Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

2012 - Είμαστε Δημιουργοί Κόσμων. Ήρθε η ώρα να λάμψουμε! (ΒΙΝΤΕΟ)



Αυτό που έχουμε συνηθίσει να κάνουμε είναι να ανταποκρινόμαστε/αντιδρούμε μηχανικά στα εξωτερικά ερεθίσματα (που ιδιαίτερα στην εποχή μας κάθε άλλο παρά θετικά είναι) και με γνώμονα αυτά, αφήνουμε τη διάθεση και τη δόνησή μας να διαμορφώνονται. Τα αρνητικά μας συναισθήματα και σκέψεις, στη συνέχεια έλκουν ακόμα περισσότερες αρνητικές καταστάσεις και μένουμε κολλημένοι σε αυτό τον φαύλο κύκλο.  



Νόμος της Έλξης.
Τι θα γίνει άραγε αν αντί γι' αυτό, όντας εστιασμένοι στο Φως, επιλέξουμε να διατηρούμε μια υψηλή δόνηση, να αγαπάμε και να είμαστε θετικοί και ευδιάθετοι άσχετα με το πως φαινομενικά είναι η κατάσταση γύρω μας..? Αν βγάλουμε από το μυαλό μας τον προϊστάμενο που μας αδίκησε ή αυτόν που μας έβρισε στο μετρό,  αντί να κάτσουμε και να το διηγηθούμε σε όλους τους φίλους και γνωστούς, τονίζοντας το πόσο μας αδίκησαν, πόσο άσχημα νοιώσαμε κλπ..?
Τότε παύουμε να είμαστε παθητικοί δέκτες και αρχίζουμε να δημιουργούμε συνειδητά την πραγματικότητά μας. Ο υλικός μας κόσμος δεν μπορεί παρά να ανταποκριθεί πλήρως και να ταιριάξει με αυτό που εκπέμπουμε! Αν οι δηλώσεις μας, οι σκέψεις μας, τα συναισθήματά μας είναι θετικά, θα βιώνουμε θετικές καταστάσεις παντού.
Όλοι οι μεγάλοι μύστες μας το έχουν πει και εδώ και λίγα χρόνια μας το λέει επιτέλους και η επιστήμη μας με την κβαντική φυσική. Η σκέψη και τα συναισθήματά μας, έχουν άμεση επίδραση στην ύλη! Ας βρούμε μια άλλη ιστορία να πούμε λοιπόν. Ας μιλήσουμε για κάτι για το οποίο είμαστε ευγνώμονες και ας επικεντρωθούμε εκεί. Οτιδήποτε μπορεί να είναι αυτό, από τον ωραίο ήλιο που λάμπει έξω, μέχρι ένα ωραίο γεύμα που απολαύσαμε με καλή παρέα ή μια αναμνηστική φωτογραφία που μας δημιουργεί πανέμορφα συναισθήματα. Μια θετική σκέψη, η οποία με τη σειρά της θα γεννήσει κι άλλες αντίστοιχες σκέψεις και θα μας αλλάξει τη διάθεση. Μία και μόνο σκέψη που θα μας κάνει να χαμογελάσουμε είναι ικανή να αλλάξει όλη την ζωή μας!
Πόσο υπέροχο και παραδεισένιο μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας αν αλλάξουμε αυτό που εκπέμπουμε σε κάτι… πιο φωτεινό? Είμαστε δημιουργοί κόσμων. Τίποτα λιγότερο.
Μας αξίζει να είμαστε ευτυχισμένοι. Μας αξίζει το καλύτερο!



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα