Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

OUT OF THE BLUE (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)


Αν δεν έχετε παρακολουθήσει αυτό το Ντοκιμαντέρ δεν έχετε ιδέα τι σας λείπει. Τι κρίμα που περιμέναμε τόσο καιρό να δούμε ένα από τα καλύτερα ντοκιμαντέρ για UFO που έγινε ποτέ.

Αφήγηση από τον Peter Coyote,το Out of the blue θεωρείται ευρέως ως μία από τις καλύτερες ταινίες ντοκιμαντέρ που έγινε ποτέ για τα UFO,και
κατευθύνθηκε από το διάσημο σκηνοθέτη Τζέιμς Φοξ. Οι παραγωγοί ταινιών ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο για να διερευνήσουν μερικά από τα πιο διάσημα γεγονότα UFO και τα αρχεία τους. Μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις με υψηλόβαθμους στρατιωτικούς και προσωπικό της κυβέρνησης, αυτό το βραβευμένο φιλμ υποστηρίζει τη θεωρία ότι μερικά από τα UFO είναι εξωγήινης προέλευσης.


Σε αυτή την ταινία μιλάνε ο διοικητής Fife Symington, ο αστροναύτης Δρ Edgar Mitchell,ο Λεονίντ Aleviev, ο Πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ,ο κοσμοναύτης Υποστράτηγος Πάβελ Πόποβιτς,από το Ηνωμένο Βασίλειο Admiral Lord Hill Norton, Καθηγητής Φυσικής Δρ Μπράιαν Γκριν,ο πρόεδρος Τζέραλντ Φορντ, ο συνταγματάρχης αστροναύτης Γκόρντον Κούπερ. Λευκός Οίκος Επιτελάρχης John Podesta, και πολλοί άλλοι.Στο Ντοκιμαντέρ αυτό Παρουσιάζεται ένα διεθνές πεδίο,από μαρτυρίες,και επιστημονικές απόψεις. Από το Out of the blue παρέχετε μια ακριβή έρευνα για το φαινόμενο των UFO,και αναδεικνύεται ως μία από τις καλύτερες ταινίες στον τομέα της,και μία από τις πιο ενδιαφέρουσες στην ιστορία της επιστήμης.


 ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα