Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Αγαπημένες Μυρωδιές

Καφές: 9 διαφορετικές και ιδιαίτερα πρωτότυπες χρήσεις του (1)

Ο εγκέφαλος μας έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει μυρωδιές και αρώματα που συνδέονται με συγκεκριμένα βιώματά μας. Καθεμία από αυτές ξαναφέρνει στην μνήμη μας όμορφες αναμνήσεις.



Αγαπημένες μυρωδιές


Βροχή

Η μυρωδιά της βρεγμένης γης είναι η μυρωδιά που μας γεμίζει αισιοδοξία. Συνδέουμε την διψασμένη φύση που δέχτηκε το νερό και σύντομα θα ανθίσει πάλι. Φέρνει στο μυαλό μας κάποια φορά που περπατήσαμε στην βροχή χωρίς να μας νοιάζει αν θα βραχούμε.

Φρεσκοκαβουρντισμένος καφές

Το άρωμα αυτό μας χαλαρώνει, μας ταξιδεύει. Σε ένα τραπέζι πρωινού με όλη την οικογένεια. Στα βράδια της μελέτης μας. Σε μια βόλτα με αγαπημένους φίλους.

Ταλκ

Η μυρωδιά του μας ξυπνά τρυφερές αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων. Σε όλους μας ξυπνά την αίσθηση της προστασίας που νιώθαμε από τους γονείς μας. Την αίσθηση της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας.

Πράσινο μήλο

Μυρωδιά ζωντανή και τονωτική που ενισχύει την  θετική μας διάθεση. Μας φέρνει την άνοιξη και την δροσιά όλες τις εποχές.

Βανίλια

Η μυρωδιά της βανίλιας μας ταξιδεύει πάλι στα παιδικά χρόνια.. Σε οικογενειακές στιγμές στην αναμονή της ώρας του γλυκού.

ΠΗΓΗ
      ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα