Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

2012 Αποσυμβολισμοί και Απομυθοποιήσεις σε παλιές και σύγχρονες καταστροφές



                                     


"Πρόλογος
Με αφορμή τα πολυθρυλούμενα που αναμένονται το 2012 ξεκίνησα μία έρευνα για να διαπιστώσω αν υπάρχει κάποια δόση αλήθειας σε αυτές τις διαδόσεις. Δυστυχώς, βρήκα πολλά στοιχεία που θα μπορούσαν να έχουν σχέση, όμως βρήκα και πολλά άλλα που «τακτοποιούν» πολλά από τα παράλογα και ανακόλουθα που συμβαίνουν γύρω μας.
Αν και η κάθε εποχή του ανθρώπινου πολιτισμού είχε τις δικές της δεισιδαιμονίες, προκαταλήψεις και θεωρίες, εν τούτοις υπήρχαν και υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα τα οποία δεν έτυχαν ποτέ σοβαρής απάντησης. Ούτε η θρησκεία ούτε η επιστήμη κατάφεραν να δώσουν πειστικές εξηγήσεις και οι μεν αναλώνονται μοιρολατρικά στην εξύμνηση της αθλιότητάς μας, ενώ οι δε έχουν δημιουργήσει ένα άβατο γνώσης πολύ πιο μπερδεμένο και ασαφές από ότι είναι πραγματικά ο ίδιος ο Κόσμος. Τελικά η περιέργεια και η ανησυχία μου, το διαρκές ψάξιμο και η ενασχόλησή μου με μη συμβατικούς τρόπους αναζήτησης αυτού που αποκαλούμε «γνώση» πιστεύω πως έφτασε κοντά στο τέλος της και χρωστάω πολλά στο «2012».

Το μυστικό ήταν η ένωση των κομματιών που συνθέτουν την ιστορία μας, τις κοινές μας παραδόσεις, τις «τρέχουσες» επιστημονικές αντιλήψεις και τα βήματα που ακολούθησε ο πολιτισμός μας για να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα. Έτσι βλέποντας το όλον και όχι τα επιμέρους, τα πράγματα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν.
Ο εκάστοτε «σύγχρονος» τρόπος σκέψης —όπως αυτός δυστυχώς ισχύει απαράλλαχτος εδώ και χιλιάδες χρόνια— οδηγεί στην υπερβολική ανάλυση, στην αναζήτηση του απειροελάχιστου και έτσι δεν βλέπουμε την πραγματική εικόνα. Η υπερβολική ανάλυση πάντα οδηγεί σε αποσύνθεση, κάτι που τελικά για κάποιους είναι το ζητούμενο…

Ακολούθησα λοιπόν αντίστροφη πορεία. Συγκέντρωσα τα μικρά, όχι με σκοπό να βρω μέσα σε κάθε ένα από αυτά τη «φιλοσοφική λίθο», την πεμπτουσία ή το ράδιο της Μαντάμ Κιουρί, αλλά θέλοντας να δω ποια είναι η εικόνα που θα σχημάτιζαν όλα μαζί. Και η εικόνα που σχηματίστηκε ήταν πεντακάθαρη και τακτοποίησε τα πάντα! Βρήκα πλέον λογικές απαντήσεις σε όλα σχεδόν τα ερωτήματα που βασανίζουν ένα μέσο άνθρωπο. Αλλά κυρίως ήταν σαφές πλέον το παρελθόν μας και το μέλλον μας. 
Σε αυτό το βιβλίο δεν μελλοντολογώ ούτε καταστροφολογώ. Προτείνω απλά να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε κατάματα πως έχουν τα πράγματα. Τα συμπεράσματα μου μπορεί να είναι γραμμένα σε μερικές σελίδες, όμως πρέπει να βγάλετε μόνοι σας τα δικά σας.

Σε αυτό το βιβλίο επίσης, δεν προτείνω κάποια «νέα φιλοσοφία» ή κάποια «απόλυτη αλήθεια». Συγκέντρωσα πολλά στοιχεία και κάποια σας τα παρουσιάζω εδώ, τα περισσότερα θα τα βρείτε, στοhttp://www.conspiracy-channel.gr αφού αφορούν βίντεο, αρχεία, ντοκουμέντα φωτογραφίες και συνεντεύξεις που είναι αδύνατον να μπουν σε ένα βιβλίο. Τα στοιχεία που παραθέτω όμως εδώ είναι χαρακτηριστικά και ουσιαστικά και μέσω αυτών ελπίζω να δείτε μόνοι σας, ποιος είναι πραγματικά ο κόσμος μας και ποιο είναι το κοντινό μας μέλλον. 
Αν έως τώρα έχετε την απορία για το τι θα γίνει το «2012» σας απαντώ. Αν ήξερα —τουλάχιστον με την ακρίβεια κάποιων που μιλάνε για τις 21 Δεκέμβρη π.χ.— θα ήξερα και τους αριθμούς του λόττο και δεν θα έγραφα βιβλίο αλλά θα έκανα τις καλύτερες και... παρατεταμένες διακοπές που θα μπορούσα στον Μαυρίκιο (εμπίπτει στην λίστα των πραγμάτων που πρέπει να κάνω πριν φύγω από τον μάταιο τούτο κόσμο ).

Όμως! Όλα οδηγούν όπως θα δείτε σε ορισμένα εντυπωσιακά και σαφή συμπεράσματα. Κάτι εντυπωσιακό θα συμβεί! Κάποιοι το ξέρουν! Κάποιοι το ήξεραν εδώ και χιλιάδες χρόνια! Κάποιοι το εκμεταλλεύονται και θα το εκμεταλλευτούν ακόμα περισσότερο ενώ οι περισσότεροι, δηλαδή εσείς και εγω ζούμε στην άγνοια, μονίμως βαθιά νυχτωμένοι γιατί η «γνώση» είναι δύναμη και «αυτοί» έχουν και την γνώση και την δύναμη.

Θα σας παρακαλούσα επίσης, να μην διαβάσετε αυτό το βιβλίο, όπως διαβάζετε ένα μυθιστόρημα ή με ρυθμούς υπαγόρευσης. Πρέπει να κατανοείτε τι προσπαθώ να πω.
Αν έχετε απορίες μπείτε στο παραπάνω site και εκφράστε τις. Πάνω απ’ όλα αφορίζω τα θέσφατα, πιστεύω στον διάλογο και ελπίζω να τα πούμε άμεσα έστω και με αυτό τον ηλεκτρονικό τρόπο. Εκτός των άλλων, αν και εδώ έχω εντάξει μία εκτενή βιβλιογραφία, στο site θα βρείτε και μία τεράστια «ιντερνετογραφία» για όλους εσάς που θα θελήσετε να ψάξετε περισσότερα τα στοιχεία..."

Διαβάστε το βιβλίο εδώ:



Adobe reader


Αλέκος Χρυσόπουλος

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα