Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Πρεπει να το κανουμε the hart way αυτη τη φορα!


Καλοί μου φίλοι,

Όπως λεει και η ορθόδοξη πίστη για να πας στην Βασιλεία των Ουρανών θα πρέπει εκτός όλων των άλλων να μετανοήσεις ειλικρινά για τις αμαρτίες σου. . . ΔΗΛΑΔΗ να καταλάβεις τι λάθη έκανες ΚΑΙ να μην τα ξανακάνεις. . .



Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα όπου η κακή διατροφή, η απουσία άσκησης, η παχυσαρκία κ.ά. οδηγούν στις σύγχρονες ασθένειες της εποχής μας όπως είναι ο σακχαρώδης διαβήτης, η υπέρταση, τα εμφράγματα του μυοκαρδίου. . .

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η θεραπεία ακόμα και με τις πιο σύγχρονες επιστημονικές έρευνες έγκειται κυρίως στην ΑΛΛΑΓΗ του τρόπου ζωής με αλλαγή δλδ της διατροφής και με καθημερινή άσκηση. . .

ΟΜΩΣ οι περισσότεροι που πηγαίνουν για να ζητήσουν βοήθεια . . . ΘΕΛΟΥΝ να ΣΩΘΟΥΝ αλλά ΧΩΡΙΣ να ΑΛΛΑΞΟΥΝ. . .

Θέλουν δλδ ένα μαγικό χαπάκι να τους φτιάξει την αρτηριακή πίεση αλλά να συνεχίζουν να τρώνε αλάτι, ένα άλλο χαπάκι να τους ρυθμίσει το σάκχαρο αλλά να συνεχίσουν να είναι υπέρβαροι, ένα άλλο χαπάκι να τους προστατεύει από το έμφραγμα του μυοκαρδίου αλλά να συνεχίζουν να καπνίζουν. . .

ΜΗΠΩΣ βλέπετε αναλογία με την κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας?

ΘΕΛΟΥΜΕ να ΣΩΘΟΥΜΕ αλλά ΧΩΡΙΣ να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ. . .

Το εμπορικό έλλειμμα είναι η πραγματική πηγή του δημοσιονομικού ελλείματος κάθε χώρας. . .

Το εμπορικό έλλειμμα χρηματοδοτείται είτε από ιδιωτικό δανεισμό είτε από δημόσιο δανεισμό. . .

Στην περίπτωση της χώρας μας έγιναν και τα δύο με πρώτο το δημόσιο δανεισμό. .

Το κράτος (τρομάρα του) δανειζόταν χρήματα και πλήρωνε (και ακόμα το κάνει) 1. 200. 000 ΔΥ με τόσα χρήματα όσα δεν άντεχε. . . Δεν λέω αν είναι πολλά ή λίγα τα χρήματα των μισθών. . . Σημασία έχει ότι ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ. . .

Τα δανείζονταν. . .

Θέλετε γιατί οι υπάλληλοι ήταν πολλοί (κομματοκρατικοί διορισμοί) θέλετε γιατί αμοίβοταν παχυλά (συνδικαλιστικοί εκβιασμοί) θέλετε γιατί δεν εισέπραττε καθόλου φόρους (φοροδιαφυγή - διαφθορά). . .

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ότι τα δάνεια που έπαιρνε το δημόσιο δεν πήγαιναν σε παραγωγικές επενδύσεις (π. χ. παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ) αλλά στην χρηματοδότηση μιας καταναλωτικής μανίας των νεο Ελληνων που φυσικά διόγκωσε το εμπορικό ελλειμμα. . .

ΘΕΛΟΥΜΕ λοιπόν τώρα να σωθούμε αλλά χωρίς να αλλάξουμε. . .

Θέλουμε οι επιχειρήσεις (που κατά 90% είναι εμπορικές-καταναλωτικές) να συνεχίζουν να λειτουργούν . . . . ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. . .

Θέλουμε οι έμποροι αυτοκινήτων να συνεχίζουν να λειτουργούν όπως πριν. . . οι εισαγωγείς ρούχων καλλυντικών παπουτσιών αγροτικων προιόντων κλπ κλπ. . .

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. . .

Η Ελλάδα για να σωθεί πρέπει να παράγει. . . Τι? (Θα τα συζητήσουμε αναλυτικά στη ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. . . )

Και κατά τη γνώμη μου οι Έλληνες ψάχνουν πάλι το χαπάκι εκείνο που θα τους λύσει το πρόβλημα χωρίς αυτοί να αλλάξουν. . . Το χαπάκι αυτό λέγεται ΔΡΑΧΜΗ. . . Ε λοιπόν φιλοι, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. . .

Πρέπει να το κάνουμε the hard way. . . αυτή τη φορά. . .

Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ, ΔΑΝΕΙΖΕΙ, ή με άλλα λόγια ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. . .

Μέλος Στρογγυλής Τράπεζας. . . alonedriver


ΠΗΓΗ
                  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα