Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14 έως 16/10

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14 έως 16/10

  Σελήνη στον Ζυγό – Μια γενναιόδωρη Νέα Σελήνη 

 Μπορεί ο ουρανός να μην αποφασίζει να βρέξει στερώντας από τη γη τη φυσική της τροφή, ο πλανητικός Ουρανός όμως βρέχει προτροπές και αναζωογόνηση, με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό, σήμερα 14/10 στις 2:02 το πρωί.

Από τη θέση αυτή η Σελήνη, εξάπτει την αισθητική και την κοινωνική μας δραστηριότητα.
Το διήμερο προσφέρεται για επαφές, δημόσιες σχέσεις, κοινωνικές συναναστροφές και εκδηλώσεις, πάντα συνοδευμένες από κάτι που προκαλεί εντύπωση στην εμφάνισή μας.
Το πρωί της Κυριακής στις 10:31 το εξάγωνο με τον Άρη, είναι το σωσίβιο της ημέρας που μας δίνει την απαραίτητη προστασία από τα μανιώδη κύματα των δυσαρμονικών όψεων με Ουρανό και Πλούτωνα.

Η μέρα αρχίζει με ενθουσιασμό και πολλή ενέργεια στο να κάνουμε πολλά πράγματα, κυρίως όσα σχετίζονται με αγορές καλλωπιστικών και διακοσμητικών αντικειμένων, συγύρισμα του σπιτιού και σωματική δραστηριότητα.

Σηκωνόμαστε γεμάτοι επιθυμίες και πρωτοβουλίες, αλλά στην πορεία θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε ήρεμα και διπλωματικά την αντίθεση με τον Ουρανό στις 1:55 το πρωί και λίγο αργότερα το τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 13:15 το μεσημέρι, όψεις που μας επηρεάζουν ως αργά το απόγευμα.

Η άφθονη ενέργεια και η ενθουσιώδης διάθεση μπορεί να μπλοκαριστούν από ένταση, νευρικότητα, πείσμα, επιμονή, απαιτήσεις και συγκρούσεις.

Για να αποφύγουμε να αντιμετωπίσουμε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις, θα πρέπει να λειτουργήσουμε διπλωματικά και να περάσουμε το δικό μας χωρίς διαπληκτισμούς.
\
Ιδανικό θα ήταν να περπατήσουμε πολύ κάνοντας μια μακρινή βόλτα, να κολυμπήσουμε, να συνεργαστούμε, και να επιδιώξουμε φιλικές συναντήσεις σε ευχάριστο περιβάλλον. Ξεχνάμε το «εγώ και τονίζουμε το «εμείς», εκμεταλλευόμενοι την εντυπωσιακή ενεργητικότητα της ημέρας, εποικοδομητικά και όχι συγκρουσιακά.

Το βράδυ μας μπορεί να γίνει ιδιαίτερα όμορφο και κοινωνικά συναρπαστικό.
Στις 15/10 στις 4:43 το πρωί η κορύφωση του τριγώνου με τον Δία, ευνοεί όσους ξενυχτούν και αναλαμβάνει να δώσει ευχαρίστηση και μια γερή αίσθηση απόδρασης, από την καθημερινότητα.
Η υπόλοιπη ημέρα κυλάει με μια προτρεπτική αίσθηση, που δεν μας αφήνει να επαναπαυτούμε. Αναλογιζόμαστε τα βήματά μας και νιώθουμε πως κάτι πρέπει να κάνουμε με τον προορισμό μας, σε όποιον τομέα και αν μας απασχολεί.

Στις 15:02 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί μια Νέα Σελήνη, που δείχνει το δρόμο για ουσιαστικές κινήσεις και καθοριστικές προσθήκες. Η απόφαση για δράση και ανασύνταξη δυνάμεων, φαντάζει σαν χαρμόσυνη είδηση που θέλουμε να διατυμπανίσουμε παντού.
Ζυγοί, Κριοί, Υδροχόοι, Λέοντες, Δίδυμοι και Τοξότες, είναι αυτοί που θα απολαύσουν αυτό το διήμερο, μετατρέποντας τις ημέρες σε νεόχτιστη παιδική χαρά, που αντηχούν γέλια και φωνές.
Καρκίνοι και Αιγόκεροι είναι συγκρατημένοι, ευάλωτοι και εύθικτοι, αντιμετωπίζοντας εντάσεις.

Ιχθύες, Ταύροι, Σκορπιοί και Παρθένοι, κρατάνε τις ισορροπίες, κατευθύνοντας άριστα εαυτούς και αλλήλους.

Στις 16/10 στις 3:07 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σαν κατάνυξη και δέος, τις ημέρες του Πάσχα.

 

ΠΗΓΗ
   ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα