Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

H AΛΗΘΕΙΑ, Η ΑΛΧΗΜΕΙΑ & ΤΟ ΑΚΡΑΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ!


 [1ο μέρος]


Ζούμε στη εποχή που το κακό βαφτίστηκε καλό, που το καλό βαφτίστηκε κακό. Κρίνοντας από τις τελευταίες εμπειρίες μου στο χώρο των ενεργειακών θεραπειών τα τελευταία 3 χρόνια και εν μέσω του διαδικτυακού χώρου f/b για τον τελευταίο χρόνο, αναθεώρησα εκ βάθρων τις πεποιθήσεις μου και τις παραθέτω παρακάτω.

Οι λέξεις που μονοπώλησαν τη ζωή μου τελευταία είναι: Δάσκαλος/Ενεργειακά βαμπίρ/Χάκερς!

Παλιά πίστευα ότι όλοι οι ενεργειακοί δάσκαλοι, είναι απλά καλοί και φωτεινοί και ότι το facebook προάγει μόνο τη φιλία!


Η λέξη Reiki Master από όσο καταλαβαίνει κανείς πολύ φυσικά, μιλά για κάποιον που διδάσκει το Ρέικι μέσω μυητικής διαδικασίας. Δεν εννοεί ότι ο δάσκαλος είναι ο πληρεξούσιος του Θεού και της πανσυμπαντικής σοφίας όπως πολλοί παριστάνουν εδώ στην Ελλάδα, επικίνδυνοι σοβαροφανείς τάχα πεφωτισμένοι..

Αποφάσισα να αυτοαποκαλούμαι εισηγήτρια και όχι δασκάλα.. Μέσα από τη βιωματική εμπειρία μου, με μεγάλη λύπη και ντροπή για το χώρο αυτό, διαπίστωσα ότι φωτεινά πλάσματα κεχρισμένα από τη Θεία χάρη συνυπάρχουν άθελα με τρελούς, false guru δήθεν πεφωτισμένους, σκοτεινούς «ενεργειακούς δράκουλες» και με το δόλωμα της προσφοράς της άνευ όρων αγάπης  (πράγμα που ανήκει μόνο στο Δημιουργό ώστε να το προσφέρει ανιδιοτελώς στα δημιουργήματά Του).

Διαπίστωσα το μεθοδικό εμπόριο των ενεργειών κι ότι πολλοί, με το προκάλυμμα του ενεργειακού πρεσβευτή στοχεύουν αποκελιστικά στο σεξ, στο χρήμα και στη φήμη ή για να χρησιμοποιούν τους μαθητές τους ως αυλικούς, κάνοντας τα πάντα ώστε να τους κρατούν στάσιμους, να τους βαμπιρίζουν ενεργειακά και χρηματικά, ή και σεξουαλικά αν θέλετε, ανάλογα με το χρόνο "ξυπνήματος'' του καθενός και πότε θα πάρει το μάθημά του από αυτούς...

Στο facebook μπήκα με μεγάλο ενθουσιασμό ώστε να μοιραστώ λέει όμορφα πράγματα με πολλούς. Έτσι δημιούργησα ένα γκρουπ για την ''Ενεργειακή Κρούση Φωτονίων στον πλανήτη Γη'' που από την πολλή απήχηση που είχε και τα θαύματα που βίωσαν πολλοί μαζικά, προκάλεσε κακοπροαίρετους ώστε χωρίς να με γνωρίζουν, να φτάσουν να με βρίζουν ανελέητα για μέρες.. Το πιο αστείο ήταν ότι αρχηγός τους ήταν μια νέα τότε φίλη στην πόλη - η Δ. Δ. - η οποία από την πολλή της καλοσύνη, αντί για χάκερς ως administrator, έσβηνε μέλη! Κι εφόσον την έβγαλα από τη ζωή μου, ξεκίνησε ένα τρελό πόλεμο ύβρεων για το πρόσωπό μου, σε φίλους, γνωστούς, άγνωστους...

Σας έχει τύχει να σας τιμωρούν άνθρωποι επειδή τους βγάλατε από τη ζωή σας λόγω τοξικότητας;!

Έτσι, κάνοντας την ανασκόπηση ιδίως της τελευταίας περιόδου, έχω να παραθέσω τους συλλογισμούς και ιδίως τις ευχαριστίες μου σε αυτούς που μου έδειξαν το δρόμο για τη διαρκή ανοδική μου αυτοπραγμάτωση.. Σε αυτούς που έκαναν τα πάντα ώστε να μου διδάξουν τα σπουδαιότερα και ωραιότερα μαθήματα όσον αφορά στο μάθημα με τίτλο: ''Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ''.

Είναι κάτι στιγμές, που δοκιμάζεται όλο σου το 'είναι' σε μια δοκιμασία που δεν έχεις ιδέα για το τι θέλει να σου πει ..

Όμως μέσα στο πεδίο της μάχης, όπου είσαι ο κύριος αποδέκτης των πυρών, ο ίδιος σου ο εαυτός θα σε ρωτήσει: τι είναι πιο σημαντικό; Να ανησυχείς για το αν οι άνθρωποι πιστεύουν τους σκοτεινούς που καταφέρονται εναντίον σου; Ή σημαντικό είναι που νιώθεις μέσα σου καλά με αυτό που είσαι, που γνωρίζεις την αλήθεια εσύ και ο πνευματικός κόσμος που συνοδεύει όλα τα πλάσματα (στο μάθημα Γη = θυσία + εξαγνισμός);!

Η λυτρωτική εμπειρία της αυτοαναγνώρισης είναι ένας πρώτος φάρος για κάθε άνθρωπο. Μαθαίνει να εκτιμά και να σέβεται τον εαυτό του, όχι όσον αφορά στο 'εγωικό κομμάτι / εγώ', αλλά στο 'Είναι’!!! Να μπορεί έτσι να συμπονέσει, να αγαπήσει και να συγχωρήσει απόλυτα συνειδητά εαυτό και συνανθρώπους, ώστε να προχωρά ανάλαφρος ζώντας στο αέναο τώρα μέσα σε διαρκή ευγνωμοσύνη..

Είμαι Δημιουργός και συνδημιουργός του σχεδίου ζωής μου. Είμαι ο καθρέφτης και ως καθρέφτης και πομποδέκτης, αντανακλώ μέσα μου τον κόσμο όπως τον δημιούργησα. Όλοι μας είμαστε καθρέφτες. Είμαι απόλυτα υπεύθυνος/η για το σκηνικό που λέγεται η ζωή μου, ο κόσμος, ο πλανήτης. Αν δεν μου αρέσει η ζωή μου οφείλω να αλλάξω εγώ ώστε τα πάντα να μετασχηματιστούν. Κανείς δεν φταίει για την προσωπική μου δυστυχία παρά μονάχα εγώ. Εάν κατάφερα να αδράξω την ευτυχία σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου, πάλι εγώ ευθύνομαι για αυτό..

Ποιοι είναι αυτοί που απεύχονται το καλό μας; Είναι στα αλήθεια η συμπεριφορά των άλλων πάντα το αντικαθρέφτισμά μας; Μήπως σε κάποιες περιπτώσεις είμαστε στόχοι προβολής των κατώτερων συναισθημάτων τους απλά; Είμαστε όντως εμείς αυτοί που περιγράφουν; Μας αντανακλούν πίσω όντως αυτό που είμαστε; Ή μήπως όταν κάνουμε μια καλή προσπάθεια για το καλό και ιδίως το ανώτερο καλό όλων, η σκοτεινή πλευρά προσπαθεί να μας βάλει εμπόδια ώστε να μην πραγματοποιήσουμε επιτυχώς την προσπάθειά μας;

Το πιο απίθανο όλων ήταν όταν ανακάλυψα μέσω των αστυνομικών αρχών τι πραγματικά επαγγέλεται αυτή η γυναίκα... Ανέκδοτο! Και το πιο αστείο;! Έφυγε νύχτα, μετακόμισε όταν κατάλαβε πως την πήρανε είδηση στο Βόλο, αγάπη και φως και φεστιβάλ και κολοκύθια! Είναι αυτοί με τα πολλαπλά προφίλ της διπολικής διαταραχής, με το ένα εκπέμπουν αγάπη και φως και με το άλλο βρίζουν χυδαία...

Πότε λοιπόν είμαστε καθρέφτες και πότε στόχοι τελικά; Έχουμε τη διάκριση ώστε να κατανοήσουμε τη διακριτή διαφορά; Μπορούμε να έχουμε τη συνειδητότητα ως προς την κατανόηση λειτουργίας του παιχνιδιού των ενεργειών; Πότε πραγματικά μαγνητίζουμε την εμπειρία; Μπορούμε να φέρουμε τον κόσμο στα μέτρα μας και για το Ανώτερο Καλό;

Να ένας τρόπος για να αλλάξεις από αυτή τη στιγμή το σκηνικό της ζωής σου. Γίνε ένας αλχημιστής! Οπλίσου με άπειρες δόσεις χιούμορ απέναντι στην παράνοια του κόσμου/σχολείου παράλληλα με τη Θεϊκή Μαγεία που αναγνωρίζεις ότι ενυπάρχει μέσα σου!

Ο Αλχημιστής μετασχηματίζει ένα στοιχείο σε κάτι άλλο. Και κυρίως αγωνίζεται να το μετατρέψει  σε χρυσό! Όταν κατανοήσει τους όρους του παιχνιδιού και τη συνταγή.. Όταν καταλάβει τις ευλογίες που απανθίζουν ακόμη και από την πιο αισχρή εμπειρία με σκοτεινά άθλια όντα...

Θυμήσου τις φορές που σε πολέμησαν..
Θυμήσου τη στιγμή που ένιωσες το Φως σου να σε πλημυρίζει εν μέσω πυρών..
Θυμήσου τη δύναμη που άντλησες από τον Έσω Εαυτό, το Εσώτερο Φως σου, το Θεϊκό Κλάσμα που ενοικεί μέσα σου..

Γιατί; Μα φυσικά επειδή η Αλήθεια μέσα σου, σου υπενθυμίζει ποιος/α πραγματικά είσαι! Εφόσον η Αλήθεια σου είναι Φως, δεν έχεις παρά να βιώσεις το θαύμα!

Όταν τα βέλη των σκοτεινών έρχονται να πληγώσουν τα *σώματά σου, μεταστοιχείωσε μέσα από τη γνώση της αλήθειας σου τις βδελυρές ενέργειες σε δύναμη δική σου.. Γίνε τώρα πια συνειδητός καθρέφτης, ανακλαστήρας και στείλε πίσω όλες αυτές τις ενέργειες. Στείλε πίσω αυτό το πακέτο μαζί με ένα χαμόγελο πίσω στον αποστολέα και μάλιστα με *χρέωση αποστολέα και όχι παραλήπτη! Καθρεφτίζεις πίσω την ποιότητά τους αλλά στέλνεις εξίσου και ένα ενεργειακό ευχαριστήριο δώρο.. Ευχαριστίες, που σου δίδαξαν πως να αυτοπυροδοτείς τη δύναμή σου, που σου δίδαξαν πως όλο αυτό το μαίνος μεταφράζεται στο ποιός πραγματικά είσαι και μόνο μέσα από αυτές τις εμπειρίες θα το μάθαινες... Γιατί όσο ψηλότερα ανεβαίνεις στα σκαλοπάτια της συνειδητότητας και της ψυχοπνευματικής ανάληψης, τόσο μεγαλύτερα και τα χτυπήματα. Σημασία έχει να το κατανοήσεις και μη λυπηθείς ούτε στιγμή τον εαυτό σου για την αδικία.. Ο πόλεμος είναι απλά και μόνο εξετάσεις!

Έτσι κερδίζεται μια μάχη σε επίπεδο ενεργειών. Δεν υπάρχει αδικία και εκδίκηση παρά μάθημα και δίδαγμα και μια άμεση αποκατάσταση της Αλήθειας σου μέσα από υπερβολική δόση χιούμορ, γέλιου και μιας παιδικής αλεξίσφαιρης από άσφαιρα αλχημείας.. Δεν υπάρχει κακοτυχία, παρά ενόσω το επιτρέπεις κρατώντας τις πόρτες ανοιχτές ως δέκτης, ώστε να συμβεί. Η ζωή αυτή χρειάζεται συνειδητή τρέλα και πολύ χιούμορ ώστε να βιωθεί. Όλες οι εμπειρίες μας είναι απλά μαθήματα για την εξέλιξη - πάντα κάτι έχουν να μας διδάξουν πέρα από αυτό που δείχνουν αρχικά..

Αν δεν βάλουμε το χιούμορ στη ζωή μας, καμία μεταστοιχέιωση δεν πρόκειται να λάβει χώρα εάν τα πάντα παίρνουμε προσωπικά και τόσο σοβαρά, γιατί το επόμενο και τελευταίο σοβαρό μάθημα μετά την Αλήθεια και την Αλχημεία, είναι, να κοιτάζουμε από ποια πηγή προέρχεται κάθε κακό.. Ποιος είναι αυτός που μας κρίνει;!

Με έκπληξη θα διαπιστώσεις ότι σε κάθε περίπτωση, αυτοί που εύκολα κακολογούν άλλους και βρίζουν τόσο αναίσχυντα, είναι αυτοί οι αμετανόητοι της διπλανής πόρτας οι οποίοι ποτέ δεν θα ξεπεράσουν τους φόβους τους, τα λάθη τους και ιδίως τους τοξικούς δηλητηριώδεις εαυτούς τους..

Γιατί Θάρρος και Αλήθεια..

..είναι η δύναμη να ξεπερνάς τα φαύλα ανθρώπινα όριά σου και να ανεβαίνεις ως παρατηρητής ψηλά στον ουρανό, μπορώντας να παρατηρήσεις τη 2διαστασιακή μυρμηγκοφωλιά.. Και με ασίγαστο χιούμορ και πάθος να αυτοδιδαχθείς, να μπορείς να συγχωρείς και να συμπονάς αυτούς που δεν μπορούν να συγχωρέσουν τους εαυτούς τους και κυνηγούν άλλους για αυτό..

 ..να μπορείς να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να συμπονάς τον εαυτό σου σαν μια ψυχή που μαθητεύει όπως όλες..

 ..να έχεις αδιάσειστα στοιχεία για το ποιοι είναι και τι 'επαγγέλονται' ώστε να δύνασαι να προκαλέσεις μεγάλο κακό μιλώντας στη γλώσσα τους, αλλά να μην το πράττεις ποτέ.. Γιατί εσύ δεν είσαι ίδιος/α..

..να έχεις κάθε λόγο σύμφωνα με τα μέτρα και σταθμά της υλικής ζωής ώστε να γίνεις χειρότερος άνθρωπος, αλλά να επιλέγεις να γίνεσαι προς απάντηση όλων, μόνο καλύτερος/η..

 
Απλά και μόνο επειδή το να εκπέμπεις το Καλό και το Φως:

χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη ψυχή,
πολύ μεγαλύτερη καρδιά,
πολύ μεγαλύτερα κότσια,
τη σοφία του αίτιου κι αιτιατού και το πως αυτό λειτουργεί,
επειδή απλά φέρεις ένα εκ γενετής ψυχογονίδιο που γεννήθηκε για να σκορπάει Φως και χαμόγελο ανεξαιρέτως των συνθηκών..

Επειδή είσαι ο Φοίνικας που πεθαίνει πολλές φορές και πάντα γεννιέται νέος μέσα από τις στάχτες του, επειδή το ίδιο το νόημα της ζωής είναι γύρω από μικρούς θανάτους και μεγάλες αναστάσεις σε μια ανώτερη ύπαρξη.

«Χάσε τη ζωή σου για να τη βρεις» όπως είπε ο Ιησούς, που σημαίνει πως πάνω από τη μνησικακία και τους λώρους με τα βαρίδια του παρελθόντος, με πρόσωπα και καταστάσεις, υπάρχει μια ανάσταση της πνευματοψυχής, αν και μόνο αν έχεις τη συναισθηματική νοημοσύνη και την αληθινή δίψα για Αλήθεια, ώστε να μεταστοιχειώσεις μέσα από τη συγχώρεση από μέρος σου, το αμετανόητο σκοτάδι τους που χαίρεται για πολύ λίγο αλλά πονά για μια ζωή..


Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε πιο δυνατούς!
Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε πιο σοφούς!
Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε καλύτερους ανθρώπους!
Σας ευχαριστούμε που μας διδάξατε το πώς να μετατρέπουμε τα σκουπίδια σας σε χρυσό!
Σας ευχαριστούμε που μας δείξατε τον τρόπο για να αντιληφθούμε σε ποια ποιότητα ψυχο-πνευματο-γονίδιου ανήκουμε!


Κι εδώ γεννιέται ένα ερώτημα: γεννιέται κανείς άνθρωπος με αρετές ή γίνεται (και) στην πορεία; Μεταμορφώνεται στην πορεία επειδή το θέλει διακαώς;

Γεννήθηκε καλός κι έγινε τέρας λόγω σκληρών βιωμάτων; Αλλά μπορεί το ίδιο πρόσωπο να αλλάξει στάση ζωής μετά από διαρκή θυματοποίηση;

Αναμένω διεξοδικό εποικοδομητικό διάλογο επάνω σε αυτό..


Σας ευχαριστώ!


Φίλις - Ανδρομέδα 

ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα