Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Επειδή λοιπόν έβλεπαν ότι όλα αυτά εκινούντο πάντοτε με ταχύτητα και ότι πάντοτε έτρεχαν , από αυτή την σημασία του θέω, {τρέχω}θεούς τους ονόμασαν .



Ο Αξιώτης , ερευνητής και συγγραφέας πολλών βιβλίων, τους τρείς αυτούς κόσμους ονομάζει : Πρωτόκοσμο ο Αιθερικός, Δευτερόκοσμος ο του άστρου Σείριου, και Τριτόκοσμος ο γήινος κόσμος μας .
Έτσι , μπορούμε να δούμε πώς όχι μόνο ότι υπάρχει πάνω υπάρχει και κάτω, αλλά και ότι υπάρχει πάνω , αντιστοιχεί και μέσα μας . Με το να γνωρίσουμε τον εαυτό μας γνωρίζουμε και όλη την δημιουργία.


Από τον Πρωτόκοσμο ήρθε «ιδία θελήσει» ό Χριστός, ως καθαρό Πνεύμα, πού «ντύθηκε» με μορφικό «Είναι», δηλαδή εξανθρωπίσθηκε και μετέφερε το μήνυμα της νοήσεως του αληθινού Θεού, αυτού πού εκφράζετε με την λέξη «Αγάπη», ή όπως τον ονόμαζε ό Σωκράτης «Αγαθόν», και μέσω του οποίου γίνεται η αφύπνιση και ή συνειδητοποίηση της έκφρασης της θελήσεως του ανθρώπου.
Από τον Δευτερόκοσμο του Σείριου ήρθαν οί επιστήμονες πού διαμόρφωσαν τά πράγματα επί της γής, και οί οποίοι ονομάσθηκαν Θεοί.
Στον κόσμο μας , το επίπεδο του Τριτόκοσμου , οί θρησκείες ανάμεσα στις πρώτες κοινωνίες αποτελούντο αρχικά από την λατρεία της Γής – Μητέρας, και ακολούθως από την λατρεία των Ήλιου και Σελήνης και άλλων ουρανίων σωμάτων, όπως και ό Πλάτωνας αποκαλύπτει: «Μου φαίνεται δηλαδή ότι οι πρώτοι άνθρωποι, ..ελάτρευαν μόνο αυτούς τους θεούς , τους οποίους τώρα ακόμα πολλοί βαρβαρικοί λαοί λατρεύουν , δηλαδή τον ήλιο και την σελήνη και την γή και τα άστρα και τον ουρανό . 


Επειδή λοιπόν έβλεπαν ότι όλα αυτά εκινούντο πάντοτε με ταχύτητα και ότι πάντοτε έτρεχαν , από αυτή την σημασία του θέω, {τρέχω}θεούς τους ονόμασαν . Ύστερα όμως όταν παραδέχθηκαν και ελάτρευαν όλους τους άλλους θεούς , που και σήμερα λατρεύουμε , με το ίδιο όνομα τους ονόμασαν πλέον.»
 Και όπως παραδέχεται, οί θεοί του Δωδεκάθεου και πλείστοι άλλοι μικρότεροι πού αποτελούσαν την τότε θρησκεία, δεν ήταν παρά τά ουράνια σώματα του ηλιακού μας συστήματος μέσω των οποίων ορίζονται ενεργειακές ιδιότητες επί των όντων, καθώς και ηλεκτρομαγνητικοί επηρεασμοί. Σήμερα θα μπορούσαμε κάλλιστα να πούμε , πώς ή ανάμνηση εκείνης της θρησκείας διατηρείται μέσα από την Αστρολογία. Αν και τά θεμέλια της θρησκείας του Δωδεκάθεου έχουν ως βάση μια πανάρχαια επιστήμη πού μεταδόθηκε από τους εκ του Σείριου «Θεούς» , την πραγματική γνώση την κατείχαν λίγοι και μυημένοι, απόγονοι φωτεινού σπέρματος. 


Και ενώ έχει μεταδοθεί ανά τους αιώνες, και σύμφωνα με την εξέλιξη των γόνων πού διαμόρφωσαν τις ανθρώπινες γενιές, μέρος μεγάλο της αλήθειας ,και ενώ ό Σωκράτης, ως δάσκαλος των φιλοσόφων, επεδίωξε μέσω της διαλεκτικής εκμαιεύσεως να δώσει την δυνατότητα στον άνθρωπο να αφυπνίσει τον αληθινό εαυτό του, και ενώ ό Χριστός, ως δάσκαλος του ανθρώπου, θέλησε να περάσει το μήνυμα της αληθινής οδού προς την αθανασία, δηλαδή την επανένωση μας με τον Πνευματικό μας πρότυπο μέσα από το οποίο θα ανακαλύψουμε τον Εαυτό μας και την Ελευθερία μας, οί κρατούντες τά ηνία της ανθρωπότητας Άτλαντες, επιβάλουν το ψεύδος και τον σκοταδισμό, ποδηγετούν την ανθρωπότητα μέσα από την δημιουργία θρησκειών πλάνης και φόβου Θεού . Έτσι δημιουργήθηκε και ό Χριστιανισμός, ο Ισλαμισμός, ο Βουδισμός και κάθε -ισμός , με πρότυπο τον Εβραϊσμό.


ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΜΕ ΤΟ«ΟΛΙΓΟΝ ΠΥΡ».

Όμως ό άνθρωπος πού έχει ξεπεράσει τις δοξασίες και τις προκαταλήψεις , έχει εννοήσει την ύπαρξή του με την ενίσχυση της θελήσεώς του και έχει εμπνευστεί ή ουσία της πίστεώς του προς την αναζήτηση του πνευματικού του αθάνατου εαυτού, είναι αυτός πού θα γίνει ό οδηγός της απελευθέρωσης της ανθρωπότητας από τά δεσμά πού της έχουν επιβληθεί.
Ανάμεσά μας υπάρχουν, οι «φωτεινοί άνθρωποι», οι «άνθρωποι της εξέλιξης» , και οι « άνθρωποι του σκότους». Οι πρώτοι έχουν την ικανότητα να περνάνε δια μέσω του ηλιακού φωτός και να αντικρίζουν το φώς της Τρισηλίου Θεότητας. Οι της εξέλιξης βρίσκονται στο υπό κάτω της Σελήνης χώρο, εγκλωβισμένοι από την γήινη ατμόσφαιρα. Αυτοί του σκότους , είναι υπό κάτω της Γής , οι υπογήϊνοι. Στους πρώτους άνηκαν οι Έλληνες ημίθεοι που οι ψυχές τους έρχοντο απευθείας από τον χώρο - πύλη εισόδου του Θείου Δημιουργικού Πνεύματος , τον Σείριο. Την πύλη αυτή σήμερα διαβαίνουν οι άγιοι και ενάρετοι άνθρωποι που έχουν ενεργοποιημένη την Επίφυση .
Οι της δεύτερης κατηγορίας , είναι αυτοί που διαθέτουν και Επίφυση, αλλά και το 5ο στοιχείο , τον Αιθέρα. Ο Αιθέρας θα πρέπει να εννοηθεί και να ταυτισθεί με το φέρων μέσον του Πνευματικού Φώτός. Αυτοί έχουν την δυνατότητα , καθώς η Επίφυσή τους είναι ενεργοποιημένη, να επανα-ανακτήσουν την επαφή τους , και μέσω τού Πνευματικού φωτός να διαφύγουν από τον εγκλωβισμό του γήινου χώρου, και οι οποίοι ανήκουν στους εκ του θεϊκού γένους προερχόμενους.


Αλλά επίσης, και οι έχοντες «υποψία» επαναλειτουργίσεως της απονεκρωμένης τους Επίφυσης, οι χρησιμοποιούντες μόνο την Υπόφυση. Αυτοί ανήκουν στο γένος του Προμηθέα με το «ολίγον Πύρ». Στην θέση αυτή έχουν πέσει
σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι των οποίων η θέληση έχει σχεδόν εκμηδενισθεί μέσω του ελέγχου του νού τους.
Τέλος , οι υπογήϊνοι, οι μη έχοντες Επίφυση , άρα και καμμιά δυνατότατα επαφής με το Θείο Φώς, οι ανίκανοι να
δούν και αυτό το φώς του Ήλιου. Σε αυτούς ανήκουν οι ριχθέντες στα Τάρταρα Άτλαντες.
Ως σώμα μας, ορίζουμε την δομημένη εκείνη μορφή από τα γήινα στοιχεία της ύλης που διαθέτει συγκεκριμένες δυνατότητες γιατί βρίσκετε κάτω από την υποταγή των νόμων που διέπουν τον χώρο του Τριτόκοσμου. Αυτοί οι νόμοι ερευνούνται από την Φυσική επιστήμη.
Ως ψυχή μας , ορίζουμε και ονομάζουμε την ενέργεια της ζωής που βρίσκετε μέσα μας και ζωοποιεί το σώμα μας μέσω του αίματος. Θεωρητικώς θα μπορούσαμε να πούμε, πώς τον χώρο τον οποίο καθορίζει ως σώμα της μέσα στο σώμα μας, δηλαδή τα σημεία με τα οποία συνδέεται και εφάπτεται, είναι το ενδοκρινικό ορμονικό μας σύστημα, τα επτά σημεία πού ονομάζει η ανατολική φιλοσοφία charkas , και όλα όσα σχετίζονται με το υγρό στοιχείο. Τα μέρη αυτά ερευνά η επιστήμη της Χημείας.
Ως Νοητικό , ορίζουμε και αποκαλούμε τον εγκέφαλό μας και τις λειτουργίες του, σαν μια πύλη από όπου λαμβάνουμε και στέλνουμε δονήσεις επαφής με όλη την δημιουργία και τον Θεό. Αυτός που έχει την εξουσία του ενδιάμεσου συνδετικού παράγοντα επικοινωνίας είναι η σκέψη μας.
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα