Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 14 Νοεμ. – Αστρολογικές Προβλέψεις για τις δυσκολίες που θα προκαλέσει σε όλα τα ζώδια

                         
                    
     
 
Στην αστρολογια η προτελευταία εκλειψη του 2012 την Τετάρτη 14/11 είναι μια Ολικη Εκλειψη Ηλιου στον Σκορπιό, στις 00:08 ώρα Ελλάδος στο τρίτο δεκαήμερο, όπου θα επηρεάσει αρνητικά και θα βγάλει τεράστιες εντάσεις και πολλές απώλειες κυρίως για θέματα που αφορούν την ασφάλειά μας, τα οικονομικά, τις συντάξεις, τα κληρονομικά, τα φορολογικά και φέρει δυσάρεστες εξελίξεις που θα είναι δύσκολο να αντιστραφούν. Όπως και κάθε Εκλειψη Ηλιου στην αστρολογια θα φέρει πολλές αποφάσεις και γεγονότα ιδιαίτερα σημαδιακά όπου θα αλλάξουν τη ζωή μας σε πολλά επίπεδα. Σύμφωνα με την αστρολογια έχει ήδη αρχίσει να μας επηρεάζει από τις 31 Οκτωβρίου και θα συνεχίσει μέχρι και την επόμενη έκλειψη στις 28 Νοεμβρίου. 


Είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη Εκλειψη για όλους καθώς είναι το μεσοδιαστημα Σελήνης/Ηλίου σε δύσκολη όψη (ημιτετράγωνο) με τον Πλούτωνα, σε παραλληλία με Βόριο Δεσμό και αντιπαραλληλία με Νότιο δεσμό της Σελήνης όπου (κατά Ρ. Εμπερτιν)θα φέρει απώλειες, αποχωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, δυσάρεστα νέα και αποφάσεις για τη μοίρα πολλών ανθρώπων μαζί καθώς και γενικότερα για τις σχέσεις μας που θα κλονιστούν αρκετά καθώς πολλές από αυτές δεν στηρίζονται στις σωστές βάσεις.

Η δυναμική της έκλειψης αυτής είναι μεγάλη καθώς έχουμε και ανάδρομο Ερμή έως 27 Νοεμβρίου με πολλές καθυστερήσεις και μπερδέματα, προκαλώντας πολλούς ανθρώπους να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και πράξης τους γενικότερα. Είναι μια έκλειψη όπου θα φέρει μια ακόμα πιο βαριά διάθεση σε πολλούς και ιδιαίτερα σε εκείνους που δεν είναι έτοιμοι να φιλοσοφήσουν τις δυσκολίες της ζωής και να προχωρήσουν παρακάτω παρά τις απώλειες.

Η επαναστατική διάθεση που θα υπάρχει το διάστημα αυτό σε συνδυασμό με δίκαιες διεκδικήσεις ατόμων που θίγονται θα προκαλέσουν τεράστια πλήγματα σε πολλούς όπου θα αναγκαστούν να κάνουν κάποιες αναγκαστικές και επίπονες αλλαγές, ενώ όσοι δεν θα αντέξουν το βάρος θα αναγκαστούν σε παραίτηση. Βέβαια το μόνο σίγουρο είναι πως οποιαδήποτε απόφαση πάρουμε ή σημαντική κίνηση κάνουμε το διάστημα αυτό όπου επηρεάζει αυτή η έκλειψη αλλά και η επόμενη που ακολουθεί, δεν θα αποδειχθεί προς όφελός μας και αργά ή γρήγορα θα αποδειχθεί πως ήταν λάθος καθώς θα βγούμε χαμένοι ποικιλοτρόπως.


Η έκλειψη αυτή επηρεάζει περισσότερο αρνητικά τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και σε όσους έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερο αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο όπου θα νιώσουν πως χάνουν πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που ήταν κοντά και τους στήριζαν, αλλά θα δουν πως κάθε εμπόδιο ίσως αποδειχθεί αργότερα για καλό. 

Εκείνοι που μπορούν να βγουν ακόμα και αλώβητοι από την έκλειψη αυτή, και να κερδίσουν από τις δυσκολίες των άλλων ακόμα και δίχως να το επιθυμούν είναι οι Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου,καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερο αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα δουν πολλά να αλλάζουν προς το καλύτερο, παρά τις δυσκολίες.

Πολλές σχέσεις, συγγενικές, φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές και οικονομικές θα έχουν τεράστιες εντάσεις και κάποιες από αυτές θα αναγκαστούν να τελειώσουν τις μέρες αυτές που επηρεάζει η έκλειψη καθώς θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι γκρίνιες, οι ελλείψεις, τα προβλήματα, οι διαφορές και διαφωνίες που υπάρχουν και θα είναι εκείνες που δεν είχαν τις αντοχές ή τις σταθερές βάσεις για να αντέξουν στα δύσκολα και να συμπορευτούν μαζί προχωρώντας παρακάτω για ένα καλύτερο αύριο. 


ΚΡΙΟΣ  
Πολλά έξοδα θα σας φέρει αυτή η Ολικη Εκλειψη Ηλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 14 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 28 Νοεμβρίου που θα είναι η επόμενη έκλειψη. Προσέξτε γιατί η διάθεσή σας για να κάνετε αγορές, να ξοδεύσετε χρήματα τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους άλλους, αλλά και για υψηλό ρίσκο στα επαγγελματικά ολοένα και αυξάνεται και μάλλον θα έχετε απώλειες τελικά και όχι κέρδη. Ο ερωτισμός σας θα είναι έντονος αλλά ίσως εξιδανικεύσετε πρόσωπα που δεν το αξίζουν και τόσο και σας παραπλανούν.

Όπως και να’ χει, είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε ξανά ή είστε ήδη φουλ ερωτευμένοι και ζείτε σε έναν ονειρικό κόσμο με το έτερον ήμισυ, ακόμα κι αν είναι τόσα πολλά αυτά που δεν γνωρίζετε ή δεν θέλετε να ξέρετε ή απλά έχετε απογοητευτεί εντελώς. Προσέξτε πολύ να μην κάνετε νέες κινήσεις τόσο σε οικονομικά όσο και σε συναισθηματικά θέματα για να μην απογοητευτείτε και για να μην έχετε σημαντικές απώλειες.

 
ΤΑΥΡΟΣ 
Όλες σας οι σχέσεις θα έχουν πολλά προβλήματα με αυτήν την Ολικη Εκλειψη Ηλιου απέναντί σας στο ζώδιο του Σκορπιού στις 14 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 28 Νοεμβρίου που θα είναι η επόμενη έκλειψη. Προσέξτε καθώς τώρα θα βγουν όλες οι διαφωνίες που έχετε με τους άλλους και θα είναι δύσκολο να τις προσπεράσετε και να κρατηθείτε ώστε να μην υπάρξουν καυγάδες που μπορεί να οδηγήσουν σε μονοπάτια που δεν σας συμφέρουν. Η ένταση που νιώθετε εσωτερικά θα φουντώνει όλο και περισσότερο το διάστημα αυτό και μπορεί να σας οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα και αψιμαχίες με τα άτομα που είναι γύρω σας τόσο στον αισθηματικό, όσο στον οικογενειακό ή και στον επαγγελματικό τομέα.

Προσπαθήστε να είστε πιο διακριτικοί και διπλωμάτες για να μην απομακρυνθείτε από σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες που σας χρειάζονται και τις χρειάζεστε στην παρούσα φάση ή απλά δεν είστε έτοιμοι ακόμα να τις αποχωριστείτε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Όλα τώρα δείχνουν πως θα πρέπει να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά με αυτήν την Ολικη Εκλειψη Ηλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 14 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 28 Νοεμβρίου που θα είναι η επόμενη έκλειψη. Κι αυτό, ώστε να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και συνεχίζετε να αναλαμβάνετε και που σας έχουν πέσει όλες μαζεμένες. Ήδη ασχολείστε με πολλά πράγματα μαζί και δυσκολεύεστε να τα φέρετε εις πέρας καθώς μάλλον είστε χωρίς καμία σημαντική βοήθεια. Η έκλειψη αυτή σας εφιστά την προσοχή τώρα περισσότερο από ποτέ στον τομέα της υγείας αλλά και της εργασίες, καθώς μπορεί να έχετε τη διάθεση για εργασιοθεραπεία, αλλά θα πρέπει να αναζητάτε και στιγμές ξεκούρασης, ανάπαυλας και εκτόνωσης για να μην δημιουργήσετε πρόβλημα στην υγεία σας με το άγχος και την κούραση. 

Βάλτε περισσότερη άσκηση και υγιεινή διατροφή στη ζωή σας για να βγάζετε όλο το άγχος και τα νεύρα σας δημιουργικά
. Κάντε περιπάτους όσο πιο συχνά μπορείτε για να ξεδίνετε. Προτιμήστε να κάνετε τις περισσότερες δουλειές σας με τα πόδια. Βελτιώστε τη σωματική σας κατάστασηκαι θα δείτε που θα ομορφύνετε κιόλας. Ερωτικά, προσέξτε μην συντηρείτε άρρωστες καταστάσεις γιατί η έκλειψη αυτή θα φέρει νέα δύσκολα γεγονότα που θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε την πιθανότητα να απομακρυνθείτε μια και για πάντα. 










ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Φωτιές βάζει στην ερωτική σας ζωή αυτή η Ολικη Εκλειψη Ηλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 14 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 28 Νοεμβρίου που θα είναι η επόμενη έκλειψη. Φωτιές που θα είναι δύσκολο να σβήσετε μάλλον επειδή κυρίως έχετε απηυδήσει και δεν αντέχετε τα πράγματα έτσι όπως είναι μέχρι στιγμής και θέλετε να τα φτιάξετε αλλιώς. Θα αλλάξετε ριζικά στάση απέναντι στα αισθηματικά σας και σε κάποια πρόσωπα και πράγματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά, ενώ θα ασχολείστε μόνο με σχέσεις ουσιαστικές και ανθρώπους που μπορεί να έχουν πάρει σοβαρά κάποια πράγματα. Το διάστημα αυτό όπου σας επηρεάζει η έκλειψη μπορεί και να μην είναι το καλύτερο για νέες γνωριμίες, αφού θα αποδειχθούν ιδιαίτερα απατηλές, αλλά μπορείτε να φιλοσοφήσετε τα πράγματα και να σταματήσετε να είστε συνεχώς γεμάτοι κανόνες που ουσιαστικά εσάς εμποδίζουν στο να αναπνεύσετε. 

Μην πιστεύετε όμορφα λόγια και υποσχέσεις, όσο πιστευτά και αληθοφανή κι αν είναι και δημιουργήστε εσείς τον κόσμο που θέλετε να ζήσετε μακριά από ψευδαισθήσεις που μόνο καλό δεν σας έχουν κάνει έως τώρα. Θέματα παιδιών θα σας απασχολήσουν έντονα, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη. 


 
ΛΕΩΝ 
Πολλές εντάσεις, απογοητεύσεις και δυσαρέσκεια για το ίδιο το περιβάλλον σας ή για πρόσωπα και καταστάσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας και που αγαπάτε ιδιαίτερα θα σας φέρει αυτή η Ολικη Εκλειψη Ηλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 14 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 28 Νοεμβρίου που θα είναι η επόμενη έκλειψη. Δυσαρέσκεια τόσο από τις κινήσεις, τις αποφάσεις και τη στάση τους απέναντι σε σας ή σε κάποια άλλα άτομα που αγαπάτε και εκτιμάτε ιδιαίτερα, μια στάση όπου δεν είναι και η καλύτερη. Τις περισσότερες απογοητεύσεις από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα είναι δύσκολο να τις χειριστείτε καθώς άλλα σας λένε και άλλα κάνουν, τα οποία δεν σας βρίσκουν σύμφωνους και τώρα με την έκλειψη θα αντιληφθείτε σε βάθος αυτή τη διγλωσσία και υποκρισία.

Μπορεί να μην έχετε αντιληφθεί παρασκηνιακές συζητήσεις, συμφωνίες και σχέσεις που γίνονται τώρα πίσω από την πλάτη σας. Το πιθανότερο όμως είναι πως θα αντιλαμβάνεστε τι ακριβώς γίνεται γύρω σας και όλα αυτά θα τα κρατήσετε μέσα σας για κάποιο λόγο, φουντώνοντας την απογοήτευση και τα αρνητικά συναισθήματα. Μην προσπαθήσετε να ξεφύγετε από τα προβλήματα με το να τα αποφεύγετε ή να κάνετε πως δεν βλέπετε πως υπάρχουν, γιατί θα κάνετε χειρότερα τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Πολλές από τις υποσχέσεις που θα ακούσετε αυτές τις μέρες με αυτήν την Ολικη Εκλειψη Ηλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 14 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 28 Νοεμβρίου όπου θα είναι η επόμενη έκλειψη, μπορεί να μην είναι δυνατόν να γίνουν πράξη, αλλά σίγουρα θα έχουν όλη την καλή διάθεση να τις πραγματοποιήσουν τα άτομα που θα σας τις δώσουν. Εσείς δεν θα πρέπει όμως να αρκεστείτε σε αυτές, αλλά να προσπαθήσετε να πάρετε ρητές διαβεβαιώσεις και αποδείξεις και να μη στηριχθείτε σε λόγια και μόνο, που μπορεί να είναι και του αέρα. Η έμπνευση και η δημιουργικότητά σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Αξιοποιήστε τα για να περάσετε τις απόψεις σας και τις νέες σας ιδέες στους άλλους, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα επιχειρήματα. 

Μην αφήσετε τον εαυτό σας να εκνευριστεί και να γεμίσει ένταση εξαιτίας λαθών ή παραλήψεων των άλλων
. Μείνετε μακριά από λεκτικές ή απευθείας συγκρούσεις. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα πολλά ταξίδια και τις πολλές μετακινήσεις το διάστημα αυτό όπου επιδρά η έκλειψη, καθώς δεν θα έχετε και τα καλύτερα αποτελέσματα και θα δείτε τελικά που θα βγείτε χαμένοι. Προσέξτε και για μικροατυχήματα όπου μπορεί να προκύψουν εκεί που δεν το περιμένετε. Γενικότερα θα έχετε αρκετά προβλήματα από τις αποφάσεις, τη στάση και τις ενέργειες των άλλων τόσο σε ερωτικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. 


ΖΥΓΟΣ 
Θα είναι δύσκολο να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα από την ερωτική σας ζωή, στις σχέσεις σας, στις συνεργασίες σας σε θέματα οικονομικά με αυτήν την Ολικη Εκλειψη Ηλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 14 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 28 Νοεμβρίου όπου θα είναι η επόμενη έκλειψη. Παρόλο που βαθιά μέσα σας επιθυμείτε τη σταθεροποίηση των καταστάσεων που έχετε στη ζωή σας και δεν θέλετε να χάσετε, η ανάγκη σας για ρίσκο και το ανικανοποίητο σίγουρα θα σας πιέζουν τώρα να ρισκάρετε σε όλους τους τομείς. Και αυτό το ρίσκο θα είναι πολύ δύσκολο να σας βγει και να πάει καλά την περίοδο αυτή όπου επηρεάζουν δύο εκλείψεις. Μην το κάνετε αν πραγματικά δεν θέλετε να χάσετε κάτι σημαντικό, γιατί αυτή η έκλειψη «μυρίζει» απώλειες και τελικά θα σας τις φέρει αν προκαλέσετε τα πράγματα με αυτόν τον τρόπο.

Βαδίστε σε γνώριμα μονοπάτια και μόνο, όπου και εκεί πάλι σε περίπτωση που θέλετε να επεκταθείτε θα είναι δύσκολο να πετύχετε θετικές εξελίξεις την περίοδο αυτή. Συναισθηματικά θα έχετε κάποιες δυσκολίες καθώς πολλά πράγματα δεν σας έρχονται έτσι όπως τα θέλετε και νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Στο δικό σας ζώδιο αυτή η Ολικη Εκλειψη Ηλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 14 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 28 Νοεμβρίου όπου θα είναι η επόμενη έκλειψη και το σίγουρο είναι πως θα φέρει πολλές αναστατώσεις σε όλες σας τις σχέσεις, συναισθηματικές, φιλικές, οικογενειακές και επαγγελματικές. Το δύσκολο για σας δεν είναι το διάστημα αυτό τόσο η ένταση που υπάρχει ανάμεσα σε σας και στους γύρω σας, αλλά η σύγχυση που νιώθετε όπου δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε ποιο είναι το σωστό από το λάθος και φοβάστε πως κάνετε αρκετές λάθος επιλογές. Μέσα σας θα υπάρχει έντονη η αμφιβολία πως κάτι δεν κάνετε σωστά αλλά έχετε πάρει ένα δρόμο που είναι δύσκολο να σταματήσετε στη μέση όλα αυτά που κάνετε και σίγουρα θα είναι πολλά μαζεμένα.
Μέσα από τις δυσκολίες και τις εντάσεις που θα φέρει αυτή η έκλειψη, μπορεί το ένστικτό σας να σας δώσει να καταλάβετε κάποια λάθος μονοπάτια, και να γυρίσετε εγκαίρως στα σωστά πριν να είναι αργά για να επανορθώσετε. Μην έρθετε σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που εκτιμάτε και αγαπάτε, για να μην τους χάσετε. Φροντίστε παρά τις εντάσεις που θα προκύπτουν συνεχώς στο περιβάλλον που θα βρίσκεστε κάθε φορά, να επαναφέρετε τη λογική σκέψη και να αποφεύγετε τσακωμούς όπου δεν θα σας φανούν καθόλου χρήσιμοι. 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Θα έχετε πολλές εργασίες και υποχρεώσεις μαζεμένες που θα σας κουράσουν και θα σας αγχώσουν ιδιαίτερα με αυτήν την Ολικη Εκλειψη Ηλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 14 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 28 Νοεμβρίου όπου θα είναι η επόμενη έκλειψη. Παρόλο που είστε πρόθυμοι να τις αναλάβετε και να τις φέρετε εις πέρας, το σίγουρο είναι πως μπορεί να φτάσετε ακόμα και στα πρόθυρα της υπερκόπωσης αν δεν φροντίσετε να ξεκουράζεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα, και να κοιμάστε περισσότερες ώρες. Το διάστημα αυτό θα χτυπήσει ένα καμπανάκι σε σχέση τόσο με την υγεία σας και προβλήματα που ήδη υπάρχουν, αλλά και σε σχέση με τη διατροφή σας. Περιορίστε τις τροφές που σας πειράζουν ή σας προσθέτουν παραπανίσια κιλά και βάλτε περισσότερη άσκηση στην καθημερινότητά σας. Το διάστημα αυτό θα αντιληφθείτε ποιοι νοιάζονται πραγματικά για σας, ποιοι είναι μόνο για τα εύκολα, και ποιοι κοντά σας κυρίως στα δύσκολα.

Πολλά θα θέλετε να τελειώσετε τώρα καθώς θα δείτε την αλήθεια κατάματα, και ιδιαίτερα σχέσεις και συνεργασίες με πρόσωπα και πράγματα που φαίνεται πως δεν νοιάζονται ιδιαίτερα για σας. Έχετε φιλοσοφήσει και συνεχίζετε να φιλοσοφείτε όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας και θα ανακαλύψετε μέσω των δυσκολιών και των απογοητεύσεων κάποια μονοπάτια αυτογνωσίας όπου θα σας βοηθήσουν πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Στόχους και όνειρα θα χρειαστεί να αλλάξετε με αυτήν την Ολικη Εκλειψη Ηλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 14 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 28 Νοεμβρίου όπου θα είναι η επόμενη έκλειψη. Φαίνεται πως δεν έχετε και τόσο καλά ξεκαθαρίσει ποιοι είναι οι βασικοί στόχοι που θέλετε να πραγματοποιήσετε, σε ποια σχέση θέλετε να βρίσκεστε και με ποιους φίλους τελικά. Παλαιότερες σχέσεις, συνεργασίες ή και φιλίες επιστρέφουν και πάλι να σας βάλουν σε διλήμματα, ενώ κάποια άτομα που εκτιμάτε ή απλά συμπαθείτε είναι πολύ πιθανό να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, επαγγελματικό ή ερωτικό, για σας. 

Μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε σε ποια σχέση, συνεργασία ή φιλία θα μείνετε και τι θα κάνετε με στόχους που είχατε από παλιά
, αλλά το σίγουρο είναι πως θα ζήσετε έντονες στιγμές αυτές τις μέρες και θα τις απολαύσετε ιδιαίτερα. Μη σκέφτεστε το αύριο γιατί μπορεί να έχετε υπολογίσει λάθος κάποια πράγματα. Ζήστε το σήμερα και αυτό θα σας οδηγήσει να δείτε τι θέλετε για το αύριο. Φροντίστε μόνο να προστατευτείτε για να μην πληγωθείτε αν ανακαλύψετε τα λάθη που έχετε κάνει ή που συνεχίζετε να κάνετε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Θα αναγκαστείτε να πάρετε πρόσωπα και πράγματα λίγο πιο σοβαρά αν δεν θέλετε να τα χάσετε, όσο κι αν αυτό σας καταπιέζει, αλλιώς μάλλον θα χρειαστεί να τα αφήσετε πίσω σας μια και καλή ή απλώς να τα χάσετε με αυτήν την Ολικη Εκλειψη Ηλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 14 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 28 Νοεμβρίου όπου θα είναι η επόμενη έκλειψη. Το διάστημα αυτό θα δώσετε στους άλλους την εντύπωση πως δεν είστε αρκετά υπεύθυνοι όταν σας αναθέτουν να κάνετε κάποια πράγματα ή αρκετά αληθινοί σε σχέση με τα συναισθήματά σας σε όλες σας τις σχέσεις, φιλικές, οικογενειακές, ερωτικές, επαγγελματικές, καθώς δράτε περισσότερο παρορμητικά και σύμφωνα με την προσωπική σας ευχαρίστηση, αγνοώντας δίχως να το αντιλαμβάνεστε τις επιθυμίες των άλλων. Θα πρέπει σίγουρα να αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε και τι χρειάζονται οι άλλοι σε όλα τα επίπεδα και να φροντίσετε να τους το δίνετε, αν θέλετε να παραμείνουν στη ζωή σας.

Αν αποφασίσετε να στηρίξετε και να συνεχίσετε να παλεύετε για σχέσεις και συνεργασίες που έχουν μεγάλη σημασία για σας, αφήστε στην άκρη όλα τα κακόβουλα σχόλια ή δυσάρεστες κινήσεις, αφού πρώτα βγάλετε μόνοι σας συμπέρασμα τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Παραπλανήσεις μπορεί να υπάρξουν αρκετές, αλλά αν ακούσετε το ένστικτό σας θα σας πει ποιες είναι και πώς θα τις αποφύγετε. Κινηθείτε παρασκηνιακά για τα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν και μην ανακοινώνετε πουθενά σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες που ξέρετε πως μπορεί να δεχτείτε κριτική ή να σας απομακρύνουν. 

ΙΧΘΕΙΣ 
Εντάσεις σε επικοινωνίες, επαφές, συμφωνίες, μετακινήσεις, ταξίδια, συναντήσεις έχει για σαςαυτή ηΟλικη Εκλειψη Ηλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 14 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 28 Νοεμβρίου όπου θα είναι η επόμενη έκλειψη,όπου όμως δείχνει πως μπορείτε να βρείτε λύσεις και να τις ξεπεράσετε. Μια απομάκρυνση ή γενικότερα μια αλλαγή συμπεριφοράς από συγκεκριμένα πρόσωπα θα σας κάνει να αλλάξετε κι εσείς στάση απέναντί τους ή απλά θα ανακουφιστείτε καθώς αναζητούσατε μια αφορμή για να είστε όσο πιο μακριά τους γίνεται. Σταματήστε να είστε συνεχώς τόσο δοτικοί με ανθρώπους που δεν το αξίζουν και προσπαθήστε να πάρετε τις αποστάσεις σας και από αυτούς. Οι εντάσεις ή γενικότερα αυτά που θα ακούσετε από συγγενικά ή άλλα πρόσωπα από το περιβάλλον σας μπορεί να σας βγάλουν από τα ρούχα σας αλλά πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και απλά να μείνετε μακριά τους

Σίγουρα θα έχετε κάποιες αποκαλύψεις την περίοδο αυτή και θα μάθετε πολλές αλήθειες που θα σας φανούν χρήσιμες και θα εξηγήσουν πολλά αναπάντητα ερωτηματικά. Εξετάστε ποιο είναι το δίκαιο και πράξτε ανάλογα για να μην πληρώσετε εσείς τα λάθη των άλλων. Μην προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με όλους εκείνους που δεν είναι και τόσο θετικοί μαζί σας, γιατί θα σας χαλάσουν τη διάθεση και δεν έχετε να κερδίσετε απολύτως τίποτα. Ανανεωθείτε και πετάξτε από τη ζωή σας πρόσωπα και πράγματα που σας «χαλάνε». Σχεδιάστε από τώρα τη φυγή σας, ιδιαίτερα για προορισμούς που αφορούν χώρες του εξωτερικού όπου μπορούν να σας δώσουν νέες ευκαιρίες στη ζωή σας. Φιλοσοφήστε τις δυσκολίες, δυναμώστε μέσα από αυτές κυρίως εσωτερικά και ανανεώστε το πνεύμα σας με δημιουργικές ασχολίες που θα σας κρατήσουν μακριά από αρνητικές σκέψεις και κυρίως αρνητικές πράξεις. 


ANEW.GR 

Αλέκος Χρυσόπουλος
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα