Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

2012, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Σμαραγδένιος Κύκλος και Χαριτίνη Χριστάκου 

                                         

Για την Εαρινή Ισημερία  2012
 (Απόσπασμα)


Αυτό που η πραγματικότητα θα φέρει σ' εμάς αυτόν το χρόνο θα είναι η αυτοσυνειδητοποίηση. Η αυτοσυνειδητοποίηση που έρχεται δεν έχει πια να κάνει με τον εαυτό, αλλά με τη γαλαξιακή ταυτότητα του εαυτού μέσα στη γήινη πραγματικότητα. Το κέντρο του Γαλαξία λέει, πως τώρα είναι η ώρα να συνειδητοποιήσεις πως είσαι το μέρος της εξίσωσης που ισούται με το Όλον. Είσαι ισοδύναμος με το Όλον γιατί κάθε αλλαγή σου καθρεφτίζεται στο Όλον, το Όλο της μικρής πραγματικότητας στην οποία μπήκες και ζεις ένα πείραμα.



Αυτή η πραγματικότητα σου λέει,   θες να είμαι αλλιώτικη, με θες καλύτερη, με θες σταθερότερη, με θες ειρηνικότερη, με θες ασφαλέστερη, με θες ομορφότερη, με θες υγειέστερη, αλλά πότε θα είναι η ώρα που θ' αναγνωρίσεις πως ό,τι δεσμά έχεις εσύ είναι τα δικά μου δεσμά. Πως ό,τι θυμό έχεις εσύ είναι ο δικός μου θυμός που τον εισπράττεις. Ό,τι άλυτα θέματα έχεις εσύ είναι τα άλυτα θέματα που μου ζητάς να λύσω. Κι όση ειρήνη έχεις εσύ, τόση ειρήνη έχω εγώ. Κι όση γαλήνη διαθέτεις, διαθέτω. Κι όση υγεία προσφέρεις, προσφέρω. 

Πότε θα έρθει η ώρα που θα συνειδητοποιήσεις, λέει ο Γαλαξίας, πως τα δεσμά σου είναι τα δεσμά του κόσμου σου όλου κι η ελευθερία σου είναι η ελευθερία του κόσμου σου όλου; Πόσο καιρό ακόμα, ο κατακερματισμός της γαλαξιακής συνειδητότητας θα πρέπει να συνεχιστεί, γιατί αυτό είναι η ανάπτυξη της γαλαξιακής συνείδησης μέσα στην ανθρώπινη βιολογία. Αυτό είναι η απελευθέρωση της καταπίεσης και της ασφυξίας της ανθρώπινης βιολογίας που αναγκάζεται να ζει μ' έναν νου της τρίτης διάστασης, που υποφέρει και υπομένει αυτή η βιολογία και γι' αυτό δεν μπορεί να είναι καλά αυτή η βιολογία ...

Ο κύκλος της φαυλότητας συνδέεται μ' αυτήν την ατομική, βιολογική ταύτιση. Ο ολικός καθρέφτης, λέει, μέσα σε κάθε έναν από μας,   με θες αλλιώτικη (την πραγματικότητα), χωρίς εσύ ν' αλλάξεις και δε γίνεται γιατί η μοίρα μας είναι ένα αφού εμείς είμαστε ένα.

Θες εγώ να είμαι όμορφη τη στιγμή που εσύ δε νοιάζεσαι να είσαι άσχημος και δε γίνεται γιατί το πεπρωμένο μας είναι ένα, είναι κοινό. Αν θες να με αλλάξεις πρέπει εσύ ο ίδιος να είσαι πιο ειρηνικός. Πρέπει να μου δώσεις ειρήνη για να σου δείξω ειρήνη. Πρέπει να μου δώσεις υγεία, να σου δώσω υγεία. Πρέπει να μου δώσεις αγάπη κι εγώ θα σου δείξω πίσω αγάπη. Πρέπει να μου δώσεις συγχώρεση για όλα όσα νόμιζες ότι ήταν άσχημα, για να σου δώσω πίσω αυτά που ήταν όμορφα. Πρέπει να μου τα δώσεις για να στα δείξω.

Μέχρι τώρα, μου δίνεις μόνο τα προβλήματά σου. Μέχρι τώρα μου δίνεις μόνο τ' αδιέξοδά σου. Και μου ζητάς εγώ να είμαι ελεύθερη, υγιής, γεμάτη ειρήνη και πλήρης. Και πότε θα καταλάβεις ότι είμαστε ένα; Και πότε θα συνειδητοποιήσεις πως δεν υπάρχει αποκοπή; Και πότε θα συνειδητοποιήσεις πως το ότι είσαι πνευματικό ον σημαίνει ότι είσαι συνδεδεμένος συνειδησιακά με όλη την πραγματικότητα γύρω σου; Πότε θα έρθει η ώρα που αυτό θα επιτρέψεις σαν σπόρος ν' ανοίξει και να μπει στο δικό σου χώμα και πότε θα 'ρθει η ώρα που θ' αρχίσεις να τον ποτίζεις;

Όλη η συγκλονιστική παρουσίαση εδω

ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα