Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Pravda:«O κόσμος βρίσκεται στο χείλος μίας απόλυτης αποσταθεροποίησης»

749de822398eccae66587f98ba34f05d LΗ Pravda σε πρόσφατο άρθρο της αναλύει τους κινδύνους που εγκυμονεί για την ανθρωπότητα η σύγχρονη παγκόσμια πραγματικότητα μέσα από τις απόψεις του στελέχους της Ρωσικής Κρατικής Δούμας Yevgeny Fyodorov.
Και ποιά χώρα είναι υπαίτια; Μα φυσικά οι Η.Π.Α., σύμφωνα με τον Fyodorov. O Fyodorov είναι πεποισμένος ότι οι Η.Π.Α προετοιμάζουν εδώ και καιρό το «έδαφος» για την εκκίνηση του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου..

"Ο στόχος τους είναι να συνδυάσουν σωρευτικά όλες τις τοπικές εστίες συγκρούσεων και αναταραχών. Η ίδια η έννοια της καταπολέμησης της τρομοκρατίας είναι καταφανέστατα πλαστή, καθώς στον αγώνα «αντιμετώπισής της» χρησιμοποιούνται ως εργαλεία ο φανατισμός-εξτρεμισμός αλλά και τα ίδια τα παρακλάδια της διεθνούς τρομοκρατίας.
Σύμφωνα με τον Fyodorov, ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος μίας απόλυτης αποσταθεροποίησης που θα οδηγήσει αναπόφευκτα στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο..
Αυτή είναι η αιτία των υποκινούμενων «εξεγέρσεων» και αποσχιστικών τάσεων με τα υποκινούμενα πιόνια των Αμερικανών... Μία παρόμοια περίπτωση ήταν αυτή της Σοβιετικής Ένωσης, όταν κατά τον πόλεμο στο Αφγανιστάν δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο τους Mujahideen αλλά τους Αμερικανούς, τον Bin Laden και «τους Αμερικανικούς πυραύλους Stinger».
Το συγκεκριμένο πολεμικό σκηνικό που εκτυλίχθηκε θα μπορούσε να ειδωθεί ως μία μορφή της παγκόσμιας αντιπαράθεσης υπερδυνάμεων, η πιο απλά ο Παγκόσμιος Πόλεμος μεταξύ της Σοβιετικής Ένωσης και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όπου η Σοβιετική Ένωση ηττήθηκε και αφανίστηκε από τον παγκόσμιο χάρτη του συσχετισμού δυνάμεων...
Το σενάριο της τρέχουσας συγκυρίας συνεχίζεται με την έκρηξη των εστιών αντιπαράθεσης, την επιθυμία για την πραγματοποίησης ενός παγκοσμίου πολέμου, και την συνένωση των τοπικών συγκρούσεων σε ένα μοναδιαίο σύστημα αποσταθεροποίησης.
Για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός οι Αμερικανοί πρέπει να αυξήσουν κατά πολύ την χρηματοδότηση των τρομοκρατικών οργανώσεων....
Και αυτό είναι που βιώνουμε στις ημέρες μας. Οι Η.Π.Α έχουν αυξήσει δραματικά τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας σε ολόκληρη την υφήλιο..
Οι Η.Π.Α δεν υπολογίζουν πλέον κανέναν: ούτε συμμάχους – ούτε υποτιθέμενους «φίλους» - ούτε εχθρούς...
Ο Fyodorov αναφέρει και το παράδειγμα της χώρας μας. Εντοπίζει την έλευση της κρίσης στις αρνητικές αξιολογήσεις των διεθνών οίκων αξιολόγησης (στην ουσία ελεγχόμενες από τις Η.Π.Α) που καταρράκωσαν την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας και δημιούργησαν την Ευρωπαϊκή Κρίση.. Αποσταθεροποίηση Νούμερο 1.
Στην Αίγυπτο η χρηματοδότηση ήταν αδρή για την οργάνωση της Πορτοκαλί Επανάστασης, για την εδραίωση στην εξουσία του εξτρεμιστή-ισλαμιστή Morsi. Παράδειγμα αποσταθεροποίησης νούμερο 2.
Για να εδραιωθεί η Αμερικανική ιδέα, απαιτείται μία τεράστια άνοδος του εξτρεμισμού και του ισλαμικού φονταμενταλισμού σε ολόκληρη την υφήλιο.. Οι Η.Π.Α θα συνεχίσουν αυτή τη ρότα.. Η άνοδος και η αύξηση του φανατισμού και του εξτρεμισμού (συνηθέστερα μέσω ακραίων ισλαμικών στοιχείων) αποτελεί το στοιχείο που οδηγεί στην πορεία του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου που επιθυμούν «διακαώς» οι Αμερικανοί.." (pentapostagma, newsbomb)
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα