Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Γενετική-χειραγώγηση



Είμαστε στη μέση μιας παρασιτικής επίθεσης με ολόκληρο τον πλανήτη μας να αλλάξει κυριολεκτικά το θεμελιώδη λειτουργικό σύστημα του. Γενετική και άλλες ταυτόχρονες χημικές, βιολογικές και ηλεκτρομαγνητικές αλλαγές στον εαυτό μας και των βιοτόπων είναι τα 
όπλα αυτής της επιλογής.



Όλως περιέργως, τα τμήματα της ανθρωπότητας που προκαλούνται παρασύρονται εύκολα και από την επιστημονική "πρόοδο". Οι επιπτώσεις είναι δραστικές και οι πιθανές συνέπειες ολέθριες. Όλα είναι πραγματικότητα όπως ιοί και προγράμματα που είναι ήδη σε εξέλιξη και ήδη μολύνουν το φαγητό μας, τον αέρα, το νερό και ενεργά εξαπλώνονται σε εσάς και εμένα. Έτσι ίσως ήρθε η ώρα για την ανθρωπότητα να ξυπνήσει την κόλαση και να μυρίσει την αλλαγμένη πραγματικότητα μας και αυτή την επεμβατική ύπουλη επιρροή στο πολιορκημένο πλανήτη μας πριν να είναι πολύ αργά!

Ένας πόλεμος των κόσμων



Ωστόσο, κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουμε ότι ελεγχόμαστε από κακόβουλες δυνάμεις για την μείωση, και υπόταξη, της ζωής του πλανήτη μας και των κατοίκων της. Οι καλλιέργειες μας είναι νοθευμένες, ποτάμια, ωκεανοί και ο αέρας μας σκοπίμως έχουν μολυνθεί, και η κοινωνία μας ελέγχεται και χειραγωγείται.

Εννοώ ότι σκόπιμα προωθούνται τοξικά φυτοφάρμακα , φθοριωμένο νερό, ακτινοβολία, χημικές ουρές, πετρελαϊκή ρύπανση, τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, κλπ. κλπ. Και το μεγαλύτερο ερώτημα είναι φυσικό το επακόλουθο: Γιατί κάποιος θα κάνει κάτι τέτοιο;

Οι πραγματικοί κυρίαρχοι του κόσμου δεν είναι πλέον οι εθνικές κυβερνήσεις, αλλά οι επικεφαλής των οικονομικών ή βιομηχανικών πολυεθνικών ομίλων και των αδιαφανών Διεθνών Ιδρυμάτων (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παγκόσμια Τράπεζα, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, G8, NATO κ.λπ.). 

Οι απρόσωπες οντότητες που ονομάζονται εταιρείες είναι απλώς ένα μικρότερο μέρος της μεγάλης εικόνας, με ένα χαμηλότερο επίπεδο που βοηθά στην πραγματοποίηση του σχεδίου τους. Αλλά παρόλα αυτά η πραγματικότητα παραμένει η ίδια.

Όλα αυτά είναι σαφώς ένα πολύ πιθανό σχέδιο εμπνευσμένο πέρα ​​από την ορατή σφαίρα της φαντασίας μας. Για μένα αυτό δείχνει διαφορετικά με το μακροπρόθεσμο στοιχείο που είναι τόσο πολύ διαφορετικό και το οποίο είναι τόσο έξυπνο ώστε να ξεγελαστούν την ανθρώπινη φυλή.

Οι corporofascists έχουν πολλά να κερδίσουν, καθώς, άλλα ισχυρίζονται και άλλα έχουν ως σχέδιο, παρά το γεγονός ότι ίσως δεν σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο. Ακόμη και εκείνοι που εμπλέκονται δεν επιτρέπεται να συνδέσουν τις τελείες. Πολύ έξυπνο.

Αλλά είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να εξηγήσετε τα σχέδια τους εάν δείτε λίγο βαθύτερα το θέμα.Μην ακούτε αυτά που σας λένε τα μέσα ενημέρωσης, είναι και αυτά μέρος του σχεδίου τους. Και έτσι η δικαιολογία των πολλών θα είναι "Δεν είχα ιδέα", αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, η αλήθεια έρχεται μετά από έρευνα και αποδείξεις.

Γενετικός χειρισμός είναι τελικά το κλειδί;



Γενετική είναι η ουσία αυτής της μετάβασης. Θέλετε έναν υποταγμένο αγώνα;
Η μεγάλη αύξηση της Monsanto / McPharma / γενετικής μεθοδολογίας για τις τελευταίες δεκαετίες παράλληλα με τα προγράμματα κοινωνικής μηχανικής τους είναι συγκλονιστικά. Τώρα με το τέρας της Monsanto και Big Pharma & Co σε πλήρη ισχύ μέσω του FDA των Ηνωμένων Εθνών και της Ατζέντας 21 με θυγατρικές σε όλο τον κόσμο, το σχέδιο τους κινείται πιο γρήγορα από ότι μπορούμε να δούμε.

Πρόκειται για μία Παγκόσμια Διατροφική Συνωμοσία που έχει βαθειά τις ρίζες της μέσα στην ιστορία δημιουργώντας -με πρόσχημα την καλύτερη υγεία και τη μείωση του κόστους γεωργικής παραγωγής- ένα αποκύημα οικονομικών συμφερόντων με απώτερο σκοπό τον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού.

Η πολυεθνική εταιρία γεωργικής βιοτεχνολογίας Mosanto με έδρα στο Creve Coeur στο Missouri της Αμερικής είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός του ζιζανιοκτόνου "glyphosate" γνωστό κι ως "Roundup" και ο μεγαλύτερος παραγωγός γενετικά τροποποιημένων σπόρων στον κόσμο.

Η συγκεκριμένη εταιρία παρέχει στο 90% του παγκόσμιου χάρτη την τεχνολογία των γενετικά τροποποιημένων σπόρων προς σπορά δηλαδή των μεταλλαγμένων μετέπειτα τροφών που καταλήγουν στο τραπέζι μας. Μέχρι το 1999 η περί ου ο λόγος εταιρία χρησιμοποιούσε την ονομαζόμενη "Τεχνολογία Εξολοθρευτής" (δηλαδή φυτά που τροποποιούνται γενετικά για να παράγουν στείρους σπόρους) όπου και... υποσχέθηκε δημόσια να μην την ξαναχρησιμοποιήσει για εμπορικούς σκοπούς.

Μετά από αυτό όμως η Mosanto προώθησε ένα νέο ισχυρισμό όπου τώρα πλέον υποστηρίζει πως μπορεί να αναπτύξει με σκοπό να χρησιμοποιήσει τους ονομαζόμενους "αυτοκαταστροφικούς σπόρους". 

Επιθυμητή αλλαγή τους στον Άνθρωπο 

Οι υπεύθυνοι των Οργανισμών αυτών οι οποίοι ασκούν την πραγματική εξουσία δεν είναι εκλεγμένοι, αλλά εκλεκτοί της παγκόσμιας συνωμοτικής ελίτ, και το κοινό δεν ενημερώνεται καν για τις αποφάσεις τους. Σε διεθνές επίπεδο, οι Οργανισμοί αυτοί, που είναι πιο πλούσιοι από τα κράτη, αλλά και βασικοί χρηματοδότες πολιτικών κομμάτων όλου του φάσματος στις περισσότερες χώρες, είναι ουσιαστικά υπεράνω νόμων και πολιτικής εξουσίας, υπεράνω και της δημοκρατίας.

Σίγουρα δεν είναι "άνθρωποι" αυτοί που καταστρέφουν την ΓΗ. Διαφορετικά δεν μπορεί να εξηγηθεί με την λογική, το γεγονός πως σκόπιμα με δόλο και με μεθοδικότητα καταστρέφουν τον πλανήτη που μας φιλοξενεί. Αυτή είναι μια μη-εμπορική προσπάθεια, να τονιστεί το γεγονός ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες,οι ανεύθυνες πολυεθνικές και οι «υπνωτισμένοί» καταναλωτές, συνεισφέρουν όλοι μαζί , να καταστραφεί κάθε είδους ζωή στον πλανήτη.

Η καταστροφή της φύσης είναι σκόπιμη


Η εξαφάνιση του φυσικού περιβάλλοντος είναι αναπόφευκτη, γιατί είναι επιβεβλημένη από τη νέα οικονομική εξουσία για τους εξής λόγους:

1. Η εξαφάνιση της φύσης και η αύξηση της μόλυνσης θα κάνουν τους ανθρώπους ακόμα πιο εξαρτημένους από το οικονομικό σύστημα για την επιβίωση τους και θα επιτρέψουν τη δημιουργία νέων κερδών (κυρίως στους τομείς των ιατρικών υπηρεσιών, κλιματιστικών μηχανημάτων, κλειστών εμπορικών κέντρων κ.λπ.).

2. Η αστικοποίηση του περιβάλλοντος επιτρέπει την τοποθέτηση των πληθυσμών σε εντελώς ελεγχόμενο τεχνητό περιβάλλον, επιτηρούμενο, όπου το άτομο είναι πλήρως ενταγμένο στην προοπτική της Νέας Τάξης. Αύριο, πιθανόν οι πόλεις θα είναι μέσα σε κλειστούς θόλους, καλά προστατευμένες από το φαινόμενο του θερμοκηπίου και ως εκ τούτου καλά φρουρούμενες από παντού.

3. Η επαφή με τη φύση είναι επικίνδυνη διότι συνιστά αναφορά σε μία άλλη αρχή, συμπαντική. Ο θαυμασμός της αρμονίας, της ομορφιάς και της τελειότητας αυτής της αρχής είναι καταστρεπτικός για τους Επικυρίαρχους: οδηγεί τον άνθρωπο στο να απορρίψει την ασχήμια του περιβάλλοντος των σημερινών πόλεων και να αμφισβητήσει τη σημερινή κοινωνική τάξη που πρέπει να αποτελεί τη μόνη αναφορά του.

4. Ο θαυμασμός της φύσης κρατά ζωντανό το όνειρο και εντείνει την εσωτερική ζωή των ατόμων, αναπτύσσοντας την ευαισθησία τους και συνεπώς την αυτεξουσιότητά τους. Παύουν λοιπόν να συναρπάζονται από τα καταναλωτικά αγαθά, γυρίζουν την πλάτη στα τηλεοπτικά σκουπίδια που σκοπό έχουν να τους αποβλακώσουν και να ελέγξουν το πνεύμα τους. Απελευθερωμένοι από τις αλυσίδες τους, αρχίζουν να φαντάζονται μία άλλη εφικτή κοινωνία, που βασίζεται σε αξίες διαφορετικές από το κέρδος και το χρήμα.

Όλα αυτά που μπορούν να ωθήσουν τα άτομα να σκέπτονται και να ζουν αυτόνο μα είναι δυνάμει ανατρεπτικά. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη Νέα Τάξη είναι η πνευματικότητα γιατί αυτή οδηγεί το άτομο στην ανατροπή του συστήματος αξιών του και συνεπώς της συμπεριφοράς του, εις βάρος των αξιών και της συμπεριφοράς που του έχει επιβάλλει η κοινωνική εξάρτηση.

Λίγος χρόνος μας μένει να αντιδράσουμε, γιατί όλα τα απαραίτητα μέσα ελέγχου για μια μελλοντική δικτατορία είναι ήδη σε πλήρη λειτουργία... 

Μήπως ξύπνησες; 


Μην ανησυχείτε. Όλοι μας ξυπνήσαμε από τον ίδιο εφιάλτη. Οι καλές ειδήσεις είναι ότι η Γη θα ξυπνήσει και θα εργαστεί για να σκοτώσει αυτούς τους άσχημους εισβολής του ιού. Η Γη είναι μια ζωντανή οντότητα που από μόνη της δεν θα πάρει όλη αυτή την κατάχρηση. Εμείς μπορεί να μην είμαστε εδώ για να το δούμε, αλλά αυτό θα συμβεί, μην ανησυχείτε. Ίδια με την ανθρωπότητα ... τελικά.

Γνωρίζουν επίσης ότι ο χρόνος είναι λίγος για την ασφάλεια τους. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που εργάζονται πυρετωδώς για την κατασκευή  από υπόγειες πόλεις και καταφύγια και σχέδια διαφυγής από τον πλανήτη. Το γεγονός είναι, ξέρουν ότι δεν είμαστε ευπρόσδεκτοι εδώ.Τα ανόητα παιχνίδια τους, τελικά θα αποκαλυφθούν. Θα πρέπει να γνωρίζετε, να είστε προετοιμασμένοι. Αλλά ποτέ σε απόγνωση.Η αλήθεια και αγάπη πάντα κερδίζει.


ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα