Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Νέα εβδομάδα με νέα Σελήνη-Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15 - 21 Οκτωβρίου 2012


                             
                     


Ευχάριστα ξεκινάει η εβδομάδα με την διαμόρφωση της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού. 
O Ζυγός είναι το ζώδιο της συντροφικότητας και το γεγονός ότι δεν σχηματίζει αρνητικές γωνίες σημαίνει ότι οι σχέσεις μας – κάθε είδους – θα αποκτήσουν ιδιαίτερη σημασία και θα θελήσουμε να πλησιάσουμε περισσότερο όσους αγαπάμε. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Άρη-Ουρανού, εγγυάται αναπάντεχα ευχάριστα γεγονότα και δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσει θετικές εξελίξεις στις διεθνείς σχέσεις. Τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς (Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι) θα ωφεληθούν ιδιαίτερα από αυτές τις επιρροές. Την Τρίτη στις 16/10 το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης ευνοεί συζητήσεις και συμφωνίες καθώς επίσης και το εμπόριο, ενώ την Τετάρτη στις 17 Οκτωβρίου το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία θα δημιουργήσει μια τάση για «καλοπέραση» και τεμπελιά στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς).



ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4


Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο Ζυγό στις 15 Οκτωβρίου σας παροτρύνει να κάνετε νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες με άτομα κύρους ή καταξιωμένα στο χώρο τους. Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης σας καθιστά πιο τρυφερούς με το σύντροφο της ζωής σας και με την οικογένειά σας, ενώ χαλαρώνει την επαγγελματική ένταση. Το τρίγωνο του δικού σας κυβερνήτη, Άρη με τον Ουρανό σας προσφέρει την ευκαιρία να δείτε πολλά από τα επαγγελματικά σας σχέδια να γίνονται πραγματικότητα. Έτσι, βελτιώνονται αρκετά οι συνθήκες σε όλο το φάσμα των σχέσεών σας.


ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5


Παρά το γεγονός ότι θα έχετε ιδιαίτερα αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, η Νέα Σελήνη στον χώρο της εργασίας θα σας ευνοήσει αρκετά, αφού με απλές ενέργειες θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας τις υποθέσεις που σας απασχολούν. Επιπλέον, θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε σχέδια αλλά και να ωφεληθείτε από ταξίδια. Ο οικονομικός τομέας είναι το σημείο που εστιάζετε την προσοχή σας και όχι άδικα, αφού ο Δίας στους Διδύμους υπόσχεται πολλά για το πορτοφόλι και τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Οι πλανήτες σας παρέχουν τη δυνατότητα να βρίσκεστε στο επίκεντρο θετικών για σας κοινωνικών εξελίξεων και σημαντικών γεγονότων.


ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6


Καιρός να διασκεδάσετε, να χαρείτε, να βρεθείτε πιο κοντά στους αγαπημένους ανθρώπους σας, και με την Νέα Σελήνη στο Ζυγό, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που έχουν σχέση με αισθηματικές υποθέσεις και ερωτικά ταξίδια. Οι ελεύθεροι μπορείτε τώρα να περιμένετε την επάνοδο ενός ανθρώπου από το παρελθόν ή τη δημιουργία μιας καινούργιας αισθηματικής σχέσης που θα σας ανανεώσει δυναμικά και θα σας «ανεβάσει» ψυχολογικά. Θεραπείες ομορφιάς με μοντέρνες μεθόδους θα βελτιώσουν την εμφάνιση σας. Πολλοί από εσάς θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που θα προωθήσουν τα επαγγελματικά σχέδιά σας.


KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7


Η Νέα Σελήνη στις 15 του μήνα στο Ζυγό αναστατώνει τον επαγγελματικό χώρο και εστιάζει το ενδιαφέρον σας στα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ή σε θέματα ακίνητης περιούσιας. Το φαινόμενο θα επηρεάσει και την ψυχολογία σας, με αποτέλεσμα να διακατέχεστε από απροσδιόριστους φόβους και ανασφάλειες. Ταυτόχρονα θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν άμεση σχέση με το σπίτι στα οποία ωστόσο, μεσοπρόθεσμα αναμένονται θετικές εξελίξεις. Υπογράψετε συμβόλαια και κλείστε σημαντικές συμφωνίες, αποφύγετε όμως όσο το δυνατόν περισσότερο τις εντάσεις και τις διαφορές με άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός σας.


ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8


Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 15 του μήνα θα τονίσει την ανάγκη για επικοινωνία και θα τονώσει κοινωνικές ή προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Θα αναπτύξετε την κοινωνική σας ζωή και τις φιλικές σχέσεις. Γενικά θα καλλιεργήσετε το φιλικό πνεύμα, κάτι που συνδέεται άμεσα με τις βαθύτερες ανάγκες σας. Συζητήσεις και επαφές θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας απασχολούν. Επίσης θα κλείσετε «έξυπνες» συμφωνίες και θα υπογράψετε συμφέροντα συμβόλαια. Η διορατικότητα θα σας βοηθήσει ώστε με διπλωματικές κινήσεις να πετύχετε τους στόχους σας κυρίως σε ό, τι αφορά στα οικονομικά σας.


ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9


Από τις 15 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού θα έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε εκκρεμότητες κάθε είδους. Μέσα στο πρόγραμμα των ημερών που ακολουθούν θα είναι οι συναντήσεις με άτομα σημαντικά και οι συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου που θα έχουν ιδιαίτερη εύνοια. Μια νέα συνεργασία θα εδραιωθεί με τη συμπαράσταση φίλων ή αγαπημένων προσώπων. Με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας πολλοί από σας θα ζήσετε έναν έρωτα γεμάτο πάθος, ενώ άλλοι θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο ζωής και την ανανέωση που επιθυμείτε εδώ και πολύ καιρό.





ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10


Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιό σας στις 15 του μήνα, σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου στη ζωή σας. Το γεγονός ότι την ίδια μέρα ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό είναι μια πολύ θετική ένδειξη, αφού θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε νέους στόχους τους οποίους θα πραγματοποιήσετε πολύ σύντομα, όχι μόνο χάρη στις προσπάθειές σας, αλλά και στον παράγοντα της τύχης που θα σας «ανοίξει» πολλές πόρτες. Εύνοια υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα, με αποτέλεσμα να βελτιώσετε τη σχέση σας ή να κάνετε μια σημαντική γνωριμία.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11


Η Νέα Σελήνη στις 15 του μήνα στο δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, συνιστά να μειώσετε τους ρυθμούς σας και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση. Αν πρέπει να κάνετε επαγγελματικές κινήσεις, είναι καλύτερα αυτές να γίνουν παρασκηνιακά. Το σημαντικότερο ωστόσο είναι το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης με τον Ουρανό την ίδια μέρα. Η όψη αυτή θα φέρει στο δρόμο σας ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Αν δεχτείτε μια νέα επαγγελματική πρόταση αυτό το διάστημα, ίσως πρέπει να την αποδεχτείτε χωρίς δεύτερη σκέψη.


ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως 21/12


Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο δικό σας ζώδιο και στις 15 του μήνα σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό. Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε πολλά προβλήματά σας, ενώ παράλληλα θα απογειώσει τη δημιουργικότητά σας και θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες ώστε να βελτιώσετε τη ζωή σας. Με τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, θα υπάρξουν σημαντικοί υποστηρικτές που θα επικροτήσουν τις προσπάθειές σας. Εύνοια υπάρχει στον αισθηματικό τομέα και όσοι είστε ελεύθεροι, θα νιώσετε να σας χτυπούν τα βέλη του έρωτα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1


Νέες επαγγελματικές επιτυχίες αναμένονται αυτό το διάστημα, καθώς η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 15 του μήνα στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές που σκοπό έχουν την προσωπική σας εξέλιξη. Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού που σχηματίζεται την ίδια μέρα, αποτελεί μια επιπλέον βοηθητική επιρροή που θα σας επιτρέψει να φέρετε την αρμονία στο οικογενειακό περιβάλλον σας ή ακόμα και να βγάλετε ένα έξτρα εισόδημα από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Αν δουλεύετε σε οικογενειακή επιχείρηση, θα βρείτε πρωτοποριακούς τρόπους για να αυξήσετε την πελατεία σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2


Ο δικός σας κυβερνήτης, ο Ουρανός, σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στις 15 του μήνα, γεγονός που θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια το επικοινωνιακό ταλέντο σας και να δρομολογήσετε σημαντικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα «κλείσετε» σημαντικές συμφωνίες. Είναι πολύ σημαντικό να αγωνιστείτε για τους στόχους σας αυτό το διάστημα, αφού οι πλανήτες βρίσκονται στο πλευρό σας και σας προσφέρουν απλόχερα την τύχη που χρειάζεστε. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού, θα σας ανοίξει τον δρόμο για νέα επιτεύγματα ακόμα και στο εξωτερικό.


ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3


Ο Άρης από τον τομέα της καριέρας σας, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στις 15 του μήνα και σας δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείτε, να γίνετε πιο παραγωγικοί και κατ’ επέκταση να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Ο Ουρανός βέβαια είναι ένας πλανήτης «απρόβλεπτος» κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε «ανοιχτοί» σε νέες προτάσεις, αφού δεν ξέρετε από πού θα σας «έρθουν» τα χρήματα. Η Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, μπορεί να σας βοηθήσει να αποπληρώσετε χρέη ή να δημιουργήσετε νέα, κάτι που φυσικά δεν συνιστάται.
Ρένα Μεντάκη's AvatarΑπό την Ρένα Μεντάκη – Σύμβουλο Αστρολογίας. 
Αλέκος Χρυσόπουλος
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα