Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΩΤΟΕΙΠΩΜΕΝΕΣ


ΕΙΠΩΜΕΝΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.




(Από τον φίλο Τάσσο Κ. χωρίς καμία παρέμβαση δική μου για διόρθωση.)

Έκαναν οι Σιωνιστές την μεγάλη εξυπνάδα να κατασκευάσουν την μεγάλη πυρηνική βάση στην έρημο Νεγκέβ, που βρίσκεται δίπλα στο ρήγμα της Ερυθράς και στο Χορήβ το οποίο είναι και ένα τσιγάρο δρόμος απόσταση από την Αστροπύλη της Υεμένης. Μήπως τελικά οι Σιωνιστές θα την βρουν από τους μυστηριώδεις Ναβαταίους- Αβαταίους, τους μυημένους στα μυστήρια του Ηλίου Υπερίωνος και τοποτηρητές των Μινωιτών Φαραώ στην περιοχή ;


Το αγαπημένο νησί της Κλεοπάτρας ήταν η Κως. Όταν λοιπόν η βασιλική ναυς απέπλεε από την Αλεξάνδρεια προς την Κω, σίγουρα ανάμεσα στους επιβάτες της περιλαμβάνονταν και οι αινιγματικοί Ναβαταίοι, οι οποίοι στην εποχή της ισχύος τους, ήλεγχαν την περιοχή από το Μάνταιν Σαλίχ της Σαουδικής Αραβίας, μέχρι την Δαμασκό. 

Εδώ έχουμε και ένα άλλο περίεργο στοιχείο : την αφιέρωση της Κω, ως ιερό βακουφικό νησί στην Μέκκα και κατ΄ αυτόν τον τρόπο την πλήρη προστασία από Ναβαταίους προσωρινά υποδυόμενους τους μουσουλμάνους. 

Βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου τα τρία γεωδαιτικά σημεία που σχηματίζουν την τιτανική γήινη πυραμίδα βρίσκονται σε αναβρασμό. Το πρώτο είναι το Ραμάπο στην Ιαπωνία (πρόσφατα γεγονότα στην Ιαπωνία), το δεύτερο στο τρίγωνο των Βερμούδων (τυφώνες, καταιγίδες κλπ) και το τρίτο είναι το Χορήβ με το σχίσμα της Ερυθράς και την αστροπύλη του Άντεν. 

Συμπτωματικά στο Χορήβ όπου δρούσαν οι Αβαταίοι , είχε προσγειωθεί ο Περσεύς για να σώσει την Ανδρομέδα την κόρη του Κηφέως. Βέβαια οι Αβαταίοι- Ναβαταίοι έχουν σχέση με την Αργώ (ναυς- Ναυαταίοι). Επομένως το Χορήβ της Πέτρας της Ιορδανίας, έχει ιδιαίτερη σχέση με την Αργώ Αrg- Ark- Κιβωτό, η οποία ελέγχονταν από Έλληνες Αργοναύτες. Αυτός ο μυστικός πανίερος θύλαξ των Ελληνικών μυστηρίων, διατηρούσε και διατηρεί άσβεστο το Ελληνικό Φως στην Αίγυπτο, Σουδάν, Αιθιοπία, Ερυθραία, Σομαλία, Υεμένη, Σινά, Ιορδανία, Παλαιστίνη, Συρία, Κύπρο, Λίβανο, Ιράκ, Σ. Αραβία, Οράν. 

Αυτός είναι ο λόγος που οι Σιωνιστές έκαναν μια τρύπα στο νερό στην περιοχή, παρά τις συνεχείς συνεργασίες τους και προσπάθειές τους να επιβληθούν. Βέβαια στο Χορήβ προσπάθησε ο Μωυσής να μυηθεί στα Ελληνικά μυστήρια του Σείριου ανεπιτυχώς και από εκεί έκλεψε την κιβωτό της Διαθήκης της οποίας όμως την λειτουργία αγνοούν οι Σιωνιστές. Η κιβωτός της Διαθήκης όμως είναι περιουσία της Αθηνάς- Ίσιδος της οποίας παιδιά αγαπημένα είναι οι Έλληνες. 

Μέσα της λέγεται ότι περιέχει έμψυχους λίθους μετεωρόλιθους που έπεσαν από τον ουρανό (Σειριακοί λίθοι). Εάν σε αυτό το σημείο αναλογιστούμε τον μετεωρόλιθο της Κάαμπα στην Μέκκα, ότι στο Χορήβ υπήρχε ο ομφάλιος λίθος (αερόλιθος) που χρησιμοποιούνταν για τα ηλιακά ταξίδια των ηρώων, καθώς και το γεγονός ότι το Χορήβ συνδέεται με την Μέκκα από μια οροσειρά ενεργών και ανενεργών ηφαιστείων, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι : ο ιερότερος τόπος των μουσουλμάνων ελέγχεται από τους ΕΨΙΛΟΝ.

 Είδαμε λοιπόν ότι η Αθηνά και ο Υπερίων ελέγχουν την συγκεκριμένη περιοχή. Η ματιά του Υπερίωνος όμως εισχωρεί έως τα βάθη της θαλάσσης και ποτίζει τα ερυθρά κοράλλια και τα μαργαριτοφόρα κοχύλια. Τα μαργαριτάρια, όσο κι αν ακούγεται περίεργο, οφείλουν την ζωή τους στον Σείριο και έτσι εξηγούνται οι μύθοι για το πώς το μαργαριτάρι χαρίζει αθανασία. 

Η ερωτευμένη με την Κω Κλεοπάτρα έβαζε τις θεραπαινίδες της να κονιορτοποιούν μαργαριτάρια, ώστε να διατηρείται νέα τρώγοντας τα. για να επανέλθουμε όμως στους αερόλιθους και μετεωρόλιθους πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι όλοι αυτοί οι ομφάλιοι λίθοι αποτελούν μέρη ενός πλέγματος ομφάλιων λίθων, που άλλοτε μπορούν να λειτουργούν μεμονωμένα και άλλοτε αλληλοσυμπληρούμενα για επίτευξη μεγαλύτερων ενεργειών και αποτελεσμάτων.

 Επομένως η κλοπή της κιβωτού της Διαθήκης, από μόνη της δεν μπορεί να πλήξει τους Έλληνες, γιατί ακόμη κι αν κατορθώσουν οι Σιωνιστές να κατανοήσουν και να λειτουργήσουν τους συγκεκριμένους λίθους, αυτοί από μόνοι τους ή δεν θα λειτουργήσουν (λόγω υπάρξεως του πλέγματος των ομφαλών), ή αν λειτουργήσουν θα έχουν πενιχρά αποτελέσματα.

 Για να επανέλθουμε όμως στην αγαπημένη Κω και στην σύνδεσή της με το Χορήβ, θα παρουσιάσουμε ακόμα ένα πρόσωπο που συνδέει τους δυο τόπους. Τον απόστολο Παύλο, ή Σαύλος είναι κορυφαίος πρίγκιπας, εγγονός της Σαλώμης Α΄ αδελφής του Ηρώδη του Μεγάλου. Άραβας Δουραίος από τον προπάππου του και Άραβας –Έλλην Ναβαταίος από την προγιαγιά του. Με άλλα λόγια δεν ήταν Εβραίος άσχετα αν για λόγους τακτικής έκανε περιτομή.

 Ο Παύλος λοιπόν μυήθηκε και αυτός για τρία χρόνια στα μυστήρια της Αθηνάς και του Υπερίωνος στο Χορήβ της Πέτρας και η περίοδος αυτή της ζωής του ήταν η ευτυχέστερη. Κάτι που υπαινίσσεται στην προς Φιλληπησίους επιστολή του. Η σύνδεση με την Κω, είναι ότι πέρασε και από αυτό το νησί, όχι τελικά για να επισκεφτεί την Ιουδαϊκή κοινότητα της Αλάσαρνας, αλλά για κάποιον άλλο αδιευκρίνιστο λόγο. 

Αξιοσημείωτο είναι, ότι και οι δυο προφήτες που δεν έχουν κοιμηθεί ο Ηλίας και ο Ενώχ πέρασαν και αυτοί από τρία έτη στο Χορήβ της Πετραίας Αραβίας των Ελλήνων Οργιορύστων Ναυαταίων- Αβαταίων- Αργοναυτών…και ζήσαμε εμείς καλά και η αγαπημένη μου Κως καλύτερα, παρέα με τον Αλή Μπαμπά, τους 40 κλέφτες του και παραδίπλα τον Αλαντίν με το λυχνάρι του και τον Σεβάχ (Σίβα) τον Θαλασσινό να πραγματοποιεί πτήση χαμηλής διελεύσεως και υψηλής ταχύτητας πάνω από το ρήγμα της Ερυθράς Θάλασσας με κατεύθυνση την πυρηνική βάση των Εβραίων στην Ντεμόνα της Νεγκέβ, ώστε να την κονιορτοποιήσει και να την καταποντίσει πιο βαθειά και από την Νεκρά Θάλασσα.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα