Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

2012 ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ


Πολλά έχουν λεχθεί για το 2012.


θα σας δώσω μια εκδοχή που εγώ έχω καταλάβει στο σημείο που μου επιτρέπει το κομμάτι της συνείδησης μέσα μου!

Το δικό μας Ηλιακό σύστημα,και γενικά οι πλανήτες που υπάρχουν μέσα όπως και η γη,λαμβάνουν ενέργειες κάθε στιγμή, από το εξωτερικό περιβάλλον , το Διάστημα.
Δύο ισχυρές ροές ενέργειας - κοσμική και συστηματική - φτάνουν στον άνθρωπο μέσω της κατάστασης των πλανητικών κέντρων δύναμης (οι επτά πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα και τα αντίστοιχα ενεργειακά κέντρα στο πλανήτη στον οποίο ζούμε)  Για το λόγο αυτό, το ηλιακό μας σύστημα υπάρχει  «εγγενής δυαδικότητα»  και ότι το βασικό καθήκον του ανθρώπου είναι η "ρύθμιση των ζευγών των αντιθέτων." Το θέμα της δυαδικότητας,  διατρέχει ολόκληρη η ιστορία της ανάπτυξης του ανθρώπου.



Ο πλανήτης γη σαν ένα ον, για την κάθοδο του στο κατώτερο σημείο  Πυκνής ύλης, έπρεπε να διέπεται από μια αρνητικής πολικότητας ενέργεια ως προς της προηγούμενου επίπεδου αιθερικής ύλης σκοπιά, ώστε να ωθείται προς την ύλη και όχι το πνεύμα. Δηλαδή, από την ενεργειακή δυαδικοτητα που τον περιβάλλει,το 51% ας πούμε , να το έχει η αρνητική πολικότητα και το 49% η θετική. Είναι  ηφυγόκεντρος δύναμη που θεωρείται σαν η αρνητική για κάθε καινούργιο επίπεδο δημιουργίας μέχρι την πιο πυκνή ύλη, ώστε να υπάρχει το ενεργειακό "κύκλωμα" κέντρο -περιφέρεια-κέντρο.
Κάθε οντότητα που θέλει να δοκιμάσει πυκνότερο επίπεδο αυτόματα εισχωρεί στην αρνητική πολικότητα ώστε να σπρωχτεί προς τη περιφέρεια.

Εδώ να καθορίσουμε οτι αρνητική εννοούμε τη πολικότητα που "σπρώχνει"προς την εκδήλωση της πυκνότερη ύλης, και θετική πολικότητα την ενέργεια που σπρώχνει προς τη μη ύλη(το πνεύμα).
Από την σκοπιά αναβάθμισης του ανθρώπου προς το φως,προς το κέντρο,το όλον, το ένα...η θετική δύναμη συμβολίζει το καλό.Η αρνητική δύναμη λόγω των ορίων και περιορισμών που έχει η φυσική εκδήλωση παρουσιάζεται σαν το σκότος,το κακό.Από ανώτερο επίπεδο αναφοράς είναι η ίδια δύναμη που αναγνωρίζεται στο πλανητικό μας σύστημα με τη μορφή διπολικοτητας.
 Από τη σκοπιά της ανθρώπινης εξέλιξης,το συνειδησιακό στάδιο του "ανθρώπου" υπάρχει πολύ πριν δημιουργηθεί ο πλανήτης ΓΗ.

Ο άνθρωπος σαν ένα αιώνιο πνεύμα θέλησε να πάρει εμπειρία, να βιώσει, το στάδιο της Πυκνής ύλης,και να "κατέβει" τα επίπεδα ως την ενσάρκωση της Ψυχής του σε ένα υλικό σώμα.Ακριβώς για να το επιτύχει αυτό, έπρεπε να υπάρχει ένα υλικό περιβάλλον για να συγχρονιστεί κραδασμικα , με την έννοια να μπει στην πυκνή πραγματικότητα της συνείδησης που έφτιαξε τη πραγματικότητα αυτή, με σκοπό την εμπειρία του περιορισμού της ύλης και την εμπειρία της φαινομενικής αποκοπής του από το Όλον , θρησκευτικά θα λέγαμε την εμπειρία του "Σκότους".
Επομένως έφτιαξε, για να συγχρονιστεί με τις συχνότητες της φυσικής ύλης του ηλιακού συστήματος και των πλανητών,  φυσικό περιοριστικό σώμα ,γενετικά συγχρονισμένα προτυπα με την ύλη, και τις μορφές πάνω στην ύλη (της κάθε γης),ώστε να μπορεί να αλληλο-ανταλλάσσει ενέργειες κοσμικές και φυσικές από και προς την πυκνή ύλη.
Αυτή η διαδικασία της ενσάρκωσης της Ψυχής στην ύλη, έχει γίνει πολλές φορές ,σε πολλούς πλανήτες στο ίδιο η όχι τόσο πυκνό, κραδασμικα  φυσικό επίπεδο ύλης.Επομένως υπάρχουν Ανθρώπινες Ψυχές που έχουν ξαναπεράσει τέτοιους κύκλους ύπαρξης, και θεωρούνται οι Ώριμες Ψυχες, και άλλες όπως και εδώ στη Γη, ξεκίνησαν εδώ το πρώτο κύκλο ενσάρκωσης στην ύλη σαν ανθρωποι, και θεωρούνται Νέες Ψυχες.


Αυτό το 51% υπέροχης της αρνητικότητας φέρνει το γεγονός τουΚέρδους/ζημία στις συνδιαλλαγές των εμπειριών των όντων που βρίσκονται κάτω από αυτή τη διπολικοτητα.Δηλαδή, το να υπάρχει η ικανότητα λήψης εμπειρίας από μια   πράξη που συγχρόνως ζημιώνει. Περιληπτικά, να βιώνεις μέσου πόνου και λάθους.Να κερδίζεις εμπειρία από το "λάθος" και να δημιουργείς ζημία από το λάθος.Είναι η δύναμη των εγώ,της προσωπικότητας,των επιθυμιών , που μας οδηγούν στις κατώτερες δονήσεις και συχνότητες της ύλης, με σκοπό την εμπειρία του περιορισμού και της φαινομενικής αποκοπής.
 Η αρνητική πολικότητα, το 51% ,βοηθούσε σε αυτό, αφού μας κράταγε προσηλωμένος προς την ύλη.Η Δύναμη της "Ώθησης"στην ύλη της ΓΗΣ, τραβούσε αναγκαστικά και τα όντα που είχε πάνω της, στο μέτρο που οι ίδιοι οι άνθρωποι άφηναν να ταυτιστούν με την ενέργεια αυτή(η πλειονοτητα).
Ηταν εκεινες οι ενσαρκωμενες ψυχες που θελησαν να πειραματιστουν και αυτες μεσω της Γης την υλικοτητα. 
Η εξελικτική πορεία της Γης σαν Συνειδητό ον, πλανητικός Λόγος, μέσα από την ύλη ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.
Η ΓΗ όπως και ο άνθρωπος και όλα τα όντα που εμψυχώνουν κάποιο είδος ύλης, περνάνε από καταστάσεις και αλλαγές στη σχέση τους με τη δομή της, που αναφέρονται σαν θάνατος,γέννηση,Ζωή υλική.
Επίσης περνάνε μέσα από συνειδησιακές καταστάσεις ανάμεσα σε αυτούς τους κύκλους όπως και ο άνθρωπος ανάμεσα στις ενσαρκωσεις του.

Εδώ ακριβώς είναι το Θέμα της ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ που θα έρθουν όλα τα Ηλιακά,πλανητικά,ανθρώπινα όντα λόγω της ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ,(βλεπε δακτυλιο Αλκυονας)με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα 51% ΘΕΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑΣ και να διευκολύνει τη ΤΑΣΗ προς το ΦΩΣ,την ΕΝΩΣΗ με τα Ανώτερα μέρη του ΕΝΑΙ μας,την κατανόηση ,την ΕΝΘΥΜΙΣΗ, κτλ.ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΗ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ.
Ειναι μια ΕΥΚΑΙΡΙΑ που ο καθένας και ειδικά εκείνοι που θέλουν το Φως, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ.
Είναι σαν το έδαφος που πριν ήταν γόνιμο για αγριόχορτα, να κατέβηκαν ψυχές να τα ενσαρκώσουν για να μάθουν πως είναι να είσαι αγριόχορτο, να μην επιβίωναν τα λουλούδια(έμπειρες ψυχές). Με την ΑΛΛΑΓΗ το έδαφος να γίνεται πιο γόνιμο για λουλούδια και άγονο για αγριόχορτα,ασχέτως τη βούληση κάθε ψυχής στην δική της ανάπτυξη ,το τι θα διαλέξει να μάθει.

Τώρα σχετικά με τις προφητείες, κάθε προφητεία γίνεται στο χρόνο της ,με την τότε ανάγνωση ενέργειας και είναι μια από τις πραγματικότητες που ο καθένας μπορεί να συγχρονιστεί και να βιώσει αλλα και να αλλαξει!

Το κοσμικό Τζούντο είναι ακριβώς η ανάλυση του πως μπορούμε να δουλέψουμε με τις  συμπαντικές δυνάμεις.
Όπως στις αρχαία πολεμική Τέχνη του ΤΖΟΥΝΤΟ ,πρέπει να συγχρονιστείς με την ορμή του αντιπάλου ώστε να χρειαστεί ένα απλό άγγιγμα για την ανα-κατεύθυνση της ορμής του προς όφελος σου, έτσι και στο ψυχολογικό αλλά και πλανητικό και κοσμικό περιβάλλον,  όσο συγχρονίζεσαι με τον εαυτό σου,τη φύση,το κόσμο,τόσο πιο εύκολα μπορείς να ανακατευθύνεις και να αλλάξεις το μέλλον σου(αφού δημιουργείται από το ΠΑΡΟΝ σου).
Κολλήστε αυτό τώρα στην καταστροφολογία.
ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟΣ ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ, ΤΗ ΦΥΣΗ,ΤΟ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΟΛΟΝ, ΑΝΑΛΟΓΗ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.
Όσοι ανήκουν στην συνειδησιακή κατάσταση εκείνη που θα ακολουθήσει την αλλαγή της συνειδησιακής κατάστασης που αποφάσισε να κάνει στην ευκαιρία αυτή η ΓΗ,  οι φαινομενικές φυσικές αλλαγές για αυτούς θα    περιοριστούν σε μια ομαλή αναβάθμιση κραδασμών,δηλαδή θα συνεχιστεί  η ζωή τους στο μέλλονσχεδόν χωρίς φοβερές συνέπειες, αφού θα έχουν περάσει(αλλάξει)σε μια ανώτερη συνειδησιακή κατάσταση ΟΙ ΙΔΙΟΙ,εν μεσω της ευκαιρία αυτής.

Όσοι δεν ανήκουν στην ίδια συνειδησιακή κατάσταση εκείνη ,που θα τους επιτρέψει να συγχρονιστούν με την αλλαγή συνειδησιακής κατάστασης της γης, θα βιώσουν την αλλαγή αυτή, στη δική τουςσυνειδησιακή πραγματικότητα σαν ένα καταστροφικό γεγονός, λόγω της απότομης ξαφνικής ανάγκης ακολουθίας των κραδασμών της γης. ΘΑ βιώνουν θάνατο,επαναστάσεις,καταστροφές,κτλ,μαζί με τους υπόλοιπους της ίδιας ποιότητας συχνοτήτων.
Φανταστείτε αυτόν που πριν ζούσε στο σκοτάδι και αναγκαστικά βγαίνει στο φως, πως θα "πονέσει" στη θέα του Ηλίου, και αντίθετα ,πως θα το αντιληφθεί το μάτι εκείνου που ζούσε ήδη κοντά στο φως.
Η Συλλογική Συνείδηση όλων των ανθρώπων που θα συνεχίσουν στην επόμενη εποχή  θα είναι η Δευτέρα Παρουσία της Χριστικής Συνείδησης στη μάζα πλέον των ανθρώπων . 
Είναι η" ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ",για ζωντανούς αλλά και νεκρούς,δηλαδή  για ενσαρκωμενους και μη που υπάρχουν στη Γη.Δηλαδή η διαλογή και επιλογή της συνέχειας τους ανάλογα τη συχνότητα κραδασμών τους.
.

Έτσι τώρα καταλαβαίνουμε πως και ποιες ψυχές δεν θα ακολουθήσουν στην καινούργια εποχή που έρχεται.Της 6ης μεγάλης ρίζας φυλής.
Δεν χρειάζεται να φοβάται κανείς διότι ακόμα και αυτοί που δεν θα ακολουθήσουν, θα συνεχίσουν τη δική τους εξελικτική πορεία στις ανάλογες περιβαλλοντικές καταστάσεις συνείδησης.
Στη καινούργια εποχή ,θα υπάρχει η αναλογία του κέρδους/κέρδους.Όλα τα ανθρώπινα όντα θα βιώνουν εμπειρίες χωρίς να επιφέρουν "ζημία" .

Εσωτερική δύναμη και Ειρήνη σε όλους!

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα