Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ντοκουμέντο: Ρόδος 1989 Η Επανίδρυση των Ναϊτών στην Ελλάδα! Β' Μέρος.



ΦΩΣ ΣΤΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΆ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΤΟΥ 1989-1990

ΠΩΣ Η CIA ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑΪΤΕΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΤΟΝ ΧΆΡΤΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΊΩΝ!


* Μαρτυρίες που δεν επιδέχονται διάψευσης!
* Η αλήθεια για τη διάσπαση της ελληνικής μασονίας
* Ήταν ο Κοσκωτάς... υψηλόβαθμος μασόνος; 
09











Το 1989, έτος επανίδρυσης στη Ρόδο του μεσαιωνικού τάγματος των Ναϊτών Ιπποτών, υπήρξε μια χρονιά συγκλονιστική για την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης.

 Στη χώρα μας υπήρχε γενικότερη πολιτική αστάθεια, λόγω της πτώσης του ΠΑΣΟΚ από την εξουσία και της έλλειψης αυτοδύναμης κυβέρνησης, με συνέπειας 3 συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις μεταξύ Ιουνίου 1989 και Απριλίου 1990.
 Στην Ανατολική Ευρώπη τα κομμουνιστικά καθεστώτα κατέρρεαν ένα-ένα με πάταγο και οι χώρες-δορυφόροι της ΕΣΣΔ «εκδημοκρατίζονταν», αλλάζοντας το οικονομικό τους μοντέλο, αλλά και την κατεύθυνση της εξωτερικής τους πολιτικής.
 Τα γεγονότα είχαν τότε μια τόσο μεγάλη δυναμική, που ήταν λογικό να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της υπερατλαντικής υπερδύναμης των ΗΠΑ και των μυστικών της υπηρεσιών... 

Είναι πασίγνωστη η σχέση του τεκτονισμού με τα πολιτικά παρασκήνια των χωρών όπου δραστηριοποιούνται οι μασόνοι, έστω κι αν επίσημα οι ίδιοι δηλώνουν ότι αποφεύγουν την ενασχόληση με την πολιτική μες στις στοές.
 Σε πολλές περιπτώσεις είχαμε ανάλογα σκάνδαλα ανάμειξης του μυστικισμού στην ενεργό πολιτική, που μάλιστα έλαβαν και ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις (πιθανές σχέσεις με τρομοκρατία, μαφία κτλ.), όπως π.χ. στην περίπτωση της ιταλικής στοάς P-2 στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Ίσως όλα αυτά βέβαια να είναι άδικες κατηγορίες κατά του ελευθεροτεκτονισμού.
 Όμως οι ίδιοι οι μασόνοι τελικά τις συντηρούν, με το να μην «ανοίγονται» στην κοινωνία και να παραμένουν θεόκλειστοι και απρόσιτοι μέσα σε «στοές», «σήραγγες» και «υπόγεια»... 

Όταν το 1989 συνέβαιναν οι δραματικές εξελίξεις στα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη, οι Αμερικανοί ήταν φυσικό να θελήσουν να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους την κατάσταση που διαμορφωνόταν, κερδίζοντας έτσι τον Ψυχρό πόλεμο με την ΕΣΣΔ. 
Για τον σκοπό αυτό η CIA έκρινε ότι έπρεπε στην Ελλάδα (μοναδική τότε χώρα-μέλος της ΕΟΚ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή) να έρθει στην εξουσία μια καθαρά φιλοδυτική κυβέρνηση, που να βοηθούσε στον γρήγορο «εκδημοκρατισμό» των όμορων πρώην κομμουνιστικών βαλκανικών χωρών.
 Μέχρι τον Ιούνιο του 1989 τα πράγματα δεν ήταν καθόλου ευνοϊκά για τις ΗΠΑ, αφού στην Ελλάδα κυβερνούσε το αντιδυτικό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, που υπονόμευε συνεχώς τις σχέσεις της χώρας μας με τις ΗΠΑ και τις δυτικοευρωπαϊκές χώρες. 
Γι’ αυτόν τον λόγο το ΠΑΣΟΚ αποτελούσε τότε το «αγαπημένο παιδί» της Μόσχας, αφού το αντιδυτικό κήρυγμα του Ανδρέα έφερε στην Ελλάδα τον αντιαμερικανισμό (που έως τότε ήταν σχεδόν ανύπαρκτος).
 Μπορεί λοιπόν το ΠΑΣΟΚ να μην έδιωξε τελικά τις αμερικανικές βάσεις και να μην έβγαλε την Ελλάδα από ΕΟΚ και ΝΑΤΟ (πράγματα τελείως ανέφικτα τον καιρό εκείνο), αλλά εξυπηρετούσε τους Σοβιετικούς, διασπώντας το κοινό αντικομμουνιστικό μέτωπο στην τόσο νευραλγικής σημασίας περιοχή μας... 

«Επένδυσαν» λοιπόν οι Αμερικανοί στην αλλαγή της εξουσίας στην Ελλάδα την περίοδο 1989-1990 και «πριμοδότησαν» γι’ αυτόν τον λόγο τη Νέα Δημοκρατία, που είχε μάλιστα τότε ως αρχηγό της τον σαφώς φιλοδυτικό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (χωρίς να σημαίνει αυτό ότι ήταν και... πράκτορας των ΗΠΑ!). Για τον λόγο αυτό η CIA έσπευσε να ενεργοποιήσει τον αόρατο κόσμο των μυστικιστικών παρασκηνίων! 
Το «έδαφος» ήταν άκρως ευνοϊκό για τα σχέδιά της, εφόσον ο ελληνικός τεκτονισμός είχε υποστεί ήδη από το 1986 μία επίπονη διάσπαση, που είχε μάλιστα ευρύτερες γεωπολιτικές διαστάσεις: από τη μια οι ευρωκεντρικοί της «ορθόδοξης» Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος (γαλλόφιλοι υπό τον Χρήστο Μανέα) και από την άλλη οι ατλαντιστές της αποσχισθείσας Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος (αγγλόφιλοι υπό τον Ευστάθιο Λιακόπουλο). 

03

Πολλοί θεωρούν ότι η διάσπαση των Ελλήνων μασόνων είχε να κάνει με φοβερά και τρομερά παιχνίδια στο επίπεδο των διεθνών σχέσεων και μάλιστα με το τόσο προσοδοφόρο... εμπόριο όπλων! Αυτό ειπώθηκε, επειδή ο Μέγας Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς, Χρήστος Μανέας, ήταν νομικός σύμβουλος της γαλλικής εταιρείας «Ντασσώ», που κατασκεύαζε τα περίφημα «Μιράζ». Η «Ντασσώ» όμως βρισκόταν σε αντιπαράθεση με την αμερικανική «Νταϊνάμικς» (κατασκευάστρια των F-16) κι έτσι η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είχε τον «πονοκέφαλο» σχετικά με το ποια αεροπλάνα να αγοράσει. 
Ξέσπασε λοιπόν το σκάνδαλο της «αγοράς του αιώνα», που τελικά το ίδιο το πολιτικό μας σύστημα έσπευσε αργότερα να «κουκουλώσει»... Πάντως, η κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου βρήκε στο τέλος μια ικανοποιητική και για τις δύο πλευρές λύση, ενώ η κίνηση της ομάδας Λιακόπουλου να αποχωρήσουν από τη Μεγάλη Στοά και να ιδρύσουν την Εθνική Μεγάλη Στοά θεωρήθηκε ότι είχε σαν υπόβαθρο τη διαμάχη ευρωπαϊστών-ατλαντιστών γύρω από την «αγορά του αιώνα»! 
Φυσικά η επίσημη ανακοίνωση για το «διαζύγιο» έκανε λόγο δήθεν για διαφορές τους ως προς τα «τυπικά», τις ονομασίες κτλ., αλλά οι δικαιολογίες αυτές δεν έγιναν και τόσο πιστευτές (τότε γιατί τόσα χρόνια συνυπήρχαν χωρίς πρόβλημα, το 1986 θυμήθηκαν τις μεταξύ τους διαφορές ως προς τον «καταστατικό χάρτη» του τεκτονισμού κτλ.;)... 

Πρόσφορο λοιπόν ήταν το έδαφος για τη CIA, προκειμένου να δράσει. Η πλέον δυναμική τότε ομάδα, το εκ νέου συσταθέν Τάγμα των Ναϊτών Ιπποτών, αποτελούσε το κατάλληλο «φυτώριο» για να το χρησιμοποιήσουν οι Αμερικανοί, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο απόκτησης ελέγχου επί όλης της Βαλκανικής. Επιλέχτηκε ένας γνωστός δικηγόρος, αρχιερέας των Ναϊτών στη συνάντηση της Ρόδου, ο Φίλιππος Δαμόφλης, ποινικολόγος και γνωστός και από τη δίκη του πρώην «Κροίσου» Γιώργου Κοσκωτά στο Ειδικό Δικαστήριο.
Ο Δαμόφλης, εξ ονόματος της... CIA (!), επισκέφτηκε τον άνθρωπο-κλειδί τότε της ΝΔ, στενό σύμβουλο του Μητσοτάκη, Νικόλαο Γρυλλάκη, με σκοπό να του προτείνει τη συνδρομή των Αμερικανών, προκειμένου να πέσει το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση και να ανέβει στη θέση του η ΝΔ! Να τι γράφει ο ίδιος ο Γρυλλάκης στο βιβλίο του «Αποκαλύπτω»:
«Λίγους μήνες πριν από τις εκλογές του Ιουνίου 1989 με επισκέφθηκε στο γραφείο μου, της ΝΔ, στη Ρηγίλλης 18, ο δικηγόρος των Αθηνών Δ.Φ., συνοδευόμενος από τον Λ.Ε., επίσης δικηγόρο. Ο δικηγόρος Δ.Φ., μόλις συστηθήκαμε, έλαβε τον λόγο και μου είπε: ΄΄Είμαι πρόεδρος της Ελληνικής Τεκτονικής Στοάς Σκωτίας και ήρθα να σε γνωρίσω και να σε ενημερώσω ότι λάβαμε εντολή να υποστηρίξουμε τη ΝΔ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές και σε παρακαλώ να ενημερώσεις σχετικά και τον κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη΄΄»!!! 

Την ίδια περίοδο η ΝΔ – ως αντάλλαγμα της υποστήριξης των Αμερικανών – όφειλε να βοηθήσει τα «συγγενικά» της νεοϊδρυθέντα κόμματα στα Βαλκάνια, για να νικήσουν στις εκλογές και έτσι να πέσουν παντού από την εξουσία οι φιλοσοβιετικοί κομμουνιστικοί κύκλοι και ομάδες. 
Έτσι έγινε στην Αλβανία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, όπου η Νέα Δημοκρατία έστειλε πακτωλό χρημάτων για να ενισχύσει τους προεκλογικούς αγώνες των «δεξιών» κομμάτων, μέχρι που εκείνα πήραν τελικά (πολύ δύσκολα πάντως...) την εξουσία.
Και ύστερα, για να «ευχαριστήσουν» τους Έλληνες ομοϊδεάτες τους, ως κυβέρνηση πια εξάσκησαν... άκρως ανθελληνική πολιτική! Αυτό έγινε περισσότερο εμφανές στην Αλβανία, όπου ο «δεξιός» Σαλί Μπερίσα – άλλοτε προσωπικός γιατρός του Ενβέρ Χότζα – εξαπέλυσε ανελέητο διωγμό σε βάρος της ελληνικής μειονότητας, καταφέρνοντας τελικά να τη συρρικνώσει και να εξαλείψει έτσι δια παντός τον «κίνδυνο» αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου ή και προσάρτησης της Νότιας Αλβανίας στην Ελλάδα... 

10Στη Βουλγαρία έχουμε την προσωπική μαρτυρία ενός εκ των πρωταγωνιστών των τότε γεγονότων, του Πέτκο Σιμεόνοφ (ιδρυτικό στέλεχος της Ένωσης Δημοκρατικών Δυνάμεων και μεγάλος φίλος του γράφοντος), ο οποίος είναι κατηγορηματικός: χωρίς τη βοήθεια των «Ελλήνων φίλων» της ΝΔ, ο κομμουνισμός δεν θα έπεφτε ποτέ στη Βουλγαρία! 
Ανεξάρτητα από το τι μας είπε ο ίδιος ο Σιμεόνοφ σε προσωπικό επίπεδο, ιδού τι γράφει στο βιβλίο του «Η μεγάλη αλλαγή» για τον προεκλογικό αγώνα των Βούλγαρων «δεξιών»: «Η Ελλάδα ήταν η χώρα όπου μπορούσαμε να βρούμε τυπογραφεία, χαρτί, κατασκευαστήρια για κονκάρδες και σημαίες, μπλε υφάσματα, κόλλα, μπλε μπογιά... 
Η Ένωση Δημοκρατικών Δυνάμεων δεν είχε λεφτά, για να πληρώσει τις εξυπηρετήσεις, γι’ αυτό και προσπαθήσαμε να βρούμε σπόνσορες από το εξωτερικό... 
Ήρθαν τρία άτομα από τη Νέα Δημοκρατία, με επικεφαλής τον Αντώνη Σγαρδέλη, διευθυντή του κόμματος. Όλα έγιναν από τη Νέα Δημοκρατία, εμείς δεν δώσαμε ούτε ένα λέβα για τίποτα! 
Έφεραν ολόκληρη ομάδα εργατών, τους οποίους και πλήρωναν. Έφτιαξαν σημαίες, αφίσες... Οι Έλληνες ήταν παντού! Μας έδωσαν την τεχνογνωσία, που χωρίς εκείνη δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε απολύτως τίποτα»... 
Έτσι έφεραν λοιπόν τα «δημοκρατικά» ανθελληνικά καθεστώτα στα Βαλκάνια! 
11
Όσο για τον Φίλιππο Δαμόφλη, αυτός αργότερα εξαφανίστηκε και τα ίχνη του αγνοούνται (λέγεται ότι κατέφυγε κάπου μεταξύ Αγίου Όρους, Σκοπίων, Αλβανίας και Μανχάταν!). 
Προηγουμένως όμως εξασφάλισε – χρησιμοποιώντας τη «φήμη» του από τη δίκη Κοσκωτά – πάνω από 1 δις δραχμές, που δανείστηκε από επώνυμους της ελληνικής κοινωνίας...
 Όσο για τον Κοσκωτά, έχει ειπωθεί ότι η όλη του δραστηριότητα αποτελούσε πολυσύνθετο παιχνίδι ανάμεσα σε μασονία, CIA, πολιτικό παρασκήνιο και εμπόριο όπλων...






Ντοκουμέντο: Ρόδος 1989 Η Επανίδρυση των Ναϊτών στην Ελλάδα! A' Μέρος.


Πηγή: http://revealedtheninthwave.blogspot.com/2012/11/blog-post_5334.html#ixzz2DY7Tkahe

Αλέκος Χρυσόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα