταν κρατάτε την εικόνα του στόχου σας στην οθόνη του μυαλού σας συνέχεια, εκπέμπετε σε αρμονία ( είστε συντονισμένοι) με κάθε μόριο της ενέργειας που χρειάζεστε για την πραγματοποίηση της εικόνας αυτής στο φυσικό επίπεδο. 

Κρατώντας αυτή την εικόνα, τα μόρια της ενέργειας κινούνται προς εσάς (έλκονται ) και εσείς κινείστε προς αυτά – επειδή αυτός είναι ο νόμος. Τα πάντα γύρω μας είναι απλώς εκδηλώσεις της ενέργειας ή του πνεύματος. 

Όταν ο κόσμος καταλάβει αυτή την μεγάλη αλήθεια, θα συνειδητοποιήσει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι το ίδιο, απλώς φαίνονται διαφορετικοί. 

Η πραγματική διαχωριστική γραμμή για την ανθρωπότητα δεν είναι τα σύνορα, το χρώμα τουδέρματος ή η γλώσσα, αλλά απλά η άγνοια και η εκ διαμέτρου αντίθετη κατανόηση.

Απο το βιβλιο Γεννηθηκατε Πλουσιοι Του Bob Proctor.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα