Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ....


  ΣΥΝΟΨΗ....

~ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ του κόσμου οδηγούν στην καρδιά του πολεμιστή.Αυτός βυθίζεται χωρίς δισταγμό στο ποτάμι των παθών που κυλάει διασχίζοντας τη ζωή.



Ο πολεμιστής γνωρίζει πως είναι ελεύθερος να επιλέξει ότι επιθυμεί.Οι αποφάσεις του λαμβάνονται με θάρρος,νηφαλιότητα και καμιά φορά με δόση τρέλας.
 
Δέχεται τα πάθη του και τα ζει έντονα.Ξέρει πως δεν είναι απαραίτητο να παραιτηθεί
από τον ενθουσιασμό της κατάκτησης κι αυτή αποτελεί μέρος της ζωής και τη χαίρεται μαζί με όλους όσους συμμετέχουν σ'αυτή.
 
Δε χάνει όμως ποτέ από το βλέμμα του τα πράγματα που έχουν διάρκεια και τους στέρεους δεσμούς που δημιουργήθηκαν μέσα στο χρόνο.

Ένας πολεμιστής ξέρει να ξεχωρίζει το παροδικό από το μόνιμο.

 


ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ δεν εξαπατάει ποτέ,αλλά ξέρει ν'αποσπά την προσοχή του αντιπάλου του.

Όσο αγχωμένος κι αν είναι,εκμεταλλεύεται κάθε στρατηγικό τέχνασμα προκειμένου να πετύχει το στόχο του.Όταν αντιλαμβάνεται πως οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν,κάνει τον εχθρό να σκεφτεί πως χρονοτριβεί.


Όταν επιλέγει να επιτεθεί από τα δεξιά,κινεί τα στρατεύματά του προς τ'αριστερά.Αν έχει σκοπό να ξεκινήσει αμέσως τη μάχη,προσποιείται ότι νυστάζει κι ετοιμάζεται να κοιμηθεί.
Οι φίλοι σχολιάζουν:"Κοιτάξτε,έχει χάσει τον ενθουσιασμό του".Αυτός όμως δε δίνει σημασία στις επικρίσεις,επειδή οι φίλοι δε γνωρίζουν τις πολεμικές τακτικές του.
Ένας πολεμιστής του φωτός ξέρει τι θέλει.Και δεν έχει ανάγκη να εξηγήσει τίποτα.
~ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,πριν αντιμετωπίσει μια σημαντική μάχη,αναρωτιέται: "Μέχρι ποιό σημείο έχω αναπτύξει τις ικανότητές μου;"
 
Αυτός γνωρίζει πως από τις μάχες που έδωσε στο παρελθόν πάντα έμαθε κάτι.Κι όμως,πολλά απ'αυτά τα μαθήματα έκαναν τον πολεμιστή να υποφέρει περισσότερο απ'όσο ήταν απαραίτητο.Αρκετές φορές έχασε χρόνο πολεμώντας για ένα ψέμα.Και υπέφερε γι'ανθρώπους που δεν ήταν άξιοι της αγάπης του.
 
Οι νικητές δεν επαναλαμβάνουν το ίδιο λάθος.Γι'αυτό ο πολεμιστής διακινδυνεύει την καρδιά του μόνο για κάτι που αξίζει τον κόπο. 
 
~ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ κάνει πάντα κάτι έξω από τα συνηθισμένα.
 
Μπορεί να χορέψει καταμεσής του δρόμου,να κοιτάξει κατάματα έναν άγνωστο και να μιλήσει γι'αγάπη στην πρώτη συνάντηση,να υπερασπιστεί μια ιδέα που μπορεί να φαίνεται γελοία.
Οι πολεμιστές του φωτός έχουν τη δυνατότητα να επιτρέψουν στον εαυτό τους παρόμοια πράγματα.
 
Δε φοβάται να κλάψει για παλιούς πόνους ούτε να χαρεί για καινούργιες ανακαλύψεις.


Όταν νιώσει πως έφτασε η στιγμή,αφήνει τα πάντα κατά μέρος για την περιπέτειά που ονειρεύτηκε τόσο.


Όταν καταλαβαίνει ότι βρίσκεται στα όρια της αντοχής του,εγκαταλείπει τη μάχη,χωρίς να ενοχοποιεί τον εαυτό του που έκανε μερικές απρόσμενες τρέλες.

Ένας πολεμιστής του φωτός δεν περνά τις μέρες του προσπαθώντας να παίξει το ρόλο που επέλεξαν οι άλλοι γι'αυτόν.
 
ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ έχουν πάντα μια λάμψη στο βλέμμα.
 
Ζουν μέσα στον κόσμο,αποτελούν μέρος της ζωής άλλων ανθρώπων και ξεκίνησαν για το ταξίδι τους δίχως δισάκι και δίχως σανδάλια.Σε πολλές περιπτώσεις είναι λιπόψυχοι.Δε δρουν πάντοτε σωστά.
 
Υποφέρουν για άχρηστα πράγματα,κρατούν άνανδρη στάση και καμιά φορά θεωρούν πως είναι ανίκανοι να ωριμάσουν.Συχνά θεωρούν τον εαυτό τους αναξιο για οποιαδήποτε ευλογία ή θαύμα.
 
Δεν είναι πάντα σίγουροι για ότι κάνουν.Πολλές φορές περνούν άγρυπνες νύχτες και σκέφτονται πως η ζωή τους δεν έχει κανένα νόημα.
 
Γι'αυτό είναι πολεμιστές του φωτός.Γιατί κάνουν λάθη.Γιατί αναζητούν μιαν αιτία και σίγουρα θα τη βρουν.
 
 ~ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ φοβήθηκε όταν αντιμετώπισε μια μάχη.
 
Κάθε πολεμιστής του φωτός πρόδωσε και είπε ψέματα στο παρελθόν.
 
Κάθε πολεμιστής του φωτός πήρε ένα δρόμο που δεν ήταν δικός του.
 
Κάθε πολεμιστής του φωτός υπέφερε για πράγματα που στερούνταν σημασίας.
 
Κάθε πολεμιστής του φωτός σκέφτηκε πως δεν είναι πολεμιστής του φωτός.

Κάθε πολεμιστής του φωτός αμέλησε τα πνευματικά καθήκοντα του.

Κάθε πολεμιστής του φωτός πλήγωσε κάποιον που αγαπούσε.
Γι'αυτό είναι πολεμιστής του φωτός: επειδή πέρασε αυτές τις εμπειρίες και δεν έχασε την ελπίδα ότι θα γίνει καλύτερος
 ~ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ δεν υπάρχει ακατόρθωτη αγάπη.
 
Αυτός δεν αφήνει τη σιωπή,την αδιαφορία ή την άρνηση να τον τρομάξουν.Ξέρει πως πίσω από την παγωμένη μάσκα που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι υπάρχει μια καρδιά από φωτιά.
 
Γι'αυτό ο πολεμιστής ριψοκινδυνεύει περισσότερο από τους άλλους.
Αναζητά αδιάκοπα την αγάπη κάποιου,ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να ακούει συχνά τη λέξη "όχι",να επιστρέφει σπίτι ηττημένος,να νιώθουν πως έχουν απορρίψει το κορμί και την ψυχή του.
 
Ένας πολεμιστής δεν επιτρέπει στον εαυτό του να τρομάξει όταν ακολουθεί αυτό που έχει ανάγκη.Χωρίς αγάπη,αυτός δεν είναι τίποτα.
 
 ~ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΞΕΡΕΙ πως ένας άγγελος κι ένας δαίμονας μάχονται για το χέρι που κρατάει το σπαθί.
 
Λέει ο δαίμονας: "Θα υποχωρήσεις.Δε θα εντοπίσεις τη σωστή στιγμή.Φοβάσαι."
 
Λέει ο άγγελος: "Θα υποχωρήσεις.Δε θα εντοπίσεις τη σωστή στιγμή.Φοβάσαι."
 
Ο πολεμιστής αιφνιδιάστηκε.Είπαν κι οι δύο το ίδιο πράγμα.
Έπειτα ο δαίμονας συνεχίζει: "Άφησέ με να σε βοηθήσω."


Κι ο άγγελος λέει: "Θα σε βοηθήσω εγώ."

Σ'αυτό το σημείο ο πολεμιστής αντιλαμβάνεται τη διαφορά.Οι λέξεις είναι ίδιες,αλλά οι σύμμαχοι είναι διαφορετικοί.

Τότε αυτός επιλέγει το χέρι του αγγέλου του.

 

 ~Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,χωρίς να το θέλει,κάνει ένα λάθος βήμα και βυθίζεται στην άβυσσο.
 
Τα φαντάσματα τον τρομάζουν,η μοναξιά τον βασανίζει.Επειδή αναζητούσε τον Καλό Αγώνα,δεν πίστευε ότι θα μπορούσε ποτέ να του συμβεί κατι τέτοιο κι όμως συνέβει.Τυλιγμένος στο σκοτάδι,έρχεται σ'επικοινωνία με το δάσκαλό του.
 
"Δάσκαλε,έπεσα στην άβυσσο",λέει."Τα νερά είναι βαθιά και μαύρα".
 
"Να θυμάσαι ένα πράγμα",απαντάει ο δάσκαλος."Αυτό που σε πνίγει δεν είναι το ότι βυθίζεσαι,αλλά το ότι παραμένεις κάτω από το νερό".
 
Και ο πολεμιστής καταβάλλει κάθε προσπάθεια να βγει από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
~Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ δίνει πριν του ζητηθεί.
 
Βλέποντας αυτό,κάποιοι σύντροφοι σχολιάζουν:"Όποιος έχει ανάγκη ζητάει".
 
Ο πολεμιστής όμως γνωρίζει ότι υπάρχει πολύς κόσμος που δεν καταφέρνει -δεν καταφέρνει,απλώς- να ζητήσει βοήθεια.Δίπλα του υπάρχουν πάρα πολοί άνθρωποι με τόσο εύθραυστη καρδιά,που ρίχνονται σε νοσηρές αγάπες.
Είναι πεινασμένοι για τρυφερότητα και ντρέπονται να το δείξουν.
 
Ο πολεμιστής τους συγκεντρώνει γύρω από τη φωτιά,αφηγείται ιστορίες,μοιράζει το φαγητό του,μεθάει παρέα τους.
Την επομένη,όλοι νιώθουν καλύτερα.
 
Εκείνοι που κοιτάζουν τη δυστυχία με αδιαφορία είναι οι πιο δυστυχείς.
 
 Μόνο όταν έχεις δει αρκετά – επιλέγοντας το μονοπάτι προς την Αλήθεια, που είναι μονοπάτι άβολο και ανασφάλειας – όταν έχεις αποκαλύψει αρκετά, μπορείς να απελευθερωθείς τελειωτικά από το φόβο. 
Τότε, αναπόφευκτα, σε καταβάλλει η θλίψη, η αηδία και ο θυμός, που θα σε αναγκάσουν να δράσεις. 
Τότε είναι που ξεκινάς τον πραγματικό πόλεμο, τον ΔΙΚΟ ΣΟΥ πραγματικό πόλεμο, από όπου δεν υπάρχει επιστροφή.

Γιατί όταν έχεις ρίξει έστω μια ματιά στις αληθινές σου δυνάμεις, αυτά που είσαι πραγματικά ικανός να κάνεις, δεν μπορείς ποτέ ξανά να συμβιβαστείς παραμένοντας μηχανή. 


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ. 


Γιατί, μπορείς είτε να υπηρετείς το πρόγραμμα και τους πολλούς αντιπροσώπους του είτε να υπηρετείς την Αλήθεια και την Ανθρωπότητα. 
Δεν μπορείς να υπηρετείς ταυτόχρονα και τα δυο, παρ’ όλο που αρχικά θα το επιχειρήσεις.

Τότε, και μόνο με αυτή τη συνειδητοποίηση, δίνεις μια υπόσχεση στον Εαυτό σου, μέσα από την οποία ζεις, αναπνέεις, ξυπνάς με αυτήν, και υπερασπίζεσαι, με το νου, την καρδιά και τη ζωή σου καθημερινά, με όποιο κόστος.


«Υπόσχομαι να είμαι αγαθός και καλός προσφέροντας στα παιδιά, γιατί αυτά αποτελούν το μέλλον της Ανθρωπότητας.

Υπόσχομαι να είμαι υπεύθυνος με τους υπεύθυνους και να σέβομαι αυτούς που σέβονται τον εαυτό τους και τους άλλους.

Υπόσχομαι να κατανοώ και να βοηθάω τους πραγματικούς (γενναίους) αναζητητές της Αλήθειας, ως αληθινό σκοπό της ζωής μου.

Υπόσχομαι να ξεσκεπάζω και να καταστρέφω όσους αποπλανούν, τους απατεώνες και αυτούς που απομυζούν ενέργεια, γιατί δεν θα τρέφονται από την ενέργεια μου.

Υπόσχομαι να εξολοθρεύω κάθε πρόγραμμα, τελετουργικό, κανόνα, πεποίθηση που εμποδίζει το δρόμο Μου, καθώς και τους αντιπροσώπους αυτών που θέλουν να με σκλαβώνουν.»

Ένας πολεμιστής δεν μπορεί να ελέγχεται ή να υπνωτίζεται πλέον. Η πλάνη του γραμμικού χρόνου πείθει ότι οι μάχες χάνονται, ότι ο περιορισμός είναι υπαρκτός και ότι η ελευθερία είναι ακόμα ένα όνειρο θερινής νυκτός. 
Αλλά μόνο ένας πολεμιστής γνωρίζει ότι οι μάχες είναι οι εμπειρίες μάθησής του για να ξεσκεπάσει το Μάτριξ, είναι τα διδακτικά εργαλεία που τον κάνουν δυνατότερο, άφθαρτο, ισχυρότερο για την τελική του μάχη.



Μόνο ένας αληθινός πολεμιστής μπορεί να αναγνωρίσει τις μηχανές, κάτω από τις ανθρωπόμορφες προσποιήσεις τους. 
Γιατί μόνο ένας πολεμιστής έχει το θάρρος να συνθλίβει κάθε παραπλανητικό πρόγραμμα στον ίδιο του το νου, επομένως γίνεται ατρόμητος, καθαρίζοντας τη δική του Όραση. 
Οι πολεμιστές αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλον, αλλά δεν αλληλοεξαρτώνται για την ατομική τους ελευθερία. 
Γνωρίζουν ότι ο καθένας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για τη δική του υποδούλωση καθώς και να κάνει τη δική του επιλογή να ελευθερωθεί – ή όχι.
Οι μόνοι εχθροί τους οποίους αναγνωρίζουν έξω από την προγενέστερη ασυνείδητη ύπνωση τους, είναι αυτοί που θέλουν να παραμένουν μηχανές (είτε πιστεύοντας ότι είναι ελεύθεροι, είτε νομίζοντας ότι η σκλαβιά είναι το πεπρωμένο τους).
 Η συγκάλυψή τους είναι άκρως πειστική, αλλά μόνο για όσους βρίσκονται σε χαμηλότερο επίπεδο συνειδητότητας από αυτό των πολεμιστών.

Πάνω από όλα και περισσότερο από όλα, ένας αληθινός πολεμιστής στέκεται ενάντια στους αποκαλούμενους αρχηγούς, οδηγούς, δασκάλους, γκουρού που παραπλανούν τους αδαείς, οι οποίοι ψάχνουν απαντήσεις και λύτρωση έξω από τον Εαυτό τους. 
Αυτοί οι εκμεταλλευτές τρέφονται από τους υπνωτισμένους, με ψέματα, πρακτικές και πεποιθήσεις που προσφέρουν ψεύτικες υποσχέσεις και αδιέξοδα. Αποτελούν κύρια πηγή ενέργειας για το Μάτριξ –εν αγνοία τους.

Έφτασε η ώρα. Ας αρχίσει ο πόλεμος, ο μεγαλύτερος πόλεμος που έχει διεξαχθεί!

Ένας πόλεμος για την Ανθρώπινη Συνειδητότητα.

Για την Αλήθεια.

Για την Ελευθερία.
 Μην νομίζεις ότι γνωρίζεις την έννοια αυτών των λέξεων. Δεν γνωρίζεις! Το Μάτριξ έχει διαστρεβλώσει όλες τις έννοιες, όλες τις γλώσσες.
 ΠΗΓΗ: Αφύπνιση Συνείδησης: Η ώρα των πολεμιστών http://afipnisoy.blogspot.com/2011/12/blog-post_443.html#ixzz1fyXxVX8X

Η θέληση οδηγεί στην όραση και ο πολεμιστής αρχίζει να βλέπει την ενέργεια όπως ρέει στο σύμπαν χωρίς τα μεταφραστικά προγράμματα του MATRIX, που επιβάλει κοινωνική χειραγωγημένη διαμόρφωση.

Βλέπει τις ακτίνες όπως εκπορεύονται από τον Αετό του Δία σε τρεις δέσμες συνείδησης και οργανώνουν την ζωή στην γη σε 48 λωρίδες καθώς και τις αποχρώσεις τους, μπεζ,ροδακινί και κίτρινο.
 
Η επιμονή θα δημιουργήσει την θέληση και η θέληση παράγει ενέργεια γιατί
είναι ευθυγράμμιση των εξωτερικών και εσωτερικών ακτινών του φωτεινού σώματος του ανθρώπου.

Η ευθυγράμμιση αυτή είναι η συνειδητοποίηση της αντίληψης σε διαφορετικές θέσεις περνώντας κάθε φορά από το σημείο συναρμολόγησης αριστερά κοντά στην καρδιά του ανθρώπου.

Επίσης,αυτή η θέληση κάνει το σημείο αυτό να σταθεροποιείται σε μια συγκεκριμένη θέση διαφορετικά τρεμοπαίζει και η αντίληψη είναι χαοτική με σκόρπιες εικόνες…
εδώ και εκεί.

Η σταθεροποίηση τους σημείου συναρμολόγησης φτιάχνει τους διώκτες, τους κυνηγούς και τους κατασκευαστές της ελεγχόμενης τρέλας.

Η ελεγχόμενη τρέλα είναι μια τέχνη,ένα είδος ηθοποιίας με την οποία οι κυνηγοί πολεμιστές συναλλάσσονται με τους ανθρώπους και μαθαίνουν μέσα από τις εμπειρίες τους, μόνο που δεν γίνεται για κερδοσκοπικούς λόγους.

Με αυτή την έννοια οι κυνηγοί παίζουν ένα ρόλο όσο πιο καλύτερα μπορούν με φαντασία, με χιούμορ, με αψογοσύνη, με τον αυτοσχεδιασμό που απαιτούν οι περιστάσεις της επιλογής του πνεύματος και το προσφέρουν σε αυτό.

Μετά αποσύρονται και σβήνουν τα ίχνη τους και παραμένουν ελεύθεροι
και… ο “κανένας”.


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ........
1.Ο πολεμιστής του Φωτός επικεντρώνεται στα καθημερινά θαύματα της ζωής.

2.Ο πολεμιστής του Φωτός σέβεται τον πόνο του διπλανού και δεν τον συγκρίνει με τον δικό του.

3.Ο πολεμιστής του Φωτός δεν μιλά για τα όνειρα & τα σχέδιά του.


4.Ο πολεμιστής του Φωτός σε στιγμές θυμού,χτυπάει το βράχο και ματώνει το χέρι του,δεν ξεσπάει σε πιο αδύναμο.

5.Ο πολεμιστής του Φωτός έχει θέληση και επιμονή,όχι εμμονή.

6.Ο πολεμιστής του Φωτός διακινδυνεύει την καρδιά του μόνο για κάτι που αξίζει τον κόπο.

7.Ο πολεμιστής του Φωτός,δεν περνά τις μέρες του προσπαθώντας να παίξει τον ρόλο που επέλεξαν οι άλλοι για εκείνον.

8.Ο πολεμιστής του Φωτός γνωρίζει πως οι ουλές των βιωμάτων είναι η ανταμοιβή των κατακτήσεων.

9.Ο πολεμιστής του Φωτός γνωρίζει πως είναι απαραίτητη μια δόση τρέλας για να κάνει το επόμενο βήμα.

10.Ο πολεμιστής του Φωτός,προσπαθεί να αξιοποιεί όσο γίνεται,τα χαρίσματά του.

11.Ο πολεμιστής του Φωτός,προσαρμόζεται στις συνθήκες,ρέει σαν το νερό στα εμπόδια.

12.Ο πολεμιστής του Φωτός δεν βιάζεται,αποφεύγει τις απερίσκεπτες κινήσεις & κυριαρχεί στην ανυπομονησία.

13.Ο πολεμιστής του Φωτός,γνωρίζει πως πριν να αλλάξει τον κόσμο,πρέπει να αλλάξει τον εαυτό του.

14.Ο πολεμιστής του Φωτός,πιστεύει στα θαύματα,και τα θαύματα αρχίζουν να συμβαίνουν.

15.Ο πολεμιστής του Φωτός,προσπαθεί πάντα να βελτιώνεται.

16.Ο πολεμιστής του Φωτός,δεν απειλεί.

17.Ο πολεμιστής του Φωτός,συμπεριφέρεται σαν παιδί και διατηρεί την επαφή του με το Θεό,μέσω της αθωότητας & της ευθυμίας του.

18.Ο πολεμιστής του Φωτός έχει την ταπεινότητα να ακούσει συμβουλή & να δεχθεί βοήθεια.

19.Ο πολεμιστής του Φωτός δεν προσπαθεί να μοιάσει.ΕΙΝΑΙ.

20.Ο πολεμιστής του Φωτός,δεν δέχεται δώρα από τον εχθρό.

21.Ο πολεμιστής του Φωτός,μετά από μια ήττα σηκώνεται όσο πιο γρήγορα μπορεί.

22.Ο πολεμιστής του Φωτός τιμάει & κρατάει το λόγο του.

23.Ο πολεμιστής του Φωτός,δεν απογοητεύεται όταν χάνει τον αρχικό ενθουσιασμό.

24.Ο πολεμιστής του Φωτός γιορτάζει τη χθεσινή νίκη,για να έχει περισσότερες δυνάμεις για την αυριανή μάχη.

25.Ο πολεμιστής του Φωτός εμπιστεύεται κάποιον,μόνο όταν γνωρίσει και τα ελαττώματά του.

26.Ο πολεμιστής του Φωτός,γνωρίζει πως δεν είναι αυτό που δείχνει τις στιγμές της θλίψης.Είναι πολύ περισσότερα.

27.Ο πολεμιστής του Φωτός δεν προφέρει ΝΑΙ με τα χείλη,αν η καρδιά του λέει ΌΧΙ.

28.Ο πολεμιστής του Φωτός μαθαίνει να ζει με τις αντιθέσεις του.

29.Ο πολεμιστής του Φωτός γνωρίζει πως όλα όσα τον περιβάλλουν (νίκες,ήττες,ενθουσιασμός,αποθάρρυνση) είναι μέρος του Καλού Αγώνα.

30.Ο πολεμιστής του Φωτός γνωρίζει πως κανένας δεν είναι μόνο καλός,ή,μόνο κακός.

31.Ο πολεμιστής του Φωτός δεν στέκεται στα προβλήματα,αλλά στη χαρά που ξεπέρασε κι αυτή τη δοκιμασία & στα όμορφα πράγματα που αναδύθηκαν από τις δύσκολες στιγμές,και αποτελούν απόδειξη των ικανοτήτων του.

32.Ο πολεμιστής του Φωτός γνωρίζει ότι έχει μέσα του τη σπίθα του Θεού.

33.Ο πολεμιστής του Φωτός,έχει στιγμές που δρα,και στιγμές που υπομένει.

34.Ο πολεμιστής του Φωτός,αφήνει το κακό να πει ότι θέλει,και φεύγει.

35.Ο πολεμιστής του Φωτός γνωρίζει πως κάθε χτύπημα ενός εχθρού,είναι μάθημα άμυνας για τον ίδιο.

36.Ο πολεμιστής του Φωτός γνωρίζει πως η επανάληψη των εμπειριών έχει μοναδικό στόχο να του διδάξει αυτό που δεν εννοεί να μάθει.

37.Ο πολεμιστής του Φωτός δεν μιλά για τα προτερήματά του.

38.Ο πολεμιστής του Φωτός γνωρίζει πως δεν υπάρχει καλύτερος ή χειρότερος:ο καθένας έχει τα απαραίτητα χαρίσματα για την ατομική πορεία του.

39.Ο πολεμιστής του Φωτός για να πιστέψει στο δρόμο του,δεν έχει ανάγκη να αποδείξει πως ο δρόμος του άλλου είναι λανθασμένος.

40.Ο πολεμιστής του Φωτός,όταν αρχίζει πηγαίνει μέχρι τέλος.

41.Ο πολεμιστής του Φωτός βρίσκεται στον κόσμο για να βοηθήσει τους ανθρώπους,όχι να τους καταδικάσει.

42.Ο πολεμιστής του Φωτός γνωρίζει πως πίσω από τη παγωμένη μάσκα των ανθρώπων,υπάρχει μια καρδιά από φωτιά.

43.Ο πολεμιστής του Φωτός γνωρίζει ότι η διαίσθηση & το ένστικτο είναι το αλφαβητάρι του Θεού.

44.Ο πολεμιστής του Φωτός δεν χάνει την υπομονή του στις δυσκολίες,ούτε σπαταλά ενέργεια στα λόγια.

45.Ο πολεμιστής του Φωτός δεν εκδικείται τους προδότες,αλλά τους απομακρύνει από τη ζωή του.

46.Ο πολεμιστής του Φωτός δεν αντιμάχεται με όποιον δεν του αξίζει η τιμή της μάχης.

47.Ο πολεμιστής του Φωτός γνωρίζει πως η πίστη μεταβάλλει το δηλητήριο σε κρυστάλλινο νερό.

48.Ο πολεμιστής του Φωτός γνωρίζει πως αν στο τέλος του ταξιδιού,φτάσει σε έναν άδειο Παράδεισο,η μάχη του δεν θα έχει καμιά αξία.

49.Ο πολεμιστής του Φωτός έχει στη καρδιά του μόνο αγάπη.

50.Οι πολεμιστές του Φωτός,αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλον από το βλέμμα.


ΑΠΟ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα