Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

"ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΡΟΦΗ;ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ;"

image14trumpjudge
     
        
ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ;
Τι είναι η ψυχή ; Ένας κυματοκρύσταλλος ; Μια φυλακή για ό , τι πιο σημαντικό έχουμε αλλά δεν επικοινωνούμε μαζί του ; Δεν υπάρχει καν και είναι μία ενεργειακή ταυτότητα ; Σίγουρα ενδιαφέρει πολλούς , ως πηγή ενεργειακής τροφής μέσα στην τερατώδη αλυσίδα διατροφής που ονομάζουμε « Δημιουργία » .

© Απόσπασμα από άρθρο του Ιωνα Μαγγου που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Άβατον 2006

Η ΕΙΣΟΔΟΣ
  Τις τελευταίες χιλιετηρίδες , στο γραμμικό χρόνο επικρατεί μια κατευθυνόμενη σύγχυση για το τι είναι η ανθρώπινη ψυχή . Όσο και να ψάξει κανείς , δεν θα βρει μια σύγκλιση απόψεων , τουλάχιστον τα τελευταία τρεις χιλιάδες χρόνια .
Πόσο μάλλον για την ανακυκλούμενη πορεία της μέσα στη συγκεκριμένη Δημιουργία , στην οποία έχουμε την κακή τύχη να ζούμε , όσοι από εμάς έχουμε ψυχή . Ψυχή ή ταυτότητα ; ... Θα δούμε παρακάτω .


Σας πείραξε η έκφραση « όσοι έχουμε » ; Μα φυσικά , ούτε το 50%! Εδώ ζούμε σε συνδυασμό επάλληλων βαθμωτών πεδίων ( βαθμωτών πεδίων ) , τεχνητά διαμορφωμένων με συγκεκριμένη πολύπλοκη γεωμετρία και μαθηματικά , ώστε να διαιωνίζεται η κατάσταση του « κοπαδιού στο μαντρί » .

« Αεί ο Θεός γεωμετρεί » ; Ποιος ; Ο θεός της Δημιουργίας ; Ουσιαστικά πρόκειται για καλλιέργεια , ένα τεράστιο φυτώριο ψυχών . Τα επάλληλα βαθμωτά πεδία δημιουργούν μια γεωμετρική φυλακή υψίστης ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων . Οι διαφορετικές ταχύτητες του χρόνου σε κάθε διάσταση κάνουν εύκολη τη διατήρηση της φυλακής για τις οντότητες που ελέγχουν το κοπάδι της ανθρωποκαλλιέργειας .
Έτσι , χονδροειδώς , μέσα στο ηλιακό σύστημα έχουμε κυκλικό χρόνο και σε κάθε πλανήτη το γνωστό γραμμικό χρόνο που βιώνουμε . Η θεωρία της διττότητος του Ο Pierre Jean Garnier Malet δίνει με άριστα επιστημονικό τρόπο αυτό το νόημα : « Η ελικοειδής κίνηση της διττότητος του χρόνου και του χώρου είναι ένα φαινόμενο το οποίο παρατηρείται σε όλο το σύμπαν , στο απείρως μεγάλο και στο απείρως μικρό των κυττάρων μας και του DNA »

1 2

Εδώ δεν θα μπούμε στις έννοιες του δικτυακού χρόνου , γιατί το άρθρο είναι ήδη « βαρύ » από τη φύση του , οπότε αποφασίσαμε να κινηθούμε στις παρυφές του προβλήματος . Έτσι , επεκτείνοντας τη βασική αντίληψη , η ψυχή αποτελεί ένα γεωμετρικό , ελλειψοειδή κρύσταλλο , βάσει των αρχών της υπερδιαστατικής φυσικής .

3
Μέσα της έχει φυσικά δύο κέντρα , και

τον παγιδευμένο θεϊκό σπινθήρα , ο οποίος , όπως μύριοι άλλοι , έχει αλιευθεί από τις παρυφές της θείας φλόγας ( τα νησιά , δηλ οι Μακάριοι Νήσοι , για όσους καταλαβαίνουν ) , με τη χρήση διχτύων από τρίγωνα και έχει παγιδευτεί σε αυτήν την εικονική σκοτεινή πραγματικότητα , με τη ψευδαίσθηση ότι υπάρχει κίνηση .
4 5


Έτσι , όλα τα σκοτεινά παρασιτικά όντα , από τους Άρχοντες των προχριστιανικών Γνωστικών , τους Βολαντόρες των Τολτέκων , μέχρι τα ερπετοειδή όντα κάθε φυλής και τα φτερωτά όντα κάθε φυλής του κατώτερου και μέσου αστρικού πεδίου και του αιθεροφυσικού , ζουν από το αδηφάγο ρούφηγμα ενέργειας , με τη χρήση διπλής δίνης , μέσω του κάθε θείου σπινθήρα που έχει παγιδευτεί και αποσπασθεί από την άμορφη θεία φλόγα . Αυτό μπορείτε να το αντιληφθείτε καλύτερα με τη φρακταλική πολυδιάστατη θεώρηση της υφής της Δημιουργίας .

Σαν να μην έφτανε αυτό , έχουμε και τους Μεγάλους Παλιούς , τους Πρεσβύτερους ( βλέπε , H.P. Lovecraft) και τους Ξεχασμένους ( βλέπε , Κένεθ Γκραντ , Typhonian Trilogy ) , από το Μεγάλο Χάος , που κάνουν το παν μέσω των δούλων τους συγνώμη , « μυημένων » ήθελα να πω να περάσουν σε αυτή την πραγματικότητα και να φάνε το συλλογικό ασυνείδητο της ανθρωπότητας .
6

Η ασυμβατότητα αυτών των « όντων » με τις δικές μας μορφικές διαστάσεις , τα κάνει να τις « βλέπουν » σαν λουκούμι . Όσοι είστε παρατηρητικοί και παρακολουθείτε τον πόλεμο των γκράφιτι στους δρόμους , ίσως αντιλαμβάνεστε τι προσπαθεί να « περάσει » εδώ . 

Πάλι καλά που τα αδέσποτα ζωάκια καταλαβαίνουν περισσότερα από εμάς τους πολιτισμένους και δίνουν έναν άνισο αγώνα μέχρι θανάτου . Όχι για μας , απλώς υπερασπίζονται το δικό τους κόσμο .

Κάντε μια βόλτα στην γειτονιά σας στις τρεις με πέντε το πρωί και παρατηρήστε τη συμπεριφορά τους . Σαν να μην έφτανε αυτό , μήπως ξεχάσατε την έρπουσα σκιά ; (Γ . Μπαλάνος, Κάτι που Έρπει ... σαν σκιά ) . Μπορεί να σας κάνει κλικ και ο Αετός του Castanenda από την άλλη .


7
Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ
Όλοι οι « φυσικοί νόμοι » που κυβερνούν το φυσικό κόσμο , δηλαδή την εικονική πραγματικότητα στην οποία ζούμε , βασίζονται σε ψευδαισθήσεις που έχουν επιβληθεί στους κατοίκους του Δωδεκάεδρου ( εικονική πραγματικότητα ) . Κάθε ψευδαίσθηση βασίζεται στη Μεγάλη Ψευδαίσθηση της Κίνησης .

Ολόκληρη αυτή η εικονική πραγματικότητα είναι εγκιβωτισμένη στο Δωδεκάεδρο , που αποτελείται από δώδεκα πενταδωδεκάεδρα . Αυτή η κατάσταση προκαλεί την απόλυτη σύγχυση . Ακόμη και ο εγκιβωτισμός των Αληθινών Θείων Σπινθήρων σε αυτή την εικονική πραγματικότητα πηγάζει από την ψευδαίσθηση της μη - κινήσεως .
Τώρα , η ψευδαίσθηση της μη κινήσεως διασπάται , γιατί η Εικονική Πραγματικότητα καταρρέει . Μόλις πραγματοποιηθεί στο έπακρο ο διαχωρισμός των θείων σπινθήρων από την ύλη , θα ολοκληρωθεί . Αυτό σημαίνει ότι οι αληθινοί σπινθήρες θα απελευθερωθούν από τα περιβλήματα που ονομάζονται ψυχές .

Φυσικά , υπάρχουν οι ψευδοσπινθήρες που παριστάνουν τους αληθινούς και λειτουργούν ως φύλακες των αληθινών που έχουν παγιδευτεί στην Εικονική Πραγματικότητα . Επίσης , δεν πρέπει να συγχέονται τα όσα αναφέραμε με τη βουδιστική έννοια της ψευδαίσθησης , γιατί εκεί πρόκειται για άλλη μία ψευδαίσθηση μέσα στην ψευδαίσθηση .


Η κίνηση δημιουργήθηκε από τη διεστραμμένη σκέψη της Σκοτεινιάς , η οποία δημιούργησε σκέψεις και σκεπτομορφές μέσα στην παραίσθηση της δικιά της φαντασιώσεως . Οι σκεπτομορφές της δημιούργησαν τα ψευδο - ϋλικά αμαλγάματα που θεωρούμε ύλη . Η Σκοτεινιά πρόβαλε τις σκέψεις της για να « δημιουργήσει » .

8
 

Ουσιαστικά , όλη η δημιουργία είναι η παραίσθηση στον « νου » της Σκοτεινιάς . Η κίνηση είναι το θεμέλιο της δονήσεως , που είναι άλλη μια ψευδαίσθηση μέσα στην ψευδαίσθηση της κινήσεως . Οι δονήσεις χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία πολλών άλλων ψευδαισθήσεων , όπως ψεύτικο φως των ανωτέρων διαστάσεων και το υλικό φως .

Οι διαστάσεις δημιουργούνται από διαφορετικές συχνότητες των δονήσεων . Η Εικονική Πραγματικότητα είναι μία πολύ επιτυχημένη παγίδα . Όπως και οι αισθήσεις . Έτσι , πολλοί ψυχολόγοι και το ιατρικό κατεστημένο με πολύ ζήλο « θεραπεύει » όσους έχουν εμπειρίες πέρα από τις αισθήσεις . Όσο η κατάρρευση που έχει αρχίσει συνεχίζεται , όλο και πιο πολλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται τις ενδοδιαστατικές δραστηριότητες , οπότε χαρακτηρίζονται σχιζοφρενείς ή ψυχικά ασταθείς .


9
10

Όλα τα βιολογικά σώματα φτιάχτηκαν έτσι ώστε να χρειάζονται ξεκούραση και ύπνο . Εκεί ισχύουν διαφορετικοί νόμοι ελέγχου . Ο ονειρικός κόσμος είναι ένα ελεγχόμενο υποσύνολο . Δεν είμαστε το σώμα μας , είμαστε η συνείδηση . Η συνείδηση δεν είναι το φυσικό σώμα , παρόλο που έχει έδρα στο σώμα . Είναι δε εγκιβωτισμένη στην ψυχή , αν και συχνά κάνουμε το λάθος να τη θεωρούμε ως το θείο σπινθήρα (Amitakh Στάνφορντ)

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
 
Μόλις πεθαίνει κάποιος έμψυχος στο δίδυμο σύστημα γης - σελήνης , εγκαταλείποντας το μαντρί του που του έδωσε : πολιτισμό , κοινωνική ασφάλιση , κόμματα , ποδόσφαιρο , μεταφυσικά ρεύματα , μυήσεις , αξιώματα , τέχνες , φτώχεια , πολέμους και άλλα καλά , κάτι γίνεται . Μια μωβ διπλή εσωτερικά ακτίνα ξεκινάει από τη σελήνη και ρουφά την ψυχή του . Από την περιοχή της σελήνης που ονομάζεται Mare Orientale. Οι συντεταγμένες της είναι : ταινίες : lat : -20 έως -2 βαθμούς ; καιρό : 88 - 90 WEST .


11

Στη φωτογραφία βλέπετε την αλίευση των ψυχών των αστροναυτών του Ατλαντίς . Δεν τους έσωσαν οι μυήσεις τους , τους έχωσαν χειρότερα . Τι έχει εκεί ; Μα έναν τερατώδη οβελίσκο - μονόλιθο ( σας λέει τίποτα ο συνειρμικός σας νους ; ) Και μετά ;

Μα η ανακύκλωση απαιτεί έναν σταθμό υποδοχής και μια κεντρική μονάδα επεξεργασίας τουλάχιστον . Πού είναι ; Στο Sinus Midii . Εκεί υπάρχει το περίφημο θραύσμα αγγείου ( εικ. 4). Βρίσκεται στην τομή του κεντρικού μεσημβρινού με τον Ισημερινό .


Μετά την ενεργειακή απογύμνωση της ψυχής κατά επίπεδα , γίνεται στον κατάλληλο χρόνο η έγχυση του απογυμνωμένου κυματοκρυστάλλου - ψυχή σε σώμα νεογέννητου , για τη γνωστή συνέχεια . Φυσικά , αυτό γίνεται με προδιαγραφές .


Θα βοηθούσε να ρίχνατε μια ματιά στο σύστημα του Ανθρώπου Σχεδιασμός του Ra Uru Hu , ΕΔΩ Πρόκειται για συνδυασμό αστρολογίας , Ι Τσινγκ , κβαντικής φυσικής , κλπ Καμπάλα ) . Μα φυσικά , όλα είναι μπροστά μας , απλώς διασκεδάζουν να μας κοροϊδεύουν .

Το λέει και το όνομα : Ανθρώπινος Σχεδιασμός ! ( εικ. 21 - 22 - 23) .

12_c3

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΗΣ - ΣΕΛΗΝΗΣ

Μετά το μεγάλο πόλεμο της αυτοκρατορίας του Σείριου Ωρίωνα και των Αρείων ( Mag Dak Warriorrs ) κατά του Δία στο ηλιακό μας σύστημα , κατεστράφη ένα μεγάλο μέρος των πλανητών και του ηλιακού συστήματος ( δείτε ένα κατάλοιπο πλανητών μάχης της εποχής , στην εικ . 7) .

έπρεπε ανάγκη Κατ ' να φτιάξουν ένα σύστημα , το οποίο θα διατηρούσε τη ζωή και τον έλεγχο στη Γη . Έτσι έκτισαν το Βόρειο Πόλο του ενεργειακού δικτύου της Γης ( σε αστέρα τετραεδρικό εξαγωνικό ) γύρω από την Γκίζα , με πυραμίδες και μαθηματικές σχέσεις αγκιστρώσεως , χρησιμοποιώντας τον νόμο του επτά - επταέδρου ( εικ. 5) και το Νότιο Πόλο στον αντίποδα , στην Μουρουρόα , στο νότιο Ειρηνικό .

13 14 15
Ψάξτε 33 μοίρες βόρειο πλάτος , 143 μοίρες δυτικά της Γκίζας και τη σχέση με το νόμο του επταέδρου : 7 χ 143 = 1001 και 7 χ 11 χ 13 = 1001 νύχτες της Σεχραζάτ ! 

Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούσαν αυτούς τους αριθμούς αποκεφαλίζονταν ! ( http://wiolawapress.com/lawof.htm )

Το ρομβοεδρικό πεδίο είναι η τελευταία ενεργειακή φυλακή εδώ ( εικ 6) . Βέβαια , το ίδιο το DNA μας είναι το κελί μας , αλλά ταυτόχρονα και το εισιτήριο για το ταξίδι της επιστροφής , αρκεί να βρει κανείς το μονοπάτι μέσα στην τεχνητά διαμορφωμένη απόλυτη σύγχυση και παραπληροφόρηση , για τεράστιο χρονικό διάστημα.Ο Buckminster Fuller στο έργο του Synergistics II έχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο όπου εξηγεί αυτήν την ιστορική γεωμετρία και μαθηματικά .


Τώρα , το επόμενο πρόβλημα είχε να κάνει με τη γεωμετρική κατασκευή της Μεγάλης Πυραμίδας , ώστε να μπορεί να συγκρατεί το ενεργειακό δίκτυο στη Γη . Δημιουργήθηκε από τον Θωθ, ο οποίος ήταν ο Μέγας Διδάσκαλος και ελεγκτής στην Αίγυπτο .

16 17
 

Ας δούμε τις γεωμετρίες και τις συσκευές ελέγχου που ενεργοποιήθηκαν και τι σήμαινε αυτό για τις μορφές ζωής της Γης . Υπάρχει ένα εξαιρετικό βιβλίο Mitchell Jon του με τίτλο The New Atlantis θέα , στο οποίο μπορείτε να δείτε τις γεωμετρίες και τους αντίστοιχους νόμους που δημιουργήθηκαν .

Ας δούμε μερικούς : Κοιτάξτε περίμετρο την εικόνα 6: Οι δύο ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΥΚΛΟΙ με την πυραμίδα εγγεγραμμένη είχαν 1.746 πόδια . Το ημίτονο της γωνίας της πυραμίδας έτσι έγινε 51 μοίρες 51 λεπτά . Οι γωνίες του Επταέδρου ( ημίτονο = 51 μοίρες 42 λεπτά ) είχαν αρκετή προσέγγιση για να εκκινήσουν τον Επταεδρικό ΝΟΜΟ της ΓΗΣ . 


Ο μεγάλος ΡΟΜΒΟΣ είναι 66.600 τετραγωνικά πόδια γύρω από τους δύο κύκλους και την πυραμίδα . Ένας από τους νόμους που έχει σχέση με αυτόν τον αριθμό βγαίνει από την εσωτερική γνώση του Θωθ - Θωθ ( δηλαδή του Quetzalcoatl , σύμφωνα με τον Σίτσιν και άλλους ερευνητές ) .

Παράξενο ; Όχι και τόσο . Οι νόμοι του QUKO = KUKO ή οι Νόμοι των Αντιστρόφων 26 ( 2 6 ) και 27 (2 +7) = 8 + 9 = 17 

( «17 » Ο Κύριος των Νόμων του 17 - 17 / 27 = 0629 )
Για να αντιληφθείτε τη γνώση των αντιστρόφων του 27, δείτε την εργασία του Γουές Bateman για τον νόμο των αντιστρόφων απο την εργασία του Η Βέργες του AmonRa . (http://www.geocities.com/CapeCanaveral/Hall/3324/nefersschooloflearning.htm)


Ημίτονο = 27 μοίρες , κάθε πλευρά του Επτάγραμμου ( εικ 5).
Αυτοί οι νόμοι χαρακτηρίζουν την αντίστροφη συντήρηση του σύμπαντος και την μεταφορά των ενεργειών . Κανονικά , αυτοί οι νόμοι είναι λίγο πολύ ομοιόμορφοι και κανείς δεν υπερχρησιμοποιείται , αλλά υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ όλων των 27.


 Πάντως , οι του Ωρίωνος και οι Ερπετοειδείς βρήκαν ότι αν συνδύαζαν περισσότερα από τα 666, όπως η χρήση ρόμβου με τον αριθμό 66600 τετραγωνικά πόδια στην κατασκευή της Μεγάλης Πυραμίδας , τότε μεγιστοποιείται η εξαγωγή ενέργειας δίνοντας μια υπεραφθονία ΤΡΟΦΗΣ ( ενέργεια ) .

18

Ένα μέρος εκπέμπεται στον αστερισμό του Ηρακλέους . Δείτε εικ 19, 20 και 24 και θα καταλάβετε ...
Στην εικ . 23 βλέπουμε ένα μικρό παράδειγμα του πώς γίνεται η συλλογή των ενεργειών από τους τόπους λατρείας , ασχέτως θρησκείας . Να η εξήγηση γιατί οι ναοί πάντοτε κτίζονταν πάνω σε κόμβους του ενεργειακού δικτύου ( εικ. 25-26) του πλανήτη .


 Για καλύτερη αντίληψη του ενεργειακού δικτύου της γης δείτε : http://members.telering.at/t.faltejsek και http://www.whale.to/m/cathie.html.

19

Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΦΥΛΑΚΗ

Κανείς δεν διερωτάται γιατί οι τροχιές των πλανητών είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο , κάθετο προς τον άξονα περιστροφής του ήλιου . Ίσως γιατί ο ήλιος δεν είναι αυτό που παραδέχεται η επίσημη επιστήμη . Μια υδρογονική βόμβα σε διαρκή έκρηξη ; Πολλά δεν ταιριάζουν ... 


Πρόσφατα η NASA ( δηλαδη Ποτέ μην μια ευθεία απάντηση ) παραδέχτηκε ότι ο ήλιος αποτελεί ηλεκτρικό φαινόμενο και έχει πυρήνα κάτω από τη φωτόσφαιρα ασβέστιο - φερρίτη . Κάτι , για το οποίο , ενώ θα έπρεπε να προκαλέσει θύελλες , επικράτησε σιγή .


 ( http://www.thesurfaceofthesun.com/ και http://www.thesurfaceofthesun.com/ TheSurfaceOfTheSun.pdf . και http://www.kronia.com/electric.html) .

Βέβαια , πριν από εκατό χρόνια , κάποιοι αστρονόμοι πίστευαν ότι ο πυρήνας είναι δόκτωρ Birkeland σιδερένιος . Τελικά είναι ένας τεχνητός κύβος που περιστρέφεται με τρομερή ταχύτητα περί άξονα , με πολλούς βαθμούς ελευθερίας , οπότε οι πλανήτες , αν δεν είχαν τη γνωστή θέση , θα ρουφιόνταν από την ενεργειακή δίνη των πόλων ... αλλά αυτό αποτελεί θέμα άλλου άρθρου .


Όσοι παρακολουθούν το site του soho της Nasa , Esa http://sohowww.nascom.nasa.gov/data/realtime-images.html θα έχουν αντιληφθεί τις συνεχείς μάχες των σκαφών των όντων με διαφορετικά DNA για τον έλεγχο του ηλιακού συστήματος . Σύνηθες μέσο μήκος των σκαφών 42.000 χιλιόμετρα ( εικ18 ) . 


Οι βολές σφαιρών πλάσματος σε ενεργειακούς φακέλους δίνουν και παίρνουν , μαζί με τα stargates ( εικ 11-12-16-17 ) .


20

Το κεντρικό σκάφος ελέγχου είναι το suncruiser , όπως το έχουν ονομάσει διάφοροι ερευνητές . Μπορέσαμε και τα είδαμε μόνο όταν το Σόχο τοποθετήθηκε πάνω από το επίπεδο των τροχιών των πλανητών .

ΦΡΑΚΤΑΛΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ 

Τι συμβαίνει τελικά ; Ποιοι είναι αυτοί που μας κλέβουν την ψυχή ; Πώς ξεκίνησε αυτή η ιστορία ; Με τη διαταραχή λοιπόν την οποία δημιούργησε η Σοφία ( βλέπε προχριστιανικούς Γνωστικούς ) , με ένα καλό σπρώξιμο από τους « κατοίκους » του μεγάλου χάους , δημιουργήθηκε μια φρακταλική θάλασσα μέσα στις πολλές της Δημιουργίας ( εικ.8 ) παραγωγής ανόργανων παρασίτων με ηλεκτροκβαντική συνείδηση ( εικ 0.9 - 10και 28) ( στον κήπο σας ) τα οποία τρέφονται με την ενέργεια την οποία συσσωρεύει η ψυχή , με τον κατάλληλο πολλών επιπέδων νοητικό προγραμματισμό .


 Μπορούμε να συγκρίνουμε τους Άρχοντες και τους Flyers με μηχανές ; Ο ερευνητής Nigel Kerner προτείνει τη σύγκριση αυτών των παρασιτικών οντοτήτων με μηχανές . Επίσης , μοιάζουν με προγραμματισμένους ιούς , στους οποίους λείπει κάτι στοιχειώδες από τη δομή τους . Μήπως είναι ένα είδος ψυχικών μηχανικών ιών σε σώματα ξένου DNA; Φαίνεται ότι και οι Άρχοντες και οι Greys έχουν πρόβλημα συνδέσεως με την Πηγή , όπως την αποκαλεί ο Kerner .

Από μια ματιά , στο γνωστικό Η Πρώτη Αποκάλυψη του James ( NHC V , 3) διαβάζουμε έναν αποκαλυπτικό διάλογο με έναν μη ονομαζόμενο Δάσκαλο ( Κύριος ) , ο οποίος δίνει μυστική γνώση στον Τζέιμς :

21
22

23

« Ο Κυριος είπε : '' James πρόσεξε , θα σου αποκαλύψω το δρόμο της λύτρωσης . Όταν σε καταλαμβάνει θανάσιμος φόβος , πολλοί Άρχοντες θα στραφούν εναντίον σου , νομίζοντας ότι θα σε αιχμαλωτίσουν . Και ειδικά τρεις από αυτούς θα σε πιάσουν , αυτοί που παριστάνουν τους εισπράκτορες διοδίων .

Όχι μόνο απαιτούν διόδια , αλλά κλέβουν τις ψυχές . Όταν βρεθείς κάτω από τη δύναμή τους , ένας από αυτούς που είναι ο επιβλέπων θα σου πει : " Ποιος είσαι , και από πού έρχεσαι » ; 

» Πρέπει να του πεις : " Είμαι ένα παιδί της ανθρωπότητας και προέρχομαι από την πηγή "
» Τότε αυτός θα σου πει : " Τι είδους παιδί είσαι και σε ποια πηγή ανήκεις " ; 


» Πρέπει να του πεις : " Είμαι από την προϋπάρχουσα Πηγή , και είμαι γέννημα της Πηγής » .
» Τότε θα σου πει : " Γιατί στάλθηκες έξω από την πηγή " ;


» Τότε εσύ θα του πεις : " Ήρθα από Αυτόν που Προϋπάρχει , ώστε να παρατηρώ αυτούς του είδους μου και τους αλλογενείς » .
» Και θα σου πει : « Ποιοι είναι αυτοί οι αλλογενείς " ; 


» Κι εσύ θα του πεις : " Δεν είναι πλήρως αλλογενείς , γιατί προέρχονται από τη Σοφία που εξέπεσε ( Achamoth ) , τη θηλυκή θεότητα που τους παρήγαγε όταν έφερε την ανθρώπινη φυλή κάτω από την Πηγή , την περιοχή του Προϋπάρχοντος .


 Έτσι δεν είναι τελείως αλλογενείς , αλλά είναι συγγενείς . Αυτό όντως είναι έτσι , γιατί αυτή που είναι η μήτρα από την οποία προέρχονται . Σοφία Achamoth , είναι από την Πηγή . Ταυτόχρονα είναι αλλογενείς , διότι η Σοφία δεν συνευρέθηκε με το όμοιό της στην Πηγή ( το θείον αρσενικό έτερον ήμισυ ) , όταν τους παρήγαγε '' .

» Όταν επίσης σου πει : « Πού θα πας τώρα " ; 


» Εσύ θα του πεις : " Στο μέρος από το οποίο ήρθα , στην Πηγή , εκεί θα γυρίσω " .
» Και αν απαντήσεις με αυτό τον τρόπο , θα ξεφύγεις από τις επιθέσεις τους » .


( NHC V , 3 . 33 έως 34: 1 - 25. Μετάφραση από NHLE 1990, pp. 265-6 Rudolf Kurt και , Γνώση , σ . 174-5 ) .

Υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες σε αυτό το εδάφιο . Η ομοιότητα με τις σύγχρονες αναφορές « Στενών Επαφών » είναι αδιαμφισβήτητη : οι Άρχοντες επιφέρουν μια κατάσταση πανικού θανάτου , συχνά εμφανίζονται ανά τρεις , κάνουν απαγωγές ( κλέβουν ψυχές ) .


Αυτές οι λεπτομέρειες ταιριάζουν με τη σύγχρονη παράδοση Εξωγήινων ΑΤΙΑ . Αλλά ξεφεύγοντας τελείως από τη σύγχρονη βιβλιογραφία , ο Γνωστικός Δάσκαλος δίνει επακριβείς οδηγίες για την αντιμετώπιση των αλλογενών οντοτήτων . Ο τεράστιος όγκος της σύγχρονης βιβλιογραφίας δεν δίνει καμία πληροφορία για την άμυνα σε αυτές τις επιθέσεις . Οι επαφικοί και οι απαχθέντες βρίσκονται σε πλήρη αδυναμία έναντι των αλλογενών . Αλλά οι γνωστικές γραφές , όχι μόνο περιγράφουν τέτοιες επαφές αλλά δίνουν και τεχνικές άμυνας .


24

ΟΙ ... « ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ »
Είπαμε πιο πάνω ότι ούτε το 50% των ανθρώπων δεν έχει ψυχή . Ουσιαστικά είναι ψυχοπαθείς με μάσκα λογικής .
Ο συγγραφέας - ερεηνητής H. Cleckley , στο έργο του Η Μάσκα του Sanity αναφέρει : « Ο παρατηρητής αντιμετωπίζει μια πειστική μάσκα λογικής συμπεριφοράς . Όλα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της μάσκας είναι ανέγγιχτα , δεν διαπερνιέται από ερωτήσεις που απευθύνονται στα βαθύτερα επίπεδα της προσωπικότητας . Ο εξεταστής δεν πέφτει ποτέ πάνω στο χάος που μερικές βρίσκεται ψάχνοντας από την εξωτερική επιφάνεια ενός παρανοϊκού σχιζοφρενούς .

25 26

» Οι διαδικασίες της σκέψεως διατηρούν τη νορμάλ φαινομενικότητα κάτω από την ψυχιατρική διερεύνηση και τα τεχνικά τεστ στα οποία υποβάλλεται για να έρθουν στο φως δυσδιάκριτες αποδείξεις παράνοιας . Η εξέταση αποκαλύπτει όχι μόνο μια κανονική δισδιάστατη μάσκα , αλλά αυτό που φαίνεται σαν μια συμπαγής και ουσιαστική δομική εικόνα της υγιούς και λογικής προσωπικότητας .


» Είναι μια κατάσταση στην κυριολεκτική έννοια , σαν παράδειγμα αυτού που ο Trelat ( ιδιότητα , με μια λέξη ) ονομάζει με τον εκφραστικό όρο la folie lucide . Επιπλέον , αυτή η δομή προσωπικότητας σε όλες τις θεωρητικές καταστάσεις λειτουργεί με απαράλλαχτο τρόπο , όπως μια υγιής λογική προσωπικότητα . Οι λογικές διαδικασίες της σκέψεως δείχνουν να λειτουργούν τέλεια , ανεξάρτητα του πόσο εξιτάρονται κάτω από τις συνθήκες του πειράματος .

» Επιπλέον , ο παρατηρητής βρίσκει πειστικές τις εκφράσεις του λόγου , του προσώπου , τους τόνους της φωνής και όλα τα άλλα σημάδια , τα οποία θεωρούμε ότι δείχνουν συναισθήματα και μια φυσιολογική συμπεριφορά στην αντιμετώπιση της ζωής , όπως τη γνωρίζουμε από την εμπειρία τη δική μας και των άλλων .

» Όλες οι κρίσεις των αξιών και των συναισθημάτων δείχνουν υγιή αντιμετώπιση στις προφορικές εξετάσεις . Μόνο πολύ αργά , και με μια πολυσύνθετη αξιολόγηση βασισμένη σε πολλές μικρές εντυπώσεις , δημιουργείται η εντύπωση ότι παρά όλες τις άθικτες λογικές διαδικασίες , και τις φυσιολογικές συναισθηματικές επιβεβαιώσεις , και τη σταθερή εφαρμογή τους προς όλες τις κατευθύνσεις , ότι έχουμε να κάνουμε με έναν μη πλήρη άνθρωπο , και μάλιστα κάτι δείχνει ότι είναι μια κατασκευασμένη μηχανή , η οποία μιμείται τέλεια την ανθρώπινη προσωπικότητα .

» Αυτή η λειτουργούσα ψυχική συσκευή αναπαράγει συστηματικά όχι μόνο δείγματα ανθρώπινης λογικής , αλλά επίσης σωστές συναισθηματικές αντιδράσεις σε αντίδραση με όλα τα διαφορετικά ερεθίσματα της ζωής .

27
» Τόσο τέλεια είναι η αναπαραγωγή ενός πλήρους και κανονικού ανθρώπου , που κανένας από όσους τον εξετάσουν με κλινικές συνθήκες δεν θα μπορέσει να αποδείξει με επιστημονικό , αλλά και αντικειμενικό , τρόπο ότι δεν είναι αληθινός .

 Τελικά γνωρίζουμε , ή νομίζουμε ότι γνωρίζουμε , ότι η πραγματικότητα , με τη έννοια της πλήρους και υγιούς εμπειρίας της ζωής δεν υπάρχει σε αυτούς » .

Ο Checkley περιγράφει ένα άτομο το οποίο μπορεί να μιμείται την ανθρώπινη προσωπικότητα , αλλά που αφήνει την εντύπωση ότι κάτι λείπει εδώ . Αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι μια δυσδιάκριτη μηχανή αντανακλαστικών που μιμείται τέλεια την ανθρώπινη προσωπικότητα » .


Θυμηθείτε ότι ο Cleckley έχει να κάνει με κλινικές περιπτώσεις , που κάτι δεν πάει καλά με το πρόγραμμά τους και τους έπιασαν , αλλιώς δεν θα είχαν περάσει από το γραφείο του ...


ΟΙ ... « ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ »

Υπάρχουν όμως και « οι άλλοι » ψυχοπαθείς , τους οποίους ονομάζουμε Οργανικές Πύλες και είναι οι επιτυχημένοι ψυχοπαθείς . Οι περισσότερες οργανικές πύλες δεν έχουν την τάση να παραβαίνουν τους νόμους . 


Κυνηγούν τις επιρροές Α ( όρος του Mouravief ) δηλαδή το χρήμα , το σεξ , το γάμο , τη φήμη και τον ενστερνισμό κάποιων ιδανικών , στα οποία μας ενθαρρύνει από νωρίς η κοινωνία να κάνουμε , δηλαδή το κυνηγητό της ευτυχίας . Ενώ φυσικά είναι απατηλά .


 Φαίνεται ότι υπάρχουν 3 δισεκατομμύρια οργανικές πύλες στον πλανήτη αυτή την στιγμή .

28

Στο Βιβλίο ΙΙΙ της Γνώσεως ο Mouravief αναλύει αυτό που ονομάζει προαδαμική ανθρωπότητα και αδαμική ανθρωπότητα . Ουσιαστικά πρόκειται για μια φυλή Ανθρώπων και μια φυλή Ανθρωποειδών . Τα ανθρωποειδή είναι οι απόγονοι της προαδαμικής φυλής .
Η διαφορές στους σύγχρονους δεν γίνονται αντιληπτές με τις αισθήσεις . Τα ανθρωποειδή δεν έχουν ανεπτυγμένα τα ανώτερα κέντρα και δεν μπορούν να εξελιχτούν , με δυο λόγια δεν έχουν ψυχή . Εξωτερικά συνήθως είναι ποιο όμορφοι και δυνατοί .
  Οι άνθρωποι « έπεσαν » γιατί αποτέλεσαν το κυριολεκτικό πεδίο μάχης κάποιων « οντοτήτων » , έτσι έχασαν δέκα αλυσίδες από το DNA τους , χωρίστηκε ο εγκέφαλος σε δύο ημισφαίρια κλπ .
Η πτώση έγινε από το κυνήγι του χρυσού για λογαριασμό των ερπετοειδών του κατώτερου αστρικού . Εάν σάς ενδιαφέρει , ψάξτε τα βραχογραφήματα του Παγγαίου, και τον Frank Herbert .
Έτσι σήμερα , με την κατευθυνόμενη κρατούσα ηθική ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι , παντρευόμαστε αυτά τα όντα και τα μισά παιδιά μας φυσικά δεν έχουν ψυχή . Έτσι , όταν κανείς προσπαθεί να κάνει το εσωτερικό ταξίδι και να δυναμώσει την ψυχή του , το σύστημα εισάγει αυτόματα περισσότερα ανρθρωποειδή στη ζωή του από το νορμάλ το 50%. Αυτή είναι η τραγική πραγματικότητα των ανθρωπίνων σχέσεων .
οι αυτό Γι ' ψυχοπάθειες και η τρέλα θερίζουν στις τάξεις των ανθρώπων που έχουν ψυχή . Επειδή αποδέχονται τις κρατούσες νοοτροπίες για τις διαπροσωπικές σχέσεις μέσα στις κοινωνίες . Ο πολυεπίπεδος έμμεσος και άμεσος νοητικός προγραμματισμός από τη στιγμή της γεννήσεως δουλεύει τέλεια . 

Οι οργανικές πύλες δεν βιώνουν τον πόνο όπως οι έμψυχοι . Βιώνουν μόνο την απόσυρση της τροφής και της απώλειας της ανέσεως που έχουν συνηθίσει . Απλά δεν ενδιαφέρονται για το τι συμβαίνει στους άλλους ανθρώπους . Έχουν ένα είδος « ομαδικής ψυχής » όπως τα φυτά . οι αυτό Γι ' ψυχοπαθείς έχουν τόσο παρόμοια συμπεριφορά .

Σε μιαν οργανική πύλη , τα αποκαλούμενα ανώτερα τσάκρας παράγονται σαν αποτέλεσμα από την κλοπή αυτής της ενέργειας από τους έμψυχους . Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να προσομοιώνονται τον έμψυχο άνθρωπο . Το έμψυχο ον βλέπει έναν καθρέφτη της δικιάς του ψυχής , όταν προσδίδει ιδιότητες ψυχής σε τέτοια όντα .
Προσέξτε πόσο σας κουράζει η παρουσία τέτοιων όντων κοντά σας , ακόμη και αν είναι τα πιο χαρισματικά όντα που « νομίζετε » ότι έχετε γνωρίσει . Επαναλαμβάνουμε : Το DNA των δύο φυλών έχει τόσο ανακατευτεί τα τελευταία χιλιάδες χρόνια που το βρίσκουμε μέσα στις ίδιες οικογένειες . Ο αδελφός σας , η αδελφή , μητέρα , πατέρας , κόρη ή γιος ... Όχι κάποιος στην άλλη άκρη του κόσμου ή στον απέναντι δρόμο που λατρεύει άλλο θεό ή έχει άλλο χρώμα δέρματος . 

Ίσως είναι κάποιος ή κάποιοι με τους οποίους ζείτε κάθε ημέρα της ζωής σας , και φυσικά έχουν μόνον ένα λόγο να βρίσκονται σ ' αυτήν τη θέση : να στραγγίζουν και να αποπροσανατολίζουν τα έμψυχα όντα από το εσωτερικό τους ταξίδι , με άλλα λόγια από τη δραπέτευσή τους .


Η ΚΥΜΑΤΟΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΒΙΟΠΕΔΙΟΥ ( ΨΥΧΗ ? )

Πώς ξεφεύγει κανείς από την κόλαση που ζούμε ; Ίσως πρέπει να δούμε τα πράγματα αδογμάτιστα και με άλλα μάτια . Τρόποι υπάρχουν , άγνωστοι σε μεγάλο βαθμό . Αν έχετε ακόμη κάποια ευαισθησία και κάτι ριγεί στα κατάβαθα του εαυτού σας , συνεχίστε την ανάγνωση . Σας δίνω ένα απόσπασμα από την Κοσμική Βιοδυναμική , του Γιώργου Μπαλάνου:

« Η επαφή με το Κοσμικό Δίκτυο είναι χαρακτηριστική : Καθώς η κρυσταλλομορφή του ανθρώπινου βιοδικτύου προσεγγίζει προς την αντίστοιχη γεωμετρική " υποδοχή " του μεταπεδίου - σαν το μικροσκοπικό κομματάκι ενός τεράστιου παζλ που τείνει να θηλυκωθεί στη θέση του - το άτομο πλημμυρίζει από μια ιλιγγιώδη αίσθηση ασύλληπτης φρακταλικής ( fractal ) απεραντοσύνης πέρα από κάθε περιγραφή .

» Εάν λάβουμε υπόψη την κυματοκρυσταλλική δομή του ανθρώπινου βιοπεδίου , άλλο έναν η μετάβαση σ ' κόσμο μπορεί να θεωρηθεί και σαν διαδικασία εκπομπής / λήψης ενός " σήματος " που λέγεται " άνθρωπος " . Όμως η ισχύς , η μορφή ή το περιεχόμενο ενός σήματος μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με τις δυνατότητες του πομπού . Έτσι , εάν μεταφέρουμε τα παραπάνω σε πιο εμπειρικούς όρους , λέμε ότι μια διάβαση του Δικτύου μπορεί να είναι χαμηλής , μέσης ή υψηλής μεταβλητότητας » .

ΜΑΝΙΑ
 
Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να « κλείσω » καλύτερα αυτό το κείμενο , παρά με ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Χένρυ Κάττνερ, Μανία, από τις εκδόσεις Locus 7:

, αυτό « Χώρια απ ' αποποιείται το ν ' κανείς τις δυσάρεστες ευθύνες είναι ένα λυπηρό ανθρώπινο ιδίωμα . Επί αιώνες η τάση ήταν μια απομάκρυνση από τον ατομικισμό . Η κοινωνική ευθύνη είχε πλέον φτάσει ως το σημείο όπου ο καθένας , θεωρητικά , ήταν πράγματι ο " φύλακας του αδελφού του " , το στήριγμα του διπλανού του . 

» Τελικά , όλοι έφτιαξαν έτσι έναν ωραίο κύκλο και κατέρρευσαν με χάρη ο ένας στην αγκαλιά του άλλου . και αναλαμβάνουν Κι όσο αποκτούσαν γνώσεις και πείρα άρχισαν σταδιακά ν ' τις ευθύνες που τόσο εύκολα τους παραχωρούσαν τα άνευρα πλήθη . Ήταν μια αρκετά σταθερή κοινωνία - για μια ράτσα που ήδη ψυχορραγούσε » .


20090501_0318_c3

Αν τώρα νοιώθετε μια μανία μέσα σας να κινείται σε δίνες , μετά την ανάγνωση αυτού του περίεργου άρθρου , ίσως να καταλάβατε ότι

 « Δεν Υπάρχει Χώρος Για Τον Άνθρωπο Εδώ » ...
 
Βαθιά μέσα στον καθένα μας , κρύβεται ατόφια όλη η κλίμακα της εξέλιξης , από την πρώτη ζωντανή πρωτοπλασματική σταγόνα που κολυμπούσε στις αρχέγονες θάλασσες της Γης ως το πιο εξελιγμένο θηλαστικό ζώο , πριν αυτό αποκτήσει την ανθρώπινη ιδιότητα - κρύβεται το αληθινό ζώο , πριν στον εγκέφαλό του καθίσει η σκόνη της ανώτερης νόησης και το μετατρέψει σ ' αυτό που λέμε " άνθρωπο " .
Όλοι μας , κάπου βαθιά μέσα μας , κολυμπάμε σε αρχαίες θάλασσες , έρπουμε σε αρχαία εδάφη , πετάμε σε αρχαίους ουρανούς και τρέχουμε σε αρχαία δάση . Σε πλήρη άγνοια της ανθρώπινης σκόνης που νομίζει ότι κυριαρχεί σε όλα αυτά τα παράξενα εσωτερικά πλάσματα .


Το περισσότερο που μπορεί να ελπίζει ένας ανθρώπινος νους είναι να μπορέσει να κουμαντάρει ως ένα βαθμό τις δυνάμεις αυτές , τουλάχιστον αρκετά ώστε να εκμεταλλευτεί την ισχύ τους χωρίς να τον κατασπαράξουν . Είναι δικές του δυνάμεις , ναι , που όμως είναι ουσιαστικά σαν ξένες , αφού την ύπαρξή τους την αγνοεί ή , ακόμη χειρότερα , την περιφρονεί , εφησυχάζοντας με τις δήθεν δυνάμεις της ανθρώπινης « ιδιότητας » που την αποκαλεί " μυαλό " .

Γιατί ο μόνος Δρόμος Δύναμης είναι εκείνος που θα σας εξοικειώσει με όλα όσα είσαστε , που θα σας μάθει να κολυμπάτε , να έρπετε , να πετάτε και να τρέχετε μαζί με τους προ - εαυτούς σας στους ίδιους σκοτεινούς τόπους που μονάχα εκείνοι ξέρουν . Μονάχα έτσι θα αποκτήσετε τη δύναμή τους . Το γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος είναι αυτονόητο .
Αν το ανθρώπινο στοιχείο μας δεν ενοποιηθεί - αν " δεν τα βρει » - με όλα τα προηγούμενα στοιχεία της υπόστασής μας , ποτέ αποκτήσει τότε δεν θ ' τη δύναμή τους ή , αν το επιχειρήσει απροετοίμαστο κι αποκομμένο από αυτά , τότε τα θηριώδη βαθύτερα στοιχεία θα τον κατασπαράξουν στο πι και φι , μεταφορικά , αλλά ίσως και κυριολεκτικά .

ΠΗΓΗ
  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα