Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Το μυστικό του Αδάμ - (έρευνα μυθιστόρημα για το 2012)


Guillermo Ferrara -απόσπασμα

Φωτογραφία

«Στο αρχείο στο οποίο ο πατέρας σου αναφέρει τον ‘’Πέμπτο Ήλιο’’ είδα ότι οι προφητείες των Μάγια αναφέρουν ότι θα είναι ο τελευταίος αυτής της εποχής».

Ο Έντουαρντ κάθισε σε μια καρέκλα λίγο πιο πέρα και άρχισε να τους ακούει με προσοχή.

«Και η Βίβλος αναφέρει κάτι που συμπίπτει με το Βιβλίο των Αποκαλύψεων».

 «Και τι είναι αυτό;» ρώτησε η Αλεξία με ενδιαφέρον.

«Αν δεν κάνω λάθος, νομίζω πως λέει περίπου το εξής: Και η γη, στολισμένη με τον 

καλύτερο μανδύα τον φωτός, θα ανυψωθεί και θα αντικρίσει έναν άλλον Ήλιο».

«Πιστεύεις ότι αυτός ο Ήλιος θα είναι ο τελευταίος; Τι σχέση έχει με αυτό; Είναι αδύνατο. Εννοείς ότι ο Ήλιος θα σβήσει το Δεκέμβρη; Οι επιστήμονες έχουν πει ότι κάποια μέρα θα σβήσει, αλλά αυτό θα γίνει σε χιλιάδες, εκατομμύρια χρόνια».

«Οι προφητείες των Μάγια δεν είναι απάτη», απάντησε, ο Αδάμ. «Οι Μάγια ήταν σπουδαίοι μαθηματικοί και υπολόγισαν ότι κάθε 12.800 χρόνια περίπου ο Ήλιος, η Γη και το κλίμα υφίστανται αλλαγές και ότι κάθε 25.625 χρόνια σημειώνεται μια αστρική εναλλαγή».

«Σωστά», είπε η Αλεξία κουνώντας καταφατικά το κεφάλι.

«Για κάποιο λόγο οι αρχαίοι προφήτες ή κάποια όντα που δε γνωρίζουμε ζήτησαν από τους Μάγια, στο απόγειο του εκπληκτικού πολιτισμού τους, να εγκαταλείψουν τις πόλεις τους αφήνοντας πίσω παλάτια, αστρονομικά παρατηρητήρια, έργα τέχνης μεγάλης αξίας και ξεχωριστά αρχιτεκτονικά μνημεία. Πολύ απλά να εξαφανιστούν».

Ο Έντουαρντ, που καθόταν στην άλλη γωνιά της καμπίνας, πλησίασε γεμάτος ενδιαφέρον.

«Και εξαφανίστηκαν;» ρώτησε. Η φωνή του έδειχνε έκπληξη αλλά και σκεπτικισμό. «Κάπου πρέπει να πήγαν, έτσι δεν είναι;»

Ο Αδάμ κούνησε αρνητικά το κεφάλι.

«Δεν άφησαν το παραμικρό ίχνος. Και κανείς δε φεύγει έτσι απλά, αφήνοντας κάτι που έχει μεγάλη αξία, εκτός κι αν πρόκειται να το ανταλλάξει με κάτι καλύτερο. Το ημερολόγιο των Μάγια τελειώνει ακριβώς φέτος».

 «Δεν καταλαβαίνω τη σύνδεση», είπε η κόρη του Ευαγγέλου.

«Είναι σημάδια, Αλεξία. Τόσο ο πατέρας μου όσο και ο δικός σου μελέτησαν εις βάθος τους κώδικες των Μάγια και τα σύμβολα των Ατλάντων. Το γεγονός ότι ο Ήλιος κοκκίνισε και παρουσιάζει ασυνήθιστη δραστηριότητα σε συνδυασμό με τις κλιματικές αλλαγές που σημειώθηκαν και την εκπλήρωση των έξι προηγούμενων προφητειών ίσως υποδεικνύει ότι επίκειται μια μεγάλη μετάλλαξη όχι μόνο στον Πλανήτη μας, αλλά σε ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα».

«Κι εμάς πώς θα μας επηρεάσει;» ρώτησε ο Έντουαρντ συνοφρυωμένος.

«Μου φαίνεται πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι αρχαίοι Μάγια, ένας λαός που εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει ίχνος και διέθετε δασκάλους και επιστήμονες στο επίπεδο των πιο σπουδαίων σημερινών επιστημόνων, μπόρεσαν να προβλέψουν τι θα συνέβαινε στο μέλλον με μόνο μέσο το νου και τα παρατηρητήριά τους. 

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι σύμφωνα με αυτούς, κάθε 5.125 χρόνια πηγάζει από το κέντρο του Γαλαξία μας μια συγχρονιστική ακτίνα που ανεβάζει τη συχνότητα του Ήλιου και όλων των πλανητών του συστήματός μας και την εναρμονίζει με μια ισχυρή συμπαντική ενέργεια».

Τα μάτια του Έντουαρντ άστραφταν από το ενδιαφέρον του που μεγάλωνε διαρκώς.

Ο Αδάμ σηκώθηκε και συνέχισε.

«Κατά την πλήρη περιστροφή του ηλιακού συστήματος στο Γαλαξία, οι Μάγια διαιρούσαν τον κύκλο των 25.625 χρόνων». Έβγαλε έναν Parker από την τσέπη του κοστουμιού του, που κρεμόταν σε μια κρεμάστρα, και σχεδίασε σε ένα χαρτί ένα οβάλ σχήμα, το οποίο χώρισε στη μέση. 

«Σχηματίζουμε μια έλλειψη, τη χωρίζουμε στα δύο κι έχουμε δύο περιόδους ή κλάσματα των 12.812 χρόνων το καθένα. Το πάνω κλάσμα, που βρίσκεται πιο κοντά στο κέντρο του Γαλαξία, ονομάζεται μέρα, και το κάτω, το πιο απομακρυσμένο από το κέντρο, ονομάζεται νύχτα.

»Ο κάθε κύκλος μοιάζει με ένα χτύπο της καρδιάς της Πηγής ή μια εισπνοή, Η καρδιά του ανθρώπινου οργανισμού κάνει μια συ-στολή και μια διαστολή σε ένα εκατοστό του δευτερολέπτου, όμως ο Γαλαξίας χρειάζεται περισσότερο χρόνο».
Η Αλεξία κοίταξε προσεκτικά το σχέδιο με την παγκόσμια έλλειψη που έμοιαζε με συμπαντικό οβάλ και στην πάνω ζώνη είδε τον κεντρικό 'Ήλιο του σύμπαντος.

 

 «Συνέχισε την εξήγηση σου», είπε στον Αδάμ.
 «Αυτές οι δυο διαιρέσεις χωρίζονται με τη σειρά τους σε πέντε περιόδους των 5.125 χρόνων: πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, σούρουπο και νύχτα». Ο σεξολόγος σχημάτισε στο σχήμα πέντε περιόδους και τους το έδειξε. «Σύμφωνα με τους Μάγια, ακριβώς φέτος αφήνουμε πίσω την περίοδο που αντιπροσωπεύει τη "νύχτα" για να μπούμε στο "γαλαξιακό πρωί". Είναι η στιγμή κατά την οποία η συγχρονιστική ακτίνα από το κέντρο του κόσμου αφήνει το σημάδι της στη Γη και στο ηλιακό σύστημα».


 «Και αυτό τι σχέση έχει με εμάς;» ρώτησε δειλά ο Καταλανός, ο οποίος κοιτούσε το σχέδιο καχύποπτα.

«Μεγάλη, Έντουαρντ. Αν τώρα πρόκειται να μπούμε σε μια νέα περίοδο, αυτό σημαίνει ότι θα αφήσουμε πίσω μια εποχή πόνου, πολέμων, χάους, σύγχυσης και μίσους, την οποία οι Μάγια ονόμασαν "νύχτα", το σκοτεινό στάδιο των 5.125 χρόνων που έχουμε διανύσει».

«Για συνέχισε», ζήτησε η Αλεξία γεμάτη ενδιαφέρον.

«Το 1998, αν θυμάμαι καλά, η NASA ανακάλυψε ότι από το κέντρο του Γαλαξία είχαν αρχίσει να φτάνουν στο ηλιακό μας σύστημα μεγάλες ποσότητες ενέργειας».

«Θα μπορούσε να είναι σύμπτωση», είπε ο Έντουαρντ.

«Δεν πρόκειται για σύμπτωση αλλά για ακριβές φαινόμενο. Στην παράδοση των Ινδών, μάλιστα, ονομάζεται "εποχή της Κάλι", μια περίοδος σκότους και πολιτιστικής καταστροφής. Σύμφωνα με αυτούς, συμπληρώνουμε αυτό τον κύκλο, ώστε να μπούμε σε έναν καινούριο».

«Κάτι σαν το θάνατο και την αναγέννηση ή την καταστροφή και τη δημιουργία», σχολίασε η Αλεξία.

Ο Αδάμ κατένευσε. Ένιωθε τον ενθουσιασμό του να μεγαλώνει και αναζητούσε διαύγεια.

«Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το 1994 σημειώθηκε αναταραχή στις μαγνητικές γραμμές της Γης, με αποτέλεσμα πολλές φάλαινες να χάσουν το δρόμο τους και πολλά αποδημητικά πουλιά να αποπροσανατολιστούν».

«Θυμάμαι μάλιστα την είδηση ότι αναγκάστηκαν να αλλάξουν και να ξανατυπώσουν τους χάρτες των αεροδρομίων, γιατί τα αεροπλάνα έπρεπε να προσγειωθούν χειροκίνητα», συμπλήρωσε η Αλεξία.

«Ακριβώς. Επιπλέον», πρόσθεσε ο Αδάμ με μάτια που άστραφταν, «το 1996 ο δορυφόρος που στάλθηκε για να μελετήσει τον Ήλιο ανακάλυψε ότι το άστρο δεν είχε πια ούτε βόρειο ούτε νότιο πόλο. Είχε μετατραπεί σε ένα μόνο μαγνητικό πεδίο».

«Έχεις δίκιο», επιβεβαίωσε η Αλεξία. «Σύμφωνα με μελέτες, την ίδια χρονιά μια ισχυρή μαγνητική κίνηση έκανε το νότιο πόλο να μετακινηθεί κατά δεκαεπτά μοίρες από τη θέση του σε μία μόνο μέρα». 

«Και τι σημαίνουν όλα αυτά;» ρώτησε ο Έντουαρντ, που δεν καταλάβαινε τίποτα.

«Ότι βρισκόμαστε ενώπιον μιας αλλαγής μεγάλου βεληνεκούς και ότι ο Ήλιος, ως ζωντανό πλάσμα, όπως και η Γη και οι πλανήτες, σύντομα θα...»

«...Εξελιχθεί», συμπλήρωσε η Αλεξία.

Ο Αδάμ κούνησε το κεφάλι σκεπτικός.

«Πιστεύω ότι η Γη προετοιμάζεται για ένα μοναδικό γεγονός».

«Α, ναι; Και ποιο είναι αυτό;» ρώτησε κατάπληκτος ο Έντουαρντ.

Η Αλεξία θυμήθηκε ορισμένα στοιχεία και άρχισε να εξηγεί.

«Το 1997 είχαμε ισχυρές ηλιακές καταιγίδες, μαγνητικές δυνάμεις που έφτασαν να καταστρέψουν δορυφόρους σε τροχιά γύρω από τη Γη και κάτι πολύ σημαντικό: Ο πλανήτης μας επιτάχυνε τη συχνότητα του παλμού Σούμαν. Πέρασε από τα 7,8 χερτζ το 1997 στα 12 σχεδόν χερτζ το 1999. 

Αν η συχνότητα της αντήχησης αγγίξει τους δεκατρείς κύκλους, θα φτάσουμε σε μαγνητικό πεδίο μηδενικού σημείου. Σε αυτή την περίπτωση θα συνέβαινε το εξής: Η Γη θα σταματούσε και σε δύο ή τρεις μέρες θα άρχιζε να γυρνά ξανά προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αυτό θα οδηγούσε σε αναστροφή των μαγνητικών πεδίων γύρω από τη Γη. 

Το Σημείο Μηδέν, που ονομάζεται και Αλλαγή των Εποχών, έχει προβλεφθεί από τους Ινδιάνους Χόπι, τους σαμάνους και τους σοφούς. Επί χιλιάδες χρόνια έχουν σημειωθεί πολλές αλλαγές, συμπεριλαμβανόμενης εκείνης που γίνεται πάντα κάθε δεκατρείς χιλιάδες χρόνια, τα μισά των είκοσι έξι χιλιάδων χρόνων της ακολουθίας της ισημερίας».

«Αυτό συμπίπτει αριθμητικά και με το τέλος του ημερολογίου των Μάγια: 13.0.0.0.0», πρόσθεσε ο Αδάμ.

«Τι είναι ο παλμός Σούμαν;» ρώτησε σαστισμένος ο Έντουαρντ. Ήταν η πρώτη φορά που άκουγε εκείνο τον όρο.

 «Τα αντηχούντα κύματα που είναι γνωστά ως κύματα Σούμαν», είπε η Αλεξία, «πάλλονται στην ίδια συχνότητα με τα εγκεφαλικά κύματα των ανθρώπων και όλων των θηλαστικών γενικότερα, δηλαδή με 7,8 χερτζ ή κύκλους το δευτερόλεπτο. Ο πατέρας μου έλεγε ότι ανέκαθεν αποτελούσε μυστικό των μεγάλων παγκόσμιων δυνάμεων, 
όπως η Ελβετία, η Αυστρία και η Γερμανία, οι οποίες πειραματίζονται εδώ και καιρό με τα αντηχούντα κύματα, πολύ διακριτικά βέβαια, και δημιουργώντας νέα περίτεχνα σχέδια. 

Η ηλεκτρονική παραγωγή αυτών των κυμάτων συνιστά ένα από τα πλέον επικίνδυνα στρατιωτικά όπλα του μέλλοντος, γιατί μέσα από την τεχνητή και ταυτόχρονα ακριβή δημιουργία τους η αντήχηση μπορεί να εμπλακεί στις ψυχικές διεργασίες των εχθρών. Και η NASA έχει μελετήσει αυτά τα κύματα με τους αστροναύτες».

«Μπορούν να δημιουργήσουν τεχνητά κύματα Σούμαν;» θέλησε να μάθει ο Καταλανός.

«Βέβαια. Έπειτα από πολλές μετρήσεις κατάφεραν να καθορίσουν επιστημονικά ότι η ακριβής τιμή της συχνότητας του υποθαλάμου δεν είναι τα 10 αλλά τα 7,8 χερτζ. Είναι η μόνη κοινή συχνότητα όλων των θηλαστικών, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου. Ενώ ο ρυθμός Άλφα ποικίλλει από άτομο σε άτομο και είναι περίπου από 7 έως 14 χερτζ, η συχνότητα των 7,8 χερτζ είναι μια φυσιολογική βιολογική σταθερά που λειτουργεί σαν ένας βηματοδότης για τον οργανισμό μας. Χωρίς αυτή η ζωή θα ήταν αδύνατη. Πρόκειται για μια συχνότητα ίδια με εκείνη της Γης, που αν ήταν διαφορετική, κάθε άνθρωπος κυριολεκτικά θα εκρήγνυτο».

Ο Αδάμ κοιτούσε την Αλεξία με θαυμασμό.

«Στη NASA διαπίστωσαν ότι οι πρώτοι αστροναύτες επέστρεφαν από τις διαστημικές τους αποστολές με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Επειδή πετούσαν έξω από την ιονόσφαιρα, τους έλειπε ο παλμός της ζωικής συχνότητας των 7,8 χερτζ. Το πρόβλημα λύθηκε με παραγωγούς τεχνητών κυμάτων Σούμαν. Απλή επιστήμη».

Ο Έντουαρντ άκουγε κατάπληκτος.

«Υπονοείς ότι η πλανητική αλλαγή θα επιφέρει και μια αλλαγή στη βιοχημεία μας, στο νου μας, στο...»

 «Στα άτομά μας!» πρόσθεσε με θέρμη η Αλεξία. «Ξέρεις ότι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν όλα τα πράγματα είναι τα άτομα, τα οποία αποτελούνται από ηλεκτρόνια, πρωτόνια και νετρόνια, που βρίσκονται μαζί. Τα δύο τελευταία αποτελούν τον πυρήνα. Τα ηλεκτρόνια περιστρέφονται γύρω από τον πυρήνα, όπως η Γη γύρω από τον Ήλιο. Τα άτομα πάλλονται και ωθούν τα γειτονικά τους άτομα να πάλλονται κι εκείνα. 

Το θέμα είναι ότι τα άτομα σχηματίζουν μόρια, τα μόρια δημιουργούν κύτταρα και τα κύτταρα με τη σειρά τους σχηματίζουν όργανα, που αποτελούν τον οργανισμό. Επειδή βρίσκονται τόσο κοντά, όταν πάλλονται τα άτομα, πάλλονται και τα μόρια, τα κύτταρα, τα όργανα και ούτω καθεξής. Όλοι παλλόμαστε με μια συγκεκριμένη συχνότητα. Η μετάδοση των συχνοτήτων ονομάζεται αντήχηση».

«Επίτρεψέ μου να προσθέσω κάτι», είπε ο Αδάμ πλησιάζοντάς την. «Όταν δύο συχνότητες πάλλονται με τον ίδιο ρυθμό, λέγεται ότι είναι ίδιες. Αυτό συμβαίνει και ανάμεσα στους ανθρώπους, όμως αν εσύ πάλλεσαι με έναν κύκλο το δευτερόλεπτο κι εγώ με δύο ή το αντίστροφο, ο ένας παλμός είναι πολλαπλάσιος του άλλου και έτσι συμπίπτουν. 

Ονομάζονται αρμονικές συχνότητες. Έχουν μελετηθεί οι αλλαγές στο ανθρώπινο σώμα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Όταν το κύμα ανεβαίνει, λέγεται κορυφή και όταν πέφτει, ονομάζεται κοιλάδα. Οι δύο συχνότητες συμπίπτουν σε κορυφές και κοιλάδες ακόμα και όταν οι συχνότητες είναι διαφορετικές, επειδή η μία είναι πολλαπλάσιο της άλλης. Στο σώμα σου, λοιπόν, κάθε όργανο πάλλεται σε διαφορετική συχνότητα, παρόλο που το σύνολο των συχνοτήτων δίνει μια ατομική συχνότητα».

«Και αυτό τι σχέση έχει;» ρώτησε ο Έντουαρντ κατάπληκτος.

«Στο επίπεδο της Γης, ας πούμε, σημαίνει ότι οι μέρες μικραίνουν», πρόσθεσε ο Αδάμ κι έκανε μια παύση για να σκεφτεί. «Θυμηθείτε ότι οι προφητείες των Μάγια υποδεικνύουν ότι βρισκόμαστε στο "χρόνο του μη χρόνου". Είναι τα είκοσι χρόνια που έχουν περάσει από το 1992 ως το 2012. Συμβαίνουν όλα πολύ γρήγορα».

Ο Έντουαρντ θυμήθηκε πόσες φορές είχε ακούσει γνωστούς του να λένε ότι δεν έχουν καιρό για τίποτα.

Η Αλεξία συνέχισε.

«Η γήινη επιτάχυνση της συχνότητας Σούμαν μάς επηρεάζει παλ-μικά, γιατί μας μεταδίδει την ίδια ταραχή. Αν έχουμε διανύσει μια περίοδο χιλιάδων χρόνων σκότους και τώρα η Γη και ο Ήλιος έχουν αρχίσει να αλλάζουν, είναι επιστημονικά πιθανό να μπαίνουμε σε μια νέα.,.»

 «Διάσταση», συμπλήρωσε ο Αδάμ. 

Η Αλεξία και ο Αδάμ κοιτάχτηκαν. Είχαν σκεφτεί το ίδιο πράγμα.

«Δε σας ακολουθώ», είπε ο Έντουαρντ κουνώντας αρνητικά το κεφάλι. Πλησίασε βιαστικά το ψυγείο και έβαλε ένα Martini. «Υπάρχει κάτι που δε μπορώ να καταλάβω. Οι Μάγια είπαν ότι βρισκόμαστε μπροστά στο Τέλος του Χρόνου... Τι θα γίνει το Δεκέμβριο; Θα πεθάνουμε όλοι;»

Η Αλεξία και ο Αδάμ αντάλλαξαν μια ματιά γεμάτη συνενοχή.

«Αυτό δεν μπορεί να το ξέρει κανείς, αν και κάθε στιγμή άνθρωποι γεννιούνται και πεθαίνουν σε όλο τον πλανήτη. Εκείνο που ξέρω είναι ότι μια αλλαγή στη συχνότητα της Γης θα επηρέαζε και τη συχνότητα του εγκεφάλου μας. Ξέρεις ότι τα εγκεφαλικά κύματα χωρίζονται σε Άλφα, Βήτα, Δέλτα και Θήτα και μετριούνται σε χερτζ».

Ο Αδάμ κοίταξε την κόρη του Ευαγγέλου.

«Άφησέ με να συνδέσω τα στοιχεία και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, Αλεξία», της είπε. «Το Βήτα, η συνηθισμένη κατάσταση του οργανισμού όταν είναι άγρυπνος, κυμαίνεται από τα 12 ως τα 30 χερτζ. Το Άλφα, η χαλαρότερη κατάσταση που μπορεί να επιτύχει κανείς με την άσκηση του διαλογισμού, είναι από 8 μέχρι 12 χερτζ. Το Θήτα κυμαίνεται από 4 ως 8 κύκλους και το Δέλτα από 1 ως 4. Όσο πιο βαθιά είναι η χαλάρωση τόσο περισσότερο μειώνεται αυτή η συχνότητα».

«Τι εννοείς με όλα αυτά;» Ο Καταλανός είχε μπερδευτεί ακόμα περισσότερο.

Ο Αδάμ έσπευσε να του απαντήσει.

«Ότι για να λάβουμε την υψηλή συχνότητα του σύμπαντος, τα εγκεφαλικά μας κύματα θα έπρεπε να είναι χαλαρά και σε κατάσταση διαλογισμού», αποκρίθηκε απαλά.

Ο Έντουαρντ ήταν ενοχλημένος, γιατί δεν καταλάβαινε ούτε τους επιστημονικούς όρους που χρησιμοποιούσαν οι συνομιλητές του ούτε που το πήγαιναν. Ήθελε, ωστόσο, να μάθει περί τίνος επρόκειτο.

«Έχω το προαίσθημα ότι ο Αχιλλέας ανακάλυψε την αλήθεια γύρω από αυτό. Η αλλαγή του ανθρώπινου γενετικού κώδικα και η ενεργοποίηση περισσότερων ελίκων μπορούν να φέρουν πραγματικές, σημαντικότατες επαναστάσεις», είπε ο Αδάμ.

«Εξήγησέ μου το λίγο καλύτερα», του ζήτησε ο Καταλανός. 

«Ξέρεις, φαντάζομαι, ότι ο γενετικός μας κώδικας, το ανθρώπινο DNA, αλλιώς δεσοξυριβονουκλεϊκό οξύ, είναι το γενετικό υλικό μας, δηλαδή η πρώτη ύλη από την οποία αποτελούμαστε ως είδος όχι μόνο εμείς, αλλά και ό,τι άλλο υπάρχει».

»Το DNA είναι το γενετικό υλικό των οργανισμών κι έχει βάση τέσσερα σημαντικά αμινοξέα. Αποτελείται από δύο έλικες των δώδεκα κλώνων. Είναι σημαντικό να ξεχωρίσουμε ότι από τους δώδεκα κλώνους είναι ενεργοί μόνο οι δύο. Ομοίως, δεν είναι ενεργά ούτε τα εξήντα τέσσερα κωδικόνια, αλλά μόνο τα είκοσι. Τα κωδικόνια κωδικοποιούν τις πιθανότητες ένωσης των αμινοξέων».

«Τι θα συνέβαινε, λοιπόν, αν ήταν ενεργοποιημένοι όλοι οι κλώνοι και όλα τα κωδικόνια;» 

Ο Έντουαρντ ένιωθε μεγάλη περιέργεια.

«Θα αφυπνιζόταν στο μέγιστο η δημιουργική δύναμη», απάντησε η Αλεξία.

«Το ίδιο επιδίωκαν και οι Μάγια», πρόσθεσε ο Αδάμ. «Δίδασκαν στα μικρά παιδιά να σηκώνουν τα μάτια προς τα πάνω».

«Και τι κατάφερναν σηκώνοντας τα μάτια προς τα πάνω;»

«Να ενεργοποιήσουν την επίφυση και την υπόφυση», απάντησε ο Αδάμ. «Έτσι ισχυροποιούσαν τις εσωτερικές τους ικανότητες και ενεργοποιούσαν τους υπόλοιπους κλώνους του DNA. 

Πιστεύεται ότι οι ενεργές εσωτερικές ικανότητες τους έδιναν τη δύναμη να κάνουν μετρήσεις, υπολογισμούς και προφητείες».

Η Αλεξία τον κοιτούσε με αγάπη.

«Περιμένετε», είπε σκεπτικός ο Αδάμ. «Το αναφέρει ακόμα και ο Ιησούς με διαφορετικά λόγια: Επιτρέψτε στα μάτια σας να γίνουν ένα και το σώμα σας θα γεμίσει με χρως. Αν όμως είστε διαιρεμένοι, θα μείνετε στο σκοτάδι».

Αναφερόταν στο εσωτερικό μάτι, την επίφυση, τον αδένα που δημιουργεί φως σε όλο το σώμα! Στο διαφωτισμό της συνείδησης. Όπως έλεγαν οι επιστήμονες, η ουσία των ατόμων είναι το φως και το κενό.

Ο Έντουαρντ κουνούσε αργά το κεφάλι γεμάτος δυσπιστία. Χρειαζόταν χρόνο για να τα αφομοιώσει όλα αυτά.

Το μυστικό του Αδάμ – απόσπασμα – εκδ. Λιβάνη


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα