Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Πού θα βρεις τον Κύριο Τέλειο;



Κάθε Σαββατόβραδο, όλες οι ελεύθερες γυναίκες, βάζουν τα καλά τους, φορούν το καλύτερο τους χαμόγελο και την πιο τέλεια διάθεση τους και βγαίνουν στο κυνήγι του Κύριου Τέλειου, του δικού τους Μίστερ Μπιγκ.

 Το τραγελαφικό είναι πως ο Κύριος Τέλειος είναι πιθανό να περνάει από δίπλα τους στο λεωφορείο, να κάθεται στο απέναντι γραφείο στη δουλειά ή να βγάζει τα σκουπίδια την ίδια στιγμή με εκείνες. Εφόσον λοιπόν, είναι δύσκολο να εντοπίσεις τον Κύριο Τέλειο, ας εξετάσουμε τις εναλλακτικές που έχεις.

1. Ο Κύριος Τέλειος... εδώ δίπλα:

Είναι ένας τύπος εξυπηρετικός. Μπορεί να δουλεύει στο τμήμα σου στη δουλειά ή στο διπλανό διαμέρισμα από το δικό σου. Ίσως είναι εκείνος ο κούκλος γείτονας της κολλητής που όλο πέφτεις πάνω του κατά τύχη και τον ζαχαρώνεις τακτικά.

Τα χαρακτηριστικά του: 

 δεν είναι πιεστικός και δεν σου την πέφτει με γελοίες ατάκες. Είναι τόσο καλός, που νομίζεις πως κάτι πάει στραβά. Κι όμως κάνεις λάθος. Είναι μια χαρά άντρας, καλός, δουλευταράς, αρκεί να του δώσεις την κατάλληλη ευκαιρία.

2. Ο Κύριος Τέλειος... εδώ και τώρα:

Είναι εκείνος ο τύπος που όλο σου ζητάει να βγείτε και όλο τρώει πόρτα. Εκείνος θέλει να περνάει χρόνο μαζί σου, αλλά εσύ δεν του δείχνεις κανένα ενδιαφέρον. Τελικά, και καθώς βλέπεις όλες τις φίλες σου ζευγαρωμένες, αποφασίζεις να του δώσεις μια ευκαιρία, που αποδεικνύεται η δική σου ευκαιρία στην ευτυχία.

Τα χαρακτηριστικά του: 

 εσύ δεν θέλεις να μείνεις στο ράφι και εκείνος είναι χαρούμενος που είναι στο πλευρό σου. Αν σταματήσεις να τον χρησιμοποιείς και να τον αντιμετωπίζεις σαν κάτι προσωρινό μέχρι να εμφανιστεί κάτι καλύτερο στη ζωή σου, θα δεις πως τρέφεις πραγματικά συναισθήματα γι' εκείνον.
 
3. Ο Κύριος Τέλειος... για τους άλλους:


Είναι ο τύπος που όλοι πιστεύουν ότι σου ταιριάζει. Ίσως είναι ο γιος των φίλων των γονιών σου, που έχουν ονειρευόντουσαν να γίνετε ζευγάρι απ' όταν γεννηθήκατε. Ίσως να είναι ο παλιός συμφοιτητής του άντρα της κολλητής σου, που πολύ θα τους βόλευε να βγαίνετε τετράδα.

Τα χαρακτηριστικά του:  

βασικά, με όλες τις περιπτώσεις αυτού του είδους -που ενέχουν και την όψη προξενιού- παίρνεις τόση βοήθεια από τους γύρω και τους ακούς να πλέκουν τόσα εγκώμια για εκείνον που θέλουν να σου γνωρίσουν, που καταλήγεις να αμφιβάλεις αν τον θέλεις πραγματικά για σένα, ή αν απλά προσπαθείς να ικανοποιήσεις τα άτομα που σε νοιάζονται.
 
4. Ο Κύριος Τέλειος... αλλά όχι ακριβώς:
Είναι ένας τύπος που θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός αλλά οι διαφορές σας είναι τόσο σημαντικές, που είσαι σίγουρη ότι αυτός ο δεσμός δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει. Ίσως είναι προσφάτως χωρισμένος με δύο παιδιά και εσύ δεν είσαι καν σίγουρη αν θέλεις δικά σου παιδιά, πόσο μάλλον να κληρονομήσεις δύο έτοιμα. Ίσως πάλι η δουλειά του να τον αναγκάζει να ταξιδεύει πολύ (εμπορικός αντιπρόσωπος, ή στρατιωτικός με πολλές μεταθέσεις).
Τα χαρακτηριστικά του: 
 είναι καλός, είναι χρυσός, αλλά τι θα γίνει; Θα προσαρμοστείς στο πρόγραμμά του ή θα τ' αλλάξει εκείνος όλα για σένα; Επειδή αυτή η ιστορία θυμίζει παραμύθι, μην ψάχνεις να βρεις τον Κύριο Τέλειο στο πρόσωπο του ψηλού γεροδεμένου πρίγκηπα. Ο δικός σου Τέλειος, θα βρίσκεται στην αυλή, θα είναι λίγο ψηλότερος από εσένα και με πολλές πληγές για να γιατρέψεις.
Τελικά πού κρύβεται ο Κύριος Τέλειος;
Πριν απαντήσεις χωρίς να σκεφτείς αυτό το χιλιοακουσμένο ''δεν ξέρω'', ρίξε μια ματιά γύρω σου. Ρίξε και μια δεύτερη ματιά. Διάβασε ακόμα μια φορά τους παραπάνω Τέλειους τύπους και αποφάσισε να γνωρίσεις έναν απ' αυτούς καλύτερα. Πού ξέρεις; Ίσως εκεί να κρύβεται η ευτυχία σου. Δεν σημαίνει πως επειδή θα είναι Τέλειος, δεν θα έχει ψεγάδια και ανοιχτές πληγές για να του κλείσεις. Το θέμα είναι να είναι τέλειος για σένα.

  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα