Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΑΔΙΚΟΤΗΤΑ



Ο άνθρωπος είναι άγγελος επί γης. 
Υπάρχει ένα άμεσο κανάλι με το Πνεύμα, που το αποκαλείτε Ανώτερο Εαυτό. Το πνευματικό αυτό κομμάτι του ανθρώπου, είναι σαν ένας ιστός που κυματίζει στο αεράκι, σ’ όλη τη ζωή σας. Μερικοί γνωρίζουν με ποιο τρόπο να συνδέονται μ’ αυτό το ιερό κανάλι. Οι περισσότεροι όχι. Η πρόσκληση είναι να μάθετε πώς ν’ αναπτύσσετε το κανάλι αυτό και να συντονίζεστε με την ενέργεια.



Πολλοί αρχίζουν τώρα να συντονίζονται με την ενέργεια του Ανώτερου Εαυτού. Ανακαλύπτουν για πρώτη φορά στη ζωή τους πως υπάρχει κάτι περισσότερο απ' ό,τι πίστευαν. Επί 18 έτη σάς λέω ότι η γη αρχίζει να δονείται υψηλότερα. Όσα βλέπετε στις ειδήσεις, είναι το τράνταγμα που συμβαίνει και αναμένεται ν’ αυξηθεί. Δηλαδή, πολλοί ξεφεύγουν από τη μυθολογία τους, θέτοντας το ερώτημα:" Τι είναι πραγματικό και τι όχι;" 

Κάποιοι ξεκινούν τώρα αυτό το ταξίδι· είναι εδώ κι αναρωτιούνται, "Τι είναι αυτό που αισθάνομαι; Θα μπορούσε να είναι πραγματικό, ένας άνθρωπος να κάνει αυτό που φαίνεται ότι κάνει; [channeling]. Κι αν δεν είναι, γιατί εγώ αισθάνομαι πως το κάνει;" Αυτές είναι καλές ερωτήσεις και η απάντηση είναι ότι πράγματι η Γη δονείται υψηλότερα, αρχίζοντας να ευνοεί το άνοιγμα της συνείδησης. Καθένας από εσάς έχει τα γνωρίσματα των Λεμουρίων - εάν όχι άμεσα, τότε έμμεσα. 

Είστε τώρα εδώ, στη σύγχρονη εποχή, όπου μια αφύπνιση λαμβάνει χώρα και βρίσκεστε στις πρώτες γραμμές... δεδομένου ότι πρώτα αφυπνίζονται οι γηραιές ψυχές. Το έχουμε ξαναπεί. Λοιπόν γηραιά ψυχή, μπορεί να είχες όλη εκείνη την εμπειρία, αλλά σε βαραίνουν ακόμα οι γήινοι, τρισδιάστατοι κανόνες και μια πολιτιστική μυθολογία, του ποιος είσαι. 

Όσα ακολουθούν μπορεί να είναι αντίθετα με ότι έχεις διδαχθεί κι αν συμβαίνει αυτό, στάσου και ζύγισε την ενέργεια της αλήθειας. Μην υποθέτεις πως όλα όσα διαβάζεις ή ακούς είναι απολύτως έτσι, γιατί θέλουμε να χρησιμοποιήσεις τη δική σου μηχανή διάκρισης. Χρησιμοποίησε τη διάνοια που συνδυάζεται με την καρδιά, και ρώτα: "Θα μπορούσε να είναι έτσι; Είναι σωστό αυτό;" Γιατί μερικά πράγματα θα προκαλέσουν το ίδιο σου το σύστημα πεποιθήσεων, όλα όσα έχεις διδαχθεί. Αυτό κάνουμε σήμερα... 
Καθορίζοντας τη Δυαδικότητα

Το πρώτο που πρέπει να ξέρεις, πέρα από το γεγονός ότι υπάρχει θεότητα μέσα σου, είναι ότι σ’ αυτό τον πλανήτη υπάρχει κάτι που λέγεται δυαδικότητα. Αυτή η δυαδικότητα λειτουργεί σαν ισορροπία στη θεότητα... η σκοτεινότερη ενέργεια που μπορείς να φανταστείς, η οποία είναι εσύ, με το όνομά σου επάνω της. Έρχεται σ’ εσένα με τη γέννηση και δεν φεύγει μέχρι την τελευταία ανάσα σου. Μερικοί την αποκαλούν Σκιώδη Εαυτό. Άλλοι την λένε Σκοτεινό Εαυτό. Μερικοί την ονομάζουν Κακό και άλλοι τη λένε η Σκοτεινή Πλευρά. Αυτό το χαρακτηριστικό σου έχει όνομα και λέγεται δυαδικότητα. 

Η δυαδικότητα είναι εντελώς κατάλληλη, καθώς είναι ένα σχεδιασμένο κομμάτι σου. Σου εκχωρείται με τη γέννηση και δεν το φέρνεις από την άλλη πλευρά του πέπλου, γιατί ο πλανήτης αυτός είναι το καζάνι της δυαδικότητας, όπου ολοκληρώνονται οι δοκιμασίες. Η δοκιμασία είναι… άγγελοι, παριστάνοντας τους ανθρώπους, έρχονται εδώ να στρώσουν τον παιχνιδότοπο και μέσα από τη δυαδικότητα [σκότους & φωτός], προσπαθούν να εξισορροπήσουν μεταξύ των δύο. Είναι μια δοκιμασία της ψυχής σας. 

Όπως θα έχετε ίσως παρατηρήσει, κάθε άνθρωπος πρέπει ν’ αποφασίσει για τον εαυτό του, εάν είναι πραγματικό ή όχι. Πρέπει ν’ αποφασίσετε μόνοι σας, χωρίς τον ευαγγελισμό κάποιας οργάνωσης, χωρίς εκείνους που σας λένε τι να πιστέψετε και τι να μην πιστέψετε. Λιγοστεύουν οι ημέρες που απλώς κρεμούσατε την πεποίθηση της ψυχής σας στο βαγόνι της ιστορίας και της οργανωμένης θρησκείας. Γιατί η νέα αυτή ενέργεια αρχίζει να βγάζει την προσωπική εξέταση των πνευματικών θεμάτων... μια επιθυμία να γνωρίσεις πραγματικά την αλήθεια. 

Ερχόμενος στη γη, λαμβάνεις κάτι που δεν προγραμμάτισες και θέλω να σου πω τα πάντα γι αυτό. Θέλω να σου πω πόσο ισχυρό είναι και να σου δώσω παραδείγματα. Στη συνέχεια να σου πω τι μπορείς να κάνεις γι αυτό. Προτού προχωρήσουμε, ας δούμε τι έχει κάνει η ενέργεια της δυαδικότητας στην ιστορία σας, γιατί αποτελεί τη βάση και τον πυρήνα όλων των θρησκευτικών δογμάτων. 

Ο άνθρωπος, ακόμη και στο σύγχρονο πολιτισμό σας, διδάσκεται ότι στον ουρανό, πολύ παλιά, υπήρξε μια διαμάχη. Παρεμπιπτόντως, τίποτα τέτοιο δεν συνέβη. Δεν υπάρχει καμία πάλη στην άλλη πλευρά του πέπλου. Ο αγώνας και η σύγκρουση είναι έννοιες βασισμένες στη δυαδικότητα. Σκεφτείτε το. Ο Θεός δεν μετέχει στην τρισδιάστατη εμπειρία σας. Όμως εξακολουθείτε να βασίζετε τόση πνευματική ιστορία, σαν να ίσχυε κάτι τέτοιο. Οι άγγελοι δεν τσακώνονται, δεν υπάρχει κανένας αγώνας για ισχύ και τα παραδείγματα της συνείδησής σας δεν μεταβιβάζονται στα έργα του Πνεύματος. 

Αλλά σ’ αυτή τη ψευδο-μυθολογία, ένας άγγελος ονόματι Εωσφόρος εξέπεσε από τον παράδεισο. Αυτό είναι δύσκολο, καθώς δεν υπάρχει κανένα τέτοιο μέρος που να λέγεται παράδεισος! Πάλι, έχετε δημιουργήσει «τοποθεσίες» σ’ ένα μέρος υπερδιάστατο κι αυτό είναι αδύνατον. Υπάρχει μόνο η «εστία», εκεί όπου είστε όταν δεν βρίσκεστε εδώ… κι αυτή δεν είναι μια τοποθεσία. Είναι μια κατάσταση άχρονης υπερδιάστατης ενέργειας. Αλλά όπως πάει η ιστορία, ο έκπτωτος άγγελος ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη μιας δικής του τοποθεσίας, ενός κακού μέρους που ονομάστηκε Κόλαση, όπου θα πάτε εάν δεν συμπεριφέρεστε σωστά. 

Τώρα,σταμάτα λίγο την ιστορία. Σου ακούγεται αυτό σαν το Θεό;
Ή ακούγεται σαν τον Άνθρωπο; Ρωτάω, επειδή σε κάποιο σημείο πρέπει να διακρίνεις την αλήθεια και να ξεχωρίσεις όσα σου έχουν ειπωθεί, από αυτά που η διαίσθησή σου κραυγάζει τώρα σ’ εσένα. Συνέχισε να διαβάζεις, αναλογιζόμενος εάν η Οικογένειά σου θα δημιουργούσε κάτι τέτοιο: Μια κόλαση που πηγαίνεις αυτόματα όταν πεθαίνεις! Εκεί υποφέρεις για πάντα. Τελεία και παύλα. Εκτός αν κάνεις κάτι όταν είσαι στη Γη, δηλαδή να γίνεις μέλος, να καταταγείς σ’ ένα από τα κουτιά της πολιτιστικής πεποίθησης. Πάλι… σου ακούγεται αυτό σαν το Θεό, ή σαν μια ανθρώπινη δημιουργία;

Θ’ αναφέρω κάτι πολύ ενδιαφέρον. Για όλα τα καλά που σας συμβαίνουν, λέτε: "Ο Θεός είναι καλός. Ο Θεός το έκανε αυτό για μένα. Είμαι τόσο ευτυχής που είμαι κοντά Του, επειδή ο Θεός το έκανε". Όταν όμως συμβαίνει κάτι κακό, οι άνθρωποι λένε συνήθως: "Αυτό είναι φοβερό· αυτή είναι η πλευρά του κακού. Ο διάβολος με κατέλαβε. Δεν ξέρω τι συνέβη".

Αυτή η τοποθέτηση, φυσικά σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν είναι υπεύθυνοι για τίποτα, είτε καλό είτε κακό! Περιπλανώνται απλώς, ελπίζοντας ότι δεν θα τους τραβήξει η λανθασμένη ενέργεια, ενόσω κοιτούν τη δουλειά τους! Και, εάν είναι τυχεροί, η διαμάχη μεταξύ του Θεού και του Σατανά δεν θα τους αγγίξει. Τελικά ο άνθρωπος θα κερδίσει και θα πάει στον παράδεισο όταν πεθάνει, εφόσον συμπεριφέρεται καθώς πρέπει. Δηλαδή, αν παραδώσει τη δύναμή του στην θρησκεία... η οποία συναντάται σε πάνω από 700 διαφορετικές εκδοχές πνευματικών πεποιθήσεων, σε πολύμορφες δομές και με κανόνες πολλαπλών παραλλαγών. Ακούγεται αυτό σαν το Θεό; Όχι, δεν είναι. Είναι η ανθρώπινη μυθολογία, συχνά σερβιρισμένη από πνευματικούς ηγέτες, που είναι σίγουροι ότι μόνο το δικό τους είναι το σωστό μονοπάτι. 

Αυτά δεν τα λέμε για να κρίνουμε οποιονδήποτε. Είναι απλά η ιστορική αλήθεια. Σας έχουμε πει από την αρχή, ότι τιμάμε όλες τις αναζητήσεις. Αλλά ο νέος αναζητητής της ενέργειας, πρέπει ν’ αρχίσει να διακρίνει την αλήθεια από μόνος του. Εμείς απλώς βοηθάμε σ’ αυτό... δίνοντάς σας μια διαφορετική προοπτική. Γιατί έτσι θ’ αλλάξει το μέλλον και θ’ αρχίσει μια υψηλότερη δόνηση της Γης. 

Σημειώστε εδώ, ότι αυτό δεν είναι ένα μήνυμα για να σας τραβήξει σε κάποιο άλλο πνευματικό κουτί! Γιατί δεν υπάρχει καμία οργάνωση, κανένα μέρος να ενταχθείς, καμία δομή ν’ αποδεχτείς, κανέναν προφήτη να λατρέψεις και κανένα βιβλίο κανόνων να υπακούσεις. Είναι ένα νέο ιδανικό πνευματικότητας, όπου εκατομμύρια άτομα θ’ αρχίσουν να εξετάζουν την αλήθεια που υπάρχει μέσα τους - όλους τους κανόνες, όλο το δόγμα, όλη την αγάπη που τους έφερε μέχρι εδώ. Θα τα ελέγξουν σε σχέση με αυτό που αισθάνονται και βλέπουν γύρω τους. 

Πολλοί θ’ αναρωτηθούν, πώς μια τέτοια μεγάλη, παγκόσμια ομάδα ανθρώπων, μπορεί να έχει τόσο συλλογική σκέψη, χωρίς κάποια δομή, ή ηγεσία, ή ιδιότητα μέλους σε κάποια οργάνωση. Είναι ο νέος τρόπος των πραγμάτων, όπου ότι ανακαλύψετε εσωτερικά, είναι αληθινό και πραγματικό. Στη θέση όσων σας έχουν ειπωθεί, από εκείνους που αντηχούν τη μυθολογία της ιστορίας... τα περισσότερα των οποίων αυτο-αναιρούνται. 

Αυτό που φαίνεται να επικυρώνει τη μυθολογία, για τις ενέργειες που φέρουν και άγουν τη Γη, είναι πολύ πραγματικό. Είναι αυτή η δυσπιστία που έχετε, ότι κάτι τόσο σκοτεινό μπορεί πραγματικά να εδρεύει μέσα σας. Όπως επίσης η δυσπιστία ότι κάτι τόσο μεγάλο, σαν το Θεό, θα μπορούσε να βρίσκεται μέσα σας. 
Διδάσκεστε ότι είστε ένα τίποτα, γεννημένοι βρώμικοι, γι αυτό παραδίδετε αλλού τη δύναμη του καλού και τη δύναμη του κακού. Κάθεστε εκεί, αδύναμοι, ανίδεοι ότι και οι δύο αυτές βαθιές δυνάμεις βρίσκονται ακριβώς μέσα στην ψυχή σας. 

Καταλαβαίνετε; Σ’ αυτή την κατάσταση της αναξιοσύνης, είστε τότε ώριμοι για όποιον θέλει ν’ αρπάξει το ενδιαφέρον σας, για το δικό του σύστημα του Θεού. Το 85% του πληθυσμού του πλανήτη, πράγματι έχουν δημιουργήσει για τον εαυτό τους τα κουτάκια εκείνα, όπου μπορούν να εξηγήσουν όλο αυτό μ’ έναν τρισδιάστατο τρόπο. Δεν είναι ενδιαφέρον, ότι το πρώτο πράγμα που κάνει ένας άνθρωπος όταν ενηλικιώνεται, είναι να ψάχνει αυτές τις απαντήσεις; Είναι ο Θεός στο DNA σας, που σας οδηγεί στην αναζήτηση του Δημιουργού. 

Η αλήθεια είναι αυτή. Υπάρχει ένα Θεϊκό κομμάτι που έρχεται μ’ εσένα. Διαμένει μέσα σου περιμένοντας ν’ αφυπνιστεί και είναι κβαντική ενέργεια [υπερ-διάστατη, όχι τρισδιάστατη]. Είναι πανέμορφη. Είναι φως. Γι αυτό αισθάνεσαι την έλξη να γνωρίσεις ότι είσαι μέρος των πάντων. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που διαβάζεις το κείμενο. Το ξέρεις ότι συμβαίνει με την πλήρη άδειά σου; 

Μπορεί να μη γνωρίζεις ακόμα τι έχεις να κάνεις, αλλά να ξέρεις ότι και μόνο που θέτεις την ερώτηση αυτή, ο πλανήτης αλλάζει. Το γνωρίζεις αυτό; Απλώς που βρίσκεσαι εδώ, σαν αναγνώστης, βοηθά τον πλανήτη. Το κομμάτι του Θεού μέσα σου έχει μια ισορροπία, γιατί μέσα σου εδρεύει επίσης και το βαθύτερο σκοτάδι, το οποίο φέρει το όνομά σου. Επομένως, αυτή είναι δυαδικότητα. Το είπαμε αυτό, αλλά χρειάζεται να τ’ ακούσεις πάλι. 

Τρισδιάστατη προσέγγιση της μάχης

Η τρισδιάστατη προσέγγιση μιας μάχης, είναι ότι εάν έχεις έναν εχθρό, τον νικάς. Πηγαίνεις στη μάχη και τον σκοτώνεις. Οπότε εξολοθρεύεται εκείνος κι εσύ σηκώνεσαι νικητής λέγοντας, "Το μέρος του κακού μέσα μου έχει συντριβεί και τώρα έχει χαθεί." Αυτό σου φαίνεται λογικό. Έτσι, υπάρχουν πολλά μέρη να πας για να "σφάξεις το τέρας μέσα σου" και δεν χρειάζεται να ψάξεις μακριά για βοήθεια. Αλλά αυτό δεν ισχύει με τη δυαδικότητα, γιατί είσαι μαζί της σε όλη σου τη ζωή. Το να την καταστρέψεις, σημαίνει το θάνατο του ανθρώπου. Όμως πολλοί λένε, "Δεν έχει νόημα να έχω έναν εχθρό τόσο ισχυρό μέσα μου... και απλώς να τον αφήσω να υπάρχει. Πρέπει να τον αντιμετωπίσω". 

Μα αντιμετωπίζεις αυτή την ενέργεια μέσα σου, χωρίς όμως την έννοια του εκμηδενισμού. Αντιθέτως, το λέμε εξισορρόπηση... κι αυτή, αγαπητέ μου, είναι μια προηγμένη έννοια, σχεδόν για κάθε Άνθρωπο. 

Επομένως, το Μάθημα αφορά στην αναγνώριση αυτού που βρίσκεται μέσα σας, το οποίο δεν θέλετε καν να παραδεχτείτε ότι υπάρχει. Φαίνεται ήδη τραβηγμένο να πιστέψετε ότι έχετε το Θεό μέσα σας... αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο. Όμως να δεχτείτε ότι ο πυρήνας του κακού βρίσκεται επίσης μέσα σας, είναι μια προσβολή του διανοητικού σας εαυτού και της ακεραιότητας που έχετε, για μια τίμια ζωή. Με άλλα λόγια, όλη αυτή η έννοια πρέπει να μελετηθεί "έξω από το κουτί". 

Η δυαδικότητα αποκαλύπτεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Δεν θα χρειαζόταν να τους απαριθμήσω, αλλά θα το κάνω για εκείνους που μόλις μπαίνουν σε αυτό... από τα πράγματα που είναι δευτερεύοντα, σ’ εκείνα που δεν είναι. 

Το δράμα είναι ένας τρόπος. Δράμα. Έχετε συναντήσει άτομα που επιβιώνουν μόνο γύρω από το δράμα; Η ειρωνεία είναι ότι αυτοί θα σε πιάσουν στο τηλέφωνο, εσένα τον Εργάτη Φωτός, επειδή είσαι ισορροπημένος και φέρεις ένα φως που προσελκύει όσους δεν είναι ισορροπημένοι. Θα σου πουν: "Υπάρχει περισσότερο δράμα απ’ όσο αντέχω στη ζωή μου. Υπάρχει αυτό κι εκείνο. Νόμιζα ότι το είχα ελέγξει αυτό, αλλά επέστρεψε". Τότε θα τους δώσεις υπομονετικά τη φρόνησή σου, για 100η φορά και θα είναι καλή, όπως πάντα. Αλλά όταν κλείνεις το τηλέφωνο, ξέρεις τι θα συμβεί, έτσι δεν είναι; Δεν θ’ ακούσουν καθόλου τις συμβουλές σου. Ήθελαν μόνο μια φωνή στη γραμμή, να τους λέει αυτό που ήδη γνωρίζουν! 

Την επόμενη μέρα πάλι σε καλούν, λέγοντας, "Λοιπόν, συνέβη αυτό κι εκείνο και το άλλο. Φαίνεται ότι συνεχίζει". Τελικά θα μπορούσες να τους φανερώσεις την αλήθεια... δηλαδή, "Γνωρίζεις ότι εσύ το προσελκύεις όλο αυτό επάνω σου; Ότι ζεις γι αυτό;" Και θα πουν, "Ποτέ! Δεν θα ζητούσα ποτέ ένα τέτοιο πράγμα!" Αλλά το κάνουν. Θα σας πω γιατί. Επειδή αισθάνονται άνετα με αυτό. Γιατί εάν δεν υπήρχε κανένα δράμα στη ζωή τους, θα έπρεπε να δουν ότι είναι σοφοί Σαμάνοι. 

Ευλογημένος είναι ο άνθρωπος που έχει παρατήσει το δράμα κι έχει δει την πνευματική πλευρά, καθώς συχνά το δράμα κρύβει κάτι εξίσου βαθύ - ένα φως που θα ξεχειλίσει στη ζωή του. Όμως το φοβούνται τόσο πολύ! Γι αυτό το δράμα τους αποτρέπει από το ν’ αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα, οπότε το δράμα τους προσφέρει άνεση. 

Η ανησυχία είναι άλλος τρόπος. Ανησυχία για όλα! Αυτοί που ανησυχούν, είναι όσοι θεωρούν ότι δεν είναι ικανοί να δημιουργήσουν τίποτα! Κάποιοι ξυπνάτε στις τρεις το πρωί, ανησυχώντας για το γεγονός ότι δεν έχετε τίποτα για ν’ ανησυχήσετε! Όταν αρχίζετε να ισορροπείτε αυτό το σκοτεινό μέσα σας που λέγεται δυαδικότητα, ένα από τα πράγματα που φεύγει είναι η ανησυχία. Επειδή έχετε μια αίσθηση ότι το σύστημα αρχίζει να λειτουργεί και πράγματι δεν είστε μόνοι. Υπάρχει ένα σχέδιο και η ανησυχία αρχίζει να λιγοστεύει. 

Αλλά είναι το σκοτεινό πράγμα που θέλει να σας ξυπνήσει, λέγοντας: "Λοιπόν, κοίτα τι τρέχει! Ας ανησυχήσουμε γι αυτό". Στη συνέχεια σας πασάρει αυτό που λέγεται "λίστα απλύτων", δηλαδή ένα ολόκληρο κατεβατό για ν’ ανησυχείτε. Οπότε δεν μπορείτε να ξανακοιμηθείτε και σηκώνεστε. Γνωρίζετε αυτό το αίσθημα, έτσι δεν είναι; Είναι απολύτως ανθρώπινο. 

Το δράμα και η ανησυχία οδηγούν σε έλλειψη αυτοεκτίμησης και φόβο. Κοιτάζεις στον καθρέφτη και βλέπεις έναν άνθρωπο που γερνάει. Και νομίζεις ότι μόνο αυτό είναι η ζωή. Τότε λες: "Πού είναι τα νιάτα μου;" "Γιατί δεν μπορώ να πηγαίνω προς τα πίσω;" "Τι ακριβώς είναι η ζωή; Είμαι ένα τόσο μικρό μέρος αυτού του συστήματος." Και το σκοτεινό πράγμα μέσα σου θα πει: "Δίκιο έχεις! Δικέ μου, σωστά το έπιασες. Δεν είσαι τίποτα! Ποτέ δεν θα γίνεις. Είσαι εδώ κατά τύχη. Όταν πεθάνεις, αυτό ήταν, τελείωσε". Τότε, για κάποιο λόγο, ο άνθρωπος γέρνει μπροστά το κεφάλι του λέγοντας: "Σωστά". 

Για την προοπτική σας, μπορεί να μην είναι δίκαιο αυτό που θα πω. Αλλά το δίκαιο είναι τρισδιάστατο για σας και δεν αντιπροσωπεύει το μεγαλείο όσων έχουν στήσει οι άνθρωποι, για να βιώσουν σ’ αυτό τον πλανήτη. Γιατί είναι εύκολο να φέρεις στην επιφάνεια τη σκοτεινή σου πλευρά. Όχι όμως τη Θεϊκή σου πλευρά. Η ειρωνεία είναι, ότι είναι τόσο εύκολο να την εξωτερικεύσεις [τη Θεϊκή πλευρά], αλλά το αρνείσαι κι έχεις δημιουργήσει μια οντότητα που ευθύνεται γι αυτό... τον διάβολο. Έτσι φαίνεται ότι ο διάβολος είναι παντού. Και ότι ο Θεός δεν είναι πουθενά! Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η ισορροπία της δυαδικότητας. Έχεις ν’ αναζητήσεις το Θεό, αλλά η σκοτεινή σου πλευρά πατάει πάντα τα κουμπιά. Δημιουργήθηκε κατ’ αυτό τον τρόπο και είναι δίκαιο στην ισορροπία του. Θα δείτε γιατί στο τελευταίο μέρος, καθώς η ανακάλυψη του Θεού-Εαυτού κάνει τη ζυγαριά της ισορροπίας να γύρει για πάντα.

Υπάρχουν λόγοι για όλο αυτό, που είναι πολύ βαθιοί, αλλά δύσκολο να εξηγηθούν στο τρισδιάστατο πεδίο. Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία, ένα yin και yang στα πάντα μέσα στη φύση. Τα πάντα αφορούν στην ισορροπία. Η δοκιμασία της ενέργειας στη Γη, λαμβάνει χώρα από κομμάτια του Θεού μεταμφιεσμένα σαν Ανθρώπινα Όντα. Έρχονται και φεύγουν, αλλάζοντας ρόλους σ’ αυτό το παιχνίδι της ενέργειας. Δεν κρίνονται για τις δοκιμασίες (τεστ), αλλά αντιθέτως εκπληρώνουν οι ίδιοι τα τεστ αυτά: Τι θα γίνει με την ισορροπία, όταν τους δώσεις και το σκοτάδι και το φως; Και τι θα συμβεί στη Γη; 

Οι απαντήσεις είναι κρυμμένες από σας, αλλά είναι μέρος του ίδιου του Σύμπαντος, όπως και η δομή όλου αυτού που συμβαίνει τώρα στη Γη, στο μόνο πλανήτη ελεύθερης επιλογής, αυτή τη στιγμή. 

Τώρα, γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Μην φοβηθείτε τίποτε απ’ αυτά, γιατί σας μίλησα μόνο για την ουσία σας... κι έχετε τον έλεγχο όλου αυτού του πράγματος. Υπάρχει και η άλλη πλευρά. Αγαπητέ μου, εάν διαβάζεις αυτό το κείμενο, ή το ακούς για πρώτη φορά, θέλω να σου πω ότι θα καλυτερεύσει! Εκείνο το σκοτεινό μέρος σου αμέσως λέει: "Δεν το πιστεύω. Μην διαβάζεις παραπέρα! Μην ακούς άλλο". Γιατί; Επειδή τώρα θα σου ξεδιπλώσω την υπόλοιπη ιστορία. 

Το σκοτεινό μέρος σου ξέρει ότι εάν δεις παραπέρα, τέλειωσαν όλα. Επειδή θα δεις κάτι που δεν θέλει να δεις... την ελεύθερη επιλογή να διακρίνεις την εξισορροπητική δύναμη... και ω, τι δύναμη αλήθεια! Εάν μπορούσες να δεις την ταξιαρχία των αγγέλων στο χώρο σου τώρα, που παίρνει την ενέργεια του ενδιαφέροντος που έχεις αναπτύξει, θα έμενες κατάπληκτος.

Το σκοτάδι μέσα σου αποσκοπεί να κουρντίσει την αρχική ενέργεια που δημιουργεί το κάρμα. Είναι εκεί για κάποιο λόγο και το έχεις με τη γέννηση. Πόσοι από σας διδάξατε τα παιδιά σας να θυμώνουν, όταν ένα άλλο παιδί θέλει ένα παιχνίδι τους; Πόσοι γονείς δίδαξαν τα παιδιά τους να είναι ζηλόφθονα ή να οργίζονται; Φυσικά θα πείτε, "Ποτέ δεν δίδαξα στο παιδί μου τίποτε απ’ αυτά". Το ξέρω. Ήρθαν εφοδιασμένα με αυτά, όπως ακριβώς κι εσείς. Αρχίζετε να καταλαβαίνετε τι εννοώ;           
                                                         
Τώρα φτάνουμε στις καλές ειδήσεις. Μπορείς να το εξισορροπήσεις αυτό, ή να μην το κάνεις. Το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας κάθεται απλώς και το επιτρέπει. Δηλαδή η αντίληψη είναι ότι έχεις να ισορροπήσεις κάτι που είναι εξίσου ισχυρό, από την αντίθετη πλευρά. Το βλέπεις αυτό στην κουλτούρα σας. Διδάσκεστε ότι πρέπει να πάτε σ’ ένα κτίριο και να εξομολογηθείτε όλα τα φοβερά πράγματα που είναι στο μυαλό σας. Αυτό σας δίνει μια αναστολή από το θυμό του Θεού, για λίγο. Μετά έρχεται πάλι το σκοτεινό πράγμα και πρέπει να επιστρέψετε σ’ εκείνο το κτίριο και να εξομολογηθείτε πάλι. Τι αντίληψη παράδοσης! Δε μοιάζει με συνεχές yin/yang, μεταξύ βρωμιάς & πλυσίματος; Πιστεύετε ότι ο Θεός θα δημιουργούσε τέτοιο σύστημα; 

Η δυαδικότητα του σκοταδιού και του φωτός δημιουργήθηκε για το σύστημα αυτού του πλανήτη. Αλλά αυτές οι δύο ενέργειες είναι πολύ, πολύ διαφορετικές. Το σκοτάδι μέσα σας δεν έχει καμία ιδέα τι κάνετε πνευματικά. Σκεφτείτε το. Όσοι λαμβάνετε πνευματικές αποφάσεις και ακολουθείτε το χάρτη της διαίσθησης και της διάκρισης, δημιουργείτε μια ενέργεια που είναι αόρατη στην άλλη πλευρά της δυαδικότητάς σας! Εκείνο το πράγμα που είναι σκοτεινό, δεν έχει καμία ιδέα τι κάνετε ή τι έχετε κάνει. Απλώς είναι οργισμένο που δεν μπορεί να σας επηρεάσει πλέον. 

Μόλις περπατήσετε στο φως και αρχίσετε αυτό το ταξίδι, εκείνο το πράγμα που σας δημιουργούσε τέτοιο πρόβλημα σ’ όλη σας τη ζωή, ξαποστέλλεται σαν επουσιώδες. Είναι όπως ένα παιδί πίσω στο αυτοκίνητο, που χτυπιέται πάνω στο κάθισμα, σας ενοχλεί και ρωτάει, "Φτάσαμε επιτέλους;" Μόνο αυτό μπορεί να κάνει - να χτυπιέται στο πίσω κάθισμα. Αλλά είναι πάντα εκεί και κάποιες φορές φωνάζει δυνατότερα από άλλες. 

Μερικοί, ακόμη και Εργάτες Φωτός, ενοχλούνται. Λένε: "Γιατί να υπάρχει ένα τέτοιο κυκλικό χαρακτηριστικό; Νόμιζα ότι η πνευματική εργασία μου θα το κρατούσε εντελώς ήσυχο". Όχι, δεν είναι έτσι, δεδομένου ότι είναι πάντα έτοιμο ν’ αντεπιτεθεί. Υπάρχουν κύκλοι αδυναμίας. Κι αυτό ακόμα αποτελεί μια ισορροπία.

Τώρα, χρειάζεται να σας το πω αυτό; Αγαπητέ μου Εργάτη Φωτός, μην αυτοτιμωρείσαι συναισθηματικά επειδή περνάς από αυτούς τους κύκλους. Μερικές φορές είναι δυσκολότερο κι άλλες φορές είναι λιγότερο δύσκολο. Υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω και είναι εντελώς φυσιολογικό. Είναι φυσιολογικό αγαπητέ μου Άνθρωπε, επειδή συνεχώς δουλεύεις το γρίφο μεταξύ αυτής της φωτεινής και σκοτεινής ενέργειας. Είναι μια συνεχής μάχη, που δεν θα τελειώσει ποτέ, μέχρι την τελευταία σου αναπνοή. 

Όσοι όμως από εσάς έχουν περπατήσει στο φως, έχουν το πλεονέκτημα. Αν και μπορεί ν’ ακούγεται απλοϊκό, θα σας υπενθυμίσω την πολυετή διδασκαλία μου για το φως: Ένα κατασκότεινο στάδιο με 10.000 άτομα, θα επηρεαστεί από κάποιον που ανοίγει ένα φως. Γιατί όταν ανάβεις ένα φως, όσο σκοτεινά κι αν είναι, το σκοτάδι - όπως ορίζεται - παύει να υπάρχει. Τέτοια είναι η δύναμη.

Διακρίνεις τη δικαιοσύνη σ’ αυτό; Αν και η προκλητική πλευρά της ανθρωπότητας παρουσιάζεται αφ’ εαυτού, ενώ η πλευρά του Θεού όχι... όταν βρίσκεις το φως, ωθεί τη δυαδικότητα σε μια κατάσταση λησμονιάς, όπου το σκοτάδι είναι παγιδευμένο. Επομένως, η δύναμη είναι στην πλευρά του φωτός. Το φως είναι ενεργό, ενώ το σκοτάδι δεν είναι. Το σκοτάδι δεν μπορεί να φανεί και ν’ αλλάξει ένα φωτεινό δωμάτιο! Αλλά το φως αλλάζει ριζικά ένα σκοτεινό δωμάτιο. 

Είναι μήπως η στιγμή να δοκιμάσεις αυτό; Με αγνή πρόθεση, πες: "τι χρειάζεται να γνωρίζω?" Έτσι ξεκινά η διαδικασία. Μη λες στο Θεό τι να κάνει στη ζωή σου. Αντιθέτως, πες: "Είμαι έτοιμος να γνωρίσω". Είναι μια δήλωση σοφίας και τότε αρχίζεις ν’ ανακαλύπτεις ποιος είσαι. Μην εκπλαγείς εάν η αγάπη αρχίσει να ρέει στην καρδιά σου. Μην εκπλαγείς εάν άγγελοι σού κρατούν το χέρι και δεν μπορείς να εξηγήσεις το συναίσθημα. Μην εκπλαγείς εάν έχεις μια ανεξήγητη ειρήνη... και φόβο ίσως; Αυτό είναι βασικό. Ρίξε μια ματιά εκεί που αρχίζει ο φόβος. Αρχίζει στην κοιλιά. Είναι μια χαμηλότερη ενεργειακή ιδιότητα της ανθρωπότητας. Ο φόβος αρχίζει στην κοιλιά. Δεν έχει καμία σχέση με τη φώτισή σου ή το τρίτο μάτι σου. Αρχίζει εκεί όπου μπορείς να τον ελέγξεις. Αλλά εάν δεν το κάνεις, θα κινηθεί γρήγορα μέσα στο μυαλό σου. 

Την επόμενη φορά που θα έχεις μια αντίδραση φόβου, έχεις το θάρρος, τη φρόνηση, το μέσον, να πεις: "Σταμάτα! Ξέρω τι κάνεις. Μην κινηθείς". Μην επιτρέψεις σ’ εκείνο το σκοτάδι και το φόβο να περάσει το διάφραγμα, στο κάτω μέρος της καρδιάς σου. Επίτρεψε στη σοφία σου, στην αγάπη σου και τη γνώση μέσα σου, να κυριαρχήσουν. Τότε θα δεις το φόβο να φεύγει μακριά. Θα διαλυθεί. Μερικές φορές θα προσπαθήσει να σε πιάσει στο μέσο της νύχτας! Αλλά ακόμα και τότε, μπορείς να τον ελέγξεις πλήρως. Το σκοτάδι που εξαπολύεται ενάντια στο φως δεν έχει καμία επίδραση. Αυτή είναι η αλήθεια. 

Το αντικείμενο αυτού του μαθήματος, αγαπητοί μου, είναι ν’ ακούσετε την αλήθεια, ότι είστε ισχυρότεροι από οποιοδήποτε σκοτεινό πράγμα σ’ αυτό τον πλανήτη. Ισχυρότεροι από οποιονδήποτε δαίμονα σας έχουν πει πως μπορεί να έχετε μέσα σας. Εάν θέλετε απόδειξη, απλώς σπρώξτε την πόρτα και θα γνωρίσετε πως ότι σας έχω πει σήμερα είναι αληθινό. Γι αυτό αποκαλείται πέπλο, επειδή κρύβει εντελώς αυτό που πραγματικά υπάρχει από πίσω.

Προσέξτε, σήμερα δεν σας ζητήσαμε να ενταχθείτε κάπου, έτσι δεν είναι; Προσέξτε, σήμερα δεν σας ζητήσαμε ν’ ακολουθήσετε κάποιο πρωτόκολλο, που σας εισάγει σε σειρά βιβλίων ή μαθημάτων που πρέπει ν’ αγοράσετε. Αντιθέτως, σας προσκαλούμε να διαβάσετε τις οδηγίες μέσα στο DNA σας, με τις οποίες ήρθατε στον κόσμο. Αφήστε την ανωτερότητά σας να φανερωθεί, Σαμάνοι εσείς! Αυτό είναι λοιπόν το σημερινό μήνυμα. Είναι το μοναδικό που θα δοθεί επί του θέματος. Είναι να το σκεφτείτε, καθώς βλέπετε την ώθηση των ενεργειών και τις αλλαγές στον πλανήτη. 

I See U                                                                     



(Μιλτιάδης Μουτάφης)


Katerina Chrisoulaki
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα