Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ "SCORPIONS"...!!!!

Όπως πολλοί έφηβοι της δεκαετίας του 1950-1960, ο Rudolf Schenker και ο Klaus Meine, επηρεασμένοι από το rock πνεύμα της τότε εποχής, δημιούργησαν το 1965 τους «Scorpions».

Ήταν ένα μικρό group φίλων που τότε αποτελούταν από τους Rudolf Schenker, Klaus Meine και τον μικρότερο αδερφό του Rudolf, τον Michael Schenker. 
Άρχισαν να γράφουν τραγούδια και να προετοιμάζονται για μια καλή εμφάνιση στο τότε rock κοινό της Γερμανίας. Κανείς δεν μπορούσε να υποψιαστεί την επιτυχία που θα σημείωναν όλα αυτά τα χρόνια μέχρι και σήμερα.

Το 1972 οι Scorpions παρουσιάζουν το πρώτο τους άλμπουμ «Lonesome Crow». Από το πρώτο τους κιόλας άλμπουμ είχαν καθιερώσει το δικό τους στυλ στην rock μουσική. Ο ήχος από τις κιθάρες τους αλλά και η ιδιαίτερη φωνή του Klaus Meine εύκολα γίνονταν αντιληπτές και αναγνωρίζονταν αμέσως από τους θαυμαστές τους. Το πρώτο τους άλμπουμ «Lonesome Crow» τους άνοιξε τον δρόμο προς την διεθνή επιτυχία.

 

Εμφανίστηκαν σε πολλές χώρες συνοδεύοντας άλλα μεγάλα ονόματα της εποχής, όπως Rory Gallagher, Uriah Heep και UFO. Κατά την διάρκεια της ιστορίας τους, ο Rudolf Schenker ήταν η κινητήριος δύναμη των Scorpions, έχοντας υιοθετήσει το σκεπτικό του πατέρα του ότι «τίποτα δεν είναι αδύνατο όσο πιστεύεις σε αυτό». Από την αρχή της δημιουργίας των Scorpions έλεγε «one day the SCORPIONS will be one of the best heavy rock bands in the world!». Τα λόγια του θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν προφητικά.

Το 1973 ο Michael Schenker αντικαταστάθηκε από τον Ulrich Roth. Τα μέλη του συγκροτήματος από το 1974 και έπειτα είναι οι Uli Roth, Francis Buchholz, Klaus Meine, Jürgen Rosenthal, Rudolf Schenker. Το ίδιο έτος παρουσιάζουν το δεύτερο άλμπουμ τους «Fly to the Rainbow», αφού είχαν προηγηθεί δεκάδες συναυλίες παγκοσμίως. Το 1975 συνεργάστηκαν με γνωστούς παραγωγούς καθώς ηχογραφούσαν το τρίτο άλμπουμ τους «In trance», το οποίο θα τους εκτόξευε στην κορυφή της rock σκηνής παγκοσμίως! 

Στην Γερμανία το 1975 ψηφίστηκαν ως το «The Best Live Group». Το 1976 το τέταρτο άλμπουμ τους «Virgin Killer» πήρε το βραβείο «LP of the Year», στην Γερμανία και πάλι, και το βραβείο «Gold Disc» στην Ιαπωνία. Το επόμενό τους άλμπουμ «Taken By Force» το 1977 βραβεύτηκε και αυτό στην Ιαπωνία με το βραβείο «Gold Disc» και μετά από αυτό ακολούθησε η μέχρι τότε μεγαλύτερή τους περιοδεία στην Ιαπωνία. Μετά από αυτή την περιοδεία ο Uli Roth αφήνει το συγκρότημα και ακολουθεί solo καριέρα.



Στην περιοδεία της Ιαπωνίας το 1978 ηχογραφήθηκε το διπλό άλμπουμ «Tokyo Tapes». Το 1979 ο Michael Schenker συμμετείχε ξανά στην ηχογράφηση του άλμπουμ «Lovedrive» μέχρις ότου ο Matthias Jabs να γίνει μόνιμο μέλος του συγκροτήματος. Με τον ερχομό του Μatthias Jabs στους Scorpions, ξεκίνησε άλλη μια σειρά επιτυχιών σε όλο τον κόσμο!

   


ΠΗΓΗ                                                                                                                                             
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ                                                                                        




























































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ                                                                                                                                                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα