Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ετοιμασίες για την επαφή με εξωγήινα όντα;

UFO_πάνω_από_τη_Βοστόνη


       
Μάνος Τσαγκαράκηςαπό Μάνος Τσαγκαράκης

Βρισκόμαστε επί αιώνες υπό παρακολούθηση, κάτω από το μικροσκόπιο μιας εξαιρετικά προηγμένης διαγαλαξιακής κοινότητας που έχει επιβάλλει «καραντίνα» στη Γη ώσπου να αποδείξει ότι μπορεί να ενταχθεί στην Συμπαντική κοινωνία, αφήνοντας στην άκρη τους διαστημικούς εξοπλισμούς! Και ίσως τώρα ήρθε η ώρα για μια «απευθείας» επαφή!

ερπετόμορφος-εξωγήινοςΣαν φαίνεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Και όμως, είναι το «πιστεύω» μιας σειράς από κορυφαίες προσωπικότητες του πλανήτη μας που ανήκουν στους κόλπους της Εξωπολιτικής. Μιας κοινωνικής επιστήμης που δημιουργήθηκε επί προεδρίας Τζίμι Κάρτερ στις ΗΠΑ το 1977, με προσωπικό ενδιαφέρον του τότε πλανητάρχη! Τι υποστηρίζει; Ότι το σύμπαν βρίθει από νοήμονα όντα και ότι τα κέντρα εξουσίας της Γης έχουν επιβάλει άκρα μυστικότητα στο θέμα των εξωγήινων επαφών, που όμως δεν μπορούν πια να κρατηθούν μυστικές.
ufo_ΙταλίαΊσως γι’ αυτό έχουν πυκνώσει τόσο πολύ τελευταία οι θεάσεις UFO σε σημεία ορατά από χιλιάδες κόσμο! Ως τώρα, οι «στενές επαφές πρώτου τύπου» γίνονταν νύχτες, σε απόμερα σημεία, με ελάχιστους μάρτυρες.
Τον τελευταίο καιρό, όμως, εμφανίζονται μέρα- μεσημέρι πάνω από τις μεγάλες και πυκνοκατοικημένες πόλεις.Παράδειγμα, το Balsamo στην Ιταλία στις 8 Σεπτεμβρίου, όπου ένα UFO καταγράφηκε από απλούς πολίτες.
Ανθρωπόμορφος-εξωγήινοςΟι ερευνητές Martin Dominik και John C. Zarnecki προειδοποιούν στο περιοδικό Philosophical Transactions Α του βρετανικού ιδρύματος Royal Society ότι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τις συνέπειες που θα έχει μια τελική συνάντηση με εξωγήινη ζωή, την οποία προετοιμάζουν οι παγκόσμιες κυβερνήσεις!
Ο καθηγητής εξελικτικής παλαιοβιολογίας του πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ Simon Conway Morris υποστηρίζει ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για το χειρότερο, είτε οι εξωγήινοι μας μοιάζουν είτε είναι εντελώς διαφορετικοί!
Και οι «επισκέψεις» πυκνώνουν… Ακόμη και πάνω από το Empire State Building στη Νέα Υόρκη, όπως φαίνεται στο βίντεο που αποτύπωσε η κάμερα ενός Βραζιλιάνου που είδε ένα άγνωστο αντικείμενο να περνάει μπροστά του με μεγάλη ταχύτητα στις 7 Σεπτεμβρίου.

Στις 5 Σεπτεμβρίου, ένα άλλο άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο καταγράφηκε πάνω από Μελβούρνη στην Αυστραλία να ακολουθεί πορεία με στροφές που δείχνουν ότι δεν είναι αεροπλάνο στο νυχτερινό ουρανό.

Και δεν είναι μόνο αυτά… Πάλι στις 5 Σεπτεμβρίου, εκατοντάδες μάρτυρες είδαν ένα γκριζωπό UFO στο κέντρο της Βοστώνης, πάνω από τους ουρανοξύστες.

Στις 4 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι, ένα άγνωστο αντικείμενο σε σχήμα δίσκου με πορτοκαλί φως εμφανίστηκε στον ουρανό μετά από chemtrails (αεροψεκασμούς) που είχαν προηγηθεί .

Αλλά και στο διάστημα εμφανίζονται περίεργα ιπτάμενα αντικείμενα, όπως ένα UFO που κινούνταν γύρω από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό στις 10 Σεπτεμβρίου!

Λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 5 Σεπτεμβρίου, είχε καταγραφεί κοντά στον ISS ένα ακόμη αντικείμενο κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της Expedition 32, χωρίς η NASA να σχολιάσει το παραμικρό.

τριγωνικό_UFO_πάνω_από_τον_ΤάμεσηΤην ίδια ώρα, η εφημερίδα Express Κ του Καζακστάν υποστηρίζει ότι θα κατασκευαστεί στη χώρα το πρώτο κτίριο στον κόσμο για την… υποδοχή εξωγήινων επισκεπτών!
Μάλιστα, η κυβέρνηση του Καζακστάν έχει ήδη διαθέσει ένα τεράστιο χώρο κοντά στην πόλη Αλμάτι, όπου θα δημιουργηθούν πίστα προσγείωσης διαστημοπλοίων, ξενώνας και… μεταφραστική υπηρεσία!
Τόση σιγουριά, πια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα