Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους - Νοέμβριος 2012




Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 28/11 στις 4.47 το απόγευμα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και συγκεκριμένα στις 6 μοίρες των Διδύμων, με ωροσκόπο στις 2 μοίρες του ίδιου ζωδίου (επάνω ή κοντά στον ωροσκόπο της Ελλάδας).
Πρόκειται για μια σημαντική Πανσέληνο που η Σεληνιακή έκλειψη που τη συνοδεύει μας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς, με παθιασμένες εκφράσεις και αντιδράσεις.
Οι πολύ υπαινικτικοί σχηματισμοί των 2 Yod μεταξύ Σελήνης – Κρόνου  – Πλούτωνα και  Σελήνης – Αφροδίτης – Άρη, σε συνδυασμό με τη σύνοδο ιδιομοιρίας του πανίσχυρου Άρη στον Αιγόκερω με τον Πλούτωνα και σε εξάγωνο ιδιομοιρίας με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό και σε εξάγωνο με τον Κρόνο, δεν αφήνουν αμφιβολία για τη σημαντική επιρροή αυτής της Πανσελήνου σε κοινωνικό, πολιτικό και προσωπικό επίπεδο.
Όλοι και όλα  μοιάζουν να βράζουν σε ένα καζάνι, που είναι έτοιμο να ξεχειλίσει από την πίεση που δέχεται, προερχόμενη από χέρια δημίων, που πιέζουν το καπάκι απεγνωσμένα ώστε να μην ξεχυθεί η καυτή οργή στα πρόσωπά τους.
Σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο αναμοχλεύονται οριστικά ξεκαθαρίσματα και ανατροπές, ενώ σε προσωπικό, η εναντίωση σε ότι μας καταδυναστεύει, γίνεται επεισοδιακά.
Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του πρώτου δεκαήμερου επηρεάζονται άμεσα, ενώ γενικότερα η επικοινωνία θα έχει τον πρώτο λόγο και θα κυμαίνεται στα 10 μποφόρ με τάσεις εξασθένησης, μόνο παροδικές.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα