Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

«Τα νέα απο τον Μετεουρολόγο Χάρη Βεραμόν»


Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας με σταδιακή αύξηση των φαινομένων στο κέντρο της αθήνας, περιμένουμε απο σήμερα 29 Οκτωβρίου 2012. Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά! Προβλέπεται χαλάζι ή αλλιώς «usbstorm».
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, με βροχές απο κατεψυγμένα cd και ομίχλη Λαγκάρντ κατά τόπους…

Οι άνεμοι απο 1 Νοεμβρίου θα πνέουν από Βαξεβάνικες διευθύνσεις, ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και κατά τόπους στα Βόρεια προάστια θυελλώδεις. Από τις βραδινές ώρες θα στραφούν στις περιοχές του Βενζεβούλ Βενιζέλου και της παπαδιάς Παπακωνσταντίνου με την ίδια ένταση! Όσα πέρνει ο άνεμος θα είναι η κατάσταση, τρόπος του λέγειν βέβαια, γιατί τον Βενζεβούλ δεν είναι εύκολο να τον πάρει ο άνεμος. Απο τυφώνα και πάνω!
Αυξημένες βροχερές μηνύσεις και πιθανόν συλλήψεις, περιμένουμε προς τα τέλη της εβδομάδας στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 40 με 42 βαθμούς Κελσίου, το θερμόμετρο θ΄ανέβει πολύ! Δακρυγόνα, μπύρες με στουπί και γιαούρτια θα κάνουν την εμφάνισή τους. Τέλος υπάρχει κίνδυνος θερμοπληξίας στους ένστολους μπατσοφασίστες, σιγανοπαπαδιές και πολιτικούς. Μακριά απο τέτοιες ενδυμασίες! 
Τα καιρικά φαινόμενα τον μήνα Νοέμβριο θα είναι σύνθετα. Όξινες μνημονιακές βροχές, ηλιακή ανεργεία και κοινοβουλευτική πάχνη θα καλύψει όλη την Ελλάδα. «Ο σώζων εαυτόν αυτοκτονείτω!» Κάπως έτσι περιγράφεται η μελλοντική κλιματική κατάσταση. Οι φορολογικές βροχές θα είναι ασταμάτητες, γιαυτό της μόδας είναι κάτι νέες ομπρέλες που βγήκαν στην αγορά, για ν΄αντέχουν τα τσιμέντα!
Απο τον Μετεουρολόγο Χάρης Βεραμόν
Καλή σας ημέρα!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα